Best Design Just Solid douchebak 120x90x3.5 mat grijs

De Just Solid douchebak van Best Design is gemaakt van Solid Surface. Dit is een gegoten materiaal met een matte uitstraling. Solid Surface is een solide materiaal dat geen naden en poriën heeft, zo is het extra hygiënisch en makkelijk schoon te houden.  Deze douchebak is mat grijs, de kleur op de afbeelding kan iets afwijken van de daadwerkelijke tint.  Het afvoergat zit onder een deksel die gemakkelijk te verwijderen is, dit maakt de uitstraling van de douchebak minimalistisch en je kijkt niet tegen een sifon aan. Het water stroomt netjes onder het deksel door. Het afvoergat heeft een diameter van 90mm. Bekijk de technsiche tekening voor alle afmetingen. Specificaties: 120x90x3.5cm Solid Surface Mat grijs De Just Solid douchebakken zijn beschikbaar in de volgende afmetingen: 90x90, 100x100 en 120x90. Vergeet niet de handige toebehoren mee te bestellen!

€ 958.95

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchebak
Product
 

Best Design Just Solid douchebak 100x100x3.5 mat grijs

De Just Solid douchebak van Best Design is gemaakt van Solid Surface. Dit is een gegoten materiaal met een matte uitstraling. Solid Surface is een solide materiaal dat geen naden en poriën heeft, zo is het extra hygiënisch en makkelijk schoon te houden.  Deze douchebak is mat grijs, de kleur op de afbeelding kan iets afwijken van de daadwerkelijke tint.  Het afvoergat zit onder een deksel die gemakkelijk te verwijderen is, dit maakt de uitstraling van de douchebak minimalistisch en je kijkt niet tegen een sifon aan. Het water stroomt netjes onder het deksel door. Het afvoergat heeft een diameter van 90mm. Bekijk de technsiche tekening voor alle afmetingen. Specificaties: 100x100x3.5cm Solid Surface Mat grijs De Just Solid douchebakken zijn beschikbaar in de volgende afmetingen: 90x90, 100x100 en 120x90. Vergeet niet de handige toebehoren mee te bestellen!

€ 901.96

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchebak
Product
 

Best Design Just Solid douchebak 90x90x3.5 mat grijs

De Just Solid douchebak van Best Design is gemaakt van Solid Surface. Dit is een gegoten materiaal met een matte uitstraling. Solid Surface is een solide materiaal dat geen naden en poriën heeft, zo is het extra hygiënisch en makkelijk schoon te houden.  Deze douchebak is mat grijs, de kleur op de afbeelding kan iets afwijken van de daadwerkelijke tint.  Het afvoergat zit onder een deksel die gemakkelijk te verwijderen is, dit maakt de uitstraling van de douchebak minimalistisch en je kijkt niet tegen een sifon aan. Het water stroomt netjes onder het deksel door. Het afvoergat heeft een diameter van 90mm. Bekijk de technsiche tekening voor alle afmetingen. Specificaties: 90x90x3.5cm Solid Surface Mat grijs De Just Solid douchebakken zijn beschikbaar in de volgende afmetingen: 90x90, 100x100 en 120x90. Vergeet niet de handige toebehoren mee te bestellen!

€ 821.95

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchebak
Product
 

Xenz Society Douchevloer 90x90x12cm Antraciet

De douchebak Society van Xenz heeft een diepte van 12 centimeter en is beschikbaar in 7 verschillende afmetingen. Tevens is de douchebak beschikbaar in meerdere stijlvolle kleuren om uw badkamer interieur compleet te maken. Specificaties: -90x90cm -12m diep -Schuine zijdes -90mm afvoergat De Society douchevloer wordt geleverd zonder poten, deze zijn los verkrijbaar. Maak de douchebak compleet met passend toebehoren.

€ 370.01

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchebak
Product
 

Saniclear Tripoli douchebak vierkant 80x80x15cm

Voordelige vierkante douchebak 80x80 centimeter wit De douchebak Tripoli is gemaakt van ABS kunststof. Het ABS is in een witte kleur afgewerkt. In het sta vlak van de douchebak zitten kleine strepen waardoor u meer grip krijgt. De douchebak is voorzien van een afvoergat van 52mm. Standaard is de douchebak voorzien van een 52mm sifon met flexibele slang en voorzien van een geïntegreerde potenset waarmee het waterpas te stellen is. Beschikbare modellen:  80x80cm vierkant 90x90cm vierkant 80x80cm kwartrond 90x90cm kwartrond De douchebak is 15cm hoog. Hierdoor kan het sifon er precies op aangesloten worden, terwijl het netjes boven de vloer blijft hangen. U hoeft dus niet te hakken in de vloer.

€ 89.00

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchebak
Product