Trixie Voederautomaat Hondenvoerbak 33 × 5 × 36 cm 5 x 240 ml Wit Grijs

Trixie Voederautomaat - Hondenvoerbak - 33 × 5 × 36 cm 5 x 240 ml Wit Grijs direct bestellen in onze webshop! kunststof , door de 24-uurs timer gaat de bak automatisch op de ingestelde tijd open , voor 4+1 maaltijden à 240 ml , eenvoudige programmering , geschikt voor nat- en droogvoer , eenvoudig schoon te maken (voerschaal vaatwasserbestendig) , werkt op batterijen (4 AA mignon batterijen niet inbegrepen). Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 39.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Trixie Dierenwereld Hondenshop Honden Accessoires Hondenvoerba
Product
 

Trixie Tekentang Met Led Hondentekentang 14 cm Assorti

Trixie Tekentang Met Led - Hondentekentang - 14 cm Assorti direct bestellen in onze webshop! Tekentang met led is een product van Trixie. Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 6.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Trixie Dierenwereld Hondenshop Gezondheid
Product
 

Trixie Tekentang Hondentekentang 9 cm Assorti

Trixie Tekentang - Hondentekentang - 9 cm Assorti direct bestellen in onze webshop! Tekentang is een product van Trixie. Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 1.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Trixie Dierenwereld Hondenshop Gezondheid
Product
 

Trixie Xmas Kerstpakket. Voor Katten Kattenspeelgoed

Trixie Xmas Kerstpakket. Voor Katten - Kattenspeelgoed - direct bestellen in onze webshop! 2 balletjes aan touw. sisal. ø 4.5 cm. 1 catnip-zakje. 9 cm. 1 pluche muis (polyester). 7 cm. 1 pak Cookies met zalm en catnip. 50 g. Alle Trixie voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 5.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Trixie Dierenwereld Kattenshop Katten speeltjes
Product
 

Trixie Adventskalender Voor Katten Kattensnack 24.5x37x3.5 cm

Trixie Adventskalender Voor Katten - Kattensnack - 24.5x37x3.5 cm direct bestellen in onze webshop! De Trixie Adventskalender Kat is een leuke adventskalender waarmee u de dagen af kunt tellen tot kerst. Achter ieder vakje bevindt zich een smakelijk snackje voor uw kat.. Alle Trixie voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 8.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Trixie Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer kattensnacks
Product
 

Woef Woef Kussen Panama Hondenkussen 100x70x8 cm Grijs

Woef Woef Kussen Panama - Hondenkussen - 100x70x8 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Kussen Panama is een product van Woef Woef. Alle Woef Woef voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 17.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Woef Woef Dierenwereld Hondenshop Hondenmeubels Hondenmand
Product
 

Adori Krabpaal Havana Krabpaal 35x35x120 cm Grijs

Adori Krabpaal Havana - Krabpaal - 35x35x120 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Dit krabmeubel heeft een apart design. Hij heeft 1 slaapplaats en diverse klim en klauter oppervlakken. Krabben, spelen en slapen kan allemaal op deze leuke krabmeubels. Het pluche is van goede kwaliteit en lekker zacht. De sisal palen hebben een diameter van 7 cm.. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 39.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Adori Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Adori Krabpaal Birmaan Krabpaal 60x60x190 cm Grijs

Adori Krabpaal Birmaan - Krabpaal - 60x60x190 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Dit krabmeubel is door zijn afmeting eenvoudig te plaatsen in vrijwel elke ruimte. Door zijn hoogte en verschillende plateau's veel klim en klautermogelijkheden voor uw kat. Daarnaast heeft dit model ook maar liefst 3 hangmaten en 2 schuil of slaap mogelijkheden. De sisal pallen hebben een diameter van 7 cm.. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 159.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Adori Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Biokat apos s Diamond Care Attracting Calming Kattenbakvulling 10 l

Biokat's Diamond Care Attracting&Calming - Kattenbakvulling - 10 l direct bestellen in onze webshop! Boikat's diamond Care VET Line Attracting&Caling bevat een geurstof die de kat als aantrekkelijk en rustgevend ervaart. Deze geurstof zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving, waarin de kat zich prettig voelt. Hierdoor kan het de kat helpen zindelijk te worden. De vulling is hierdoor toepasbaar voor kittens en jongere katten om het eerste gebruik van de kattentoilet te leren kennen. En voor gestreste en oudere katten die door ziekte of stress de kattenbak niet meer kunnen of willen vinden. De speciale geurstof bevat een mengsel van verschillende planten- en kruidenextracten uit de natuur.. Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 12.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Biokat apos s Dierenwereld Kattenshop Katten Accessoires Kattenbak
Product
 

Wildbird Egelvoer Voer 750 g

Wildbird Egelvoer - Voer - 750 g direct bestellen in onze webshop! Het Egelvoer bevat alle voedingsstoffen die een egel nodig heeft en van nature terug kan vinden in de omgeving. Egels hebben een vaste route die ze aflopen op zoek naar voedsel. Indien je deze route kent kun je het egelvoer hier dus plaatsen. Je vergroot de kans op een stekelig bezoek natuurlijk ook door het plaatsen van een egelhuis. Een veilige huis waar regelmatig voedsel in de buurt te vinden is wordt al gauw als thuis gezien. Laat hier en daar ook wat takken en bladeren op een hoop liggen, egels gebruiken dit om lekker onder te liggen. Omstreeks november, als de temperatuur stevig daalt, gaan de eerste egels met winterslaap, om rond maart weer wakker te worden. Voordat zij in winterslaap gaan hebben ze behoefte aan het opbouwen van een winters vetlaagje. Help ze hier dus mee met het Wildbird egelvoer! Alle Wildbird voor uw Buiten(Dieren) uit voorraad leverbaar!

€ 5.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Wildbird
Product
 

Pavo Rehydrate Voedingssupplement 1 l

Pavo Rehydrate - Voedingssupplement - 1 l direct bestellen in onze webshop! Als paarden intensief sporten en/of veel zweten, verliezen ze naast vocht ook veel andere lichaamszouten, zoals natrium, chloride en kalium. Deze zouten worden ook wel elektrolyten genoemd. Als je dit niet op tijd weer aanvult, ligt uitdroging (dehydratie) en een negatieve elektrolytenbalans op de loer met verminderde werklust en geen energie tot gevolg. Pavo ReHydrate is dé geconcentreerde sportdrank voor paarden, die zorgt voor een directe aanvulling van elektrolyten, vocht en energie, waardoor je paard sneller herstelt na een zware inspanning. Niet alleen de vloeibare vorm van Pavo ReHydrate is uniek, maar juist de combinatie van elektrolyten én het hoge aandeel glucose maakt dit product tot de ultieme sportdrank om je paard snel te laten herstellen van een zware inspanning en/of veel zweten. De snelle aanvulling van elektrolyten zorgt ervoor dat de vocht- en elektrolytenbalans weer wordt hersteld. Deze balans is cruciaal voor het functioneren van normale lichaamsfuncties, zoals het reguleren van de lichaamstemperatuur en de bloedsomloop. De glucose in Pavo ReHydrate zorgt voor extra energie en een goede opname van de elektrolyten. Een uitgebalanceerde hoeveelheid glucose bevordert namelijk de opname van vloeistof en elektrolyten in het lichaam, waardoor je paard het sneller kan omzetten en gebruiken. Het toedienen van Pavo ReHydrate helpt tevens om de dorst te stimuleren en op die manier de noodzakelijke lichaamsvloeistoffen weer aan te vullen. Je kunt Pavo ReHydrate op verschillende manieren aan je paard voeren, afhankelijk van de voorkeur van je paard en hoe snel het opgenomen dient te worden. Zo kun je het oplossen in drinkwater of over het voer doseren. Weigert je paard te eten of drinken? Dan is het rechtstreeks in de mond toedienen met behulp van een spuit ook een optie.. Alle Pavo voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 36.95

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pavo Dierenwereld Paardenshop Paardenvoer
Product
 

Cavalor Probreed Mix Paardenvoer 20 kg

Cavalor Probreed Mix - Paardenvoer - 20 kg direct bestellen in onze webshop! Cavalor Probreed mix is geschikt voor drachtige- en lacterende merries en veulens onder 1 jaar. Door de samenstelling van het voer ondersteund dit het beendergestel, de spijsvertering, groei en conditie.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 15.40

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Cavalor Dierenwereld Paardenshop Paardenvoer
Product
 

Waldhausen Reflecterende Uitrijdeken Paardendekens Neon One Size

Waldhausen Reflecterende Uitrijdeken - Paardendekens - Neon One Size direct bestellen in onze webshop! Lichtgewicht uitrijdeken van sterk reflecterende stof met zilverkleurige lichtstrepen. Met zadelnek- en staartkoorden. Met deze reflecterende deken valt je paard zeker op tijdens de nacht of als het mistig is. Dit zorgt voor meer veiligheid wanneer je onderweg bent.. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 17.95

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Waldhausen Sport Paardrijden Paarden accessoires Paardendeken
Product
 

Rosewood Cupid Comet Kerstboom Voor Kleine Knagers Speelgoed 7x7x16.5 cm Bruin

Rosewood Cupid & Comet Kerstboom Voor Kleine Knagers - Speelgoed - 7x7x16.5 cm Bruin direct bestellen in onze webshop! Alle Rosewood voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 4.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Rosewood Dierenwereld Knaagdierenshop Knaagdieren speelgoed
Product
 

Rosewood Snowy Hamster Igloo Kooi Accessoire 14.5x17x7 cm Wit

Rosewood Snowy Hamster Igloo - Kooi Accessoire - 14.5x17x7 cm Wit direct bestellen in onze webshop! Alle Rosewood voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 5.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Rosewood Dierenwereld Knaagdierenshop Knaagdierenkooi
Product
 

Rosewood Winterhuis Met Sneeuw Medium Kooi Accessoire 27x20x18 cm Groen

Rosewood Winterhuis Met Sneeuw Medium - Kooi Accessoire - 27x20x18 cm Groen direct bestellen in onze webshop! Alle Rosewood voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 8.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Rosewood Dierenwereld Knaagdierenshop Knaagdierenkooi
Product
 

Happy Home Hygiëne Wit Lavendel Kattenbakvulling Wit

Happy Home Hygiëne Wit Lavendel - Kattenbakvulling - Wit direct bestellen in onze webshop! Hygiëne wit lavendel is een product van Happy Home. Alle Happy Home voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 7.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Happy Home Dierenwereld Kattenshop Katten Accessoires Kattenbak
Product
 

Extreme Classic Baby Powder Kattenbakvulling 14 kg

Extreme Classic Baby Powder - Kattenbakvulling - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Deze kattenbakvulling van Extreme Classic heeft de geur van babypoeder en is een zeer fijne kattenbakvulling. Dit product neutraliseert geuren en is 99,9% stofvrij. Doordat de korrels wel 320% van het eigen gewicht aan vocht opnemen ontstaan er stevige klonten, hierdoor is het zeer gemakkelijk om de bak te reinigen. Deze korrels kleven niet aan de poten of vacht, waardoor de ruimte om de kattenbak ook een stuk schoner zal blijven.. Alle Extreme Classic voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 15.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Extreme Classic Dierenwereld Kattenshop Katten Accessoires Kattenbak
Product
 

Trixie Verzorgings Handschoen Hondenvachtverzorging 16x24 cm Blauw

Trixie Verzorgings Handschoen - Hondenvachtverzorging - 16x24 cm Blauw direct bestellen in onze webshop! Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 6.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Trixie Dierenwereld Hondenshop Gezondheid
Product
 

Biofood 3 In 1 Koekjes Hondensnacks Cranberry Vlees 500 g

Biofood 3-In-1 Koekjes - Hondensnacks - Cranberry Vlees 500 g direct bestellen in onze webshop! Erg lekker vlees koekje met vleesgeur (melasse). Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 4.50

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Biofood Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product