Curver Reismand 51X38X33 cm Kattenvervoersbox Wit

Curver Reismand 51X38X33 cm - Kattenvervoersbox - Wit direct bestellen in onze webshop! Reismand is een product van Curver. Alle Curver voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 43.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Curver Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Kattenmand
Product
 

Pets Place Verwenpakket Knaag Knaagdiersnack per stuk

Pets Place Verwenpakket Knaag - Knaagdiersnack - per stuk direct bestellen in onze webshop! Het Pets Place verwenpakket! Het Pets Place verwenpakket is een ideaal cadeau voor je knager voor elke gelegenheid. Zo heeft je knager lekkers om op te bijten en iets leuks om mee te spelen. Trakteren maar! De inhoud van het pakket Versele-laga Complete Crock Dit is een knaagsnackje met een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant. Verantwoord kauwen en knabbelen met deze snack van Versele-Laga. Versele-Laga Nature Hooirol De hooirol bestaat uit timothy-hooi. paardenbloem. orzen en oregano en is zo de ideale snack voor konijnen. cavia's. chinchilla's en degoes.  Zolux Slickerborstel Ook je konijn en knager zijn goed verzorgd na een borstelbeurt met deze slickerborstel. Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor kleine dieren.  Naturals Speelballen Deze speelballen zijn gemaakt van zeegras. rotan en hyacint. Deze natuurlijke maerialen zorgen ervoor dat het heerlijke kauwspeeltjes zijn voor je konijnen en knagers. Je kunt de ballen ook vullen met kleine snackjes. Tiny Friends Farm Russel Rabbit Fruities Deze krokant gebakken koekjes voor konijnen zijn heel erg gezond! Ze zitten namelijk boordevol granen. groenten en fruit.  Supreme Meadow Loops Deze snoepjes kun je zo uit de hand geven. Ze zitten boordevol vezels en zijn puur natuur. Tevens bevatten deze snacks lijnzaad. wat helpt de huid en vacht gezond te houden. Zo kan je konijn of knager verantwoord snacken. . Alle Pets Place voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 15.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Place Dierenwereld Knaagdierenshop Knaagdierenvoer
Product
 

Petrebels Krabpaal Mainstreet Krabpaal 60x60x200 cm Grijs

Petrebels Krabpaal Mainstreet - Krabpaal - 60x60x200 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Lucky Bastards Mainstreet 200 Soft Grey De Mainstreet 200 is zeer groot en compleet in de nieuwe collectie van Petrebels. Of je nu een Maine Coon, een Noorse Boskat of een lapjeskat hebt, ze zullen allemaal staan te trappelen om deze gigant te beklimmen. Met zijn 6mm dik, natuurlijk, sisal en zijn gigantische stammen van 12 en 20cm is de MAINSTREET 200 een paradijs voor iedere krabber. Een luxe zetel met kussen bovenin zorgt er voor dat je lieveling op de uitkijk kan gaan zitten. Een speeltouw om aan te slingeren, 2 hangmatten voor het middagdutje en een slaapgrot maakt deze krabpaal geschikt voor alle rassen en meerdere katten. Afmetingen: 60x60cm/ Hoogte 200cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 399.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Catharina Krabpaal 60x60x160 cm Grijs

Petrebels Krabpaal Catharina - Krabpaal - 60x60x160 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Kings & Queen Catharina 160 Royal Grey Nieuw is de Catharina 160 in the serie van Catharina's. De krabpaal-serie Catharina verdient de toevoeging in de naam net als haar voorganger- 'De Grote'. Niet eens in de echte hoogte maar in kleur, design en kwaliteit. De box beneden heeft een dikte van 4 cm en zorgt voor een zeer goede stabiliteit. De ingang is geweldig en mooi gevormd. De kleurcombinatie van een grijs gekleurde pluche, een grijze, natuurlijke, sisal om de stam en grijs sisal tapijt rond de slaapgrot maakt deze krabpaal aantrekkelijk en tijdloos. Er zijn zes, 9 cm stammen bevestigd, die de bovenkant en de hangmatten vasthouden. De hangmat is zacht en comfortabel en iedere kat zal hier lekker in rollen en heerlijk in slapen. Door de metalen karabijnringen kan de hangmat eenvoudig worden verwijderd en uitgewassen worden. Het bovenste gedeelte, van de krabpaal, is bedekt met een zachte quilt kussen, dat eenvoudig te verwijderen is dankzij het klittenband. Natuurlijk is het kussen op 30°C wasbaar. Het zal moeilijk zijn voor de kat om te bepalen waar hij wil gaan rusten, er zijn namelijk zoveel lekkere ligplaatsen. Door de 'koninklijke' driehoek, kan de Catharina gebruikt worden als een perfect hoekmodel. Afmetingen: ca. 60x60cm/ hoogte 160cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 219.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Catharina Krabpaal 60x60x160 cm Creme

Petrebels Krabpaal Catharina - Krabpaal - 60x60x160 cm Creme direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Kings & Queen Catharina 160 Royal Cream Nieuw is de Catharina 160 in the serie van Catharina's. De krabpaal-serie Catharina verdient de toevoeging in de naam net als haar voorganger- 'De Grote'. Niet eens in de echte hoogte maar in kleur, design en kwaliteit. De box beneden heeft een dikte van 4 cm en zorgt voor een zeer goede stabiliteit. De ingang is geweldig en mooi gevormd. De kleurcombinatie van een grijs gekleurde pluche, een grijze, natuurlijke, sisal om de stam en grijs sisal tapijt rond de slaapgrot maakt deze krabpaal aantrekkelijk en tijdloos. Er zijn zes, 9 cm stammen bevestigd, die de bovenkant en de hangmatten vasthouden. De hangmat is zacht en comfortabel en iedere kat zal hier lekker in rollen en heerlijk in slapen. Door de metalen karabijnringen kan de hangmat eenvoudig worden verwijderd en uitgewassen worden. Het bovenste gedeelte, van de krabpaal, is bedekt met een zachte quilt kussen, dat eenvoudig te verwijderen is dankzij het klittenband. Natuurlijk is het kussen op 30°C wasbaar. Het zal moeilijk zijn voor de kat om te bepalen waar hij wil gaan rusten, er zijn namelijk zoveel lekkere ligplaatsen. Door de 'koninklijke' driehoek, kan de Catharina gebruikt worden als een perfect hoekmodel. Afmetingen: ca. 60x60cm/ hoogte 160cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 219.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Bungalow Krabpaal 59x56x240 cm Grijs

Petrebels Krabpaal Bungalow - Krabpaal - 59x56x240 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Sweet Petite Bungalow 240 Fuzzy Grey De absolute topper van de serie Sweet Petite. De Bungalow 240 mag Sweet genoemd worden Petite is hij zeker niet. Door zijn extra lange krabstam is de Bungalow 240 uitermate geschikt voor krabbers die zich iedere dag heerlijk willen uitstrekken. Met zijn 6mm dik, natuurlijk, sisal en zijn 12cm dikke stammen is de Bungalow 240 een feest voor ieder ras. In totaal zijn er 3 slaapgrotten, 2 hangmatten, 1 speelrol en een mega soft zetel, met uitneembare kussens. Er zit een plafondspanner bij maar deze is absoluut niet noodzakelijk voor stabiliteit. De Bungalow 240 weegt 50kg en is hierdoor extreem stabiel. Krabpaal geschikt voor alle rassen en meerdere katten. . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 329.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Cityview Krabpaal 110x60x195 cm Grijs

Petrebels Krabpaal Cityview - Krabpaal - 110x60x195 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Lucky Bastards Cityview 195 Soft Grey We hebben een giga katten-appartement te koop. Deze is volledig uitgerust met alles wat je geweldige kat nodig heeft om uit te rusten en om zich goed te voelen. Luxueus slapen en met gegarandeerde uitzicht op de hele drukte in de omgeving. Genereus in design, stevig gebouwd op een oppervlakte van 66 cm2. De bodemplaat heeft een dikte van maar liefst 5 cm en is stabiel en sterk met een oppervlak van 110x60cm. De CITIVIEW 195 is perfect voor grote katten. Hij heeft solide 20 cm krabstammen en omwikkeld met stevig 5,2 mm natuurlijk sisal. Bovenin bevindt zich een grote hangmat en een hele grote sofa boven aan. De lounge sofa is gevuld met een knuffelkussen en is dé favoriete plek voor je kat om te ontspannen. Met een duidelijk tekst, onder aan de zijkant, die je kat op weg naar de top zal brengen. De CITIYVIEW 195 is een kunstwerk maar vooral een attractie voor je viervoeter. Een grote, stabiele leefomgeving voor grote katten en of meerdere katten. Wees wel voorzichtig dat ze niet verdwalen… Afmetingen:110x60cm/ Hoogte 195cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 399.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Catharina Krabpaal 50x50x120 cm Grijs

Petrebels Krabpaal Catharina - Krabpaal - 50x50x120 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Kings & Queen Catharina 120 Royal Grey De krabpaal-serie Catharina verdient de toevoeging in de naam net als haar voorganger- 'De Grote'. Niet eens in de echte hoogte maar in kleur, design en kwaliteit. De box beneden heeft een dikte van 4 cm en zorgt voor een zeer goede stabiliteit. De ingang is geweldig en mooi gevormd. De kleurcombinatie van een crème gekleurde pluche, een grijze, natuurlijke, sisal om de stam en grijs sisal tapijt rond de slaapgrot maakt deze krabpaal aantrekkelijk en tijdloos. Er zijn drie, 9 cm stammen bevestigd op de slaapgrot, die de bovenkant en de hangmat vasthouden. De hangmat is zacht en comfortabel en iedere kat zal hier lekker in rollen en heerlijk in slapen. Door de metalen karabijnringen kan de hangmat eenvoudig worden verwijderd en uitgewassen worden. Het bovenste gedeelte, van de krabpaal, is bedekt met een zachte quilt kussen, dat eenvoudig te verwijderen is dankzij het klittenband. Natuurlijk is het kussen op 30°C wasbaar. Het zal moeilijk zijn voor de kat om te bepalen waar hij wil gaan rusten, er zijn namelijk zoveel lekkere ligplaatsen. Door de 'koninklijke' driehoek, kan de Catharina gebruikt worden als een perfect hoekmodel. Afmetingen: ca. 50x50cm/ hoogte 120cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 149.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Catharina Krabpaal 50x50x120 cm Creme

Petrebels Krabpaal Catharina - Krabpaal - 50x50x120 cm Creme direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Kings & Queen Catharina 120 Royal Cream De krabpaal-serie Catharina verdient de toevoeging in de naam net als haar voorganger- 'De Grote'. Niet eens in de echte hoogte maar in kleur, design en kwaliteit. De box beneden heeft een dikte van 4 cm en zorgt voor een zeer goede stabiliteit. De ingang is geweldig en mooi gevormd. De kleurcombinatie van een crème gekleurde pluche, een grijze, natuurlijke, sisal om de stam en grijs sisal tapijt rond de slaapgrot maakt deze krabpaal aantrekkelijk en tijdloos. Er zijn drie, 9 cm stammen bevestigd op de slaapgrot, die de bovenkant en de hangmat vasthouden. De hangmat is zacht en comfortabel en iedere kat zal hier lekker in rollen en heerlijk in slapen. Door de metalen karabijnringen kan de hangmat eenvoudig worden verwijderd en uitgewassen worden. Het bovenste gedeelte, van de krabpaal, is bedekt met een zachte quilt kussen, dat eenvoudig te verwijderen is dankzij het klittenband. Natuurlijk is het kussen op 30°C wasbaar. Het zal moeilijk zijn voor de kat om te bepalen waar hij wil gaan rusten, er zijn namelijk zoveel lekkere ligplaatsen. Door de 'koninklijke' driehoek, kan de Catharina gebruikt worden als een perfect hoekmodel. Afmetingen: ca. 50x50cm/ hoogte 120cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 149.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Cleopatra Krabpaal 55x55x122 cm Cappuccino

Petrebels Krabpaal Cleopatra - Krabpaal - 55x55x122 cm Cappuccino direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Kings & Queens Cleopatra 122 Royal Cappuccino Graag stellen we je nu voor aan Queen Cleopatra - verpakt in zachte pluche, goed gevormde hangmatten, grotten en stapelbedden en prachtige krabstammen, stevig omhuld door sterke sisal. Door de luxueuze kleur Royal-Cappuccino, zijn we er zeker van dat deze koningin in iedere woonkamer een perfecte uitstraling zal geven. We hebben ook de ligplank en de hangmat met een zachte schuimvulling gevuld om het knus en teder te maken. Het onderste bord is een stevige 2,5cm dikke plaat. De stammen zijn 9 cm in diameter en omringt met sterk 6.0mm natuurlijke sisal. Afmeting: 55x50cm/ hoogte 122cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 159.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Cleopatra Krabpaal 70x60x143 cm Cappuccino

Petrebels Krabpaal Cleopatra - Krabpaal - 70x60x143 cm Cappuccino direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Kings & Queens Cleopatra 143 Royal Cappuccino Graag stellen we je nu voor aan Queen Cleopatra - verpakt in zachte pluche, goed gevormde hangmatten, grotten en stapelbedden en prachtige krabstammen, stevig omhuld door sterke sisal. Door de luxueuze kleur Royal-Cappuccino, zijn we er zeker van dat deze koningin in iedere woonkamer een perfecte uitstraling zal geven. Zowel de grotten als de ligplaatsen zijn voorzien van een extra zacht kussen dat op 30 graden kan worden gewassen. We hebben ook de ligplank en de hangmat met een zachte schuimvulling gevuld om het knus en teder te maken. Het onderste bord is een stevige 4 cm dikke plaat en staat op 4 antislip voeten, gemaakt van ABS-kunststof. De stammen zijn 9 cm in diameter en omringt met sterk 6.0mm natuurlijke sisal. Afmeting: 70X60cm/ hoogte 143cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 209.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Maine Coon Krabpaal 80x80x173 cm Grijs

Petrebels Krabpaal Maine Coon - Krabpaal - 80x80x173 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Krabpaal The Rebels Main Coon 173 Royal Grey De echte rebel! De Rebel MAINE COON 173 richt zich op grote en sterke karakters en ware ontdekkers. De supersofa is zacht en opstandig groot. De bodemplaat van 5cm kan iedere opstandeling aan. Het dikke sisal speeltouw houdt zelfs de meest opstandige katten lekker bezig. Met een extreem dikke 20 cm stam zijn de REBEL stammen vrijwel onverslaanbaar. Deze worden verankerd met 4 grote schroeven in de bodemplaat, zodat instabiliteit en beweging niet verwacht wordt. Iets boven het midden hebben we een uiterst stabiele hangmat gemonteerd die 20kg kan dragen waarin kattenrebellen heerlijk kunnen dromen. In de ingebouwde dekplaat hebben we ook een klein gat gemaakt waardoor het sterke sisal speeltouw heengaat. De Rebel MAINE COON 173 is geschikt voor alle katten, maar is voorbestemd voor grote katten zoals de Maine Coon, Noorse Boskat, of Amerikaanse Ragdolls. Afmetingen: 80x80cm / hoogte 173cm The Rebels producten De productlijn THE REBELS wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en stabiliteit. Als je besluit om een krabpaal voor je kat uit deze collectie aan te schaffen, kun je zich verheugen op extreem dikke en resistente stammen. Zo'n krabpaal is vooral geschikt voor grote kattenrassen. THE REBELS staat voor opvallend en opstandig! Een echte rebel, evenals je kat! Je kat zal dit meubel geweldig vinden - daar zijn we van overtuigd! Kenmerken van THE REBELS Het hout waarvan de kattenkrabpaal gemaakt is, is afkomstig uit duurzaam bosbeheer. Petrebels verwerkt 600 gram pluche per vierkante meter. Voor de veiligheid van de kat is een krabpaal met voldoende stabiliteit essentieel, daarom zijn al deze krabpalen voorzien van een stam met diameter van 20 cm en een onderplaat met een dikte van ten minste 5 cm. Veilig spelen dus! . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 229.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Skyline Krabpaal 100x60x185 cm Grijs

Petrebels Krabpaal Skyline - Krabpaal - 100x60x185 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Krabpaal Lucky Bastards Skyline 185 Soft Grey Zoek je een krabpaal die stabiel, groot en hoog is? Dan is er de Lucky Bastard SKYLINE 185 die er echt uitknalt. Bijna alle elementen zijn dubbel; 2 ladders, 2 hangmatten, 2 grote slaapruimten en nog veel meer! Het is gevarieerde en rijkelijk ontworpen krabpaal. Het centrale punt is de horizontale krabplank die de kat kan van alle kanten kan benaderen.  De SKYLINE 185 is geschikt voor alle katten, vooral voor grote en krachtige katten. Ook kunnen er gemakkelijk 2 of meer katten hier hun thuis vinden. De 15 en 12cm dikke stammen en 5 cm hoge grondplaat geven de SKYLINE 185 een massieve uitstraling en maakt deze zeer stabiel. De slaapkamers zijn uitgerust met zachte kussens, die afneembaar en wasbaar zijn. Afmetingen: 100x60cm / hoogte 185cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 369.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Victoria Krabpaal 40x40x45 cm Bruin

Petrebels Krabpaal Victoria - Krabpaal - 40x40x45 cm Bruin direct bestellen in onze webshop! De kleine koninklijke troon VICTORIA 45 is geschikt voor zowel mens als dier. Zij staat zeer stabiel op haar benen en is bedekt met een van adel-glanzende, zachte plush. Met een diameter van 40 cm en een hoogte van 45cm, is de VICTORIA 45 geschikt voor alle katten. Dit design met driepoot past tevens prima als zitplek in je woonkamer. Afmetingen: 40x40cm / hoogte 45cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 49.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Victoria Krabpaal 40x40x45 cm Grijs

Petrebels Krabpaal Victoria - Krabpaal - 40x40x45 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! De kleine koninklijke troon VICTORIA 45 is geschikt voor zowel mens als dier. Zij staat zeer stabiel op haar benen en is bedekt met een van adel-glanzende, zachte plush. Met een diameter van 40 cm en een hoogte van 45cm, is de VICTORIA 45 geschikt voor alle katten. Dit design met driepoot past tevens prima als zitplek in je woonkamer. Afmetingen: 40x40cm / hoogte 45cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 49.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Petrebels Krabpaal Victoria Krabpaal 40x40x45 cm Creme

Petrebels Krabpaal Victoria - Krabpaal - 40x40x45 cm Creme direct bestellen in onze webshop! De kleine koninklijke troon VICTORIA 45 is geschikt voor zowel mens als dier. Zij staat zeer stabiel op haar benen en is bedekt met een van adel-glanzende, zachte plush. Met een diameter van 40 cm en een hoogte van 45cm, is de VICTORIA 45 geschikt voor alle katten. Dit design met driepoot past tevens prima als zitplek in je woonkamer. Afmetingen: 40x40cm / hoogte 45cm . Alle Petrebels voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 49.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petrebels Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product
 

Pets Place Verwenpakket Kat Kattensnack

Pets Place Verwenpakket Kat - Kattensnack - direct bestellen in onze webshop! Het Pets Place verwenpakket! Het Pets Place verwenpakket is een ideaal cadeau voor je kat voor elke gelegenheid. Zo heeft je viervoeter lekkers om van te snoepen en iets leuks om mee te spelen. Trakteren maar! De inhoud van het pakket GimCat Katten-gras Elke kat eet graag gras en kruiden; er zit foliumzuur in. en daar hebben katten van nature behoefte aan. Het kattengras helpt bij de spijsvertering en het verminderen van haarballen. GimCat Multi-Vitamine Duo-Pasta Een complete vitamine-pasta voor de kat. Deze pasta bevat twaalf vitaminen en lekkere tonijn. Een goede ondersteuning voor het imuunsysteem dus! Pett Sprotjes Deze 100% natuurlijke snacks voor de kat zijn niet alleen erg lekker. maar de visolie zorgt ook voor een mooie huid en vacht. Adori Snack Tuimelaar Deze tuimelaar is uitermate geschikt om je kat meer te laten bewegen. Vul hem met de lekkerste snacks en door het schudden komen de snoepjes tevoorschijn. Zo wordt snoepen gecombineerd met een lekker én actief speelkwartiertje. Schesir Natvoeding Deze natvoeding van Schesir bevat heerlijke en 100% natuurlijke natvoeding vol met vlees en vis. Deze natvoeding kan ook gebruikt worden als topping voor op droogvoer. Amiguitos Snack Deze snack van Amiguitos bevat een hoog gehalte aan vers vlees. gecombineerd met groenten. Lekker en gezond snacken. zonder kunstmatige geur-. kleur- of smaakstoffen. . Alle Pets Place voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 22.50

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Place Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer kattensnacks
Product
 

Pets Place Verwenpakket Hond S Hondensnacks Small

Pets Place Verwenpakket Hond S - Hondensnacks - Small direct bestellen in onze webshop! Het Pets Place verwenpakket! Het Pets Place verwenpakket is een ideaal cadeau voor je hond voor elke gelegenheid. Zo heeft je hond lekkers om op te kauwen en iets leuks om samen met het baasje te trainen. Trakteren maar! Het pakket is beschikbaar voor kleine en medium tot grote honden.   De inhoud van het pakket voor de medium/grote hond Puur vleestrainers hert. 125 g Een gezonde snack met alleen vlees en zonder gekke toevoegingen. Deze lekkere en gezonde snacks zijn verpakt in een handig tonnetje.  Edgard&Cooper Lamb & beef jerky 150 g Een heerlijke snack in zakformaat. Dit gezonde proteïnnebommetje met 85% vlees is een ideale. graanvrije snack.  Gimdog Chicken leg 70 g De Chicken Leg van GimDog is een hele langzaam gaar gestoomde kippenbout. Zo kan deze met bot en al verorbert worden. Daarnaast is de Chicken Leg graanvrij. zonder toegevoegde suikers. kleurstoffen en conserveringsmiddelen.  Whimzees Tandenborstel M 12 x 11.4 cm De Dental Treats van Whimzees zijn snacks die zorgen voor schonere tanden. een frisse adem en een vermindering van de vorming van tandplak en tandsteen. Daarnaast zijn deze puur natuur. vegetarisch en hypoallergeen. Farm Food Rawhide Dental roll 15 cm De snack is gemaakt van gedroogde runderhuid. waardoor deze ideaal is om de kauwtrek te stillen en de vorming van tandplak tegen te gaan. Deze bevat geen kleur. geur- en smaakstoffen en is bovendien puur natuur.  Sam's Field Natural snack skin & coat 200 g De vacht van je hond krijgt een gezonde boost met deze hoogwaardige en natuurlijke hondensnack op basis van zalm. De gezonde eiwitten helpen huid en vacht te ondersteunen.  . Alle Pets Place voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 22.50

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Place Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Antos Kabeljauwsticks Hondensnacks Vis 82.5 g 3 stuks

Antos Kabeljauwsticks - Hondensnacks - Vis 82.5 g 3 stuks direct bestellen in onze webshop! Vis is rijk aan onverzadigde vetzuren en draagt bij aan de gezondheid van de huid. de vacht en de gewrichten van de hond.. Alle Antos voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 3.25

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Antos Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Antos Bullepees Hondensnacks Rund 20 cm 120 g 2 stuks

Antos Bullepees - Hondensnacks - Rund 20 cm 120 g 2 stuks direct bestellen in onze webshop! Deze met zorg gedroogde lekkernij is gemaakt van verse. rauwe ingredienten en uitstekend geschikt voor volwassen honden en puppy''s.. Alle Antos voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 4.95

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Antos Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product