Cyclosportive Starter Pack

Je even prof voelen, wie wil dat nu niet! Samen met CYCLOsportive een Granfondo beleven zorgt voor deze bijzondere ervaring. Tijdens het fietsen staan we langs de weg om bidons aan te geven en je dat laatste zetje in de rug te geven. Maar er is meer. Ee juist voedingsplan dat past bij jouw persoonlijke behoefte train je in de voorbereiding. Juist daarom bieden wij nu een mooi gevarieerd pakket om je te ondersteunen in de kuezes en mogelijkheden.

€ 15.95

Meerinformatie

Duursport Proefpakketten Duursport.nl
Product
 

Winter Classic Deal

Aanvullen van vocht en koolhydraten met de Endurance Booster Sportdrink tijdens de lange en koude duurinspanning zijn essentieel voor het behalen van sportieve doel. De BYE! all-in-one Recovery Drink is speciaal ontwikkeld om het lichaam direct na de inspanning van de juiste voedingsstoffen te voorzien.

€ 34.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel BYE!
Product
 

Protein Recovery 60 gr

Opmerkelijk snel herstel! Opmerkelijk herstel na de inspanning en dit binnen korte tijd na de inname. Je bent onmiddellijk klaar voor de volgende prikkel.

€ 1.75

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks High 5
Product
 

Protein Deluxe 750 gr Gratis Shaker

Amacx Protein Deluxe is een zeer waardevolle eiwitdrank voor elke fanatieke sporter op de racefiets, mountainbike, in de triathlon of tijdens het hardlopen en potje voetbal, om het herstel en de opbouw na de inspanning te ondersteunen. De eiwitshake is poeder die je, door te mixen met water of magere melk, zelf kan aanmaken. In de duursport is er reeds veel ervaring met de whey shake van Amacx sportvoeding. Het whey eiwitpoeder wordt ervaren als nuttig. Menig wielrenner of marathon loper met ervaring heeft zich uitgelaten dat het de beste herstelshake voor tijdens het herstel in de markt is. Wil jij de Amacx wei eiwitshake snel en goedkoop bestellen of kopen? Koop de Amacx Protein Deluxe online in de webshop van Duursport.nl en en pak zelf je voordeel met deze goede proteinshake.

€ 19.95

Meerinformatie

Duursport Eiwitshakes Amacx
Product
 

Cycling Deal

Amacx Cycling Deal is het complete voordeelpakket voor de serieuze fietser op de racefiets of mountainbike. De combinatie van sportdrank, hersteldrank, energierepen, energiegels en sockeloen sokken wordt reeds veelvuldig besteld door wielrenners, mountainbikers en triatleten. Wil jij het voordeelpakket met de goede sportdrink en lekkere sportdrink, recovery drink, energy bars & energy gels voor het sporten snel en goedkoop bestellen of kopen? Koop de Amacx Cycling Deal voor de laagste prijs online in de webshop van Duursport.nl en pak je voordeel.

€ 28.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Amacx
Product
 

Multi Vision 60 caps

BORN Multi Vision is een voedingssupplement voor sportievelingen die iets extra's vragen van het lichaam.

€ 24.95

Meerinformatie

Duursport Vitaminen en mineralen Born
Product
 

Wonden Wonder 100 ml

De Wonden Wonder van Kwakzalver Sports ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid doormiddel van de natuurlijke werking van hars en wolvet. Daarnaast verminderd het ook de gevoeligheid van de huid.

€ 23.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Kwakzalver Sports
Product
 

Magnesium Grip Gel 100 ml

De Magnesium Grip Gel van Kwakzalver Sports is een revolutioneel product. Grip Chalk is verledentijd. Smeer je handen in en binnen enkele ogenblikken heb jij de beste grip.

€ 11.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Kwakzalver Sports
Product
 

Xendurance 180 tabs

Xendurance van Xendurance als ondersteuning voor topprestaties! Productcombinatie voor het verminderen van melkzuur en het versterken van de aërobe prestaties. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Xendurance wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 46.50

Meerinformatie

Duursport Sportsupplementen Xendurance
Product
 

Vurig Warm 100 ml

Vurig Warm van Kwakzalver Sports bevat Oosterse specerijen en kruidnagel. De crème kan gebruikt worden om stramme spieren te verzachten of om jouw lichaam te activeren voor de uitdaging!

€ 17.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Kwakzalver Sports
Product
 

Kramp Krachtig 100 ml

De Kramp Krachtig van Kwakzalver Sports is ideaal om jouw spieren te verwennen na een zware inspanning. De unieke combinatie van MSM en magnesium zorgen ervoor dat jouw spieren ontspannen en ondersteunen daardoor het herstel.

€ 17.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Kwakzalver Sports
Product
 

Koele Gel 100 ml

De Koele Gel van Kwakzalver Sports ondersteunt jouw vermoeide spieren! Ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van jouw vermoeide spieren.

€ 12.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Kwakzalver Sports
Product
 

Gel 100 40 gr

Maurten Gel 100 onderscheidt zich door zijn unieke koolhydratenmix van fructose en glucose. De Gel is opgebouwd met de hydrogel-technologie. De hydrogel zorgt voor een soepel transport door de maag naar de darmen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Maurten kun je direct voordelig online bestellen bij Duursport

€ 3.45

Meerinformatie

Duursport Drink gel Maurten
Product
 

Recovery Drink 1200 gram

Sponser sportvoeding Recovery Drink is een lactosevrije hersteldrank! De hersteldrank voor versnelde glycogeenopslag en proteïnesynthese, alsmede ter versterking van het imuunsysteem. Koop Sponser sportvoeding Recovery Drink voordelig en snel bij Duursport.nl

€ 42.50

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks Sponser sportvoeding
Product
 

10 2 Gratis Energy Gel 33 gr

Squeezy energiegel met snelle koolhydraten voor snelle energieopname. Gebruik de Squeezy Energy Gel tijdens een training of wedstrijd. De energiegel voorziet het lichaam van de noodzakelijke koolhydraten gedurende de wedstrijd of training. Als je de energie gel van Squeezy wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl

€ 12.00

Meerinformatie

Duursport Proefpakketten Squeezy
Product
 

Vitamine D3 120 caps

NatuSport Vitamine D3 speelt een rol bij de botaanmaak en ondersteunt het immuunsysteem.

€ 14.80

Meerinformatie

Duursport Vitaminen en mineralen NatuSport
Product
 

Explorer Pack

Moeilijkheden bij het kiezen van de juiste koffie? Onderzoek gewoon de Il Magistrale koffie bij jou thuis om een grondige keuze te maken voor jouw toekomstige fietskoffie. In de Explore Pack kom je vier klassiekers tegen uit het assortimnet van Il Magistrale Cycling Koffie.

€ 29.95

Meerinformatie

Duursport Cafeine Il Magistrale Cycling Coffee
Product
 

Whey Protein 1,0 kg

SiS Sportvoeding Whey Protein bevat alle essentiële bestanddelen die het lichaam nodig heeft voor een goed herstel. De eiwitpoeder van SiS is ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Whey eiwitshake van SIS wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 41.95

Meerinformatie

Duursport Eiwitshakes SiS Sportvoeding
Product