Energy Gummies Caffeine 26 gr

De Energy Gummies Caffeine van High5 zijn voor elk moment, voor of tijdens de inspanning! Kauwen makkelijk weg en geven 21 gram koolhydraten per 26 gram met daarnaast 75 gram aan cafeïne. High 5 koop je makkelijk en snel online bij Duursport.

€ 1.85

Meerinformatie

Duursport Energie producten High 5
Product
 

Sport Performance Pannenkoekenmix 800 gram

TEFF Sport Performance Pannenkoekenmix voor heerlijke teffpannenkoeken. De teffpannenkoeken zijn ook als extra bron van eiwit geschikt en voor elke sporter een bijzondere aanvulling om top prestaties te leveren! Om te voorkomen dat je rijdt als een âpannenkoekâ is het zaak je energiereserves goed aan te vullen. Koop Teff voordelig en snel bij Duursport.nl.

€ 8.95

Meerinformatie

Duursport Sportontbijt TEFF
Product
 

3 1 Gratis Energy Bar 55 gr

De Maxim Energy Bar zit boordevol koolhydraten! Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor je spieren tijdens de inspanning.

€ 5.10

Meerinformatie

Duursport 3 1 Gratis Maxim
Product
 

Go Isotonic Gel 60 ml THT ACTIE

Sis Go Isotonic Gel 60 mll is een unieke kant-en-klare isotone gelformule die zorgt voor meer energie en betere vochtopname.

€ 0.50

Meerinformatie

Duursport Drink gel SiS Sportvoeding
Product
 

Rakk fietsstandaard Gratis Clean Green fietsreiniger 500 ml

De inklapbare fietsstandaard die je ook veelvuldig in fietsenwinkel aan treft. En niet voor niets, hij is stabiel en ideaal voor praktisch elke sportieve fiets.

€ 36.95

Meerinformatie

Duursport Toebehoren Feedback Sports
Product
 

SPF 50 Clear Gel 100ml Zonnebrand

Waterbestendige en zweetproof zonbescherming van Island Tribe.

€ 18.95

Meerinformatie

Duursport Zonnebrand Island Tribe
Product
 

Sports Pack

Tijdens het sporten verlies je veel essentiële mineralen. Met de verfrissende Born Drink vul je jouw voorraad weer aan. De dorstlesser voorziet je lijf van de belangrijke koolhydraten, waaronder sacharose, dextrose en glucose. Zo kun je langer doorgaan. En langer sporten = langer plezier! De BORN to push limits BOX is ideaal om de Born producten uit te testen of om jouw belangrijke prestatie te ondersteunen.

€ 37.50

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Born
Product
 

Wash Lotion 200 ml

Opfrissen zonder water! Het alternatief als er na de training of wedstrijd geen douchegelegenheid is.

€ 5.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Born
Product
 

Cereal Max Bar 55 gr

Voor de korte en lange termijn Met een laag vetgehalte biedt deze granenreep van 55g zowel enkelvoudige koolhydraten voor de snelle energie als complexe koolhydraten voor de energie op langere termijn.

€ 1.49

Meerinformatie

Duursport Granen Isostar
Product
 

Energy Gummies 26 gr

De Energy Gummies van High5 zijn voor elk moment, voor of tijdens de inspanning! Kauwen makkelijk weg en geven 21 gram koolhydraten per 26 gram. High 5 koop je makkelijk en snel online bij Duursport.

€ 1.70

Meerinformatie

Duursport Energie producten High 5
Product
 

BORN to push limits BOX

Het Born to push limits Box is ideaal om eens wat producten van Born te testen of om jouw ideaal voor te bereiden op een belangrijke prestatie. Born koop je snel en eenvoudig online via Duursport.nl

€ 9.95

Meerinformatie

Duursport Proefpakketten Born
Product
 

Go Energy sachet 50 gr

De Go Energy van SiS is ideaal voor lang duurwerk! Het is een veelzijdige sportdrank die in hoge concentraties gebruikt kan worden.

€ 1.75

Meerinformatie

Duursport Sportdranken SiS Sportvoeding
Product
 

Gravel Grinder 500 gr

De Gravel Grinder blend is een volle en goed ruikende espresso met een aroma van noten en pure chocolade. De afdronk heeft een vleugje fruit zoals je kunt verwachten van Ethiopische bonen en het is laag in zuurgraad. Dit is een geweldige koffie om te combineren met volle melk of als een espresso na het eten.

€ 15.95

Meerinformatie

Duursport Cafeine Il Magistrale Cycling Coffee
Product
 

Teff Sport Bar 50 gr

Teff is een oer oud graan dat zijn oorsprong heeft in Ethiopië. De teff granen zijn ongeveer 150 keer kleiner dan tarwe en om die reden niet te pellen en dus altijd volkoren. Teff bevat veel langzaam verteerbare, complexe koolhydraten en is daardoor extra geschikt voor Duursporters.

€ 1.35

Meerinformatie

Duursport Zonder coating TEFF
Product
 

2 1 Gratis Caffeine Shot 3x25 ml

Binnen de sport is het gebruik van caffeinesupplementen reeds volledig ingeburgerd. Waar gezonde en gevarieerde voeding de je sport perfect ondersteunen, kan het toevoegen van sportvoeding vlak voor, tijdens en/of na de inspanning een waardevolle aanvulling zijn. Wil je bij een specifieke wedstrijd of op een belangrijk piekmomnet net wat scherper zijn kun je kiezen voor een supplement met extra cafeïne.

€ 9.90

Meerinformatie

Duursport Koningsdag Krakers Amacx
Product
 

Recovery Pack

Zomerseizoen 2016 is afgevinkt: tijd om te herstellen van deze schitterende sportperiode. Zo haal je maximaal rendement uit je fysieke inspanning en sta je weer op scherp voor de volgende uitdaging!

€ 12.50

Meerinformatie

Duursport Proefpakketten PowerBar
Product
 

Red Xplosion 20 gr

Wcup Red Xplosion energiegel met natuurlijke cafeïne bron. Wcup Red Xplosion is een energie gel, rijk aan koolhydraten, en een boost van cafeïne, op natuurlijke basis van Guarana. Als je Wcup Red Explosion Energiegel wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.80

Meerinformatie

Duursport Concentraat Wcup
Product
 

Protein Plus L Carnitine Bar 35 gr

PowerBar Protein Plus L-Carnitine Bar Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je PowerBar Protein Plus L-Carnitine Bar wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.50

Meerinformatie

Duursport Eiwitrepen PowerBar
Product
 

Energy Pack

De jaren lange ervaring binnen de sport is nu vertaald naar de sportvoeding die de sporter helpt zijn prestaties naar een hoger plan te trekken. Basiselementen die van toepassing op elke niveau, van professional tot recreant.

€ 24.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Eurosport
Product