Energy Hydration Deal

Iedere persoon is uniek en iedere training heeft een ander doel. Trainen met de juiste voeding die je wilt gebruiken tijdens je sportieve doel en zorg dat je op zoek gaat naar een juiste balans die pas bij jouw persoonlijke wens. Test de verschillende sportdranken en pas ze toe op het juiste moment!

€ 24.95

Meerinformatie

Duursport Bulk Deals Amacx
Product
 

ORS Drink 480 gr

Wcup QRS no friction cream is de ideale rehydratiedrank! Koolhydraat-arme sportdrank van Wcup voor een behoud en optimalisatie van de vochtbalans tijdens een fysieke inspanning. Als je Wcup QRS no friction cream wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 21.95

Meerinformatie

Duursport Sportdranken Wcup
Product
 

Lobo 3.0 ltr Rugzak

CamelBak Lobo is een lichtgewicht sportrugtas! De rugzak is voorzien van een ventilerend rugpand dat zorgt voor extra ventilatie en comfort. Drinktas met het Quicklink Systeem. Als je de CamelBak Lobo wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 63.50

Meerinformatie

Duursport Toebehoren CamelBak
Product
 

12 x Protein Brownie 50 gr (Display)

Amacx Protein Brownie is de eiwitreep voor de serieuze sporter. De eiwitrepen bevatten maar liefst 10,5 gram eiwit per reep (50 gr), in combinatie met een uitgebalanceerde mix van koolhydraten. Naast deze goede en ondersteunende voedingswaarde is de protein brownie verkrijgbaar in lekkere smaak Peanut Butter. Menig wielrenner, hardloper van een halve of hele marathon en triatleet hebben deze proteinbar reeds standaard in hun tas zitten voor na de training of wedstrijd, om het herstel en de opbouw na de inspanning te ondersteunen. Wil jij de Amacx eiwitreep als alternatief op de eiwitshake of recovery drink snel en goedkoop bestellen of kopen? Koop de Amacx Protein Brownies online in de webshop van Duursport.nl.

€ 10.00

Meerinformatie

Duursport Eiwitrepen Amacx
Product
 

Gravel Grinder 1,0 kg

De Gravel Grinder blend is een volle en goed ruikende espresso met een aroma van noten en pure chocolade. De afdronk heeft een vleugje fruit zoals je kunt verwachten van Ethiopische bonen en het is laag in zuurgraad. Dit is een geweldige koffie om te combineren met volle melk of als een espresso na het eten.

€ 29.95

Meerinformatie

Duursport Cafeine Il Magistrale Cycling Coffee
Product
 

BCAA Powder 480 gr

Wcup BCAA Powder bevat de essentiële aminozuren om je spierherstel en prestatie te ondersteunen. De frisse drank, met Cherry smaak, bevat een specifieke 2:1:1 verhouding van de essentiele aminozuren L-leucine, L-isolucine en L-valine, aangevuld met L-glutamine. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je BCAA van Wcup wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 39.95

Meerinformatie

Duursport BCAA Wcup
Product
 

Energy Booster 20 gram

De Wcup energybooster is Kant en klaar! De Energy Booster is licht verteerbaar, vult snel koolhydraattekorten aan, vertraagt het optreden van vermoeidheid en versnelt de recuperatie. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Energybooster van Wcup wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.80

Meerinformatie

Duursport Concentraat Wcup
Product
 

Recovery Deal

Koolhydraten helpen het lichaam om de batterij op te laden. Waarnaast Eiwitten bijdragen bij tot de instandhouding van de spiermassa en ondersteunen een snel herstel van de spieren na de training.

€ 24.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Born
Product
 

Protein Pancakemix 800 gr

TEFF Sport Performance Pannenkoekenmix voor heerlijke teffpannenkoeken. De teffpannenkoeken zijn ook als extra bron van eiwit geschikt en voor elke sporter een bijzondere aanvulling om top prestaties te leveren! Om te voorkomen dat je rijdt als een âpannenkoekâ is het zaak je energiereserves goed aan te vullen. Koop Teff voordelig en snel bij Duursport.nl.

€ 8.95

Meerinformatie

Duursport Sportontbijt TEFF
Product
 

Teff Performance Powder 700 gr

Teff perfomance powder is een professioneel teff product. De langzame opname creëert rust in het lichaam waardoor je lichaam gemakkelijker maximaal kan presteren. Hongerklop wordt uitgesteld door langdurige & geleidelijke energietoevoer. Koop de nu Teff Performance powder voordelig en snel bij Duursport.nl

€ 25.95

Meerinformatie

Duursport Eiwitshakes TEFF
Product
 

Proefpakket

Maurten ontdekte in 2015 hoe we sportbrandstoffen gemakkelijker kunnen verdragen door hoge concentraties koolhydraten in hydrogels in te kapselen. De sportbrandstoffen, gebaseerd op enkel natuurlijke ingrediënten, werd steeds populairder. Ãén jaar later gebruikte de wereldtop in het hardlopen de producten al van Maurten! Sporten als wielrennen en triathlon volgen in sneltreinvaart.

€ 9.50

Meerinformatie

Duursport Proefpakketten Maurten
Product
 

Teff Vlokken Licht 800 gr

Teff muesli om je dag op een gezonde en energierijke manier starten! Teff Muesli zorgt voor een perfecte aanvulling op je yoghurt, melk, sap of kwark of als extra ingrediënt in een smoothie. In een handomdraai heb je een gezond, 100% natuurlijk en energierijke maaltijd klaar staan. Koop Teff nu voordelig en snel op Duursport.nl

€ 7.95

Meerinformatie

Duursport Sportontbijt TEFF
Product
 

Muscle Oil Color 2 200 ml

Morgan Blue Muscle Oil voor een bruine tint! Met natuurlijke verwarmer voor een verzekerde doeltreffende bescherming en een zeer goede doorbloeding van de spieren. Koop de Muscle olie van Morgan Blue nu voordelig en snel op Duursport.nl

€ 10.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Morgan Blue
Product
 

Skincare Deal

Assos Skincare voor Optimale sportverzorging! Assos maakt het verschil zodat je volop kan genieten en optimaal kan presteren. Het voornaamste doel is comfort in het zadel creëren en het leveren van een goede nazorg gedurende de herstelperiode, alvorens je weer een nieuwe uitdaging aan gaat. Ideaal voor wielrennen, triathlon of mtb. Koop Skincare van Assos nu voordelig en snel bij Duursport.nl

€ 34.50

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Assos
Product
 

Energy Deal

Met de Sports Drink en Energy Bars heb je de juiste producten voor handen om jouw trainingsarbeid te ondersteunen.

€ 17.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Wcup
Product
 

Ratchett 3.0 ltr Rugzak

CamelBak Ratchet is een lichtgewicht sportrugtas! De rugzak is voorzien van een ventilerend rugpand dat zorgt voor extra ventilatie en comfort. Drinktas met het Quicklink Systeem. Als je de CamelBak Ratchet wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 53.50

Meerinformatie

Duursport Toebehoren CamelBak
Product