VERKOCHT Northwestern Kauwgomballen Automaat New Old Stock Consignatie

DEZE ZIJN INMIDDELS VERKOCHTOriginele fifties new old stock Northwestern kauwgomballen automaat. Ongebruikt en origineel in doos. Dit item bieden wij aan onder consignatie en kan meekomen in een van onze toekomstige containers uit de VS

€ 450.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Coca Cola Westinghouse WO 42 T Automaat Origineel

Fantastische originele Coca-Cola automaat. Deze machine is een origineel item en zou perfect te gebruiken zijn als decoratie in elk soort kamer. De roest ziet er geweldig uit, deze machine is ingekocht door de Dutch Pickers, volg hen op social media.

€ 2750.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Kauwgomballen Automaat Raket Met Spiraal

Geweldige automaat die gebruikt kan worden voor stuiterballen of kauwgomballen. Verkoopt stuiterballen van 27 en 32 mm en kauwgomballen van 25 tot 32 mm.Deze automaat werkt op € 0,50 cent.Afmetingen:Hoogte 160 cm - Diameter 55 cm

€ 799.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Kauwgomballen Automaat Raket Inclusief Stand

Geweldige automaat die gebruikt kan worden voor stuiterballen of kauwgomballen. Verkoopt stuiterballen van 27 en 32 mm en kauwgomballen van 25 tot 32 mm.Deze automaat werkt op € 0,50 cent. Afmetingen:Hoogte 145 cm - Diameter 45 cm

€ 399.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

National Brass Kassa Origineel

Originele nationaal messing kassa. Beschikbaar vanaf mei 2020. Deze originele producten worden door de Nederlandse plukkers geselecteerd tijdens hun reizen in de VS. Net als de Amerikaanse Pickers op Facebook rijden ze door Amerika om de beste verzamelobjecten te vinden. Volg de Dutch Pickers op Facebook

€ 1250.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

PopMatiCorn Popcorn Machine 1950's Model 24A By PopMatic Manufacturing Company (St.Louis) Consignment

PopMatiCorn Popcorn Machine - 1950's - Model 24A - door PopMatic Manufacturing Company (St.Louis). Deze is erg zeldzaam en helemaal origineel. Slechts 2 zijn er bekend die gerestaureerd zijn. De machine is in perfecte conditie en nauwelijks gebruikt. Dit artikel bevindt zich nog in de VS en kan worden verzonden in een van onze toekomstige containers. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals verstrekt door onze exclusieve Noord-Amerikaanse zendingpartner Collector Concierge International, neemt u contact met hen op voor zending van hoogwaardige en zeldzame artikelen in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer de tijd om uw collectie te verkopen.

€ 15000.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Stoner 500 D Café Koffie En Warme Chocolademelk Automaat NOS 1959 Consignatie

Fantastische machine, new old stock. Heeft nooit water erin gehad en is opnieuw geverfd. Dit artikel bevindt zich nog in de VS en kan worden verzonden in een van onze toekomstige containers. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals verstrekt door onze exclusieve Noord-Amerikaanse zending partner Collector Concierge International, neemt u contact met hen op voor zending van hoogwaardige en zeldzame artikelen in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer de tijd om uw collectie te verkopen.

€ 18500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VMC Vendo 81 Dr. Pepper Automaat Gerestaureerd Consignatie

Zeer coole klasse A gerestaureerde VMC-automaat. Dit artikel bevindt zich nog in de VS en kan worden verzonden in een van onze toekomstige containers. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals verstrekt door onze exclusieve Noord-Amerikaanse zending partner Collector Concierge International, neemt u contact met hen op voor zending van hoogwaardige en zeldzame artikelen in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer de tijd om uw collectie te verkopen.

€ 17500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

1948 VMC 27 Coke On A Pipe Stand Bottle Vending Machine Gerestaureerd Consignatie

GerestaureerdFlesjesmachine uit 194810 cent Coca Cola Vendolator 27 "VMC 27" -flessenautomaat c1948 met standaard, die 2 kistjes voor lege flessen herbergt, wordt geleverd met 2 gele houten kratjes en volle (oudere) flesjes Coca Cola (vol)110 v maar kan omgebouwd worden naar 230 vDit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignmentpartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 9800.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VMC Vendo 81 Pepsi Oudere Restauratie Consignatie

Oudere restauratie flesjesautomaat, great barn find110 v maar kan omgebouwd worden naar 230 vDit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignmentpartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 9500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

U.S. Postzegel Automaat Origineel

Originele U.S. Postage Stamps postzegel automaat. De automaat wordt verkocht zoals op de foto. Sleutel niet aanwezig.Dit item is ingekocht door The Dutch Pickers in Amerika. Volg ze via Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van die nieuwe producten.

€ 85.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT 7 UP Automaat VMC Vendolator 81 Erg Zeldzaam Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHT!Zeldzame 7 UP-automaat met de Transistinal Square TopSlechts enkelen waarvan bekend is dat ze bestaan!110V maar kan worden omgezet naar 230 V.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 14500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Ideal 35 Slider Dr. Pepper Origineel Met Originele Signs Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHTHeeft volledige restauratie nodig. Geproduceerd in het midden van de jaren 1950 door het bedrijf Ideal. Enkele van de vele bedrijven waar Ideal machines voor produceerde waren 7up, Coke Cola, Pepsi, Hires, Barqs, Double Cola, Squirt, Rc Cola, Nesbits, Mission Orange, Canada Dry, Grand Prize en anderen. Deze machines staan bekend als schuifregelaars, want als je eenmaal een muntstuk hebt gestort, moet je je cola "schuiven" langs het rek om het los te laten.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 2850.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Coca Cola Ideal 55 Slider Gerestaureerd Consignatie

Dit tem is verkocht!Kortgeleden gerestaureerd naar nieuwstaat.Geproduceerd in het midden van de jaren 1950 door het bedrijf Ideal. Enkele van de vele bedrijven waar Ideal machines voor produceerde waren 7up, Coke Cola, Pepsi, Hires, Barqs, Double Cola, Squirt, Rc Cola, Nesbits, Mission Orange, Canada Dry, Grand Prize en anderen. Deze machines staan bekend als schuifregelaars, want als je eenmaal een muntstuk hebt gestort, moet je je cola "schuiven" langs het rek om het los te laten.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 8500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Vendo 81 Orange Crush Automaat Erg Zeldzaam Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHT!100 punten voor deze restauratie. Fantasy Orange Crush. Erg zeldzame vending machine. Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 17000.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Vendo Munten Wisselaar Orange Crush Fantasy Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHT !Vendo Munten Wisselaar - Orange Crush Fantasy - Consignatie. Graad A gerestaureerd. Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 3750.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Sinaasappelpers Machine Origineel Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHT!Zeer zeldzaam. Gerestaureerd, werkt, maar niet raadzaam om te gebruiken vanwege versleten afdichtingen. Geweldig collectors decostuk5950,00Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignatiepartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 5950.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Coca Cola Vendo 39 Vending Machine Origineel Volledig Gerestaureerd Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHT!100 punts herstel Grade AGepoedercoat interieur8950,00De Vendo 39 is een van de beste machines om te bezitten, zowel voor zijn geweldige uiterlijk als voor zijn investeringspotentieel.De V-39 kwam in drie versies.De eerste versie had "Ice Cold" in reliëf langs de onderkant van de kastdeur en de kast en had aan weerszijden twee ventilatieopeningen.De tweede versie werd geproduceerd rond 1955 en kenmerkte het nieuwe tweekleurige verfschema van rood met een witte bovenkant. Tegelijkertijd werd het logo "Ice Cold" aan de voorkant verwijderd en werd het "Vendo" -logo in de rechter benedenhoek toegevoegd. De kast is ook gewijzigd door aan beide zijden extra ventilatieopeningen toe te voegen.De derde versie werd geproduceerd in de latere jaren en omvatte een vendingtrommel die de grotere 12oz flessen kon verkopen. Deze versies waren ook rood en wit, maar het "Vendo" -logo werd verwijderd uit de rechter benedenhoek.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze cli...

€ 8950.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Vendo Ijsjes Vending Machine Graad A Gerestaureerd Consignment

DIT ITEM IS VERKOCHT!Vendo Ijsjes Vending Machine - Graad A GerestaureerdVolledig 100 punten, rang A hersteldHet beste aanbod kan worden gedaan19500,00Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignmentpartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 19500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Coca Cola Westinghouse R 1 Koeler 1957 Compleet en Koelt CONSIGNMENT

DIT ITEM IS VERKOCHT!!Originele Westinghouse Coca-Cola koeler. Is compleet en koelt. 110 V. 1957Oudere restauratie,niet in A1 staat. De Westinghouse R-1 Coolerette was eigenlijk een koelkast gemaakt voor Coca-Cola. Een kleine cooler voor 12 flessen. Het kwam met 2-10 inch ijsplaten die 4 centimeter breed waren. Deze koeler is gemaakt in 1957 en er zijn er maar 1000 geproduceerd. Deze coolers zijn zeer schaars.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 2250.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product