Raket Kauwgomballen Machine

Gave en mooie Rocket kauwgom machine. Ziet er goed uit. Gevuld met kauwgomballen en inclusief drie sleutels.

€ 1250.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Pinda Snoep Automaat Origineel

Geweldige pinda/snoep automaat. Dit is een mooi item om als decoratie te gebruiken of je favoriete lekkernijen in te bewaren. De automaat is door de Dutch Pickers ingekocht, volg ze op Facebook en Instagram om alle mooie spullen te zien die zij inkopen!

€ 225.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

7 UP Automaat VMC Vendolator 81 Erg Zeldzaam Consignatie

Zeldzame 7 UP-automaat met de Transistinal Square TopSlechts enkelen waarvan bekend is dat ze bestaan!110V maar kan worden omgezet naar 230 V.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 14500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Ideal 35 Slider Dr. Pepper Origineel Met Originele Signs Consignatie

Heeft volledige restauratie nodig. Geproduceerd in het midden van de jaren 1950 door het bedrijf Ideal. Enkele van de vele bedrijven waar Ideal machines voor produceerde waren 7up, Coke Cola, Pepsi, Hires, Barqs, Double Cola, Squirt, Rc Cola, Nesbits, Mission Orange, Canada Dry, Grand Prize en anderen. Deze machines staan bekend als schuifregelaars, want als je eenmaal een muntstuk hebt gestort, moet je je cola "schuiven" langs het rek om het los te laten.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 2850.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Coca Cola Ideal 55 Slider Gerestaureerd Consignatie

Kortgeleden gerestaureerd naar nieuwstaat.Geproduceerd in het midden van de jaren 1950 door het bedrijf Ideal. Enkele van de vele bedrijven waar Ideal machines voor produceerde waren 7up, Coke Cola, Pepsi, Hires, Barqs, Double Cola, Squirt, Rc Cola, Nesbits, Mission Orange, Canada Dry, Grand Prize en anderen. Deze machines staan bekend als schuifregelaars, want als je eenmaal een muntstuk hebt gestort, moet je je cola "schuiven" langs het rek om het los te laten.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 9500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Vendo 81 Orange Crush Automaat Erg Zeldzaam Consignatie

100 punten voor deze restauratie. Fantasy Orange Crush. Erg zeldzame vending machine. Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 19500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Vendo Munten Wisselaar Orange Crush Fantasy Consignatie

Vendo Munten Wisselaar - Orange Crush Fantasy - Consignatie. Graad A gerestaureerd. Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 3750.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Coca Cola Vendo 23 Standard Originele Conditie Consignatie

De Vendo 23 wordt vaak "Spin Top" genoemd omdat frisdranken toegankelijk zijn via het bovenste gedeelte bovenaan; besteed aan het onthullen van de "Ice Cold" -flessen. De Vendo 23 is een zeer populaire machine, omdat het een van de kleinste machines is die u kunt bezitten. Toen het door Vendo werd geproduceerd, kwam het in twee versies: "The Deluxe" en de "Standard". Het verschil tussen de twee was dat het standaardmodel met een rode bovenkant kwam en niet was voorzien van reliëf. Het Delux-model werd geleverd met een zilveren top en heeft het immer populaire "Coca-Cola" -logo in reliëf op de voorkant waar de standaardversie op is geschilderd.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-e...

€ 1450.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Chicago Worlds Fair Cretors Popcorn Wagen Gerestaureerd Consignatie

De Bob Person-recreatie met behulp van de originele mallen van de Cretors-familie is verbluffend en foutloos! Zo decoratief als het wordt met verborgen elektromotoren die de dummy stoommachine en pinda-braadtrommel aandrijven. Ook uitgerust met een moderne elektrische knapperende waterkoker! Dit kunstwerk omvat het beste van beide werelden, vorm en functie. Deze zijn buitengewoon zeldzaam en komen vaak niet op de openbare markt.Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignmentpartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 27500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Disneyland Mold O Rama Machine Grade A Gerestaureerd Consignatie

Mold O Rama Machines ongelooflijke moderne muntautomaat speelgoedfabriek die halverwege de eeuw werkt en voor uw ogen uw favoriete Disney-figuren maaktDeze machine is een souvenirproducent voor het maken van munten onder een koepel van plexiglas vóór je eigen ogen!Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignatie partner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 29500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Sinaasappelpers Machine Origineel Consignatie

Zeer zeldzaam. Gerestaureerd, werkt, maar niet raadzaam om te gebruiken vanwege versleten afdichtingen. Geweldig collectors decostuk5950,00Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignatiepartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 5950.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Coca Cola Vendo 39 Vending Machine Origineel Volledig Gerestaureerd Consignatie

100 punts herstel Grade AGepoedercoat interieur8950,00De Vendo 39 is een van de beste machines om te bezitten, zowel voor zijn geweldige uiterlijk als voor zijn investeringspotentieel.De V-39 kwam in drie versies.De eerste versie had "Ice Cold" in reliëf langs de onderkant van de kastdeur en de kast en had aan weerszijden twee ventilatieopeningen.De tweede versie werd geproduceerd rond 1955 en kenmerkte het nieuwe tweekleurige verfschema van rood met een witte bovenkant. Tegelijkertijd werd het logo "Ice Cold" aan de voorkant verwijderd en werd het "Vendo" -logo in de rechter benedenhoek toegevoegd. De kast is ook gewijzigd door aan beide zijden extra ventilatieopeningen toe te voegen.De derde versie werd geproduceerd in de latere jaren en omvatte een vendingtrommel die de grotere 12oz flessen kon verkopen. Deze versies waren ook rood en wit, maar het "Vendo" -logo werd verwijderd uit de rechter benedenhoek.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze ...

€ 8950.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT! 7 Up Vendo VMC 33 Automaat Consignatie

DIT ITEM IS NU VERKOCHT!Volledig gerestaureerd 100 punt. 5.0 Zeldzaam stuk met reliëfopdruk110 V maar kan worden omgezet naar 230 v.De VMC 33 7UP Machine is een schaarse kleine koeler. Deze machine krijgt de hype niet zoals veel andere koelers, vooral omdat deze zo schaars is. Deze komen niet vaak op de markt, maar hier istie dan. Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Royal Crown True Model N 416 Eén Deur Koeler Erg Zeldzaam Consignatie

Royal Crown True Model N-416 Eén deur koelerGrade A hersteld herstel van 100 punten.Heel erg zeldzaam !!110 V maar kan worden omgezet naar 230 VDit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 9500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Vendo 6 110 Pepsi Vertical Case Selve Serve Vending Machine Consignatie

Vendo 6 110 Pepsi Vertical Case Selve ServeerautomaatOudere gerestaureerde eenheid110 v maar kan worden omgezet naar 230 v7900,00De Vendo 6-behuizing verticaal en de vendo 110 zijn bijna identiek, behalve dat de behuizing geen muntmechanisme heeft. Het is ook bijna identiek aan de VMC-110. Net als de Vendo 110 is deze machine een van de meest populaire machines om te bezitten, aangezien hij elke drank kan verkopen die wordt geleverd in flessen van 6 1/2 tot 12oz.Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignmentpartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 7900.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Jacobs 35 Coca Cola Automaat Consignment

Jacobs 35 compleet, niet getest en 110v.Geproduceerd door de Jacobs Company tussen eind 1940 en begin 1950, is de Jacobs 35 identiek aan de Jacobs 26, behalve dat de trommel werd vernieuwd om nog eens negen flessen te bevatten.De Jacobs 35 wordt vaak de "mailbox" genoemd omdat deze de oude postbus postvakken weer in elkaar zet. Ook, in tegenstelling tot de Jacobs 56, verkoopt de Jacobs 35 zijn drankjes met een trommel - die vaak ontbreekt. Als je naar een aankoop kijkt, zorg er dan voor dat deze de drum heeft. Als de drum ontbreekt, reken dan niet op het vinden van een originele en geloof niet dat iemand die beweert dat ze gemakkelijk te krijgen zijn. Nogmaals, ze worden bijna nooit gevonden. De meeste Jacobs 35-bezitters kopen uiteindelijk gewoon een tweede Jacobs 35 voor de trommel.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals gelever...

€ 3950.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Coca Cola Schepen Wiel Cavalier 27 Vending Machine Enige Bekend Zeer Zeldzaam Consignment

Coca-Cola Schepen Wiel Cavalier 27 Vending Machine - Enige Bekend - Zeer Zeldzaam. Waarschijnlijk een soort, velen zeggen nooit gebouwd maar hier is het.Bezit dit unieke item omdat dit nooit meer te koop zal zijnDe zeldzaamste van de zeldzameDe C-27 is al zeldzaam (2800 eenheden gebouwd), maar er zijn misschien maar 2 schepen gebouwd22500,00Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment partner Collector Concierge International, neem alstublieft contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw collection wilt verkopen

€ 22500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Jacobs 26 Coca Cola Automaat Consignment

Coca-Cola Jacobs 26 erg leuk, compleet en cools. 110V maar kan worden omgezet naar 230V.Geproduceerd door de Jacobs Company tussen de jaren 1940 en 1950, de Jacobs 26 is een geweldige uitziende leverancier.De Jacobs 26 wordt vaak de "mailbox" genoemd omdat deze de oude postbus postvakken weer in elkaar zet. Ook, in tegenstelling tot de Jacobs 56, verkoopt de Jacobs 26 zijn drankjes met een trommel - die vaak ontbreekt. Als je naar een aankoop kijkt, zorg er dan voor dat deze de drum heeft. Als de drum ontbreekt, reken dan niet op het vinden van een originele en geloof niet dat iemand die beweert dat ze gemakkelijk te krijgen zijn. Nogmaals, ze worden bijna nooit gevonden. De meeste Jacobs 26-bezitters kopen uiteindelijk alleen een tweede Jacobs 26 voor de drum.Samen met de Jacobs 26 produceert het bedrijf Jacobs ook de Jacobs 56, Jacobs 50, Jacobs 35, Jacobs 108 en Jacobs 144.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van...

€ 4950.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Vendo Ijsjes Vending Machine Graad A Gerestaureerd Consignment

Vendo Ijsjes Vending Machine - Graad A GerestaureerdVolledig 100 punten, rang A hersteldHet beste aanbod kan worden gedaan19500,00Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignmentpartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 19500.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product
 

Coca Cola Cavalier 2 Koffer Kantoor Koeler Consignment

Geen graad A. Oudere restauratie.Geproduceerd in de late jaren 1940 door het bedrijf Cavalier dit model, zoals Cavalier 27 & 33, staan bekend als kleine office-koelers. Een merkbaar verschil is dat de 2-case niet met een muntmechanisme kwam en daarom werd beschouwd als een gratis leverancier. Nogmaals, deze zijn typisch te vinden in kleine kantoren. Als de ruimte een probleem is, kan dit de machine voor u zijn, omdat deze klein en relatief licht is.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 2650.00

Meerinformatie

Fiftiesstore Game Room Vending Machines
Product