Reebok Studio Fitnessmat Yogamat

De Reebok studio fitnessmat is gefabriceerd uit één stuk schuim en is voorzien van een zacht oppervlak. Ze zijn zeer duurzaam in gebruik waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik voor diverse oefeningen, zoals met yoga. Deze mat kan makkelijk opgehangen worden door de handige geïntegreerde ophangogen van de mat. De afmeting van deze mat is 100 x 50 x 1 cm.

€ 39.90

Meerinformatie

Fitnessapparaten Reebok Sale Fitness Sportartikelen
Product
 

Reebok Step

Reebok Step

Specificaties Reebok Step:

Bestaat uit 1 stuk
Anti-slip grondblokken
Veilig, anti-slip oppervlak
Verstelbaar in 3 levels, ideaal voor elk fitness niveau
90cm lang x 35cm breed, gewicht 7,5 kg
Geschikt voor thuisgebruik en professioneel gebruik.

Garantie Reebok step:
1 jaar

Instelbaar op 3 verschillende hoogtes: 15cm/20cm/25cm

€ 119.90

Meerinformatie

Fitnessapparaten Reebok Fitnessartikelen Professionele Fitnessartikelen Stoelfi
Product
 

Reebok Deck Performance Blue

De Reebok Deck Performance Blue is een combinatie van een normale step deck en een trainingsbank. Hierdoor is het mogelijk om ook je bovenlichaam te trainen met deze step, en dus niet alleen je onderlichaam. Bij dit product worden resistance tubes geleverd die aan het deck vastgemaakt kunnen worden, en een workout-DVD van Reebok. Ook heeft deze step een anti-slip onderstel en anti-slip step deck.

De Reebok Deck Performance Blue is 110 x 35 x 21 cm groot (LxBxH) en belastbaar tot 120 kg. Je kiest zelf of je de 20 cm hoogte of de 35 cm hoogte gebruikt. Voor de leuning heeft deze step 3 verschillende standen. In de leuning en beensteun zitten uitsparingen om de weerstand kabels goed vast te zetten.

€ 199.95

Meerinformatie

Fitnessapparaten Reebok Fitnessartikelen Professionele Fitnessartikelen Stoelfi
Product
 

Reebok Ergometer B5.8e Hometrainer

**Tijdelijk met gratis montage & trainingsschema!**
De Reebok Performance serie is gemaakt voor intensief thuisgebruik. De B5.8e Limited Edition is het topmodel ergometer in deze serie, en de ultieme combinatie van kracht, design en puur gebruiksplezier. De ergometer is prachtig afgewerkt in zeer hoge kwaliteit lak en de state-of-the art computer met kleurenscherm heeft een geïntegreerde iPod dockingstation met oplaadfunctie en stereo luidsprekers. De weerstand wordt gereguleerd middels elektrische inductie en werkt dus super nauwkeurig. Kortom, een top-ergometer voorzien van alle gemakken en techniek, voor de ambitieuze sporter met oog voor design en liefde voor muziek.

Remsysteem: M-Force EMS elektrische inductie Weerstandniveau?s: 25-400 watt (snelheid onafhankelijk, in stappen van 5 Watt) Vliegwielmassa: 10 Kg Computer Multiple backlite LCD-Display Functies: snelheid/tijd/afstand/calorieën/hartslag/rpm Gebruikersprofiel geheugen: 9 Programma?s : 12 + 5 individueel Hartslag programma?s: 2 Zadel: COMFORT, verticaal en horizontaal verstelbaar Stuurgreep: muti-positioneel SPORT Ondergrond compensatie: ja Transportwielen: ja Bidon met houder: ja (Reebok branded) DIN Norm: DIN EN 957 Class HA Hartslag meting: handvat sensoren, incl. geïntegreerde draadloze HS-ontvanger (POLAR compatible) Afmetingen opgesteld: 100 x 55 x 148 cm (LxBxH) Max. gebruikersgewicht: 150 Kg Extra: docking station voor i-Pod incl. boxen
Let op: De Reebok Ergometer B5.8e Hometrainer heeft fabrieksgarantie. Deze garantie houdt in dat u bij een service verzoek zelf het toestel ter reparatie aanbiedt bij de fabrikant. De fabrikant kan u wel nieuwe onderdelen toesturen. U kunt bij dit product echter wel garantie aan huis bijbestellen zodat onze eigen monteurs bij u langs komen indien nodig. Garantie aan huis voor 2 jaar is een investering van 39,90 en vervangt de fabrieksgarantie

€ 649.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten Reebok Sale Fitnessapparatuur
Product