Wahoo Fitness TICKR Heart Rate Monitor

Met de Wahoo TICKR hartslagmeter is trainen op basis van hartslag nog nooit zo simpel geweest: De burst-waarden en burn-waarden worden eenmalig op basis van twee testen gemeten, waarna het gewenste doel gekozen kan worden en de training gestart kan worden. Burn staat voor vetverbranding en Burst voor hoge-intensiteit training. De burst-waarde is de hartslag waarop je de meeste koolhydraten verbrandt. De Burn-waarde is de hartslag waarop een lichaam het meest optimaal vet verbrandt. Als sporter kun je dus zeer eenvoudig doelgericht trainen.

€ 49.99

Meerinformatie

Fitnessapparaten Wahoo Fitness Accessoires Hartslagmeting
Product
 

Wahoo Fitness RPM Cadence Sensor ANT Bluetooth

De Wahoo RPM Cadence sensor is een slanke en kleine cadans meter. Cadans is het aantal omwentelingen die je benen doen per minuut.

Hij is draadloos, lichtgewicht en ook nog een magneetloos. De waterdichte cadans meter weegt slechts 7 gram en je kunt hem zeer eenvoudig op de fiets bevestigen. Door de Bluetooth 4.0 verbinding wordt er draadloos verbinding gemaakt met de smartphone. Dit zorgt voor de weergave van gegevens op zowel smartphones als op ANT+ fietscomputers. De sensor heeft twee bevestigingsopties: dubbelzijdig 3M tape of gebruik de kabelbinders. De sensor is inclusief LED-lampjes die aangeven wanneer er een connectie is. Opladen is niet nodig, de knoopcelbatterij gaat tot wel twee jaar mee.

€ 39.99

Meerinformatie

Fitnessapparaten Wahoo Fitness Fitnessapparatuur Fitnessapparatuur accessoires Overige
Product
 

Wahoo Fitness TICKR X Multi Sport Motion Heart Rate

Met de TICKR X Multi-Sport Motion & Heart Rate kun je gericht trainen op basis van hartslag waardoor je doelen makkelijker kunt bereiken. De TICKR X bevat een flash geheugen dat tot 16 uur workout gegevens kan onthouden. Je hoeft nu niet meer perse je smartphone mee te nemen. Hartslag, verbrande calorieën en trainingsduur worden allemaal op een later tijdstip gesynchroniseerd met de Wahoo app. De TICKR X bevat een 3-assige versnellingsmeter die diverse bewegingen meet tijdens het hardlopen of tijdens het rijden op een indoorfiets. Hij biedt inzicht in de hardlooptechniek: pasfrequentie (totaal aantal stappen per minuut), verticale oscillatie (de hoogte waar de voeten komen tijdens het hardlopen) en de grond contactijd (hoe lang de voeten de grond aanraken). De TICKR meet op een schaal van 50 (slechtst) tot 150 (best) hoe goed er gelopen wordt.

Naast hardlopen is deze TICKR X ook geschikt tijdens indoor fietsen. Naast bewegingen tijdens hardlopen meet hij namelijk ook de trapfrequentie. Met elke pedaalslag zwaait het lichaam van links naar rechts en andersom. De TICKR X detecteert deze beweging en bepaalt de cadans. Dit geldt dus alleen voor indoor fietsen en niet voor outdoor fietsen.

Naast fietsen en hardlopen kan deze TICKR X voor veel meer sporten gebruikt worden. Dit komt mede omdat de versnellingsmeter waterdicht is. Zo kan hij bewegingen als push-ups, jumping jacks, squats en meer oefeningen analyseren. Dit kan met de speciale TICKR X workout app waarmee krachttraining gestart kan worden of een 7 minuten training. Zo kan er bijvoorbeeld nagegaan worden hoeveel squats er zijn uitgevoerd, hoeveel calorieën er verbrand zijn en wat de hartslag is.

€ 79.99

Meerinformatie

Fitnessapparaten Wahoo Fitness Accessoires Hartslagmeting
Product