GoPro HERO7 Black 32GB SD kaart

De nieuwe topper van GoPro, met grensverleggende videostabilisatie voor rotsvaste shots. Behuizing en gimbal overbodig. (milieu- en recupelbijdrage)Dit is de HERO 7 Black, de meest geavanceerde GoPro ooit. Met HyperSmooth-stabilisatie krijg je een gimbalachtige video, maar zonder gimbal. Met de nieuwe intelligente fotomodus krijg je automatisch de mooiste foto's. En met livestreaming en de GoPro-app kun je nu elk moment live delen. HERO 7 Black tilt GoPro-prestaties naar een nieuw niveau, en daarmee ook je foto's en video's.INCLUSIEF 32GB SD-CARD

€ 399.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Camera apos s Digitale camera apos s
Product
 

GoPro HERO7 White

De GoPro HERO7 White is robuust, volledig waterdicht en erg compact waardoor hij de ideale partner is voor elk type avontuur. Deze budgetvriendelijke instap action cam is bovendien zo eenvoudig te bedienen dat hij zelfs geschikt is voor de jongere avonturiers, je hoeft alleen maar te tikken en te swipen over het intuïtieve touchscreen.Maak een voudig een leuke selfie of groepsfoto met de fototimer of neem verticale foto's of video's die je meteen kan toevoegen aan je Instagram Story. De gemaakte opnames verschijnen meteen in de GoPro-app waardoor je ze direct en eenvoudig kan delen op tal van social media. De HERO7 White zorgt voor prachtige Full HD-video, unieke timelapse-video's en kan ook zeer eenvoudige langere momenten samenvatte in korte fragmenten. De foto's zijn haarscherp en 10MP. Met de functie serieopnamen maak je bovendien 15 foto's in 1 seconde waardoor je zeker de perfecte foto zal hebben.Maak vanaf nu enkel vloeiende beelden dankzij de schok- en trilvaste technologie in je GoPRo. Zo krijg je altijd heldere resultaten of je nu aan het snorkelen, skiën of rennen bent.Bedien je HERO7 White nu ook handsfree met een tal van spraakopdrachten zoals "Gopro, start recording" en "Gopro, take a photo".Breng je video's naar een hoger niveau dankzij leuke effecten in de GoPro-app. Werk je liever met natuurlijke geluiden? Dankzij de haarzuivere audio worden je video's nog realistischer en hoeft er bijna niets aan bewerkt te worden.

€ 199.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Camera apos s Digitale camera apos s
Product
 

Garmin Video Virb 360 Action Cam Zwart

VIRB 360 is de eerste camera in zijn soort die video, audio en zelfs foto's vastlegt in een volledige bol. Dankzij ongeëvenaarde videostabilisatie met één klik tot een resolutie van 4K bij 30fps zijn tijdrovende bewerkingssessies overbodig; bovendien kunt u meteen elk avontuur livestreamen.Als het een herinnering waard is, is het een VIRB 360 waard. Deze robuuste, waterdichte camera doet wat zijn naam zegt: Alles vastleggen in 360 graden, zowel horizontaal als verticaal. En omdat de VIRB 360 automatisch de 4K-opnames in de camera voor u stitcht, bent u ook verlost van tijdrovend postproductiewerk. Als u nog hogere resolutie nodig hebt, kunt u video opnemen in unstitched 5,7K-resolutie bij 30fps.U kunt kiezen uit verschillende opnamemodi zoals timelapse, handmatig en andere. Zelfs 360-graden foto's, burst-opnames, timelapse-foto's en Travelapse foto's tot 15 megapixel zijn mogelijk, die eveneens in de camera worden gestitcht. Samen met de vier geïntegreerde microfoons voor 360-graden audio garandeert dit een meeslepende 360-graden beleving voor u en uw publiek.Onderweg video's bewerken en livestreamenMet de gratis en gebruiksvriendelijke VIRB Mobile app en VIRB Edit desktopsoftware kunt u video's bewerken, stabiliseren, delen en er gegevensprojecties aan toevoegen. Met de VIRB Mobile app kunt u de camera verbinding laten maken met uw compatibele Apple of Android toestel. Tik de camera slechts één keer aan met uw Android smartphone met NFC-functionaliteit om verbinding tussen de twee toestellen te maken. Vanaf dat moment is uw smartphone de afstandsbediening voor uw camera. U kunt live de 360-graden video zien van wat u opneemt, op een VR-toestel (Virtual Reality) meteen de 360-opname in VR bekijken of livestreamen naar YouTube en Facebook.

€ 599.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Camera apos s Digitale camera apos s
Product