Garmin Gps Edge 530

Prestatiegerichte GPS-fietscomputer met kaarten.Dynamische prestatiemeting biedt inzicht in uw VO2 max, herstel, focus van de trainingsbalans, warmte- en hoogteacclimatisering, voeding en hydratatie.De fietsbeveiligingsfuncties omvatten een nieuw fietsalarm, groepsberichten en -tracering, ongevaldetectie en compatibiliteit met Varia achteruitkijkradar en fietslampen, zodat u kunt zien en gezien kunt worden.Inclusief navigeerbare Garmin fietskaart met popularity routing, zodat het net is alsof u het gebied goed kent. Plus herberekening van de route als u van de route afwijkt en terug naar start. Aanpassen met gratis apps, widgets en gegevensvelden uit de Connect IQ Store.MTB-dynamiek telt het aantal jumps, de afstand tussen jumps en de hangtijd en houdt uw Grit en Flow bij, respectievelijk een maatstaf voor de moeilijkheidsgraad van de rit en een maatstaf voor de soepelheid van uw afdaling, zodat u een score krijgt die u de volgende keer kunt verbeteren.Batterijlevensduur: Tot 20 uur met GPS. Kan worden verlengd tot 40 uur met het optionele Garmin Charge power pack of in de batterijbesparingsmodus.

€ 299.99

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Nite Ize Gadget Steelie Orbiter Dash Mount Zwart

Met dit krachtige magnetische telefoon montagesysteem kan je je telefoon eenvoudig bevestigen of losmaken. Deze kit combineert een Dash Mount met de krachtige Orbiter Magnetic Socket en een dun metalen plaatje dat gemakkelijk hecht aan je telefoon of telefoontasje. De Steelie Dash Ball bevestig je met de 3M sticker op het dashboard. Deze plaats moet vlak en proper zijn om een goede hechting mogelijk te maken. Het dunne metalen plaatje bevestig je aan de achterzijde van je telefoon of het telefoontasje. De Orbiter Magnetic Socket hecht aan de Dash Mount met behulp van de krachtige neodymium magneet. Je telefoon kan 360 graden draaien rond de Dash Mount zodat je de kijkhoek probleemloos kan aanpassen. Zo is je telefoon altijd goed zichtbaar en toegankelijk. De Steelie magneet heeft in het midden een siliconen ring die het wegglijden vermijdt. Zodra de Dash Mount en de Orbiter Magnetic Socket worden aangebracht op het dashboard van je auto, breng je de telefoon met het dunne metalen plaatje naar de magneet. De perfecte oplossing om je telefoon snel te bevestigen of te verwijderen. * De Steelie Orbiter Magnetic Socket bevat een sterke magneet. Deze magneet zal je mobiele apparaat niet beschadigen. Echter, plaats ze niet in de buurt van magnetisch gevoelige objecten zoals creditcards, pacemakers, of harde schijven van computers. Nite Ize aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan dergelijke producten.

€ 39.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

Garmin Gps Quickfit 22 Watch Band Black Silicone Zwart

U kunt de verwisselbare bandjes voor uw compatibele horloge eenvoudig wisselen en vastklikken. Kies voor leer, metaal of siliconen om de look van uw horloge in een flits te veranderen. Eenvoudig te wisselen en altijd stevig. Geen hulpmiddelen vereist.

€ 49.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica GPS accessoires
Product
 

Nite Ize Steelie Freemount Car Mount Kit Smartphone Zwart

Communiceer veilig en navigeer handsfree wanneer u op pad gaat met de Steelie FreeMount Dash Kit. Deze kit combineert de universele compatibiliteit van de FreeMount-beugel met de klassieke uitstraling van de Dash Ball. Telefoons van de meeste formaten blijven stevig vast in de verstelbare FreeMount die vervolgens magnetisch wordt bevestigd aan de slanke Dash Ball, waardoor ontelbare kijkhoeken mogelijk zijn. De FreeMount-armen kunnen worden aangepast om telefoons op hun plaats te houden, en de ontgrendelknop aan de achterkant maakt het gemakkelijk om uw telefoon te verwijderen met een soepele beweging met één hand. De Dash Ball hecht veilig met 3M VHB-schuimlijm. Als bonus; wanneer de FreeMount op uw telefoon staat, kan deze magnetisch worden verbonden met andere handige oppervlakken zoals uw koelkast of gereedschapskist.

€ 39.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

Garmin Gps Inreach Explorer Rood

U trekt misschien voorbij de grenzen van mobiele telefonie, maar bent nooit buiten bereik, zo lang u een inReach Explorer bij u draagt. Deze handheld satellietcommunicator is ontwikkeld voor de outdoor-enthousiast die verder wilt trekken en meer wilt ervaren - zonder dat hun geliefden zich zorgen hoeven te maken. Van ervaringen in het buitengebied tot internationale avonturen, met inReach Explorer kunt u communiceren, uw locatie delen, navigeren en hebt u toegang tot kritieke SOS-functies voor iedereen die er graag op uit trekt, op het land, ter zee of in de lucht.Met de wereldwijde dekking van het Iridium-satellietnetwerk kan dit draagbare toestel overal mee naartoe worden genomen en kunt u altijd tekstberichten uitwisselen, zowel met mobiele nummers als e-mailadressen, terwijl u GPS gebruikt om de voortgang van uw reis te volgen en delen. U kunt ook op sociale media posten en zelfs tussen meerdere inReach toestellen communiceren tijdens uw avontuur. In het geval van een gevaarlijke situatie kunt u de inReach ook gebruiken om een SOS-bericht te verzenden naar het 24/7 controlecentrum, waar u berichten mee kunt uitwisselen over uw noodsituatie en professioneel advies ontvangen, evenals een bevestiging wanneer hulp onderweg is.Zet de trackingfunctie van uw inReach Explorer communicator aan en laat vrienden en familie uw voortgang volgen op hun computers of mobiele toestellen met de online MapShare portal. Het inReach toestel zal op vooraf ingestelde momenten via-punten versturen, zodat uw volgers uw locatie online kunnen volgen. U kunt uw familie en vrienden thuis uitnodigen om MapShare te gebruiken om uw inReach te pingen om uw GPS-locatie te zien, uw verplaatsing te volgen en berichten uit te wisselen tijdens uw reis. U kunt zelfs MapShare embedden op een blog, website of sociale media.

€ 499.00

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Polar Accessoire Balance Scale Zwart

Polar Balance is meer dan een slimme weegschaal. Koppel de weegschaal aan een Polar activity tracker en de gratis Polar Flow fit- en gezondheidsapp en zie in één oogopslag wat je kunt eten en hoeveel je moet bewegen. Polar Balance is een complete oplossing waarmee je op een prettige manier met succes je gewicht onder controle krijgt. Volg deze eenvoudige stappen en geniet van je nieuwe, evenwichtige levensstijl.1. Jezelf wegen en een doel stellen2. Persoonlijk advies3. Kom in beweging met Polar4. Volg je vorderingen via de Flow appGo with the FlowDe Flow app en webservice vormen een belangrijk deel van het pakket. Volg je dagelijkse beweging en krijg hulp bij het behalen van je dagelijkse doelen. Krijg advies over voeding en bewegen, en volg de trends in je gewicht en je BMI in een grafiek. Ontdek hoe het veranderen van je dagelijkse gewoontes je gezondheid kan verbeteren en je helpt bij het behalen van je ideale gewicht. De app en webservice helpen je niet alleen bij het afvallen maar motiveren je ook om op gewicht te blijven en niet meer aan te komen!

€ 89.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

Suunto Accessoire Movestick Mini

Zo klein dat hij altijd in de USB-poort van je computer kan blijven zitten. Hij verstuurt draadloos alle trainingsinformatie van de Suunto Quest, t3d, t4d, M4 en M5 naar Movescount.com. Voor gebruikers van de Suunto Quest en M5 is het ook mogelijk trainingsprogramma's te downloaden. Ideaal om dagelijks trainingen bij te houden en een gedetailleerde analyse uit te voeren. Het biedt samenvattingen om je op het juiste spoor te houden en het is mogelijk om routes, video's en afbeeldingen met andere gebruikers te delen.

€ 29.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

Fitbit Sportacc Charge Hr 3 Band Woven Grijs

Flexibele, comfortabele en stijlvolle Fitbit Charge 3 geweven banden zijn de perfecte accessoire voor het leven onderweg met je geavanceerde fitnesstracker.

€ 39.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

Garmin Gpsmap 66i Handheld Gps En Sattelietcommunicator Zwart

De GPSMAP 66i heeft een groot, in zonlicht afleesbaar kleurenscherm van 3". De vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten met BirdsEye-satellietbeelden kunnen direct naar uw toestel worden gedownload (geen jaarabonnement); inclusief ondersteuning voor meerdere Global Navigation Satellite Systems (GNSS) en navigatiesensoren. Hij is compatibel met de Garmin Explore website en app voor het beheren van waypoints, routes, activiteiten en verzamelingen, het gebruiken van tracks en het bekijken van gegevens uit het veld. En met een mobiele verbinding hebt u toegang tot actieve weersverwachtingen en Geocaching Live.De interne oplaadbare lithiumbatterij biedt maximaal 35 uur batterijduur bij een verzendinterval van 10 minuten; 200 uur in expeditiemodus bij een verzendinterval van 30 minuten.Activeer een interactief SOS-bericht naar het GEOS 24/7 reddingscontrolecentrum; verzenden en ontvangen van berichten via het 100% wereldwijde Iridium satellietnetwerk (satellietabonnement vereist).In de doos:GPSMAP 66iToegang tot BirdsEye-satellietbeeldenOplaad-/gegevenskabelKarabijnhaakclipDocumentatie

€ 599.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Garmin Gps Accessoire Fenix 5x Leather Band 26mm Quickfit Bruin

U kunt de verwisselbare bandjes voor uw compatibele horloge eenvoudig wisselen en vastklikken. Kies voor leer, metaal of siliconen om de look van uw horloge in een flits te veranderen. Eenvoudig te wisselen en altijd stevig. Geen hulpmiddelen vereist.

€ 79.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica GPS accessoires
Product
 

Garmin Gps Etrex 22x Blauw

De eTrex 22x biedt dezelfde gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en betaalbaarheid als de eTrex handheld GPS-serie, plus vooraf geladen TopoActive Europa kaarten. Deze toestellen zijn ideaal voor quads, fietsen, varen of hiken. Zien waar u bent, het terrein verkennen, uw locatie behouden, kaarten toevoegen, satellietbeelden, ... het kan allemaal!

€ 199.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica GPS navigatiesystemen
Product
 

Kikkerland Gadget Telefoon Telescope Zwart

8x vergroting van 9' tot 800'. Kan op elke smartphone worden vastgeklikt. Heeft lensdopjes en microvezelreinigingsdoekje.

€ 11.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

Garmin Gps Acc Quickfit 26 Watch Band And Black Silicone Zwart

U kunt de verwisselbare bandjes voor uw compatibele horloge eenvoudig wisselen en vastklikken. Kies voor leer, metaal of siliconen om de look van uw horloge in een flits te veranderen. Eenvoudig te wisselen en altijd stevig. Geen hulpmiddelen vereist.

€ 49.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica GPS accessoires
Product
 

Garmin Snelheidsensor 2 En Cadanssensor 2 Voor Fietsen

Houd uw snelheid en cadans in de gaten terwijl u fietst met deze eenvoudig te installeren draadloze sensoren. Deze sensoren werken zonder magneten of andere uitstekende onderdelen die moeten worden uitgelijnd. Ze zijn gemakkelijk te installeren, te onderhouden en over te zetten naar een andere fiets.De Snelheidssensor 2 kan aan de naaf van een van de wielen worden bevestigd en wordt automatisch gekalibreerd met uw Edge fietscomputer of compatibele Garmin toestel, zodat u altijd over de juiste snelheid en afstand beschikt, zelfs zonder hoofdunit.De Cadanssensor 2 kan worden bevestigd aan een pedaalarm van elke grootte en meet het aantal pedaalomwentelingen per minuut, zodat u het meeste uit uw training haalt.

€ 69.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

Nite Ize Gadget Hitch Phone Anchor Lanyard Zwart

Compatibel met de meeste gevallen, kun je met deze Hitch je telefoon bij de hand houden terwijl je je handen vrijhoudt.

€ 14.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

GINGKO Gadget Mi Square Speaker Bruin

Natuurlijk handgemaakt en prachtig ontworpen met geweldige prestaties, de gloednieuwe Gingko MI SQUARE Pocket Bluetooth-luidspreker maakt uw reismuziekbelevenis serieus uit.Gemaakt met massief natuurlijk walnotenhout uit Amerika en aangedreven door een duurzame, geïntegreerde oplaadbare batterij, is de MI SQUARE Pocket Bluetooth-luidspreker een zeer handig object om mee te reizen, waar je ook bent en wat je ook doet. Het levert je geweldig geluid.

€ 54.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

Nite Ize Gadget Wraptor Rotating Smarttelefoon Bar Houder Grijs

Hou je apps en kaarten gemakkelijk toegankelijk, of u nu op een fietsrit bent, met een wandelwagen loopt of de kinderen in een supermarktkarretje houdt. Dit hoogwaardige ontwerp biedt een veilig houvast dat zelfs het ruigste terrein aankan. Met 360 graden rotatie kunt u uw telefoon eenvoudig wijzigen van staand in liggend of ergens daartussenin, zodat uw scherm altijd gemakkelijk te bekijken is. De Wraptor past op standaard en plus-sized telefoons, met of zonder een hoes, en ook op de meeste stuurmaten. De universele houder maakt deze roterende smartphone-houder zo veelzijdig, dat hij op stelen, stuur en nog veel meer kan worden gemonteerd, waardoor het zo handig is dat je verrast zult zijn op alle plaatsen waar je hem gebruikt.

€ 24.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product
 

Fresh Rebel Gadget Caps Wireless On hear Headphones Blauw

Een compacte bluetooth on-ear headphone met een rijk geluid en diepe bas. Maar 2 uur oplaadtijd om 10 uur te genieten van uw muziek. Moest de batterij toch bijna leeg zijn is er nog een extra afneembare audiokabel met geïntegreerde afstandsbediening voorzien. Incl. milieu- en recupelbijdrage.

€ 41.97

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Audio
Product
 

Kikkerland Gadget Magnetic Telefoon Houder Zwart

Sterke magneet blijft met 3M-tape op dashboard zitten. Metalen schijf zit vast aan het hoesje van de telefoon, om deze binnen handbereik te houden.

€ 4.95

Meerinformatie

Outdoor Lifestyle Elektronica Accessoires voor elektronica
Product