Leovet Milton spray voor schimmels

Perfect voor het verwijderen van vuile plekken (urine, gras en ander vuil) op schimmels. In combinatie met Leovet Milton shampoo voor schimmels de ideale methode om glanzend wit op wedstrijd op keuring te verschijnen!

€ 15.25

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Leovet Bronchiaal Elixer

Vloeibaar voedingssupplement ter bescherming van de luchtwegen. de ingrediënten als anijs, venkel, jastanje, primula, tijm en Echinacea hebben een preventieve werking. Bevorderen de vitaliteit en weerstand van het paard bij alle storingen van de ademwegen.

€ 31.50

Meerinformatie

Ruitershop Keel Luchtwegen Verzorging Onderhoud
Product
 

Leovet Neo Deo Spray

Natuurlijke werkzame stoffen die de transpiratiegeur van het paard overdekken. Neovet Deo is betrouwbaar en wordt goed door de huid verdragen. Bevat geen conserveringsmiddelen of gifstoffen. Neovet Deo werkt effectief door werkzame stoffen uit Eucalyptus citridiodora olie en uit geranium olie. Gebruiksaanwijzing: Op de vacht aanbrengen. Contakt met ogen en slijmvlies vermijden

€ 20.15

Meerinformatie

Ruitershop Vliegen en vachtspray Verzorging Onderhoud
Product
 

Leovet Milton Shampoo voor Schimmels

Perfecte shampoo voor schimmels. Ideaal voor wedstrijd- en keuring om glanzend wit voor de dag te komen!

€ 12.40

Meerinformatie

Ruitershop Poetsen toiletteren
Product
 

Leovet Powerstriegel Kamille anti klit

Leovet Powerstriegel Kamille De nieuwe anti-klit met UV- en vliegen bescherming. Deze Powerstriegel Kamille is speciaal voor lichte paarden, zorgt ervoor dat ze mooi op kleur blijven.

€ 12.46

Meerinformatie

Ruitershop Poetsen toiletteren
Product