Sectolin Opscheermachine SE 210

De SE-210 is een krachtige 10W scheermachine voor uw paard. Met de 2 inbegrepen oplaadbare batterijen kunt u langdurig en eenvoudig de kleine oppervlaktes van uw paard bijscheren. De machine is bovendien voorzien van een keramisch scheermes. Deze wordt minder warm en blijft langer scherp. Ook is de snijbreedte verstelbaar tussen de 0.8 en 2.0 millimeters voor extra precisie. Inclusief 4 opzetkammen (3, 6, 9 en 12 mm), lader, smeerolie en reinigingsborstel. De oplaadduur van één batterij is ca. 4 uur en de werkduur met één batterij is ca. 5 uur.

€ 63.95

Meerinformatie

Ruitershop Scheermachines voor je paard Poetsen toiletteren
Product
 

Sectolin Shine Gel Hi Gloss

Shine & Gel Hi_Gloss is een antiklit- en glansmiddel in gel vorm. Het geeft het haar meer volume en zorgt op een perfecte wijze voor glanzend en doorkambaar haar. Shine & Gel droogt snel, ontklit, blijft dagenlang werkzaam en zorgt gedurende die dagen voor een zijdezachte feeling en een fraaie glans. Shine & Gel kan gemakkelijk met shampoo worden uitgewassen. 250ml

€ 10.75

Meerinformatie

Ruitershop Glans en anti klit Poetsen toiletteren
Product
 

SE 210 Shavingblade

Scheerkop voor de SE-210 LET OP! Uitsluitend te gebruiken voor de Sectolin Clipper SE-210

€ 14.50

Meerinformatie

Ruitershop Scheermachines voor je paard Poetsen toiletteren
Product
 

Equishine Citronella 500ml

Equishine Citronella Is een antiklit- en glansmiddel voor paarden. Equishine Citronella werkt meer dan 12 dagen als antiklitmiddel en geeft in deze periode tevens een fraaie glans op vacht, staart en manen. Equishine Citronella is vuilafstotend, geeft niet af en kan gemakkelijk met shampoo worden afgewassen. Het beïnvloedt zalf en andere inwrijfmiddelen niet. Bij invlechten vooraf 4 tot 5 dagen niet gebruiken. Dit geldt ook voor de plaats waar het zadel wordt bevestigd.

€ 8.95

Meerinformatie

Ruitershop Glans en anti klit Poetsen toiletteren
Product
 

Sectolin Equishine Original 500ml

Equishine Is een antiklit- en glansmiddel voor paarden. Het middel blijft meer dan 12 dagen werkzaam en geeft in deze periode tevens een fraaie glans op vacht, staart en manen. Equishine is vuilafstotend, geeft niet af en kan gemakkelijk met shampoo worden afgewassen. Het beïnvloedt zalf en andere inwrijfmiddelen niet. 500ml

€ 8.25

Meerinformatie

Ruitershop Glans en anti klit Poetsen toiletteren
Product
 

Sectolin Hippique Shampoo 5L

Hippique Shampoo Houdt de natuurlijke vetten in stand en geeft een satijnglans, een zacht gevoel en zorgt voor een goede doorkambaarheid. Hippique Shampoo reinigt tot op de huid, werkt antistatisch, dus vuilafstotend. Het is hoog geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik.

€ 32.50

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Stassek Equistar 750ml

Equistar® zorgt voor zijdeachtig haar en de bekende zeer fijne schitterglans op vacht, staart en manen. Het effect van Equistar® houdt tot 12 dagen aan. Gedurende deze tijd blijft de vacht stof- en vuilafstotend. Equistar® ontklit automatisch de haren van staart en manen in een keer. Gedurende de lange werkingsduur blijven staart en manen vrij van klitten. Staart en manen hoeven niet vooraf gewassen of gesorteerd te worden. Equistar® beschermt staart en manen tegen verlies van haar bij de dagelijkse zorg en bij het vlechten. De tijd voor de dagelijkse zorg wordt dus vrijwel gehalveerd. Vlekken van mest of korsten van zweet worden nu zonder slag of stoot verwijderd. Equistar® laat de natuurlijke glans van alle vachtkleuren uitkomen. De schittering van zwart en bruin wordt geacccentueerd, vossen stralen in goudglans en schimmels krijgen een zilverachtige vacht. 's Zomers bemoeilijkt Equistar® de adhesie van eieren van vliegen. 's Winters worden er kale plekken door dekens vaak vermeden. Equistar® prolongeert de gebruiksduur van tondeuse en scheerkop, de vacht moet hierbij beslist droog zijn. Met water en shampoo wordt Equistar® gewoonweg uitgespoeld, het is niet vet. Equistar® is niet-giftig, pH-neutraal en extra huidvriendelijk. Equistar® beschermt huid en haar en is ook voor heel gevoelige paarden een probaat middel. Het paard goed schoon borstelen, dan dun, maar gelijkmatig Equistar opspuiten en laten drogen. Daarna nog een keer met een harde en een zachte borstel naborstelen. De vacht moet echt droog zijn voordat hij uitgeborsteld wordt! Goed schudden voor gebruik! Niet spuiten in de ogen.

€ 10.95

Meerinformatie

Ruitershop Glans en anti klit Poetsen toiletteren
Product
 

Equishine 1 lit.

Antiklit- en glansmiddel. Na een behandeling met Equi Shine blijft de paardenvacht 8 tot 10 dagen glanzend en vuilafstotend. 1 liter.

€ 9.95

Meerinformatie

Ruitershop Glans en anti klit Poetsen toiletteren
Product
 

Sectolin Z T Shampoo

Z-T Shampoo is een speciale shampoo die gebruikt kan worden bij een droge en gevoelige huid. Samenstelling: Aqua, Laureth ether sulfate, Natrium chloride, Amide KDO, Parfumes/Oders, Colours allowed in the foodchain, Birch tar oil. 500 ml.

€ 9.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Sectolin Lijnzaadolie 5L

Lijnzaadolie uit de eerste koude persing. Lijnzaadolie is een product dat door de eerste koude persing afkomstig is uit lijnzaad en bevat een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. Lijnzaadolie is een aanvullend diervoeder voor paarden zonder eiwit en koolhydraten. Doping vrij volgens de Equine Prohibited Substances List 2018 opgesteld door de FEI. Dagelijks 10 - 25 ml aan het voer toevoegen. Bewaren: Op een koele, droge plaats en buiten bereik van kinderen bewaren. Goed afsluiten.

€ 30.50

Meerinformatie

Ruitershop Vitamines Mineralen Verzorging Onderhoud
Product
 

Sectolin Lederolie 1 ltr

Lederolie is een product voor het zware en achterstallige lederonderhoud. Trekt zeer goed in het leder en conserveert hierdoor het leder optimaal. Wordt gebruikt voor het onderhoud van dikkere ledersoorten, meestal voor tuigleer, zadels, hoofdstellen, enz. voor de ruitersport. Bevat zeer hoogwaardige minerale oliën. Met doekje of kwast goed insmeren. Enige tijd laten intrekken en zo nodig uitwrijven. Eerst proberen op een onopvallende plaats en niet op suède gebruiken. Niet op de bovenkant van het zadel gebruiken.

€ 12.95

Meerinformatie

Ruitershop Leeronderhoud Verzorging Onderhoud
Product
 

Sectolin Equivital Pasta

Vitaminestoot in pastavorm. Equivital Pasta is de ideale vitaminestoot in pastavorm waarmee u de conditie van uw paard op peil houdt en voorkomt dat uw paard ziek wordt door gebrek aan vitamines. Eén dosis is voldoende om tekorten direct aan te vullen. Daarnaast is het ideaal om na een behandeling van antibiotica of ontwormingskuur aan uw paard te geven. Equivital Pasta is een geregistreerd diergeneesmiddel en zonder recept te verkrijgen. Dit uitgebreide vitaminepreparaat is ook van harte aan te bevelen als de 'R' in de maand is! Verpakkingseenheid: injector à 25 ml

€ 9.25

Meerinformatie

Ruitershop Vitamines Mineralen Verzorging Onderhoud
Product
 

Horselyx Mobility Balancer Mini

Horslyx Mobility Balancer bestaat uit Glucosamine HCL, MSM en Omega Olie als ondersteuning voor gezonde gewrichten. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat Horslyx Mobility bewezen is de paslengte te verbeteren bij paarden die gevoelig zijn voor stijfheid. Mini Horslyx is een welkome afleiding bij knippen, scheren, vangen, laden, voor rek- en strekoefeneningen, tijdens bezoek van de veearst of hoefsmid of gewoon als lekkere beloning. Voederadvies: Houd de bak bij de mond van het paard of doe de likking uit de bak in een emmer. De bak mag niet zonder toezicht bij het paard achtergelaten worden.

€ 8.50

Meerinformatie

Ruitershop Likstenen Snoepjes Verzorging Onderhoud
Product
 

Horselyx Digest Balancer Mini

Horslyx is een aanvulling op het voer voor alle paarden, pony's en ezels. Mini Horslyx is een welkome afleiding bij knippen, scheren, vangen, laden, voor rek- en strekoefeningen, tijdens bezoek van de veearts of hoefsmid of gewoon als lekkere beloning. Voederadvies: Houd de bak bij de mond van het paard of doe de likking uit de bak in een emmer. De bak mag niet zonder toezicht bij het paard achtergelaten worden. Horslyx Pro Digest Balancer bevat een combinatie van ingrediënten om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen van de maag tot de darmen, terwijl likken de speekselproductie verbetert en de maagzuurgraad helpt bufferen. Gladde iep en zeewiermaaltijd zijn opgenomen als een bron van slijm, terwijl een prebioticum gunstige darmbacteriën ondersteunt en een levende probiotische gist zorgt voor een bufferende werking in het laatste deel van de darmen.

€ 8.50

Meerinformatie

Ruitershop Likstenen Snoepjes Verzorging Onderhoud
Product
 

Sectolin Ledercreme blank 500ml

Ledercrème is een product om leder regelmatig te onderhouden. Trekt goed in de poriën van het leder en houdt het leder soepel. Conserveert het leder en is te gebruiken op meubelen, tassen, jassen, zadels, hoofdstellen, etc. Altijd op een onopvallende plaats uitproberen, vooral op een nieuw stuk leer. Bevat minerale oliën gemengd met hoogwaardige wassen. Met een doekje of sponsje goed inwrijven, enige tijd laten intrekken en zonodig uitwrijven. Bij regelmatig gebruik blijft het leder soepel en waterafstotend. Verlengt de levensduur van het leder.

€ 6.95

Meerinformatie

Ruitershop Leeronderhoud Verzorging Onderhoud
Product
 

Sectolin Vazuintjes Appel 1kg

Vazuintjes Appel zijn gezonde caloriearme paardensnoepjes met mineralen, kruiden en een heerlijke appelsmaak. Bovendien dragen Vazuintjes Appel bij aan een betere spijsvertering. Samenstelling: mais, luzerne, appeldroesem, zonnebloemolie, palmolie, kruidenmengsel pepermuntblad/karwijzaad/fenegriek/zoethout/kurkuma/kalmoeswortel/venkel/kamille bloem. 1kg.

€ 4.25

Meerinformatie

Ruitershop Likstenen Snoepjes Verzorging Onderhoud
Product
 

Sectolin Vitamine E en Selenium 3kg

Equivital Vitamine E + Selenium Voor het behoud van een gezonde spierfunctie OMSCHRIJVING: Aanvullend voer voor paarden. Vitamine E en Selenium voedingssupplement voor paarden die in reguliere/intensieve training zijn. Voor het behoud van een gezonde spierfunctie en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Bovendien is Vitamine E + Selenium goed voor de vruchtbaarheid van het paard en het ondersteunt het immuunsysteem.

€ 55.00

Meerinformatie

Ruitershop Vitamines Mineralen Verzorging Onderhoud
Product
 

Sectolin Vitamine E en Selenium

Voor het behoud van een gezonde spierfunctie. Aanvullend diervoeder voor paarden. Vitamine E + Selenium voedingssupplement voor paarden die in reguliere/ intensieve training zijn. Voor het behoud van een gezonde spierfunctie en bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. (Voederadvies): Recreatief 20 g/dag Training 20-60 g/dag Wedstrijden 40-60 g/dag Een emmer van 1 kg is bij een dagelijkse dosering van 20 g voldoende voor ca. 50 dagen. (1 maatschepje is ca. 15 gram) Een emmer van 3 kg is bij een dagelijkse dosering van 20 g voldoende voor ca. 150 dagen. ( 1 maatschepje = ca. 15 gram). Bewaren: Hersluit met deksel. Op een droge plaats bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Anouk van Gerven: Vitamine E + Seleen Ik gebruik Vitamine E + Seleen van Sectolin Horse care Products voornamelijk in het wedstrijdseizoen. Dan geef ik 2 x per dag een schepje door de natte zemelen. Ik geef deze supplementen in de periode dat ze veel trainen omdat Vitamine E en Selenium belangrijk zijn voor de spierfuncties. Ze zorgen ervoor dat de spierafvalstoffen (zoals melkzuur) afgevoerd worden zodat er na zware training geen verzuring van de spieren optreedt. Ook is vitamine E en Selenium belangrijk voor de vruchtbaarheid. Wat veel mensen niet weten is dat Vitamine E ook zorgt voor een verbetering van het huidoppervlakte reliëf, bevordering van het vochtgehalte van de hoornlaag en wondgenezing. Van alle vitamines is Vitamine E de meest kritische, paarden hebben daar sneller een tekort aan dan aan andere vitamines. Vitamine E zit in gras maar gaat vrij snel achteruit in hooi als dit ouder wordt. Dus vandaar belangrijk om regelmatig dit supplement bij te geven. De Vitamine E + Seleen van Sectolin is een smakelijk poeder wat de paarden makkelijk eten. Als je paard een tekort heeft aan vitamine E en selenium dan merk je dat door een verslechtering van de spieren. Ook gaat het immuunsysteem van je paard achteruit. Stijfheid, spierpijn en slechter herstellen na de trainingen zijn duidelijk waarneembare symptomen van een tekort. Vitamine E en Selenium zijn nauw aan elkaar verbonden in de werking van het lichaam, het een kan niet goed zijn werk doen zonder het ander. Dat is de reden dat je deze twee bij voorkeur tegelijk geeft. Ik ben er heel enthousiast over en mijn paarden hebben ondanks de zware inspanningen nooit last van verzuring van de spieren.

€ 20.10

Meerinformatie

Ruitershop Vitamines Mineralen Verzorging Onderhoud
Product
 

Sectolin Ledercreme zwart 500ml

Ledercrème onderhoudt het leder en heeft als eigenschap dat het snel in het leer trekt en het weer soepel, zacht en waterafstotend maakt. In de kleur zwart. Met een doekje of sponsje goed inwrijven, enige tijd laten intrekken en zonodig uitwrijven. Bij regelmatig gebruik blijft het leder soepel en waterafstotend. Verlengt de levensduur van het leder.

€ 6.95

Meerinformatie

Ruitershop Leeronderhoud Verzorging Onderhoud
Product
 

PUUR Allergie (P)

PUUR Allergie (P) Inwendig product ter verzorging en verzachting van de gevoelige huid bij insectenbeten. Geschikt voor: Kat, Hond, Paard, Pony 100ml

€ 21.95

Meerinformatie

Ruitershop Eczeem, jeuk allergie Verzorging Onderhoud
Product