Cojosol Huidlotion Creme Bony Huidlotion creme

Werkt snel, jeukstillend en verkoelend, wondhelend en kalmerend. PCS COJOSOL Huidlotion Cremè is verder gegaan onder de naam Bony Huidlotion creme!! Een verzorgende cremè voor de huid van paarden met exzeem en andere huidproblemen. Bij geïrriteerde, jeukende, schilferende huid, voor het schuren bij paarden, vooral in de zomermaanden. Reeds na enige dagen zullen de huidschilfers loslaten van de huid en zal de huid herstellen. Herhalen zoveel als nodig!

€ 31.95

Meerinformatie

Ruitershop Eczeem, jeuk allergie Verzorging Onderhoud
Product
 

BR Itch Balm Jeukbalsem 200ml

BR Itch Balm met boorzuur, thymol en akkermunt verzorgt en kalmeert de huid na veelvuldig schuren van de staart en manen. De balsem ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzacht schrale en kalende plekken. Toepassing: Smeer bij de eerste tekenen van schuren direct de betreffende plaatsen ruimschoots in en herhaal dit gedurende enkele dagen 2 maal per dag. Wij adviseren altijd de staart en manen te wassen met onze Derma Shampoo voordat uw paard weer naar stal gaat. Droog het paard vervolgens af behandel hem dan met de Itch Balm. Alleen voor uitwendig gebruik. Inhoud 200ml

€ 19.95

Meerinformatie

Ruitershop Eczeem, jeuk allergie Verzorging Onderhoud
Product
 

PUUR Allergie (P)

PUUR Allergie (P) Inwendig product ter verzorging en verzachting van de gevoelige huid bij insectenbeten. Geschikt voor: Kat, Hond, Paard, Pony 100ml

€ 21.95

Meerinformatie

Ruitershop Eczeem, jeuk allergie Verzorging Onderhoud
Product
 

Cavalor Sw Itch

Cavalor Sw-Itch is speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor huidirritatie en/of jeuk als gevolg van de weersomstandigheden of insectenbeten. Sw-Itch beschermt uw paard tegen oncontroleerbare jeuk. CAVALOR Sw-Itch werd speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor seizoensgebonden huidirritatie, ook gekend als zomereczeem. Zomereczeem is het gevolg van een allergische reactie op het speeksel van een mug die vooral actief is rond zonsopgang en zonsondergang tijdens de warmere maanden (van maart tot oktober). Deze reactie veroorzaakt een onophoudelijke jeuk en als gevolg begint het paard te schuren. Niet alle paarden zijn allergisch aan deze mug³, waardoor de reacties van paard tot paard verschillen. Rassen als Ijslanders, Shire, Welshe pony's en Friezen lijken gevoeliger te zijn voor deze allergie, en sommige bloedlijnen blijken ook meer vatbaar te zijn dan andere, wat aantoont dat een allergische reactiegenetisch bepaald is. Veranderingen in het voeder kunnen de reacties ook beïnvloeden. Een positieve invloed kan worden verkregen door de hoeveelheid proteïnen te beperken en de meer Omega 3 vetzuren toe te dienen. Hiervoor raden we Wholegain aan. Een magische spuit tegen de allergie bestaat niet, dus het is belangrijk contact met de mug te voorkomen. Cavalor Sw-Itch houdt de boosdoener op een afstand, en houdt de jeuk onder controle zodat uw paard niet lijdt aan onophoudelijke jeuk.

€ 31.90

Meerinformatie

Ruitershop Eczeem, jeuk allergie Verzorging Onderhoud
Product
 

Sectolin Sweetitch 500ml

Sweet Itch is een gel op basis van plantaardige oliën die verlichting brengt bij jeuk aan de manen, staart en onderbuik. 500 ml.

€ 16.95

Meerinformatie

Ruitershop Eczeem, jeuk allergie Verzorging Onderhoud
Product