Equishine Lavendel

Equishine met Lavendelgeur: Equishine is een antiklit- en glansmiddel voor paarden. Het middel blijft meer dan 12 dagen werkzaam en geeft in deze periode tevens een fraaie glans op vacht, staart en manen. Equishine is vuilafstotend, geeft niet af en kan gemakkelijk met shampoo worden afgewassen. Het beïnvloedt zalf en andere inwrijfmiddelen niet.

€ 8.95

Meerinformatie

Ruitershop Huid, Haar Ogen Verzorging Onderhoud
Product
 

ANKY Main and Tail Conditioner Spray 500ml

ANKY Main and Tail Conditioner Spray De ANKY Mane & Tail Conditioner is een spray dat gebruikt kan worden op de huid, manen en staart van het paard. De spray reinigt en verzorgt, het heeft een vuilafstotende werking en zorgt dat de staart meerdere dagen klitvrij blijft. Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik goed schudden. Breng de spray dun en gelijkmatig aan op de staart en manen, laat het drogen en borstel het na met een zachte borstel. Begin met het uitborstelen van de staart altijd aan de onderkant van de staart en werk verder omhoog. Spray niet te gebruiken op plaatsen waar het zadel en hoofdstel wordt bevestigd. Vorst vrij bewaren. Waarschuwing: Vermijd contact met de ogen en de spray niet inademen.

€ 9.95

Meerinformatie

Ruitershop Huid, Haar Ogen Verzorging Onderhoud
Product
 

BR Solar Spot Cream 150 ml

BR Solar Spot Cream beschermt en verzorgt de ongepigmenteerde gedeelten van de huid voornamelijk op het hoofd, neus en rond de ogen van paarden. De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgt ook de gezonde cellen en weefsels. Daarnaast is de crème perfect te gebruiken om blaarvorming van de rode en gevoelige huid tegen te gaan. Toepassing: We raden aan deze beschermende crème uit voorzorg meerdere malen per dag ruimschoots aan te wenden bij paarden die langdurig blootgesteld worden aan zon, wind en hevige kou. SPF 30, inhoud 150ml -Intensieve voeding, verzorging en bescherming -Volume 150 ml

€ 17.95

Meerinformatie

Ruitershop Huid, Haar Ogen Verzorging Onderhoud
Product
 

NAF Cushinaze 2KG

NAF Cushinaze 2KG Het verouderingsproces kan verschillende effecten hebben bij paarden en pony's. Cushinaze is ontworpen om de levenslust te bevorderen en ondersteuning te bieden aan de werking van hormoon-regelaar de hypofyse en van de darmen. Steeds vaker zien we problemen voorkomen bij de hypofyse, vooral bij dieren die niet tegen insuline kunnen. Dit kan leiden tot een slechte conditie, een krullerige vacht (ziekte van Cushing), extreem veel drinken, sloomheid en zelfs hoefproblemen zoals laminitis (hoefbevangenheid). Cushinaze ondersteunt de weerstand ter bevordering van algehele gezondheid en levenskracht. Cushinaze wordt aanbevolen voor alle paarden en pony's met één van boven genoemde verschijnselen waarbij de hypofyse voor problemen zorgt, of bij viervoeters waarbij bloedtesten uitwijzen dat dit het geval is. Gebruiksaanwijzing: Voeden op veterinair advies of wanneer tekenen van leeftijdsgebonden hormoonstress, inclusief vacht en lichamelijke conditie, dicteren. Paarden en Pony's Hoge dosering (7-10 days) 50 g per dag 2 schepjes per dag onderhoudsdosis 25-50 g per dag 1-2 schepjes per dag Met 1kg Cushinaze als je 25g per dag gebruikt kunt u ongeveer 40 dagen vooruit.

€ 120.95

Meerinformatie

Ruitershop Huid, Haar Ogen Verzorging Onderhoud
Product