Leovet Milton spray voor schimmels

Perfect voor het verwijderen van vuile plekken (urine, gras en ander vuil) op schimmels. In combinatie met Leovet Milton shampoo voor schimmels de ideale methode om glanzend wit op wedstrijd op keuring te verschijnen!

€ 15.25

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

DKR Sports Paarden Shampoo 1000ml

DKR Sports Paarden Shampoo is een sterk reinigende en verzorgende shampoo. De Shampoo is geschikt voor paarden en pony's. De Shampoo bevat ook conditioner voor optimale verzorging van de vacht, staart en manen. Gebruiksaanwijzing: Voeg 20ml shampoo toe aan 1 liter water, of breng het direct aan op de natte vacht. Wrijf het goed door zodat het gaat schuimen en spoel het daarna goed uit met water. -vermijd de ogen-

€ 14.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

NAF Love the Skin Wash 2liter

NAF Love the Skin Wash 2liter Natuurlijk huid wasmiddel, dat niet hoeft te worden uitgespoeld. Een zachte mix van natuurlijke ingrediënten. Biedt ondersteuning aan een beschadigde of uitgedaagde huid, aangetast door bultjes, uitslag of irritaties.

€ 49.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Premiere Spons paard

De spons heeft een ronde, ergonomische vorm en een smaller middenstuk voor optimale grip tijdens het wassen van je paard. Verkrijgbaar in een vrolijke kleur. Vacuümverpakt.

€ 2.50

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

HB Soft Gel Zweetmes

Zweetmes voorzien van softgel handgreep.

€ 7.50

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

HB Massage Spons

Massage spons met elastisch handvat

€ 4.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

NAF Teatree Mint Shampoo

NAF Teatree & Mint Shampoo Een krachtige en natuurlijke reiniger voor paarden. Deze fabelachtige shampoo is ontwikkeld met teatree, vanwege de natuurlijke antibacteriële eigenschappen. De Shampoo reinigt, ontvet en maakt de huid zacht met een heerlijke geur van mint. Het resultaat is een stralend en opgefrist paard. Om uw paard schoon te houden voegt u Teatree & Mint shampoo toe aan water, wrijft het in de vacht laat het schuim zijn werk doen en spoel het vervolgens goed uit met schoon water. Gebruiksaanwijzing: Voeg 20ml Teatree & Mint shampoo toe aan 1 liter water, of breng het rechtstreeks aan op de natte vacht. Zorg dat het product gaat schuimen voor een optimaal resultaat, daarna goed naspoelen voor een ultiem effect. Vermijd contact met de ogen. Niet toepassen op een beschadigde huid.

€ 14.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Lavender Wash 500ml

Lavender Wash 500ml Lavendel Wash zonder naspoelen... makkelijk in gebruik! Was het zweet uit de vacht van uw paard met deze body wash die niet uitgespoeld hoeft te worden. Bevat essentiële lavendelolie om uw paard op te frissen na de training of tijdens een warme dag. Het is goed om te weten dat er geen zeep, detergenten of verdikkingsmiddelen zijn verwerkt in deze formule. Het is dus heel zacht en zeer makkelijk te gebruiken. Slechts een scheutje in een emmer met 5 liter water en u kunt aan de slag. Zweet en vuil worden gemakkelijk verwijderd en de subtiele lavendel geur is zowel rustgevend als ontspannend. Gebruiksaanwijzing: Voeg een scheutje Lavendel wash toe aan 5 liter water om paarden die bezweet zijn grondig te reinigen. Op koude dagen kunt u warm water gebruiken. Verwijder overtollig water met een zweetmes en laat het paard drogen. Naspoelen met schoon water is niet nodig. Het resultaat is een gelukkig paard die ook goed ruikt!

€ 14.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Premiere Zweetmes lang metaal

Lang en recht, metaal, met kartelrand en kunststof handgrepen.

€ 5.50

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Cavalor Bianco Wash 500ml

Cavalor Bianco Wash 500ml Verfrissende en diep reinigende shampoo, ph neutraal. Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Meng 30 ml Bianco Wash met 8 L water tot je een homogeen mengsel krijgt. Wrijf het met een spons over het paard. Achteraf het paard afspoelen met water. Enkel voor uitwendig gebruik! Gebruik Cavalor Bianco Wash regelmatig tijdens de zomermaanden om uw paard schoon te maken en te verfrissen. ENKEL VOOR UITWENDIG GEBRUIK! -Bevat een mengeling van plantaardige extracten. Maakt schoon zonder te irriteren. -pH-neutraal -De unieke formule van Cavalor Bianco Wash brengt een blijvende bescherming teweeg voor uw paard. -Droog bewaren, in een temperatuur tussen 10°C en 25°C in gewone opslagplaatsen. -Te gebruiken tot 3 jaar na de productiedatum -Buiten bereik van kinderen houden Cavalor Bianco Wash Recencies: Ik ben zeer tevreden over Cavalor Bianco Wash! Het maakt de vacht mooi wit en stralend! Het verwijdert alle hardnekkige vlekken, zelfs gras en mestvlekken zijn zo weg! Ik ben alvast overtuigd en ga het product zeker blijven gebruiken. Ik zal Cavalor Bianco Wash zeker aanbevelen aan mensen met witte paarden! -Heidi Rommens Het is een Cavalor Bianco Wash wonder!!! Net als de meeste schimmels lijkt Micah meer vuile en poepkleurige vlekken te hebben. Hij krijgt een paar keer per week een bad zodat hij er nog enigszins uitziet als het grijze paard waarvan ik weet dat het ergens onder het vuil en de mest zit. Combineer vuil en mest met een volle wintervacht, drie dagen aanhoudende regen, daarna modder, 24/7 buiten, en een reusachtig grijs paard - Wat krijg je? Een paar centimeter dikke opgedroogde modder en verschillende andere dingen die aan zijn lijf geplakt zitten en vast zitten in zijn staart. Ik besloot om voor het eerst Cavalor Bianco Wash te proberen, hopend op een wonder, of in ieder geval een enigszins wit uitziend paard. Ik sta versteld van de transformatie! Na één keer gebruiken was Micah veranderd in een paard dat klaar is voor de showring! Nadat hij was ingezeept met een kleine hoeveelheid Cavalor Bianco Wash, spoelde al het vuil weg, en werd zijn vacht superzacht, met een heerlijke geur, en helemaal niet vettig; alleen maar zacht en schoon, en hij is stralend wit! Er was slechts één wasbeurt nodig om alle vlekken uit Micahs staart te krijgen! Tot slot gebruikte ik Cavalor Star Shine om zijn belachelijk dikke staart te ontklitten. Hij ziet er fantastisch uit en zijn huid doet het goed! Zijn vacht droogt niet meer uit en hij heeft geen schilfers meer van het uitdrogen van zijn huid door irriterende shampoos! Ik ben dol op Cavalor Bianco Wash en Cavalor Star Shine.

€ 22.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

NAF Love the Skin Wash

NAF's natuurlijke huidwash biedt de eerste klas behandeling die de huid van je paard of pony verdient. Skin Wash is een zachte unieke mix van plantaardige ingrediënten, zoals Aloë Vera, ontworpen om ondersteuning te bieden voor een beschadigde of uitgedaagde huid, aangetast door bulten, builen, uitslag of lichte irritaties. Dit product zorgt voor een optimale huidverzorging met drie verschillende toepassingen. - WARME HANDDOEK WAS - -Ideaal voor een stevige schoonmaakbeurt, of na het knippen. -Mix 1 dop in 5 liter van warm water (niet kokend). -Dompel de Deep Cleansing handdoek in water en wring het uit. -Maak een cirkelvormige beweging om het vocht stevig in te werken in de vacht. - COOL WASH - -Reinigend en verfrissend na het sporten. -Aanbevolen om een gezonde huid vooral te ondersteunen wanneer het uitgedaagd is seizoensgebonden reacties. -Mix 2 dopjes in 10L koud water en gebruik het om het paard te volledig wassen met behulp van een spons. -Verwijder de restanten met een zweetmes. - GECONCENTREERD GEBRUIK - -Gebruik onverdunde Skin Wash voor hardnekkige gebieden. -Giet Skin Wash op een spons of doek en pak dan rechtstreeks het getroffen gebied. -Voor het beste resultaat gebruik je de bijgeleverde NAF Deep Cleansing handdoek. -Goed laten drogen

€ 28.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

NAF Pimp My Pony Shampoo 500ml

NAF Pimp My Pony Shampoo 500ml De perfect roze shampoo om vuile pony's super schoon en glimmend te maken. Gebruik Pimp My Pony Shampoo en geef je pony de wow-factor. Voor alle vuile pony's die schoon willen zijn en willen opvallen. We hebben deze perfecte roze shampoo gemaakt welke niet alleen fantastisch ruikt. Het reinigt dieper en sprankelt meer. Dus, om je pony op te stylen, voeg Pimp My Pony Shampoo toe aan je water en ga aan de slag met het schuim! Gebruiksaanwijzing: Voeg 20ml Pimp my Pony shampoo toe aan een liter water, of breng het direct aan op zijn natte vacht. Wrijf het er in tot het goed gaat schuimen. Spoel het daarna goed uit met water. -Vermijd de ogen-

€ 12.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

NAF Brighter than White

Brighter than white. Voor de finishing touch welke helderder dan wit zijn. Flitsend in beeld met deze briljante gemakkelijk op benen en lijf aan te brengen lichaams bleekmiddel. Een veelzijdige witte formule die droog kan worden toegepast of als een pasta met water. Aanbrengen op het gewenste gebied van het paard dat de perfect witte afwerking nodig heeft. Wanneer u het toepast als pasta op de benen, kunnen deze worden gebandageerd, om vervolgens te laten drogen en tot slot afborstelen. Droog kan het als poeder worden toegepast, u kunt het door de vacht, manen en staart borstelen om een optimaal witte afwerking te creëren.

€ 14.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Zweetmes gebogen

Gebogen, plastic met aan 1 zijde rubber.

€ 2.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Carr Day Martin Spons

Ergonomisch gevormde spons

€ 2.75

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Harry apos s Horse Zweetmes lang kartel

Zweetmes met lang en buigzaam RVS blad, kartelrand en kunststof handgrepen.

€ 7.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

NAF Show Off Shampoo 500ML

NAF Show Off Shampoo 500ML Show Off is een diep reinigende shampoo die vuil verwijderd en zorgt voor een mooie glanzende vacht en ruikt ook nog eens geweldig! Gebruiksaanweizing: Voeg 20ml NAF Show Off shampoo per liter water toe, of breng het direct aan op de natte vacht. Wrijf de shampoo goed door de vacht voor een diepe conditionerden werking. Was en spoel het daarna goed uit. - vermijd contact met de ogen -

€ 12.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Naf Muck off stain remover 500ml

Een hardnekkige vlekkenverwideringsspray die snel en effectief werkt. Zelfs de hartnekkigste vlekken zijn voor deze spray geen probleem. Voor een sprankeld schoon effect! Spray de Muck Off stain remover direct op de vieze plek, vermijd de ogen en goed inmasseren met een doek. Laat vijf minuten intrekken voordat je de vlek gemakkelijk kunt weg poetsen met een vochtige spons of doek. Niet aanbrengen op open of geiriteerde huid. Na toepassen altijd goed met water afspoelen. NAF adviseert een kleine 24-uurs patchtest voorafgaand aan het eerste gebruik. Ingrediënten: Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, 5-Chloro-2 -methyl-4-isothiazolin-3-one/ 2-methyl-4-isothiazolin-3-one. Kan een allergische reactie veroorzaken.

€ 12.50

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

NAF Warming Wash 500ml

NAF Warming Wash 500ml Een verwarmende body wash met Gember en Muskaatsalie om het paard op te warmen en te reinigen na een training op koude winterdagen. Na gebruik hoeft Warming Wash niet te worden uitgespoeld. -was zweet en winterse viezigheid zo uit de vacht van je paard met behulp van deze bodywash -bevat de verwarmende ingrediënten gember en muskaatsalie voor een heerlijke verzorging na een training of voor de wedstrijd. -bijzonder geschikt voor gebruik op koude dagen -vuil en zweet worden met gemak losgeweekt van de huid en de subtiele verwarmende geuren zorgen voor een verzachtende en ontspannende welness-ervaring voor zowel jou als je paard -bevat geen zeep, schoonmaakmiddel of verdikkingsmiddel, dus het is heel zacht voor de huid -hoeft niet uitgespoeld te worden Doe ongeveer 5 dopjes Warm Wash in een emmer en voeg daaraan 5 liter (warm) water toe en spons je warme, bezwete of vieze paard daarmee af.

€ 14.50

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product
 

Cowboy Magic Shine in YellowOut Shamp 946ml

COWBOY MAGIC® SHINE IN YELLOWOUT™ neutraliseert gele vlekken en werkt oplichtend voor alle haarkleuren: zwart, wit, kastanje, roodbruin, roodschimmel, palomino of bont. Zowel paarden als mensen hebben baat bij dit product.SHINE IN YELLOWOUT™ haalt gelige vlekken uit het haar en geeft duffe lokken een mooie fonkeling. Het maakt het haar zijdezacht, geeft glans en zorgt voor een heerlijke geur. AANWIJZINGEN:Aanbrengen op nat;haar en inmasseren totdat het blauwe schuim wit wordt. Twee tot vijf minuten laten inwerken. Goed uitspoelen en herhalen indien nodig. 944ml.

€ 17.95

Meerinformatie

Ruitershop Wassen Poetsen toiletteren
Product