BR Therapeutic soft gel pad with front riser

Heeft door de front riser een ondersteunende functie voor paarden met schoftproblemen. Deze schokabsorberende, antislip pad werkt preventief en helpt het risico op letsel aan de schoft voorkomen. De pad past onder alle zadels en kan direct op de paardenrug gebruikt worden. De BR therapeutische soft gel is ademend en elastisch, werkt schokabsorberend, heeft een antislip werking, is antiallergisch en niet giftig, absorbeert geen organische vloeistoffen en geurtjes en ondersteunt de bacteriegroei niet. Machine wasbaar (30°C) of afwasbaar met een mild wasmiddel.

€ 59.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Light Therapeutic Soft Gelpad Antislip

BR Therapeutic soft gel pad Grote, rechthoekige pad (58x42 cm), toch maar slechts 600 gr, dus lichtgewicht. Deze schokabsorberende antislip pad past onder alle zadels en kan direct op de paardenrug gebruikt worden. De BR Therapeutische Soft Gel is een niet giftig, ademend, antiallergisch en doeltreffend product dat ook gebruikt wordt in ziekenhuizen. De Soft Gel is bestand tegen extreme omstandigheden en belastingen, is elastisch en afwasbaar. Hij absorbeert geen organische vloeistoffen, geurtjes en ondersteunt geen bacteriegroei. De Soft Gel bevat in zijn chemisch-medische structuur een uiterst pure minerale olie die de structuur van de gel behoudt.

€ 34.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Lamswolonderlegger met rand

Katoenen zadelonderlegger met een medicinale schapenvacht onderzijde en rand.

€ 89.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

Kentucky Horsewear Anatomic Zadelonderlegger Absorb

Op vraag van vele ruiters hebben we een half pad ontwikkelt die dezelfde samenstelling heeft als onze populaire half pad absorb maar veel dunner is, zodat, wanneer het zadel goed past, de ruiter niet te ver van het paard verwijderd is. Dit bevordert het gevoel tussen paard en ruiter en biedt eveneens een uitstekende bescherming voor de rug van het paard dankzij het 5-lagensysteem dat schokken absorbeert en de druk van het zadel minimaliseert. De half pad anatomic bestaat uit een opeenvolging van een absorberende stof, een traagschuim, een schokabsorberende gel, opnieuw een traagschuim en een absorberende stof. De buitenvoering is een microvezel met ventilatie gaatjes zodat de zadelonderlegger snel droogt en niet verschuift. Hierdoor is zowel de bovenzijde als de onderzijde van de half pad antislip. De dun gelaagde vorm biedt maximale vrijheid en stabiliteit en vermindert mogelijke rugpijn alsook biedt deze extra comfort voor paard en ruiter. Dankzij de anatomische vorm is zowel de schoft als de ruggengraat volledig vrij en ondervinden deze plekken geen druk. Dunner voor een beter contact met het paard 5-lagensysteem Antislip Anatomisch gevormd voor een vrije schoft en ruggengraat Beter comfort voor paard en ruiter Verkrijgbaar in zwart, 1 maat.

€ 99.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Zadelonderlegger Memory Foam Rear Riser

Deze anatomisch gevormde zadelonderlegger van bacteriewerend polyester suèdine is gevuld met traagschuim (memory foam). Deze zadelonderlegger met back riser zorgt voor een stabiele zadelligging bij paarden met een weke of gezonken rug. De back riser tilt het zadel aan de achterkant op, zodat het niet teveel op de rug drukt. Het traagschuim verdeelt het gewicht van zadel en ruiter op een zeer gelijkmatige manier over de paardenrug. Hierdoor ontstaat er minder snel druk op de ruggenwervels en schoft. Traagschuim zorgt voor een uitstekende schokabsorptie. Het materiaal past zich onder invloed van de lichaamswarmte perfect aan de contouren van de paardenrug aan, waardoor wrijving wordt voorkomen. De onderlegger past onder alle zadels en kan direct op de paardenrug gebruikt worden of tussen zadel en zadeldek. Wasbaar op 30°C. - Buitenzijde van polyester suèdine - Vulling van traagschuim - Met back riser - Speciaal voor paarden met een weke of gezonken rug - Anatomisch gevormd - Zorgt voor een optimale drukverdeling - Schokabsorberend - Voorkomt wrijving - Past onder alle zadels - Kan direct op de paardenrug gebruikt worden

€ 119.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

LeMiex ProLambs Pro sorb Half Pad

LeMiex ProLambs Pro-sorb Half Pad is een unieke combinatie van een luxe Merino wol onderlegger met de mogelijkheid om een zadel perfect aan ta passen qua pasvorm en balans. De lamswol onderlegger heeft speciale compartimenten waarin je de "insert-pads" kunt steken, klittenband zorgt dat ze perfect op zijn plaats in het compartiment blijven. De insert-pads zijn gemaakt van memory foam.

€ 144.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Lamswol onderlegger m Vrij Wervelkanaal

Katoenen zadelonderlegger met een medicinaal gelooide schapenvacht rand en onderzijde met een uitsparing voor het wervelkanaal. Pony ca. 57 cm lang, Full ca. 60 cm lang, Extra full ca. 65 cm lang.

€ 89.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

QHP Memory foam pad Ontario

Deze zadelonderlegger is gevuld met memory foam en vormt zich zo naar het zadel en het paard voor een optimale pasvorm en zorgt voor een sterk verbeterde drukverdeling en goede schokabsorptie. Bij de schoft en langs de achterkant is een imitatiebont rand geplaatst. De bovenzijde van suedine in combinatie met de fleece onderzijde zorgen voor een stabiele positie tussen het zadel en het zadeldek. -Stofsamenstelling buitenstof: Polyester -Materiaal vulling: Polyurethaan -Zadelonderlegger met een memory foam vulling -Voorzien van een zachte imitatiebont rand bij de schoft en langs de achterkant -Voor verbeterde drukverdeling en schokabsorptie -Met een suedine bovenzijde -Met een fleece onderzijde

€ 66.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Therapeutische soft gel pad met back riser

BR Therapeutische soft gel pad met back riser heeft een back riser waardoor de pad ondersteunend werkt voor paarden met rugproblemen. Deze schokabsorberende, antislip pad werkt preventief en helpt het risico op letsel aan de rug voorkomen. De pad past onder alle zadels en kan direct op de paardenrug gebruikt worden. De BR therapeutische soft gel is ademend en elastisch, werkt schokabsorberend, heeft een antislip werking, is antiallergisch en niet giftig, absorbeert geen organische vloeistoffen en geurtjes en ondersteunt de bacteriegroei niet. Machine wasbaar (30°C) of afwasbaar met een mild wasmiddel Foto laat item in andere kleur zien!

€ 59.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

LeMieux X Grip Silicone Half Pad

De X-Grip Half Pad combineert de stijlvolle, iconische LeMieux-snit met het nieuwe X-Grip-siliconenontwerp om zadelstabiliteit en grip te garanderen. De Unique blast foam kern heeft een proces doorlopen waarbij hete lucht onder druk door het memory schuim wordt geperst om de extreem ademende maar toch ondersteunende en lichte halfvulling te creëren. Een traagschuim met lagere dichtheid onder de X-Grip-siliconen helpt zadels om zich te setellen en creëert de ultieme low-profile, maximale ondersteunings half pad. Combineer dit met elk LeMieux-zadeldek om de look af te maken. Verkrijgbaar in zwart

€ 99.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

LeMieux Pro Sorb Lambskin 3 pocket Half Pad

De nieuwste toevoeging aan het LeMieux Pro-Sorb-assortiment. Het ontwerp met drie pockets biedt nog meer opties voor het aanpassen en fijn afstemmen van de pasvorm van het zadel. Dankzij de middelste pocket kan meer steun worden aangebracht op het 'taille'-gedeelte van het zadel, met name wanneer een paard wat bespiering of een beetje een weke rug heeft. Het Pro-Sorb-systeem biedt een unieke combinatie - alle voordelen van een luxe Merino-lamswollen half-pad met de flexibiliteit om de pasvorm en balans van het zadel aan te passen. Het is niet nodig extra gel- en schuimzadels en riserpads bovenop te plaatsen als tweede laag. Deze kunnen vaak uitglijden en zijn moeilijk nauwkeurig te plaatsen. De Pro-Sorb drie-pocket pad geeft je meerdere keuzes in één product. Alle opvouwbare inzetstukken kunnen zelfs worden verwijderd uit de zijvakken aan de bovenkant en het product kan worden teruggebracht naar een conventionele lamswollen half pad als dat ooit nodig is.

€ 149.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

LeMieux Pro Sorb Memory Half Pad

Een geweldige uitstraling en een geweldig effect. Geavanceerd thermo-memory foam stimuleert het zadel om mooi te gaan liggen. Voelbare halve kussen. Het effect geeft de rug van het paard anatomisch contouren voor effectieve schokabsorptie en drukverdeling. Op zijn beurt zorgt dit voor nauwer contact waarbij andere half pads het zadel te ver van de rug van het paard kunnen laten staan. Om meer opties voor zadelpassen mogelijk te maken, zijn acht regelplaatjes met afstelling van gesloten cellen inbegrepen. Deze ProSorb Memory foam-pad kan echter met of zonder de shims worden gebruikt, waardoor het een flexibele dual- purpose half pad is. De compressie van het memory schuim stabiliseert het zadel en houdt het op zijn plaats. Deze luxe suède pads kunnen worden gecombineerd met bijpassende LeMieux Classic zadeldekjes voor een moderne, competitieve look! Geschikt voor gebruik met Close Contact, GP & Dressuurzadels.

€ 109.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

LeMieux ProLambskin Half Pad

LeMieux ProLambskin Half Pad Deze hoge kwaliteit Half Pads zijn 100% natuurlijke Australische Merino lamsvacht - de wol is veel dichter en zachter dan de oudere schapenwol die wordt gebruikt in vele rivaliserende numnahs. De wervelkolom wordt bij de schoft opgevuld waardoor de druk op de wervelkolom wordt verlicht en de lucht kan stromen. Half Pads zijn bestsellers omdat ze kunnen worden gebruikt bij bijna elk zadel. Ze kunnen worden gebruikt op een dun zadeldek of recht op de rug van het paard. Knoopsgatgleuven aan de voorkant maken een nette combinatie mogelijk met alle LeMieux D-Ring zadeldekjes. Deze combinatie betekent dat de standaard velcro- banden op de Halve Pad kunnen worden verwijderd indien gewenst.

€ 119.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Thearpeutische Softgel m Schapenvacht

Anatomisch gevormde, schokabsorberende, antislip gel pad, gemaakt van therapeutische soft gel. De gel pad is voorzien van een Genuine schapenvacht rand. De pad past onder alle zadels en kan direct op de paardenrug gebruikt worden.

€ 159.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Zadelonderlegger Impact Vrij wervelkanaal

Deze anatomisch gevormde zadelonderlegger van gestept polykatoen is aan de onderzijde bekleed met medicinaal gelooide schapenvacht, met een uitsparing voor het wervelkanaal. Aan de bovenzijde is de onderlegger voorzien van schokabsorberende pads van gel neopreen. Dankzij de anti-slip eigenschappen van het neopreen zorgen de pads voor een stabiele ligging van het zadel. Daarnaast zorgt de combinatie van schapenvacht en gel neopreen ervoor dat het gewicht van zadel en ruiter op een zeer gelijkmatige manier over de paardenrug verdeeld wordt. Hierdoor ontstaat er minder snel druk op de ruggenwervels en schoft. Medicinaal gelooide schapenvachten verminderen het risico op oververhitting en zijn daarnaast hygiënisch, zweetbestendig en antibacterieel. Bijzonder geschikt voor paarden met een gevoelige huid. De onderlegger past onder alle zadels en kan direct op de paardenrug gebruikt worden of tussen zadel en zadeldek. Om de natuurlijke eigenschappen van de schapenvacht te behouden, raden we aan om het product op 30° te wassen met een speciaal lederwasmiddel.

€ 99.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

LeMieux X Grip Twin Sided Half Pad

LeMieux X-Grip Twin Sided Half Pad De Twin Sided Half-pad combineert de nieuwe stijlvolle X-Grip siliconen en op maat gemaakte Acavallo Gel-mal voor maximale zadelstabiliteit, schokabsorptie en grip van elk half pad! Het unieke ontwerp met 3 lagen combineert de X-Grip siliconen bovenzijde, Blast-schuimkern & Acavallo gel-onderzijde om een low-profile zeer effectieve pad te creëren. Het memory schuim met lagere dichtheid onder de X-Grip siliconen helpt zadels om te stabiliseren, terwijl de op maat gemaakte X-Grip Acavallo gel onderzijde dezelfde onopvallende antislip heeft als alle Acavallo-producten. Deze dubbelzijdige technologie maakt dit het meest elite product in de LeMieux- lijn Combineer dit met elk LeMieux-zadeldek om de look af te maken. Verkrijgbaar in zwart

€ 179.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

LeMieux Pro sorb Plain Half Pad

LeMieux Pro-sorb Plain Half Pad Een simpele en effectieve manier om uw zadel passend te maken. De pads kunnen op verschillende manieren in de onderlegger worden gestoken. Naar uw keuze maakt u een front-riser of back-riser. Het zadel kan zo weer mooi in balans liggen. De pads zijn gemaakt van memory foam en zijn tevens schok absorberend.

€ 74.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Zadelonderlegger m vrij Wervelkanaal

Katoenen zadelonderlegger met een medicinaal gelooide schapenvacht rand en onderzijde met een uitsparing voor het wervelkanaal. Pony ca. 57 cm lang, Full ca. 60 cm lang, Extra full ca. 65 cm lang.

€ 89.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Lamswol Onderlegger Aanpasbaar

Deze zadelonderlegger met een medicinale schapenvacht onderzijde heeft een vrij wervelkanaal en wordt geleverd met 4 losse kussens. Deze kussens kunnen geplaatst worden in de vakken aan de onderzijde van de onderlegger zodat men de ligging van het zadel perfect kan aanpassen.

€ 112.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product
 

BR Lamswol onderlegger met Vrij Wervelkanaal

Is een zadelonderlegger met een medicinaal gelooide schapenvacht onderzijde èn rand met uitzondering van het wervelkanaal. Bij dit model is het wervelkanaal extra vrij gehouden. De bovenzijde van deze onderlegger is van zwart katoen. Pony ca. 57 cm lang, Full ca. 60 cm lang, Extra full ca. 65 cm lang.

€ 79.95

Meerinformatie

Ruitershop Zadelonderleggers Zadels toebehoren
Product