Kentucky Katoenen deken

De Cotton Sheet is de ideale deken in de zomer of tijdens transport. Extra comfort dankzij de goede pasvorm en artificiële wol ter hoogte van de schoft. Dit fijne zomerdeken is gemaakt uit een mix van zeer sterke polyester met katoen. Een super chique look door het mooie Kentucky logo en de met imitatieleder afgewerkte, verstelbare kruissingels. Alsook vooraan wordt het deken dichtgemaakt door middel van 2 borstsluitingen die zorgvuldig met imitatieleder werden afgewerkt. De staartkoord bestaat uit een dikke elastiek met een plastic omhulsel waardoor deze zeer gemakkelijk af te wassen is. Aan beide zijden werd een gesp geplaatst waardoor de staartkoord vlot afneembaar is. Het katoenen deken mag gewassen worden in de wasmachine op 30°, geen droger. -Samenstelling: 65% polyester / 35% katoen -Gewicht van de stof: 285gr -Comfortabel -Elastische staartkoord met plastic omhulsel -Chique look

€ 129.95

Meerinformatie

Ruitershop Zomerdekens Paardendekens
Product
 

BR Zomerdeken Classic

Deze anatomisch gevormde deken is vervaardigd van sterk polykatoen (65% katoen, 35% polyester). Bij de borst is de deken verstevigd met een extra laag polykatoen. De deken is voorzien van een verstelbare, dubbele borstsluiting met quick release clips en klittenband. Daarnaast heeft de deken een dubbelgestikte rugnaad met een bies en een fleece schoftbeschermer. Verder is de deken voorzien van loopsplitten; kruissingels met elastiek die zowel verstelbaar als afneembaar zijn en verstelbare, afneembare, elastische bilkoorden. De deken is uitgerust met fournituren van zink met een matte, zilverkleurige finish. Machinewasbaar op 30°C. -Polyester katoen, -Borst gevoerd met een extra laag polyester katoen, -Anatomisch gevormd, -Verstelbare, dubbele borstsluiting met quick release clips en klittenband, -Schoftbeschermer, -Dubbel gestikte rugnaad met bies, -Loopsplitten, -Verstelbare, afneembare kruissingels met elastiek, -Verstelbare, afneembare, elastische bilkoorden, -Fournituren van zink.

€ 58.95

Meerinformatie

Ruitershop Zomerdekens Paardendekens
Product
 

Kentucky Zomerdeken Quick Dry

Het zomerdeken heeft artificiële wol ter hoogte van de schoft die zorgt voor een aangenaam gevoel en schuurplekken vermijdt. Het wafelmotief aan de buitenzijde zorgt ervoor dat de paarden het deken zeer moeilijk kunnen stukbijten. De buitenstof is gemaakt van 1000D High Tenacity Polyester. Het zomerdeken heeft een gebreide Quick Dry voering waardoor zweet onmiddellijk wordt opgenomen en getransporteerd naar de buitenkant zodat het kan verdampen. Vooraan wordt het deken gesloten door middel van 2 simpele verstelbare borstsluitingen die zorgvuldig met imitatieleder werden afgewerkt alsook door een klittenbandsluiting. De twee kruissingels zijn eveneens verstelbaar en met leder afgewerkt. De bilsluiting bestaat uit een dikke elastiek met een plastic omhulsel waardoor deze zeer gemakkelijk af te wassen is. Aan beide zijden werd een gesp geplaatst waardoor men de bilsluiting vlot kan afnemen. Het zomerdeken mag op 30° graden gewassen worden (geen droger). -Anatomisch gevormd voor een perfecte pasvorm -Gebreide Quick Dry voering -Zeer sterk dankzij het Diamond Quilting patroon -Hoge warmte-tot-gewicht ratio voor een maximaal comfort -Dubbele borstsluiting en klittenband -Twee kruissingels versterkt met artificieel leder -Elastieke, afneembare bilsluiting met plastic huls (gemakkelijk schoon te maken) Wasbaar in de machine op 30° (geen droger) Vulling: 0gr Maten: 130 (6'0) - 140 (6'3) - 145 (6'6) - 155 (6'9) - 160 (7'0)

€ 131.99

Meerinformatie

Ruitershop Zomerdekens Paardendekens
Product
 

Equitheme Equit apos M Staldeken 0grs

Equitheme Equit'M Staldeken 0grs -1000D Oxford nylon -0 grams gevoerd

€ 54.95

Meerinformatie

Ruitershop Zomerdekens Paardendekens
Product
 

Bucas Freedom Twill Sheet

Freedom Twill Sheet De nieuwe 'Freedom Twill' deken is de nieuwste toevoeging aan de zeer succesvolle Freedom varianten van Bucas. Gemaakt van een sterke, 100% polyester twill stof is het een ideale stevige, zomer- en reisdeken. Kenmerken omvatten: -Overlap voorsluiting. -Afneembare interne singel. -Staart koord.

€ 44.90

Meerinformatie

Ruitershop Zomerdekens Paardendekens
Product
 

Harry apos s Horse Zomerdeken Honeycomb

Harry Horse Zomerdeken Honeycomb Zomerdeken met dubbele voorsluiting, deels elastische kruissingles, half elastische bilkoorden 65% polyester / 35% katoen

€ 39.95

Meerinformatie

Ruitershop Zomerdekens Paardendekens
Product
 

QHP Zomerdeken Basic

De basic zomerdeken is een dunne, maar toch sterke en veelzijdige deken die het paard beschermd tegen koude nachten, zonlicht en vliegen/dazen. De deken is van prima kwaliteit en is voorzien van dubbele gespsluiting, loopsplitten, kruissingels, bilkoorden en een ruime staartflap. -Basismodel zomerdeken van prima kwaliteit -Zeer sterk materiaal -Met dubbele gespsluiting aan de voorzijde -Voorzien van loopsplitten, kruissingels, bilkoorden en een ruime staartflap -Met zacht stukje stof op de schoft.

€ 34.95

Meerinformatie

Ruitershop Zomerdekens Paardendekens
Product
 

QHP Zomerdeken Profi

Deze zomerdeken is een dunne, maar toch zeer sterke en veelzijdige deken die het paard beschermd tegen koude nachten, zonlicht en vliegen/dazen. De deken is van zeer goede kwaliteit en is voorzien van snelsluitingen, loopsplitten, kruissingels, bilkoorden en een ruime staartflap. -Stofsamenstelling: 65% katoen, 35% polyester -Zomerdeken van goede kwaliteit -Gemaakt van een polyesterkatoen voor goede afvoer van warmte -Zeer sterk materiaal -Met snelsluitingen aan de voorzijde -Voorzien van loopsplitten, kruissingels, bilkoorden en een ruime staartflap -Met zacht stukje stof op de schoft.

€ 54.95

Meerinformatie

Ruitershop Zomerdekens Paardendekens
Product