Saniclear Whirlpool 3 jaar garantie op uw whirlpool

U heeft standaard 6 maanden garantie op de Saniclear configureerbare whirlpools. U kunt deze uitbreiden naar een volledige garantie op het product. Hiermee bent u verzekerd van een goede werking van alle componenten en leveren wij vervangende componenten wanneer de geleverde componenten niet meer correct functioneren.  Let er wel op dat de garantie alleen geldig is bij normaal gebruik van het product en wanneer het originele product niet aangepast is door de klant.

€ 120.00

Meerinformatie

Sanitair Overige
Product
 

Xenz Kanaga ligbad 190x90x50cm Wit

Het luxe ligbad Kanaga van Xenz met de afvoer- overloopcombinatie in het midden is een duobad. De ergonomische vormen inclusief armsteunen in het Kanaga inbouwbad maken het een bad voor ultiem comfort. Specificaties: -190x90cm -50cm diep -Standaard voorzien van badpoten (verstelbaar van 8cm tot 15cm) -Exclusief badafvoer- overloopcombinatie Dit moderne bad is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren. Maak het ligbad compleet met ons uitgebreide assortiment toebehoren.

€ 810.00

Meerinformatie

Sanitair Ligbad Ligbaden
Product
 

Jaga Tempo wandradiator type 21 600x1600mm 4611W wit

Jaga Tempo wandradiator type 21 600x1600mm 4611W wit TEMW06016021101

€ 770.77

Meerinformatie

Sanitair Radiatoren Radiator
Product
 

Plieger Vela designradiator horizontaal 700x560mm 359W donker grijs

Plieger Vela designradiator horizontaal 700x560mm 359W donker grijs 7252588

€ 225.24

Meerinformatie

Sanitair Radiatoren Radiator
Product
 

Tiger LED Alya spiegellamp 74cm 4000K Aluminium

De Alya LED-lamp van Tiger is een extra brede designlamp. De strak vormgegeven lamp kunt u op een meubel of op een spiegel monteren. Met de 13.8 watt LED verlichting heeft u voldoende licht in de badkamer. De lamp heeft een rustige 4000K lichtkleur en komt met geïntegreerde transformator. De lamp is IP44 spatwaterdicht en de verwachte levensduur is 20.000 lichturen. De lamp is beschikbaar in chroom en aluminium.

€ 79.94

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Badkamer verlichting
Product
 

Wiesbaden dubbele inbouw toiletrolhouder met klep 304 RVS

Inbouw toiletrolhouder voor 2 rollen, gemaakt van RVS! Voorzien van twee aparte kleppen.

€ 109.95

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Toilet accessoires
Product
 

Wiesbaden dubbele toiletrolhouder met planchet 304 RVS

Dubbele opbouw toiletrolhouder voor 2 rollen, gemaakt van RVS! Voorzien van een planchet om je toiletspullen op te bergen.

€ 109.95

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Toilet accessoires
Product
 

Wiesbaden toiletrolhouder met planchet 304 RVS

Nette toiletrolhouder voor 1 rol, gemaakt van RVS! Voorzien van een planchet om je toiletspullen op te bergen.

€ 69.95

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Toilet accessoires
Product
 

Wiesbaden inbouw toiletrolhouder met klep RVS

Inbouw toiletrolhouder voor 1 rol, gemaakt van RVS inbouwmaten: 162x152x72mm Model met klep

€ 64.20

Meerinformatie

Sanitair Accessoires Toilet accessoires
Product
 

Saniclear Supreme douchecabine 120x100cm dubbelzijdig Anti kalk Zwart

De douchecabine Supreme is prachtig vanwege zijn eenvoud. Weinig profielen zorgen voor makkelijk onderhoud. De douchecabine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het zeer goede kwaliteit maakt. Het veiligheidsglas is maar liefst 8mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating, ook wel NANO coating genoemd, zorgt ervoor dat het water zich niet kan hechten aan het glas. Hierdoor ontstaat er minder snel kalk-aanslag. Toch raden wij aan de glazen wanden droog te trekken zodra er gedoucht is.  Specificaties:  120x100cm Zwarte profielen! 200cm hoog De douchedeur is verstelbaar van 110 - 120cm 2cm verstelbaar (hierdoor valt de douchecabine iets kleiner uit) Rechtstreeks op de vloer te plaatsen Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen In een linker en rechter hoek te plaatsen  8mm dik veiligheidsglas Voorzien van anti-kalk coating Op de glijstang worden blokkeringsstukken gemonteerd zodat de deur nooit hard tegen de muur of het glas kan rollen. Om de douchecabine waterdicht te kunnen installeren, is het voorzien van kunststof strips en een aluminium waterkering.  Vergeet de douchecabine niet compleet te maken met de handige toebehoren!

€ 624.00

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchecabine
Product
 

Saniclear Supreme douchecabine 110x100cm dubbelzijdig Anti kalk Zwart

De douchecabine Supreme is prachtig vanwege zijn eenvoud. Weinig profielen zorgen voor makkelijk onderhoud. De douchecabine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het zeer goede kwaliteit maakt. Het veiligheidsglas is maar liefst 8mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating, ook wel NANO coating genoemd, zorgt ervoor dat het water zich niet kan hechten aan het glas. Hierdoor ontstaat er minder snel kalk-aanslag. Toch raden wij aan de glazen wanden droog te trekken zodra er gedoucht is.  Specificaties:  110x100cm Zwarte profielen! 200cm hoog De douchedeur is verstelbaar van 100 - 110cm 2cm verstelbaar (hierdoor valt de douchecabine iets kleiner uit) Rechtstreeks op de vloer te plaatsen Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen In een linker en rechter hoek te plaatsen  8mm dik veiligheidsglas Voorzien van anti-kalk coating Op de glijstang worden blokkeringsstukken gemonteerd zodat de deur nooit hard tegen de muur of het glas kan rollen. Om de douchecabine waterdicht te kunnen installeren, is het voorzien van kunststof strips en een aluminium waterkering.  Vergeet de douchecabine niet compleet te maken met de handige toebehoren!

€ 599.00

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchecabine
Product
 

Saniclear Supreme douchecabine 100x100cm dubbelzijdig Anti kalk Zwart

De douchecabine Supreme is prachtig vanwege zijn eenvoud. Weinig profielen zorgen voor makkelijk onderhoud. De douchecabine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het zeer goede kwaliteit maakt. Het veiligheidsglas is maar liefst 8mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating, ook wel NANO coating genoemd, zorgt ervoor dat het water zich niet kan hechten aan het glas. Hierdoor ontstaat er minder snel kalk-aanslag. Toch raden wij aan de glazen wanden droog te trekken zodra er gedoucht is.  Specificaties:  100x100cm Zwarte profielen! 200cm hoog De douchedeur is verstelbaar van 90 - 100cm 2cm verstelbaar (hierdoor valt de douchecabine iets kleiner uit) Rechtstreeks op de vloer te plaatsen Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen In een linker en rechter hoek te plaatsen  8mm dik veiligheidsglas Voorzien van anti-kalk coating Op de glijstang worden blokkeringsstukken gemonteerd zodat de deur nooit hard tegen de muur of het glas kan rollen. Om de douchecabine waterdicht te kunnen installeren, is het voorzien van kunststof strips en een aluminium waterkering.  Vergeet de douchecabine niet compleet te maken met de handige toebehoren!

€ 574.00

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchecabine
Product
 

Saniclear Supreme douchecabine 120x100cm dubbelzijdig Anti kalk RVS

De douchecabine Supreme is prachtig vanwege zijn eenvoud. Weinig profielen zorgen voor makkelijk onderhoud. De douchecabine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het zeer goede kwaliteit maakt. Het veiligheidsglas is maar liefst 8mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating, ook wel NANO coating genoemd, zorgt ervoor dat het water zich niet kan hechten aan het glas. Hierdoor ontstaat er minder snel kalk-aanslag. Toch raden wij aan de glazen wanden droog te trekken zodra er gedoucht is.  Specificaties:  120x100cm RVS profielen! 200cm hoog De douchedeur is verstelbaar van 110 - 120cm 2cm verstelbaar (hierdoor valt de douchecabine iets kleiner uit) Rechtstreeks op de vloer te plaatsen Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen In een linker en rechter hoek te plaatsen  8mm dik veiligheidsglas Voorzien van anti-kalk coating Op de glijstang worden blokkeringsstukken gemonteerd zodat de deur nooit hard tegen de muur of het glas kan rollen. Om de douchecabine waterdicht te kunnen installeren, is het voorzien van kunststof strips en een aluminium waterkering.  Vergeet de douchecabine niet compleet te maken met de handige toebehoren!

€ 574.00

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchecabine
Product
 

Saniclear Supreme douchecabine 110x100cm dubbelzijdig Anti kalk RVS

De douchecabine Supreme is prachtig vanwege zijn eenvoud. Weinig profielen zorgen voor makkelijk onderhoud. De douchecabine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het zeer goede kwaliteit maakt. Het veiligheidsglas is maar liefst 8mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating, ook wel NANO coating genoemd, zorgt ervoor dat het water zich niet kan hechten aan het glas. Hierdoor ontstaat er minder snel kalk-aanslag. Toch raden wij aan de glazen wanden droog te trekken zodra er gedoucht is.  Specificaties:  110x100cm RVS profielen! 200cm hoog De douchedeur is verstelbaar van 100 - 110cm 2cm verstelbaar (hierdoor valt de douchecabine iets kleiner uit) Rechtstreeks op de vloer te plaatsen Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen In een linker en rechter hoek te plaatsen  8mm dik veiligheidsglas Voorzien van anti-kalk coating Op de glijstang worden blokkeringsstukken gemonteerd zodat de deur nooit hard tegen de muur of het glas kan rollen. Om de douchecabine waterdicht te kunnen installeren, is het voorzien van kunststof strips en een aluminium waterkering.  Vergeet de douchecabine niet compleet te maken met de handige toebehoren!

€ 549.00

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchecabine
Product
 

Saniclear Supreme douchecabine 100x100cm dubbelzijdig Anti kalk RVS

De douchecabine Supreme is prachtig vanwege zijn eenvoud. Weinig profielen zorgen voor makkelijk onderhoud. De douchecabine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het zeer goede kwaliteit maakt. Het veiligheidsglas is maar liefst 8mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating, ook wel NANO coating genoemd, zorgt ervoor dat het water zich niet kan hechten aan het glas. Hierdoor ontstaat er minder snel kalk-aanslag. Toch raden wij aan de glazen wanden droog te trekken zodra er gedoucht is.  Specificaties:  100x100cm RVS profielen! 200cm hoog De douchedeur is verstelbaar van 90 - 100cm 2cm verstelbaar (hierdoor valt de douchecabine iets kleiner uit) Rechtstreeks op de vloer te plaatsen Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen In een linker en rechter hoek te plaatsen  8mm dik veiligheidsglas Voorzien van anti-kalk coating Op de glijstang worden blokkeringsstukken gemonteerd zodat de deur nooit hard tegen de muur of het glas kan rollen. Om de douchecabine waterdicht te kunnen installeren, is het voorzien van kunststof strips en een aluminium waterkering.  Vergeet de douchecabine niet compleet te maken met de handige toebehoren!

€ 524.99

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchecabine
Product
 

Saniclear Supreme douchecabine rechthoek 120x100cm anti kalk

De douchecabine Supreme is prachtig vanwege zijn eenvoud. Weinig profielen zorgen voor makkelijk onderhoud. De douchecabine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het zeer goede kwaliteit maakt. Het veiligheidsglas is maar liefst 8mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating, ook wel nano coating genoemd, zorgt ervoor dat het water zich niet kan hechten aan het glas. Hierdoor ontstaat er minder snel kalk-aanslag. Toch raden wij aan de glazen wanden droog te trekken zodra er gedoucht is.  Specificaties:  200cm hoog 120cm breed, 100cm diep 2cm verstelbaar (hierdoor valt de douchecabine iets kleiner uit) Rechtstreeks op de vloer te plaatsen Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen In een linker en rechter hoek te plaatsen  8mm dik veiligheidsglas Voorzien van anti-kalk coating Chromen afwerking Bij de douchecabine wordt een messing stabilisatiestang geleverd. Hierover rolt de deur met behulp van messing wielen. Op de stang worden blokkeringsstukken gemonteerd zodat de deur nooit hard tegen de muur of het glas kan rollen. Om de douchecabine waterdicht te kunnen installeren, is het voorzien van kunststof strips en een aluminium waterkering.  Vergeet de douchecabine niet compleet te maken met de handige toebehoren!

€ 399.00

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchecabine
Product
 

Saniclear Supreme douchecabine rechthoek 110x100cm anti kalk

De douchecabine Supreme is prachtig vanwege zijn eenvoud. Weinig profielen zorgen voor makkelijk onderhoud. De douchecabine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het zeer goede kwaliteit maakt. Het veiligheidsglas is maar liefst 8mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating, ook wel nano coating genoemd, zorgt ervoor dat het water zich niet kan hechten aan het glas. Hierdoor ontstaat er minder snel kalk-aanslag. Toch raden wij aan de glazen wanden droog te trekken zodra er gedoucht is.  Specificaties:  200cm hoog 110cm breed, 100cm diep 2cm verstelbaar (hierdoor valt de douchecabine iets kleiner uit) Rechtstreeks op de vloer te plaatsen Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen In een linker en rechter hoek te plaatsen  8mm dik veiligheidsglas Voorzien van anti-kalk coating Chromen afwerking Bij de douchecabine wordt een messing stabilisatiestang geleverd. Hierover rolt de deur met behulp van messing wielen. Op de stang worden blokkeringsstukken gemonteerd zodat de deur nooit hard tegen de muur of het glas kan rollen. Om de douchecabine waterdicht te kunnen installeren, is het voorzien van kunststof strips en een aluminium waterkering.  Vergeet de douchecabine niet compleet te maken met de handige toebehoren!

€ 389.00

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchecabine
Product
 

Saniclear Supreme douchecabine rechthoek 100x100cm anti kalk

De douchecabine Supreme is prachtig vanwege zijn eenvoud. Weinig profielen zorgen voor makkelijk onderhoud. De douchecabine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het zeer goede kwaliteit maakt. Het veiligheidsglas is maar liefst 8mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. De anti-kalk coating, ook wel nano coating genoemd, zorgt ervoor dat het water zich niet kan hechten aan het glas. Hierdoor ontstaat er minder snel kalk-aanslag. Toch raden wij aan de glazen wanden droog te trekken zodra er gedoucht is.  Specificaties:  200cm hoog 100cm breed, 100cm diep 2cm verstelbaar (hierdoor valt de douchecabine iets kleiner uit) Rechtstreeks op de vloer te plaatsen Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen In een linker en rechter hoek te plaatsen  8mm dik veiligheidsglas Voorzien van anti-kalk coating Chromen afwerking Bij de douchecabine wordt een messing stabilisatiestang geleverd. Hierover rolt de deur met behulp van messing wielen. Op de stang worden blokkeringsstukken gemonteerd zodat de deur nooit hard tegen de muur of het glas kan rollen. Om de douchecabine waterdicht te kunnen installeren, is het voorzien van kunststof strips en een aluminium waterkering.  Vergeet de douchecabine niet compleet te maken met de handige toebehoren!

€ 379.00

Meerinformatie

Sanitair Douche Douchecabine
Product
 

Mueller Oak planchet 40x21x10 voor opzetfontein rechts

Massief eikenhout planchet geschikt voor een opzet waskom (zie toebehoren).  Dit is de rechter uitvoering, het product is ook in een linker uitvoering beschikbaar. Het is mogelijk zelf een kraangaat aan te brengen in het planchet. Geleverd inclusief ophangbeugels.

€ 259.94

Meerinformatie

Sanitair Badkamermeubels Wastafelbladen
Product
 

Mueller Oak planchet 40x21x10 voor opzetfontein links

Massief eikenhout planchet geschikt voor een opzet waskom (zie toebehoren).  Dit is de linker uitvoering, het product is ook in een rechter uitvoering beschikbaar. Het is mogelijk zelf een kraangaat aan te brengen in het planchet. Geleverd inclusief ophangbeugels.

€ 259.94

Meerinformatie

Sanitair Badkamermeubels Wastafelbladen
Product