Men Expert Set Aftershave Balm 125ml Scheercreme 150ml

1x Men Expert BarberClub Aftershave Balm 125ml 1x Men Expert BarberClub Scheercreme 150ml De Aftershave Balm en Scheercreme zijn beide voorzien van Cederhout olie. De niet-schuimende scheercreme is perfect om precieze contouren te creëren en de hydraterende aftershave balm verzorgd de huid na het scheren.

€ 9.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Nivea For Men Hydraterende Aftershave Balsem 100ml

Nivea For Men Protect & Care Hydraterende Aftershave Balsem Speciaal ontworpen voor mannen die hun huid willen beschermen tegen de externe invloeden die de huid uitdrogen van regelmatig scheren, wind, regen en temperatuurschommelingen. Nivea For Men After shave Balsem Herstellend werking: De formule met Aloë Vera en Pro-Vitamine B5 verzorgt de huid en beschermt haar tegen externe invloeden die de huid uitdrogen. - Verzacht en hersteld de huid direct na het scheren - Vermindert roodheid en voorkomt een trekkerig gevoel - Hydrateert de huid en versterkt de natuurlijke huidbarrière - Niet vettig en trekt snel in Nivea Aftershave Balsem Herstellend gebruiksaanwijzing: De aftershave balsem ruim aanbrengen op de geschoren huid.

€ 4.90

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

De Vergulde Hand Aftershave Lotion 100 ml

De Vergulde Hand Aftershave Lotion 100 ml De Vergulde Hand aftershave lotion verzorgd en hydrateert de huid na het scheren. De kalmerende en herstellende lotion wordt snel door de huid opgenomen waardoor de huid weer zacht en soepel aanvoelt. De aftershave lotion zit in een luxe, glazen verpakking welke een verrijking vormt voor iedere badkamer. Aftershave, een product dat thuis hoort in iedere authentieke scheerroutine. Na het scheren is de huid namelijk extra gevoelig. Voor de échte authentieke scheerbeleving gebruik je De Vergulde Hand Aftershave Lotion.

€ 5.25

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

De Vergulde Hand Aluin Blok

De Vergulde Hand Aluinblok Het Aluinblok van De Vergulde Hand is onmisbaar in iedere authentieke scheeruitrusting. Het aluinblok heeft een bloedstelpende werking en geeft een verzorgend, verfrissend gevoel na iedere scheerbeurt

€ 1.79

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

De Vergulde Hand Aftershave Balsem 3 x 100ml Voordeelpak

Speciale aanbieding van 3 x Vergulde Hand After Shave Balsem 100 ml De Vergulde Hand Aftershave Balsem verzorgt en hydrateert de huid na het scheren. De kalmerende en herstellende balsem wordt snel door de huid opgenomen waardoor de huid weer zacht en soepel aanvoelt. De balsem trekt snel in en plakt niet.

€ 13.50

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

De Vergulde Hand Aftershave Balsem 100ml

De Vergulde Hand Aftershave Balsem verzorgt en hydrateert de huid na het scheren. De kalmerende en herstellende balsem wordt snel door de huid opgenomen waardoor de huid weer zacht en soepel aanvoelt. De balsem trekt snel in en plakt niet.

€ 4.69

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Nivea For Men Herstellende Aftershave Balm 100ml

Nivea For Men Protect & Care Replenishing Post Shave Balm Deze Herstellende Aftershave Balsem is speciaal ontworpen voor de gevoelige mannenhuid. De formule met Aloë Vera en Pro-Vitamine B5 verzorgd de droge huid en bescherm tegen invloeden van buiten. Na het scheren kunnen invloeden zoals wind, regen en temperatuurschommelingen een uitdaging vormen voor de huid. Dat is waarom je de huid optimaal moet verzorgen en beschermen. Nivea For Men Aftershave Balm Herstellend werking: - Verzacht en hersteld de huid direct na het scheren - Vermindert roodheid en voorkomt een trekkerig gevoel - Hydrateert de huid en versterkt de natuurlijke huidbarrière - Niet vettig en trekt snel in Nivea For Men Herstellende Aftershave Balm hydrateert de huid direct en vormt een langdurige bescherming die uitdroging van de huid voorkomt. Dit zorgt voor het ultieme huid comfort na het scheren. Protect & Care Herstellende Aftershave Balsem resultaat: - De huid is hersteld en beschermd - De huid is comfortabel en geeft een verzorgd gevoel Nivea For Men Replenishing Post Shave Balm gebruiksaanwijzing: De aftershave balsem ruim aanbrengen op de geschoren huid.

€ 4.90

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Nivea For Men After Shave Balsem Sensitive 100ML

Nivea For Men Aftershave Balsem Sensitive is een heerlijke aftershave van Nivea For Men geschikt voor de gevoelige huid. De milde formule bevat geen alcohol of parfum en wordt snel opgenomen door de huid. De huid kalmeert direct en ook de roodheid neemt af. De huidvriendelijke, dermatologisch geteste aftershave laat de huid er ontspannen en verzorgd uitzien. - Kalmeert en verzacht de huid direct. - Verlicht roodheid en droge huid. - 0% alcohol, geeft geen branderig gevoel. - Trekt snel in en is niet vettig. - Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd bij mannen met een gevoelige huid. Gebruik Breng de aftershave balsem aan op de net geschoren huid.

€ 4.85

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert BarberClub Aftershave Balm 125ml

L'Oréal Men Expert BarberClub After-shave Balm De Men Expert BarberClub Aftershave is geïnspireerd op de kennis en ervaring van barbiers. Deze hydraterende en verzorgende aftershave balsem met cederhout olie helpt de huid te verzachten en versterken na het scheren. Toepassing van de L'Oréal Men Expert Barber Club Aftershave: Verlicht irritaties veroorzaakt door het scheren en helpt de huid te versterken en verzachten. L'Oréal Men Expert BarberClub Repairing After-Shave Balm gebruiksaanwijzing: Dagelijks s'ochtends en 's avonds inmasseren op de gevoelige huid.

€ 5.49

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert Hydra Sensitive Aftershave Creme 125ml

L'Oréal Men Expert Hydra Sensitive After Shave De verzorgende aftershave met natuurlijk berkensap vermindert irritaties na het scheren. Men Expert Hydra Sensitive Aftershave balsem is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat 0% alcohol. Dermatologisch getest. Toepassing van de L'Oréal Men Expert Hydra Sensitive Verzorgende After Shave Creme: De natuurlijke weerstand van de huid wordt versterkt, dag na dag. L'Oréal Men Expert Hydra Sensitive gebruiksaanwijzing: Dagelijks s'ochtends en 's avonds inmasseren op de gevoelige huid.

€ 4.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert Hydra Power Verfrissende After Shave 125ml

LOREAL PARIS MEN EXPERT HYDRA POWER VERFRISSENDE AFTERSHAVE. De innovatieve formule van de Hydra Power aftershave verandert de gel in water na het aanbrengen op de huid, voor een direct fris gevoel. Irritaties als gevolg van het scheren worden direct gekalmeerd. HET RESULTAAT: De huid wordt gehydrateerd, verzorgd en voelt comfortabel aan. Irritaties als gevolg van het scheren worden gekalmeerd. HOE TE GEBRUIKEN? Breng dagelijks aan na het scheren op een gereinigde huid.

€ 4.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert Hydraterende After Shave Balsem 100ML

Kalmeer de huid na het scheren met L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Aftershave Balsem. 1. Heeft een verkoelend effect 2. Hydrateert je huid 3. Helpt de natuurlijke weerstand van je huid te versterken

€ 5.45

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert Hydra Energetic Aftershave gel Ice 100ml

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Aftershave Gel Verkoelend Ice Effect Bestrijdt roodheid & verfrist (-1,5ºC op de huid). Deze Men Expert ICE effect aftershave gel is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid na het scheren. Men Expert Hydra Energetic Aftershave ICE resultaten: - Vermindert onmiddellijk het geïrriteerde gevoel na het scheren: de temperatuur van de huid verlaagd met 1,5ºC. - Verzacht en hydrateert om een droge en trekkende huid te voorkomen - Ontwaakt de huid Hydra Energetic Aftershave gel Verkoelend Ice gebruiksaanwijzing: Breng de aftershave gel na het scheren gelijkmatig aan op het heel het gezicht.

€ 6.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product