Men Expert Set Aftershave Balm 125ml Scheercreme 150ml

1x Men Expert BarberClub Aftershave Balm 125ml 1x Men Expert BarberClub Scheercreme 150ml De Aftershave Balm en Scheercreme zijn beide voorzien van Cederhout olie. De niet-schuimende scheercreme is perfect om precieze contouren te creëren en de hydraterende aftershave balm verzorgd de huid na het scheren.

€ 9.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert BarberClub Aftershave Balm 125ml

L'Oréal Men Expert BarberClub After-shave Balm De Men Expert BarberClub Aftershave is geïnspireerd op de kennis en ervaring van barbiers. Deze hydraterende en verzorgende aftershave balsem met cederhout olie helpt de huid te verzachten en versterken na het scheren. Toepassing van de L'Oréal Men Expert Barber Club Aftershave: Verlicht irritaties veroorzaakt door het scheren en helpt de huid te versterken en verzachten. L'Oréal Men Expert BarberClub Repairing After-Shave Balm gebruiksaanwijzing: Dagelijks s'ochtends en 's avonds inmasseren op de gevoelige huid.

€ 5.49

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert BarberClub Scheercreme 150ml

L'Oréal Men Expert BarberClub Shave Cream Deze BarberClub scheercrème zorgt voor een glad scheerresultaat en scherpe precieze lijnen. De Men Expert BarberClub Shave Cream met cederhout olie beschermt de huid tijdens en na het scheren. L'Oréal Men Expert BarberClub Brushless Shave Cream - Resultaat: De niet-schuimende crème formule behoed de huid tijdens het scheren voor snijwondjes. De crème kan over het hele gezicht worden gebruikt en is ook ideaal om precies rondom je baard of snor te scheren. De Men Expert BarberClub Shave Cream is dus ook geschikt om scherpe contouren mee te creëren. L'Oréal Paris Men Expert BarberClub Brushless Shave Cream - Barber Tips: 1. Neem voor gebruik een warme douche of verwarm je gezicht met een natte warme handdoek voor een optimaal scheerresultaat. 2. Neem een kleine hoeveelheid scheercrème op je vingers. 3. Verspreid de crème met draaiende bewegingen over het te scheren gebied, zodat er een egale verspreiding ontstaat. 4. Spoel na het scheren grondig af met koud water.

€ 5.49

Meerinformatie

Scheerartikelen Scheren Scheren Mannen
Product
 

Men Expert Hydra Sensitive Aftershave Creme 125ml

L'Oréal Men Expert Hydra Sensitive After Shave De verzorgende aftershave met natuurlijk berkensap vermindert irritaties na het scheren. Men Expert Hydra Sensitive Aftershave balsem is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat 0% alcohol. Dermatologisch getest. Toepassing van de L'Oréal Men Expert Hydra Sensitive Verzorgende After Shave Creme: De natuurlijke weerstand van de huid wordt versterkt, dag na dag. L'Oréal Men Expert Hydra Sensitive gebruiksaanwijzing: Dagelijks s'ochtends en 's avonds inmasseren op de gevoelige huid.

€ 4.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert Hydra Power Verfrissende After Shave 125ml

LOREAL PARIS MEN EXPERT HYDRA POWER VERFRISSENDE AFTERSHAVE. De innovatieve formule van de Hydra Power aftershave verandert de gel in water na het aanbrengen op de huid, voor een direct fris gevoel. Irritaties als gevolg van het scheren worden direct gekalmeerd. HET RESULTAAT: De huid wordt gehydrateerd, verzorgd en voelt comfortabel aan. Irritaties als gevolg van het scheren worden gekalmeerd. HOE TE GEBRUIKEN? Breng dagelijks aan na het scheren op een gereinigde huid.

€ 4.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert Hydraterende After Shave Balsem 100ML

Kalmeer de huid na het scheren met L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Aftershave Balsem. 1. Heeft een verkoelend effect 2. Hydrateert je huid 3. Helpt de natuurlijke weerstand van je huid te versterken

€ 5.45

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Men Expert Hydra Energetic Aftershave gel Ice 100ml

L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Aftershave Gel Verkoelend Ice Effect Bestrijdt roodheid & verfrist (-1,5ºC op de huid). Deze Men Expert ICE effect aftershave gel is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid na het scheren. Men Expert Hydra Energetic Aftershave ICE resultaten: - Vermindert onmiddellijk het geïrriteerde gevoel na het scheren: de temperatuur van de huid verlaagd met 1,5ºC. - Verzacht en hydrateert om een droge en trekkende huid te voorkomen - Ontwaakt de huid Hydra Energetic Aftershave gel Verkoelend Ice gebruiksaanwijzing: Breng de aftershave gel na het scheren gelijkmatig aan op het heel het gezicht.

€ 6.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product