Nivea For Men Original Scheerschuim combi 3 x 200 ml

Nivea Men Hydraterende Scheerschuim aanbieding van 3 x 200 ml Original. Nivea Men scheerschuim is extra hydraterend, Beschermt de huid tegen irritatie.

€ 5.84

Meerinformatie

Scheerartikelen Combi Deals Scheren Mannen
Product
 

Nivea For Men Hydraterende Scheerschuim 200ml

Nivea For Men Hydratante Originals Scheerschuim 200ml Nivea Men Originals scheerschuim met Ultra Glide Technologie hydrateert de huid en zorgt voor een extra gladde scheerbeurt.

€ 2.49

Meerinformatie

Scheerartikelen Scheren Scheren Mannen
Product
 

Nivea For Men Hydraterende Aftershave Balsem 100ml

Nivea For Men Protect & Care Hydraterende Aftershave Balsem Speciaal ontworpen voor mannen die hun huid willen beschermen tegen de externe invloeden die de huid uitdrogen van regelmatig scheren, wind, regen en temperatuurschommelingen. Nivea For Men After shave Balsem Herstellend werking: De formule met Aloë Vera en Pro-Vitamine B5 verzorgt de huid en beschermt haar tegen externe invloeden die de huid uitdrogen. - Verzacht en hersteld de huid direct na het scheren - Vermindert roodheid en voorkomt een trekkerig gevoel - Hydrateert de huid en versterkt de natuurlijke huidbarrière - Niet vettig en trekt snel in Nivea Aftershave Balsem Herstellend gebruiksaanwijzing: De aftershave balsem ruim aanbrengen op de geschoren huid.

€ 4.90

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Nivea For Men Herstellende Aftershave Balm 100ml

Nivea For Men Protect & Care Replenishing Post Shave Balm Deze Herstellende Aftershave Balsem is speciaal ontworpen voor de gevoelige mannenhuid. De formule met Aloë Vera en Pro-Vitamine B5 verzorgd de droge huid en bescherm tegen invloeden van buiten. Na het scheren kunnen invloeden zoals wind, regen en temperatuurschommelingen een uitdaging vormen voor de huid. Dat is waarom je de huid optimaal moet verzorgen en beschermen. Nivea For Men Aftershave Balm Herstellend werking: - Verzacht en hersteld de huid direct na het scheren - Vermindert roodheid en voorkomt een trekkerig gevoel - Hydrateert de huid en versterkt de natuurlijke huidbarrière - Niet vettig en trekt snel in Nivea For Men Herstellende Aftershave Balm hydrateert de huid direct en vormt een langdurige bescherming die uitdroging van de huid voorkomt. Dit zorgt voor het ultieme huid comfort na het scheren. Protect & Care Herstellende Aftershave Balsem resultaat: - De huid is hersteld en beschermd - De huid is comfortabel en geeft een verzorgd gevoel Nivea For Men Replenishing Post Shave Balm gebruiksaanwijzing: De aftershave balsem ruim aanbrengen op de geschoren huid.

€ 4.90

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Nivea Men Shaving Stick 75 ml

NIVEA MEN PROTECT & CARE BODY SHAVING SCHEERSTICK zorgt voor een gladde scheerbeurt van het lichaam en superieure huidbescherming. De formule met Aloë Vera en Pro-Vitamine B5 verzorgt de huid en beschermt tegen irritaties. Je brengt de scheerstick direct aan op je lichaam, waardoor je precies de juiste hoeveelheid gebruikt en je handen schoon blijven. Zorgt voor een gladde en comfortabele scheerbeurt Helpt de huid te beschermen tegen een branderig gevoel en roodheid Makkelijk te gebruiken en te doseren Direct aan te brengen op de huid, terwijl je handen schoon blijven

€ 4.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Scheren Scheren Mannen
Product
 

Nivea For Men Scheerschuim Sensitive 250ml

Nivea Men Sensitive Scheerschuim 250ml Nivea for Men Sensitive Scheerschuim is een extra milde, parfumneutrale formule met kamille en verzorgende vitaminen. Speciaal ontwikkeld voor de snel geïrriteerde en gevoelige huid. Verzacht de geïrriteerde huid tijdens het scheren. Eigenschappen: - Extra milde, parfumneutrale formule met kamille en vitaminen - Speciaal ontwikkeld voor de geïrriteerde en gevoelige huid - Verzorgt de geïrriteerde huid tijdens het scheren - Beschermt tegen snijwondjes en irritaties

€ 2.95

Meerinformatie

Scheerartikelen Scheren Scheren Mannen
Product
 

Nivea For Men Scheercreme 100 ml Protect Care

Nivea For Men Scheercreme 100 ml Protect & Care Hydraterende scheercreme.

€ 1.90

Meerinformatie

Scheerartikelen Scheren Scheren Mannen
Product
 

Nivea For Men Scheergel 200 ml Vochtinbrengend

Nivea For Men Scheergel 200 ml Vochtinbrengend NIVEA MEN Protect & Care Hydraterende Scheergel zorgt voor een extra gladde scheerbeurt en biedt bescherming tegen snijwondjes en irritaties. De formule met Aloë Vera en Pro-Vitamine B5 verzorgt de huid en beschermt haar tegen uitdrogen. Bewezen bescherming van de huid tijdens het scheren en tegen uitdroging van de huid. Voor het ultieme huidcomfort.

€ 4.25

Meerinformatie

Scheerartikelen Scheren Scheren Mannen
Product
 

Nivea For Men Scheergel 200 ml Sensitive

Nivea For Men Scheergel 200 ml Sensitive NIVEA MEN Sensitive Scheergel beschermt de huid tegen irritaties tijdens het scheren. De scheergel bevat 0% alcohol en geeft daarom geen branderig gevoel. De extra zachte formule is geur neutraal en verrijkt met Kamille en Hamamelis om de huid te verzorgen voor het scheren. Voor een comfortabele scheerbeurt zonder irritaties, die de huid er verzorgd en gezond uit laat zien.

€ 3.74

Meerinformatie

Scheerartikelen Scheren Scheren Mannen
Product
 

Nivea For Men After Shave Balsem Sensitive 100ML

Nivea For Men Aftershave Balsem Sensitive is een heerlijke aftershave van Nivea For Men geschikt voor de gevoelige huid. De milde formule bevat geen alcohol of parfum en wordt snel opgenomen door de huid. De huid kalmeert direct en ook de roodheid neemt af. De huidvriendelijke, dermatologisch geteste aftershave laat de huid er ontspannen en verzorgd uitzien. - Kalmeert en verzacht de huid direct. - Verlicht roodheid en droge huid. - 0% alcohol, geeft geen branderig gevoel. - Trekt snel in en is niet vettig. - Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd bij mannen met een gevoelige huid. Gebruik Breng de aftershave balsem aan op de net geschoren huid.

€ 4.85

Meerinformatie

Scheerartikelen Verzorging Verzorging Man
Product
 

Nivea For Men Scheergel 200 ml Extreme Comfort

NIVEA MEN Extreme Comfort Anti-Irritation Scheergel zorgt voor een gladde scheurbeurt zonder irritatie. De unieke formule combineert natuurlijke verzachtende ingrediënten (kamille en zoethout extracten) die roodheid van de huid helpen voorkomen. 1. Beschermt de huid tegen irritaties. 2. Helpt roodheid van de huid te voorkomen. 3. Voor een zachte en soepele huid. 4. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

€ 4.40

Meerinformatie

Scheerartikelen Scheren Scheren Mannen
Product