Magnolia Bamboo Mok Janneke Brinkman

Dit biologisch afbreekbare bamboe bord is milieuvriendelijk. Het is voorzien van prachtige en sfeervolle tekeningen gemaakt door Janneke Brinkman. Dit bord maakt deel uit van een range producten van Janneke Brinkman. Kijk verder op onze website voor de complete lijn.

€ 3.99

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Mokken
Product
 

Vogels kijken De 101 beste tips

Met Vogels kijken van Ger Meesters leer je de geheimen van ervaren vogelaars. Hoe kunnen zij aan een geluidje of een vliegbeweging de ene soort van de andere onderscheiden? Deze gids besteedt aandacht aan de basis: wat is de beste verrekijker, waar moet je op letten als je op pad gaat, en waar en wanneer kun je bepaalde vogels zien? Stap voor stap leer je soorten herkennen in verschillende landschappen, zoals strand, weide, bos of heide. Zo helpt dit boek je op weg, in je eigen omgeving en op bijzondere kijkplekken in Nederland en België.

€ 20.00

Meerinformatie

Vivara Natuurbeleving Boeken
Product
 

Anna raamvoederaarpakket

Dit pakket bestaat uit een SingingFriend raamvoederaar Anna en vier verschillende smaken vetblokken. De SingingFriend raamvoederaar Anna is gemaakt van 100% gerecyclede drankverpakkingen en voorzien van zuignappen voor bevestiging aan het raam. In dit pakket wordt hij gecombineerd met de volgende smaken vetblokken: vetblok met zaden, vetblok met insecten, vetblok original en vetblok met bessen. Ook verkrijgbaar in een voordeelpakket met een variant van de SingingFriend vetblokhouder Anna (10421).

€ 11.99

Meerinformatie

Vivara Vogelvoer Vetblokken
Product
 

Anna vetblokhouderpakket

Dit pakket bestaat uit een SingingFriend vetblokhouder Anna en vier verschillende smaken vetblokken. De SingingFriend vetblokhouder Anna is gemaakt van 100% gerecyclede drankverpakkingen en wordt gecombineerd met de volgende smaken vetblokken: vetblok met zaden, vetblok met insecten, vetblok original en vetblok met bessen. Ook verkrijgbaar in een voordeelpakket met een variant van de SingingFriend raamvoederaar Anna met zuignappen voor bevestiging aan een raam (10422).

€ 10.99

Meerinformatie

Vivara Vogelvoer Vetblokken
Product
 

Premium Egelvoer 1 kg

Het egelvoer van Vivara is afgestemd op de dagelijkse voedselbehoefte van egels. Zo krijgen ze alle voedingsstoffen die ze nodig hebben binnen.

€ 4.99

Meerinformatie

Vivara Tuindieren Egels
Product
 

Nestpakket Bilbao

De kuifmees broedt het liefst in een omgeving met naaldbomen. In het nestpakket Kuifmees heeft Vivara speciaal voor u de nestkast Bilbao WoodStone 32 mm geselecteerd. Deze nestkast is speciaal ontworpen samen met en voor vogelexperts uit heel Europa. De Bilbao WoodStone is en een nestkast uit onze professionele serie. Het isolerende WoodStone materiaal biedt de kuifmees in de winter een behaaglijk plekje. Tevens is WoodStone een extreem degelijk materiaal waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Het zwarte voorfront kan met krijt beschreven worden. Heeft de kuifmees de nestkast in het najaar of winter gevonden, dan is de kans groot dat deze plaats in het voorjaar uitgekozen wordt voor het stichten van een gezinnetje. Gecombineerd met een pakketje eiwitrijke, gedroogde meelwormen van 100 gram, zal de kuifmees uw tuin de komende periode niet kunnen weerstaan. De nestkast Bilbao WoodStone is ook bijzonder geschikt voor o.a. koolmezen of andere grote mezensoorten.

€ 24.99

Meerinformatie

Vivara Nestkasten en vogelhuisjes Houtbetonnen nestkasten
Product
 

Vivara Premium Bio Vogelvoer 2,5 kg

Let op: de levering van het Bio Vogelvoer kan iets langer duren dan u van ons gewend bent. Houd rekening met een levertijd van 7 dagen. Onze excuses daarvoor.Dit hoogwaardige en verantwoorde voer zal beslist in de smaak vallen bij uw tuinvogels! De samenstelling met een hoog aandeel bio zonnepitten kan zowel in een silo als op een voedertafel worden gebruikt.

€ 12.99

Meerinformatie

Vivara Vogelvoer Zadenmixen
Product
 

Bamboe Bord Magnolia Janneke Brinkman

Dit biologisch afbreekbare bamboe bord is milieuvriendelijk. Het is voorzien van prachtige en sfeervolle tekeningen gemaakt door Janneke Brinkman. Dit bord maakt deel uit van een range producten van Janneke Brinkman. Kijk verder op onze website voor de complete lijn. Afmeting: Ø 20 cm

€ 4.99

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Mokken
Product
 

Wenskaart Drieteenstrandloper

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een drieteenstrandloper. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe.

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product
 

Nestkast Harstad

Uitgeholde berkenstammen vallen nauwelijks op. Ze gaan mooi op in de groene omgeving van uw tuin. Tuinvogels waarderen natuurgetrouwe nestplaatsen. Met een invliegopening van 50 mm is deze nestkast bijzonder geschikt voor de grote bonte specht of een spreeuw. Het dak van de Harstad zit met 3 houten pluggen vast op de stam. Op deze manier is de nestkast makkelijk te openen om schoon te maken. Doe dit alleen in oktober, zodat u het broedproces niet verstoord. Voorzien van handig en stevig ophangkoord. Het is een natuurlijk product, dus afmetingen kunnen variëren.

€ 7.99

Meerinformatie

Vivara Nestkasten en vogelhuisjes Houten nestkasten
Product
 

Pindahartje

Pinda’s en zonnebloemkernen bevatten veel calorieën en zijn daarom zeer geliefd bij vogels. Met dit Pindahartje heeft u bovendien een lekkernij die ook mooi is vormgegeven. Een aanwinst voor elke tuin. De pinda’s zijn gehakt waardoor er geen risico is voor jonge vogels om te stikken in een hele pinda. Elke hap van dit Pindahartje geeft vogel een energieboost.

€ 3.99

Meerinformatie

Vivara Vogelvoer Vetproducten
Product
 

Wenskaart Ijsvogel

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een ijsvogel. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe.

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product
 

Wenskaart Blauwe Kiekendief

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een kiekendief. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe.

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product
 

Wenskaart Grutto

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een grutto. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe.

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product
 

Wenskaart Kievit

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een kievit. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe.

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product
 

Wenskaart Hop

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een hop. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe.

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product
 

Wenskaart Gele Kwikstaart

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een gele kwikstaart. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe.

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product
 

Wenskaart Bijeneter

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een bijeneter. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe.

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product
 

Wenskaart Kramsvogel

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een kramsvogel. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product
 

Wenskaart Gekraagde Roodstaart

Deze dubbele wenskaart is voorzien van schitterende foto van een gekraagde roodstaart. Een kaart waar u een vogelliefhebber echt blij mee maakt. Voorzien van enveloppe.

€ 2.75

Meerinformatie

Vivara Cadeaus Wenskaarten
Product