default_mobilelogo

Meesterwerk

Op een vrijdagmiddag na school ontdekken Sjoerd, Tom en Sari waar hun meester woont: in het huis aan de achterkant van het voetbalveldje. Maar is dat eigenlijk wel zo, woont meester Henk wel echt daar? Of doet hij toch iets anders bij dat huis? Sjoerd, Tom en Sari gaan op onderzoek uit, en zo verandert hun laatste periode in groep 8 in een geheimzinnig avontuur...

€ 17.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Dadoe en zijn vriendjes

'JIEHAA!' Vandaag is Dadoe een echte cowboy. Of… toch een piraat? Met zijn buurmeisje Didi en zijn ondeugende hondje Toby valt altijd wel iets leuks te beleven. Ze ontdekken een nieuw vriendje in de tuin, gaan voor het eerst logeren en verwelkomen Dadoes nieuwe zusje. Met Dadoe en zijn vriendjes is elke dag een avontuur!

€ 13.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Dadoe Pakjesavond

Vanavond is het pakjesavond. Dadoe kan bijna niet wachten! Hij bakt pepernoten met mama en zingt een Sinterklaasliedje met papa. Dan wordt er hard op de deur geklopt. Wie zou het zijn? Inclusief gratis liedje én recept! Jim Bakkum is zanger, acteur en presentator. Kirsten Michel is zangeres, songwriter en vocal coach voor diverse tv-programma's.

€ 5.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Lezen is voor losers

Een boek lezen is voor veel kinderen niet zo leuk en grappig als buitenspelen, zingen of een fort van kussens bouwen. Maar als je dan een boek moet lezen en je hebt geen zin, kies dan dit, lach je rot en: binnen 20 minuten uit! Voor alle kinderen die niet van lezen houden!

€ 10.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Bijbelverhalen voor de allerkleinsten

Deze mooi vormgegeven box bevat vier bekende Bijbelverhalen voor jonge kinderen vanaf 2 jaar. Laat je kinderen op een toegankelijke manier kennismaken met het verhaal van Jezus, Adam en Eva, Mozes en De Ark van Noach. Deze serie is de perfecte kennismaking met de Bijbel voor de allerkleinsten.

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kinderbijbels en geloof
Product
 

Yoga kids

Dit zijn de yogakids! Yoga is een ideale manier om te ontspannen, hoe groot of klein je ook bent. Het kan altijd en overal, of je nou in de tuin speelt of lekker in bad zit. De yogakids laten zien hoe je spelenderwijs de leukste yoga-oefeningen kunt doen. Doe je mee? Een prentenboek met eenvoudige yogahoudingen voor het hele gezin om thuis te proberen.

€ 9.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Elfmeisje en Raafjongen Het griezelwoud

Raafjongen heeft kort en puntig zwart haar, geweldig zicht in de nacht en hij kan praten met dieren. Elfmeisje is lichtvoetig, een snelle denker en… helemaal elf. Ze had niet verwacht dat ze Raafjongen zou ontmoeten. Want hoe vaak komt het nou voor dat iemand uit een boom valt en je huis plet? Voor ze het weten beleven ze samen heel vreemde, griezelige avonturen, waar gelukkig af en toe ook nog om gelachen kan worden. En proberen ze intussen hun wereld te beschermen tegen trollen, ogers, heksen en andere duistere wezens uit het griezelwoud. Met sprookjesachtige illustraties van Pete Williamson.

€ 13.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Wereld Voetbal Recordboek 2019

In de traditie van het Guinness Book of Records komen alle records voorbij: van het snelste doelpunt en de hoogste score tot het kleinste voetballand. Onder eindredactie van Voetbal International. Boordevol foto's, weetjes en records. Groot gebonden boek, full-colour. Voor elke voetballiefhebber vanaf een jaar of 10!

€ 24.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Hobby Sport
Product
 

Dog Man gaat los!

Dog Man is terug! En dat is maar goed ook, want de stad is in gevaar. De gemene kat Karel is ontsnapt uit de gevangenis. Maar dat is niet het enige probleem. Een tovenaar, een vis én een papieren dubbelganger van Karel zaaien paniek in de stad. Het is aan Dog Man om deze boeven te stoppen. Maar dat is wel lastig als je wordt afgeleid door botten, balletjes en een heel mooie poedel...

€ 14.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Hamstersaurus Rex

Als Sam een nieuwe hamster in de klas krijgt die opvallend gromt, weet hij direct hoe hij dit beest moet noemen: HAMSTERSAURUS REX. De naam blijkt verrassend goed te passen, zeker als het vriendelijke maar hongerige beestje gaat snoepen van de krachtvoeding van de opschepperige gymleraar. Sam en zijn nieuwe supersterke minivriend nemen het samen op tegen Kees 'De Stier' van der Kop, de ergste pester in de geschiedenis van de school. De Stier is niet bang voor een rare schoolhamster. Maar misschien zou hij dat wel moeten zijn…

€ 14.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

iRobot

Robots zijn overal: bij ons thuis, in de lucht, diep in de zee en ver weg in de ruimte. Het zijn spionnen, dokters en soldaten. Misschien verkennen ze binnenkort zelfs ons lichaam. Ontdek de waanzinnige wereld van robots en zie wat ons in de toekomst te wachten staat. Eén ding is zeker: de robots komen eraan… iRobot is een Augmented Reality-boek. Als je de pagina's scant met de bijbehorende app, gaat er een wereld voor je open. Ontwerp je eigen robot, ga een robot-battle aan met vrienden of ga op missie met een digitale drone!

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Natuur Techniek
Product
 

Dog Man

Als een politieagent en zijn hond gewond raken door de streken van de gemene kat Karel, verandert een levensreddende operatie alles. Dog Man is geboren! Deze nieuwe superheld is dol op botten en likjes geven aan de politiebaas. Maar boven alles beschermt hij de stad tegen rottige robots, kattige criminelen en op hol geslagen hotdogs. Dog Man is een hilarische graphic novel vol met bizarre tekeningen en leuke woordgrappen, vertaald door Tjibbe Veldkamp. Urenlang lees- en kijkplezier voor kinderen vanaf 7 jaar.

€ 14.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Yanti

Yanti wordt geboren in Indonesie maar belandt in een weeshuis. Ze wordt geadopteerd door een warm gezin waar ze opgroeit. Toch begint ze zich tijdens het opgroeien vragen te stellen over haar roots. Ze besluit op zoek te gaan naar haar familie en onderneemt een lange reis naar het land waar ze ooit vandaan kwam. Ze herontdekt haar persoonlijke geschiedenis, vindt een nieuw evenwicht en beleeft de rijkdom van een multiculturele identiteit. YANTI, over de reis van haar leven is een herkenbaar verhaal voor iedereen maar in het bijzonder voor zij die vandaag elders leven dan waar ze geboren zijn. Aryanti Frateur (1977) werd geboren in Java, Indonesie. Ze werd op tweeenhalfjarige leeftijd geadopteerd en kwam terecht in een dorpje in de Kempen waar ze opgroeide in een Vlaams gezin. Ze studeerde grafische vormgeving en sociaal-cultureel werk. Professioneel was ze actief in de cultuursector. Ze is gebeten door taal en de oneindige combinatiemogelijkheden van de zesentwintig letters die ons alfabet bezit. Ze is ook moeder van drie kinderen. Dit verhaal is haar debuut.

€ 12.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Op zoek naar de Blauwe Wortel

Tweede ZOEK-EN-VIND-BOEK met grote illustraties vol details en gekkigheidjes gaat over de stam van een beetje gekke maar vrolijke konijnen. Gids Pieter Konijn neemt je mee naar de spannende wereld van de beroepen, van landbouw tot onderwijs via de wereld van de showbizz. De konijnen zijn nog steeds op zoek naar de unieke, magische Blauwe Wortel. Ergens verstopt tussen de brandweerkazerne en het plaatselijke café is de Blauwe Wortel nooit ver weg. Kun jij alle beroepen ontdekken? En weet jij misschien waar De Blauwe Wortel is? Ben je er klaar voor? Kom dan snel mee op ontdekkingsreis!

€ 16.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kinderboeken algemeen
Product
 

Wonder Boy

Op een stormachtige nacht verschijnt er een UFO boven de stad. Vlak boven het ziekenhuis blijft de UFO in de lucht hangen. In het ziekenhuis kan een moeder ieder moment haar kindje krijgen. Plotseling valt de elektriciteit uit. Op datzelfde moment wordt de baby geboren en begint te krijsen. Als de vader binnenkomt om zijn zoontje te knuffelen krijgt hij een stroomstoot… Wat blijkt? De baby, die ze de naam Julan, hebben gegeven, is elektrisch geladen. Wat heeft de UFO, die nog altijd boven het ziekenhuis hangt, hiermee te maken? Omdat niemand mag weten dat Julan elektrisch geladen is, heeft hij, als hij groter wordt en naar school gaat, altijd handschoenen aan. De mensen vinden hem maar een vreemde jongen... Een superspannend Sciencefiction boek waarin veel onverwachte dingen gebeuren!

€ 14.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Marsupilami

De familie Marsu bestaat uit Papa Marsu, Mama Marsu, Kleine La, Kleine Mi en Kleine Pi. Samen hebben ze een fijn en vredig leven. Tot de dag dat een vreselijke storm hun gezellige nest wegblaast. De Marsupilami's hebben geen huis meer. Ze moeten de jungle verlaten om op zoek te gaan naar een nieuw nest. Ga je met ze mee?

€ 13.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kinderboeken algemeen
Product
 

Wawa de Wondervogel

In dit vijfde verhaal uit de serie van WaWa de Wondervogel heeft WaWa een nieuw vriendje, een geel donzig kuikentje. Het kuikentje is zijn familie kwijt en nestelt zich op de wilgentak, vlak onder WaWa's grote schoorsteen. WaWa en het kuikentje spelen, kletsen en zijn dag en nacht bij elkaar. WaWa is dol op het kuikentje, daarom past hij extra goed op voor de gemene zwarte kat. Maar op een dag lukt het de kat toch om er met het kuikentje vandoor te gaan. WaWa is heel verdrietig, maar zal de zwarte kat eens een paar lesjes leren…

€ 9.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Wawa de Wondervogel

Er verschijnt een vreemdeling in Spreeuwenstad die zomaar een baby meeneemt als er even niet wordt opgelet. De dief denkt dat niemand hem heeft gezien, maar WaWa ziet alles! Na een lange achtervolging lukt het WaWa eindelijk om de dief op te sluiten in een kelder. Hoe zal dit aflopen? Gaat WaWa de baby vinden? Dit alweer vierde verhaal uit de bekroonde serie van WaWa de Wondervogel is spannend van begin tot eind.

€ 9.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Piyo Wat is dit

In dit vierde kartonnen boekje uit de serie van Piyo worden zintuigen van het kind bevorderd.Zien, voelen en ontdekken met Piyo!

€ 8.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Peuterboeken
Product
 

Dieren in het wild

Aai de vacht van de zebra, maar ook de manen van de leeuw en de ruwe huid van de olifant. Leer op een leuke en speelse manier bij over de dieren in het wild. Met echte vachtjes en voelpagina's, en leuke weetjes over dieren.

€ 14.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Peuterboeken
Product