default_mobilelogo

'Ontsappen stoomkoken' Roos Van Hoof 9789082209709

Auteur: Roos Van Hoof Taal: Nederlands 76 blz. 'Ontsappen & stoomkoken' is een uitermate handig boekje voor iedereen die op een eenvoudige manier met stoom wenst te ontsappen en gezonde maaltijden wil klaarstomen. Ontsappen is de ideale manier om oogst of de overschot aan fruit te verwerken. Stoomkoken is dan weer een vetarme manier om de dagelijkse maaltijden te bereiden, met intense smaak en behoud van voedingswaarde.

€ 17.50

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Keuken inmaak,Gezondheid,,Winterkorting,Winterkorting,W
Product
 

'Bierbrauen für Anfänger' Hofhuis

'Bierbrauen für Anfänger' HofhuisIn deze theoretische en praktische gids wordt stap voor stap het hele brouwproces uitgelegd. Duitse versie. Ook beschikbaar in Nederlands , zie varianten onderaan !

€ 7.50

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Boeken bierbereiding,Bierbereiding,Stock Sale
Product
 

Bierfles Belge 75 cl, bruin, kurk

Sluiting fles (niet inbegrepen): zie accessoires. Opgelet: dit product is ook beschikbaar in een doos van 12 stuks, zie artikel 017.495.3 . Profiteer van deze handige verpakking. Voor bestellingen per pallet, maak gebruik van onze stapelkorting. Opgelet: palletten en tussenschotten worden niet retour genomen.

€ 0.95

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Bierflessen met kurk,Bierflessen
Product
 

Draaidop kunststof rood mca28 25 st.

Deze draaidoppen mca 28 x 15 mm met zegelring passen op veel glazen limonade- en fruitsapflessen alsmede op een hele reeks PET flessen. Deze kunststof doppen kunnen eenvoudig met de hand geplaatst worden. Er is dus geen apparaat nodig !! Deze doppen zijn dus een uitstekend alternatief voor de metalen PP-capsulen PP28 waarbij wel een apparaat nodig is.

€ 3.10

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Plastiek stoppen,Kunststof,Plastiek stoppen,Kunststof,S
Product
 

'wijnbouwgids van wijnrank tot wijn' H. Faes

'wijnbouwgids : van wijnrank tot wijn' auteur: Prof. Dr. Herman Faes taal: Nederlandsblz: 124 Dit 124 pagina's tellende boek, geschreven door Herman Faes, prof. Dr. aan de KHLeuven, is een praktische gids voor wie zich wil toeleggen op de wijnbouw. Welke zijn de meest geschikte druivenrassen ? Welke activiteiten zijn er in de wijngaard ? Hoe een wijngaard gezond houden ? De methodes voor het verwerken van uw druiven tot witte en rode wijnen, de chemische processen in de wijn, het proeven van wijnen, … het komt allemaal klaar en duidelijk voor in dit mooi geïllustreerd boek. 15 Hagelandse wijnbouwers geven bovendien tientallen tips mee. Een boek dat niet mag ontbreken in de bibliotheek van iedere druivenliefhebber !

€ 30.85

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Wijn maken,Druiven en fruitteelt,Wijn maken,Druiven en
Product
 

Fles aperitief 50 cl wit PP31,5, doos 12 st.

Robuuste kartonnen flessendoos met 12 aperitiefflessen van 50 cl. De vakverdeling in de doos beschermt de flessen tegen glasbreuk. Gebruik deze handige doos ook om jouw ambachtelijke creaties te stockeren. stapelbare doos herbruikbaar en recyclebaar minder kans op glasbreuk, dankzij vakverdeling met handvaten voor gebruiksgemak palletinfo: 13 dozen per laag, 78 dozen (936 flessen) per pallet Sluiting fles (niet inbegrepen): zie accessoires. Zeer praktisch te gebruiken in combinatie met de FastRack (niet inbegrepen), zie collagefoto voor meer info. Voor bestellingen en prijzen per pallet, neem contact op met onze klantendienst: sales@brouwland.com. Opgelet: palletten en tussenschotten worden niet retour genomen.

€ 16.95

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Wijnflessen,Wijnflessen,Sapflessen,Sierflessen
Product
 

'comment faire de la bonne bière' simard

"COMMENT FAIRE DE LA BONNE BIERE CHEZ SOI" auteur:J.F. Simardtaal: Frans271 blz.In dit boek vindt u duidelijk uitgelegd wat u allemaal moet weten om een geslaagd eigen bier te brouwen, uitgaande van moutextract of granen, welk materiaal u best gebruikt, de keuze van ingrediënten, de brouwmethoden en talrijke recepten.

€ 22.65

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Boeken bierbereiding,Bierbereiding
Product
 

Fles aperitief 50 cl, wit, PP31,5

Sluiting fles (niet inbegrepen): zie accessoires. Opgelet: dit product is ook beschikbaar in een doos van 12 stuks, zie artikel 017.490.4. Profiteer van deze handige verpakking. Voor bestellingen per pallet, maak gebruik van onze stapelkorting. Opgelet: palletten en tussenschotten worden niet retour genomen.

€ 1.35

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Wijnflessen,Wijnflessen,Sapflessen,Sierflessen
Product
 

Wijnfles Bourgogne 37,5 cl, olijfgroen, doos 12 st.

Robuuste kartonnen flessendoos met 12 Bourgogne flesjes van 37,5 cl. De vakverdeling in de doos beschermt de flessen tegen glasbreuk. Gebruik deze handige doos ook om jouw ambachtelijke creaties te stockeren. stapelbare doos herbruikbaar en recyclebaar minder kans op glasbreuk, dankzij vakverdeling met handvaten voor gebruiksgemak palletinfo: 13 dozen per laag, 78 dozen (936 flessen) per pallet Sluiting fles (niet inbegrepen): zie accessoires. Zeer praktisch te gebruiken in combinatie met de FastRack (niet inbegrepen), zie collagefoto voor meer info. Voor bestellingen en prijzen per pallet, neem contact op met onze klantendienst: sales@brouwland.com. Opgelet: palletten en tussenschotten worden niet retour genomen.

€ 13.75

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Wijnflessen,Wijnflessen
Product
 

'Brewing beer for beginners' Hofhuis

“Brewing beer for beginners” Martin Hofhuis In deze theoretische en praktische gids wordt stap voor stap het hele brouwproces uitgelegd. Engelse versie.Ook beschikbaar in Nederlands , zie varianten onderaan !

€ 7.50

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Boeken bierbereiding,Bierbereiding
Product
 

gistingsfles 5 l recht oortje

Recht model, glazen fles zonder mand en stop. Veelvuldig gebruikt voor het afvullen van wijnen, dranken,... of als gistingsfles.Normale opening: 28 mm binnendiameter, 42 mm buitendiameter. Bijpassende stoppen en gistkappen: zie links onderaan. Opgelet: Deze flessen zijn niet bestand tegen grote temperatuurverschillen.

€ 5.95

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Flessen zonder mand,Flessen zonder mand,Flessen zonder
Product
 

'Verander water in bier' A. Otte 2de uitgave 9789082209730

'Verander water in bier', tweede, herziene en uitgebreide editie! Auteur: Adrie Otte Taal: Nederlands 352 blz. Verander water in bier leert hoe je zelf thuis een lekker bier kunt brouwen. Naarmate het leerproces vordert, kom je als brouwer voor vragen te staan waar de auteur in dit boek antwoorden op geeft. Het biedt de modernste inzichten in hoe je thuis het beste bier maakt. Inclusief goede recepten! Adrie Otte brouwt al jaren zijn eigen bier en won hiermee diverse prijzen. In eerste instantie gewoon in de keuken op het fornuis, later op zijn zelfgebouwde installatie. Als oprichter van het Brouwersgilde "De Roode Toren" geeft hij regelmatig brouwcursussen en lezingen.

€ 19.95

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Boeken bierbereiding,Bierbereiding,Nieuw
Product
 

'Succesvol wijn maken' Antoon Balis 9789082209716

Auteur: Antoon Balis Taal: Nederlands 192 blz. 'Succesvol wijn maken' vult de lacune op in de Nederlandstalige boeken voor wijnmakers, zowel voor de beginnende als de wat verder gevorderde wijnbouwer. Antoon Balis schenkt hierin klare taal; het hele wijnproces - van pluk tot wijnkelder - wordt verstaanbaar en zonder overbodige franjes en scheikundige formules uitgelegd, maar met oog voor detail en aandacht voor de moderne vinificatietechnieken. De duidelijke informatie in dit boek draagt bij tot een beter inzicht in het proces en bijgevolg tot een betere wijn. Een aanrader als je de ambitie hebt om zelf een lekker wijntje te produceren.

€ 25.70

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Wijn maken,Wijn maken,,Winterkorting,Winterkorting,Wint
Product
 

'Berekend wijnmaken' Ad Coumou 9789080073548

“Berekend wijnmaken”auteur: Ad Coumoutaal: Nederlandsblz: 141 met CD-rom In dit nieuwe boek van de hand van Ad Coumou, ervaren en gedegen amateur wijnmaker en likeurbereider, wordt aan de hand van diverse voorbeelden duidelijk gemaakt hoe een kwalitatief goede en harmonieuze wijn met body, een maximum aan aroma en fijne aanhoudende afdronk kan worden verkregen. Bij gebruik van de bijgeleverde spreadsheets doet de computer al het rekenwerk en zal de amateur in staat zijn een optimaal resultaat te bereiken!

€ 20.55

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Wijn maken,Wijn maken
Product
 

'Drogen als bewaarmethode' Roos Van Hoof 9789081739467

Duidelijke en overzichtelijke brochure met vele tips over het zelf drogen van groenten, fruit en kruiden. Onmisbaar voor de "droog" liefhebber. Kleurendruk, rijkelijk geïllustreerd, 96 pagina's.

€ 13.95

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Kruiden fruit drogen,Keuken inmaak,,Winterkorting,Winte
Product
 

'Melkzuurgisting' Roos Van Hoof 9789081739474

'Melkzuurgisting' Roos Van Hoof Een zeer praktisch Nederlandstalig boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. 80 blz.

€ 13.35

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Boeken,Zuurkoolbereiding,,Winterkorting,Winterkorting,W
Product
 

'zelf likeuren bereiden' Ad Coumou 9789080073531

Een compleet boek voor likeurbereiders in de Nederlandse taal. De schrijver is een doorgewinterd likeurbereider. Het boek beschrijft verschillende methodes voor het extraheren van geur en smaakstoffen en beschrijft meer als 100 aromatische kruiden. Inclusief 170 recepten van allerlei likeuren.Dit alles in een begrijpbare taal neergeschreven. 194 pag.

€ 29.95

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Boeken likeurbereiding,Likeurbereiding,Winterlikeur
Product
 

'150 likeurrecepten' Ad Coumou 9789080073562

'150 likeurrecepten' auteur: Ad Coumou taal: Nederlands 88 blz. Dit handige boekje bevat een schat aan overheerlijke recepten voor in totaal 150 likeuren van bloemen, kruiden, gedroogde aromaten, vruchten, noten, vlugoliën… enz. Van Poire Williams over walnoten naar allerhande ratafia's; maar ook limoncella, koffielikeur, punches,… teveel om op te noemen. Daarnaast worden ook de basisprincipes van het likeurbereiden op eenvoudige en duidelijke wijze uitgelegd. Onmisbaar voor iedere likeurliefhebber!

€ 12.50

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Boeken likeurbereiding,Likeurbereiding,Winterlikeur
Product
 

Beugelfles 75 cl, wit, zonder beugel

Sluiting fles (niet inbegrepen): zie accessoires. Opgelet: dit product is ook beschikbaar in een doos van 12 stuks, zie artikel 017.499.5 . Profiteer van deze handige verpakking. Voor bestellingen per pallet, maak gebruik van onze stapelkorting. Opgelet: palletten en tussenschotten worden niet retour genomen.

€ 1.30

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Beugelflessen,Beugelflessen en beugels
Product
 

Wijnfles bourgogne 37,5 cl, olijfgroen

Sluiting fles (niet inbegrepen): zie accessoires. Opgelet: dit product is ook beschikbaar in een doos van 12 stuks, zie artikel 017.488.8. Profiteer van deze handige verpakking. Voor bestellingen per pallet, maak gebruik van onze stapelkorting. Opgelet: palletten en tussenschotten worden niet retour genomen.

€ 1.15

Meerinformatie

Brouwland Brouwland Wijnflessen,Wijnflessen,Stock Sale
Product