Smolke Adult Grain Free Formula Kip Groente Lam 12 kg Hondenvoer

Smolke Adult Grain Free Formula Kip&Groente&Lam 12 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Smølke Adult graanvrij bevat een hoger vlees- en eiwitgehalte en is hiermee speciaal afgestemd op de energiebehoefte van je actieve hond. De graanvrije receptuur, ontwikkeld op basis van hoogwaardige ingrediënten, zorgt voor een optimale verteerbaarheid en opname van voedingsstoffen. Ook geschikt voor honden met een allergie voor granen en gluten. Daarnaast is de voeding bereid met speciale mineralen die ervoor zorgen dat tandplak zich niet kan hechten aan de tanden en tandsteenvorming wordt tegengegaan. Omega-3 en 6 vetzuren uit lijnzaadolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Smølke Adult graanvrij is hét smaakvolle alternatief voor jouw actieve hond! Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers. Daarnaast worden er alleen natuurlijke antioxidanten gebruikt uit o.a. aroniabessen, rozemarijn en groene thee.. Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 48.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Smolke Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Versele Laga Country's Best Farm 2 Pellet Groeikruiken Vlees Kip 20 kg Van 11 Dagen

Versele-Laga Country`s Best Farm 2 Pellet Groeikruiken Vlees Kip 20 kg Van 11 Dagen direct bestellen in onze webshop! Versele-Laga Country`s Best Farm 2 Pellet Groeikruiken Vlees Kip 20 kg Van 11 Dagen direct bestellen in onze webshop! FARM 2 pellet is een volledig groeivoeder voor witvlezige vleeskippen. Deze perfect uitgebalanceerde korrel zorgt voor een snelle en evenwichtige groei en vleesaanzet van de kuikens. Het voeder bevat enkel tarwe en andere blanke granen. zodanig dat het vlees een lichte kleur heeft. De korrelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen. Een coccidiostaticum beschermt de dieren tegen coccidiose. FARM 2 pellet is een voeder voor vleeskuikens vanaf de 11de dag tot 5 dagen voor de slacht. FARM 2 pellet is een volledig groeivoeder voor witvlezige vleeskippen. geschikt vanaf de 11de dag tot 5 dagen voor de slacht. Deze perfect uitgebalanceerde korrel zorgt voor een snelle en evenwichtige groei en vleesaanzet van de kuikens. Dit voeder bevat enkel tarwe en andere blanke granen. zodanig dat het vlees een lichte kleur heeft. De korrelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen. Een coccidiostaticum beschermt de dieren tegen coccidiose.. Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar! Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar! Voor dit product gelden afwijkende transportkosten: 1.95

€ 16.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Versele Laga Country's Best Dierenwereld Veehouderij Kippenbenodigdheden Kippenvoer
Product
 

Smolke Puppy Grain Free Formula Kip Groente Lam 12 kg Hondenvoer

Smolke Puppy Grain Free Formula Kip&Groente&Lam 12 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor puppy's tot de leeftijd van 10-12 maanden. Pups zijn op jonge leeftijd heerlijk actief. Smølke Puppy graanvrij is speciaal afgestemd op de behoefte van puppy's en biedt je pup extra energie om te spelen en de wereld te ontdekken. Het is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten met een hoge verteerbaarheid, speciaal voor het nog niet volledig volgroeide spijsverteringsstelsel van de pup. Extra calcium stimuleert de ontwikkeling van sterke botten en een gezond gebit. Omega 3- en 6 vetzuren uit lijnzaadolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Smølke Puppy graanvrij geeft jouw pup gegarandeerd een goede energieke start! Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers. Daarnaast worden er alleen natuurlijke antioxidanten gebruikt uit o.a. aroniabessen, rozemarijn en groene thee. . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 50.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Smolke Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Cavalor Holder Rockies Voor Zoutsteen per stuk

Cavalor Holder Rockies Voor Zoutsteen per stuk direct bestellen in onze webshop! Holder rockies voor zoutsteen is een product van Cavalor. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 5.59

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Cavalor Dierenwereld Paardenshop Paardenvoer
Product
 

Petsafe Dierenluik 320 Deluxe S Houtkleur

Petsafe Dierenluik 320 Deluxe S Houtkleur direct bestellen in onze webshop! Regel het doen en laten van je kat met de 4-standenvergrendeling: alleen in, alleen uit, open, afgesloten. Dit (handmatige) kattenluik is geschikt voor elke deur en muur. Geschikt voor katten tot 7 kg (maximumbreedte schouders is 150mm).. Alle Petsafe voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 24.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petsafe Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Kattenluik
Product
 

Pedigree Adult Mini Menu Kip 1.4 kg Hondenvoer

Pedigree Adult Mini Menu Kip 1.4 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Volwassen, kleine honden hebben een hogere energiebehoefte dan hun grotere soortgenoten. Dat is waarom er in PEDIGREE Vital Adult Mini de juiste balans aan voedingstoffen zit voor de volwassen kleine hond. Zo kan jouw hond volop genieten van de voeding en zijn leven. De range van PEDIGREE Droogvoeding richt zich volledig op de 4 basisbehoeften van de hond. Daarmee voorziet deze voeding voor 100% in de nutritionele behoefte van de hond: Goede Gebitsverzorging Hoge Verteerbaarheid Gezonde Huid & Glanzende Vacht Sterk Immuunsysteem  . Alle Pedigree voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 4.79

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pedigree Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Smolke Cat Sterilised 4 kg Kattenvoer

Smolke Cat Sterilised 4 kg - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Omdat veel katten in Nederland binnenshuis leven en weinig beweging krijgen, komt overgewicht regelmatig voor. Het is niet verstandig uw kat te laten afvallen door hem minder van zijn normale voeding te geven. U geeft uw kat dan niet alleen minder calorieën, maar ook minder essentiële voedingsstoffen. Bovendien ontstaat bij veel katten een honger gevoel en zijn sommige katten geneigd om alles te willen eten wat voor handen is. Speciaal voor katten met overgewicht is Smølke Weight Control ontwikkeld. Smølke Weight Control bevat 40% minder vet dan de reguliere Smølke kattenbrokjes voor volwassen katten, maar voorziet wel in alle voedingsbehoeften. De extra vezels in de voeding zorgen voor een verzadigd gevoel. Door de toevoeging van L-Carnitine en Choline wordt de vetverbranding extra gestimuleerd. Als de kat zijn streefgewicht heeft bereikt kan deze worden teruggezet op zijn normale voeding. Katten die aanleg houden tot overgewicht kunnen permanent Smølke Weight Control krijgen.. Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 21.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Smolke Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Kattenbrokken
Product
 

Fluval U4 Filterschuimblok 2 stuks U4

Fluval U4 Filterschuimblok 2 stuks U4 direct bestellen in onze webshop! Fluval U1 Foam Pad vangt grote deeltjes en vuil voor een effectieve mechanische filtratie, de cruciale eerste stap in het filtratieproces. Het is op maat gemaakt om perfect te passen in de filterkamer om een vuile bypass te voorkomen. De foam pad heeft een poriegrootte die efficiënte waterstroom, minder verstopping en langdurige filtratie maakt. Geschikt voor zoetwater, zee-of reptiel omgevingen.. Alle Fluval voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 4.59

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Fluval Dierenwereld Vissen Aquarium
Product
 

Elt Rijlaarzen Comfort Model S Zwart 37

Elt Rijlaarzen Comfort Model S Zwart 37 direct bestellen in onze webshop! Deze rijlaars met leerlook is uitgerust met unieke kenmerken: Waterdicht, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het materiaal behoudt zijn eigenschappen en blijft zacht en comfortabel, zelfs bij koud weer en garandeert het hoogste draag comfort. De binnenvoering is volledig zacht gevoerd met isotherme, gewatteerde voering voor een ideaal voetklimaat. De laars bevat een ingestoken scheve plooi, uitlopersteun, meerlagige binnenzool , gewrichtsondersteuning en een extra steun geintegreerd in de zool. Er geen geen compromissen qua kwaliteit en pasvorm. Deze laars heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding.. Alle Elt voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 39.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Elt Sport Paardrijden Paardrijkleding Paardrijlaarzen
Product
 

Exo Terra Tropische Substraat Jungle Earth 26.4 l

Exo Terra Tropische Substraat Jungle Earth 26.4 l direct bestellen in onze webshop! Exo Terra Jungle Earth is de ideale bodembedekker voor reptielen die graag vochtig zitten en is ideaal voor natuurlijke nabootsing van de natuur.. Alle Exo Terra voor uw Reptiel uit voorraad leverbaar!

€ 34.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Exo Terra
Product
 

Smolke Adult Mini 3 kg Hondenvoer

Smolke Adult Mini 3 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Smølke Adult Mini is een complette hondenvoeding afgestemd op de behoefte van kleine volwassen honden vanaf tien maanden met een maximaal gewicht van ca. 10kg. De voeding bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar door o.a. (prebiotische) voedingsvezels die de darmwerking ondersteunen. Smølke Adult Mini is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is bereid met Nederlandse kip. MSC vis en Brits lam. Daarnaast hebben de brokjes een klein formaat. Smølke Adult Mini bevat geen kunstmatige geur-. kleur- en smaakstoffen en chemische antioxidanten.. Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 10.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Smolke Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Royal Canin Bhn Golden Retriever Adult 12 2 kg Bonusbag Hondenvoer

Royal Canin Bhn Golden Retriever Adult 12+2 kg Bonusbag - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! De Golden Retriever zit vol energie en geeft zich altijd voor 100%. Hij is lief, aanhankelijk en geduldig. Door zijn rustige karakter is hij ideaal gezelschap voor kinderen. Hij is dapper, verdraagzaam en gezegend met opvallende flair en een uitstekend geheugen. Hij is de mens altijd tot dienst geweest en is enorm trouw. De Golden Retriever is sterk en goed gebouwd, kortom: een echte atleet. Zijn schitterende vacht, donker of licht goudblond, verdient de beste zorgEen gevoelige huidDe dichte, ondoordringbare vacht houdt warmte en vocht vast, waardoor de Golden Retriever gevoelig is voor huidproblemen. Zijn huid reageert vaak heftig en klachten moeten dan ook zo snel mogelijk aangepakt wordenAanleg voor overgewichtEen natuurlijke aanleg voor gewichtstoename in combinatie met een gebrek aan beweging en slecht aangepaste voeding kunnen leiden tot overgewicht. Het risico is het grootst voor gesteriliseerde honden en honden tussen de 6 en 10 jaarOndersteuning van zijn hartHartkwalen komen bij Golden Retrievers relatief vaak voor. Een speciale voeding kan het ontstaan van klachten helpen vertragen en de ernst ervan beperkenSchitterende vachtVoor een zachte en glanzende vacht van de Golden Retriever, door de versterkende werking van benagieolie en biotine. Ondersteunt de haaropbouw met een optimaal gehalte zwavelhoudende aminozuren, die cruciaal zijn voor de aanmaak van keratine (eiwit van het haar)GewichtsbeheersingHelpt de Golden Retriever het ideale gewicht te behouden (dankzij de exclusieve samenstelling en vorm van de brok)Krachtige hartspierVoor een optimale ondersteuning van de hartspierBetere celweerstandVertraagt celveroudering dankzij een krachtig antioxidantencomplex.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 51.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Royal Canin Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Petsafe Dierenluik 737 Original S Zilver 737

Petsafe Dierenluik 737 Original S Zilver 737 direct bestellen in onze webshop! Inclusief een afsluitpaneel voor wanneer het niet wordt gebruikt of als je je kat veilig binnen wilt houden. Geschikt voor katten tot 7 kg (maximale schouderbreedte 147 mm). Dit kattenluik van Staywell heeft een transparant luikje en heeft de volgende afmetingen: 23,6 x 19,8 cm. Tunnelverlengingen zijn los verkrijgbaar, zodat dit luik ook geschikt is voor dikkere deuren en muren.. Alle Petsafe voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 14.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petsafe Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Kattenluik
Product
 

Royal Canin Bhn Labrador Retriever Sterilised Adult 12 kg Hondenvoer

Royal Canin Bhn Labrador Retriever Sterilised Adult 12 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! De neiging tot aankomen De noordelijke voorvaderen van de Labrador Retriever hadden veel calorieën nodig om de extreme kou te trotseren. Van hen heeft hij zijn legendarische eetlust geërfd. Bij een levensstijl met weinig lichaamsbeweging en na een sterilisatie of castratie neemt het risico op gewichtstoename toe. Om te voorkomen dat hij overgewicht krijgt. moet veel aandacht aan zijn voeding besteed worden. Voor deze groep Labrador Retrievers heeft Royal Canin Labrador Retriever Adult Sterilised ontwikkeld.Een unieke vacht De vacht van de Labrador Retriever is zo goed als waterdicht. Dit komt door de dichtheid van de vacht. De korte haren zorgen voor een dikke deken over het gehele lijf van de hond. dit biedt hem bescherming tegen de koude en tegen beschadigingen van de huid. Om deze vacht in goede conditie te houden. is het noodzakelijk om de juiste voeding te geven. Labrador Retriever Adult Sterilised is een speciaal aangepaste voeding die voldoet aan alle eisen.Zwaar belaste gewrichten De Labrador Retriever is altijd actief en houdt zich nooit in. Zijn stevige lijf. sterke botten en natuurlijke aanleg om aan te komen zijn enkele van de factoren die de gewrichten extra kunnen belasten.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 50.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Royal Canin Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Smolke Puppy Grain Free Formula Kip Groente Lam 3 kg Hondenvoer

Smolke Puppy Grain Free Formula Kip&Groente&Lam 3 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor puppy's tot de leeftijd van 10-12 maanden. Pups zijn op jonge leeftijd heerlijk actief. Smølke Puppy graanvrij is speciaal afgestemd op de behoefte van puppy's en biedt je pup extra energie om te spelen en de wereld te ontdekken. Het is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten met een hoge verteerbaarheid, speciaal voor het nog niet volledig volgroeide spijsverteringsstelsel van de pup. Extra calcium stimuleert de ontwikkeling van sterke botten en een gezond gebit. Omega 3- en 6 vetzuren uit lijnzaadolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Smølke Puppy graanvrij geeft jouw pup gegarandeerd een goede energieke start! Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers. Daarnaast worden er alleen natuurlijke antioxidanten gebruikt uit o.a. aroniabessen, rozemarijn en groene thee. . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 18.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Smolke Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Petsafe Dierenluik 715 Original S Wit Transparant 715

Petsafe Dierenluik 715 Original S Wit&Transparant 715 direct bestellen in onze webshop! Inclusief een afsluitpaneel voor wanneer het niet wordt gebruikt of als je je kat veilig binnen wilt houden. Geschikt voor katten tot 7 kg (maximale schouderbreedte 147 mm). Dit kattenluik van Staywell heeft een transparant luikje en heeft de volgende afmetingen: 23,6 x 19,8 cm. Tunnelverlengingen zijn los verkrijgbaar, zodat dit luik ook geschikt is voor dikkere deuren en muren.. Alle Petsafe voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 12.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petsafe Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Kattenluik
Product
 

Xtra Vital Kanarie 250 g

Xtra Vital Kanarie 250 g direct bestellen in onze webshop! XtraVital Kanarie is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoer. De gevarieerde samenstelling, o.a. vruchten, 26 verschillende zaden en eivoer, voorziet volledig in de natuurlijke voedingsbehoefte van kanariesZoals ook de andere XtraVital voeders bevat dit voer eivoer met vitaminen en mineralen. Met Echinacea voor een betere weerstand. XtraVital kanarievoer zorgt voor levenslustige vogels met een prachtige bevedering.. Alle Xtra Vital voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 3.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Xtra Vital Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer
Product
 

Royal Canin Bhn Labrador Retriever Junior 12 2 kg Bonusbag Hondenvoer

Royal Canin Bhn Labrador Retriever Junior 12+2 kg Bonusbag - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Breed Health Nutrion Labrador Retrever Junior De onvermoeibare Labrador Retriever heeft een tomeloze energie. Hij is gek op zwemmen en lange wandelingen met zijn baasjes. Door zijn uithoudingsvermogen, zijn uitstekende gezichtsvermogen en intelligentie is hij ook een ideale geleidehond. Hij is slim, evenwichtig en altijd enthousiast. Ook is hij volgzaam en kan hij heel goed met kinderen omgaan. De Labrador Retriever is goed gebouwd, sportief, dapper en gek op water. Een groot deel van zijn lichaamsbouw en eigenschappen is terug te voeren op zijn verleden als werkhond. Zowel voor vissers als voor jagers was hij een gewilde werkhond vanwege zijn tomeloze inzet en apporteerdrift. Perfecte isolatie Dikke, dichte, korte haren met een dichte ondervacht: de vacht van de Labrador Retriever is waterdicht en beschermt hem tegen schrammen en kou. De talgklieren scheiden grote hoeveelheden talg af, zodat het water van zijn vacht afglijdt, zoals bij de veren van een eend. Beheersing van de eetlust De Labrador heeft van nature meer vetmassa dan de meeste andere honden. Dit is ook niet vreemd, want we weten namelijk dat zijn voorouders zwommen in de koude Atlantische Oceaan. Om deze kou te trotseren, heeft de Labrador een dikkere laag vet. Daarom is een Labrador een gulzige eter met een grote eetlust, waardoor hij een grote kans op overgewicht heeft. Gewrichtsverzorging De Labrador Retriever is een gedreven sporter en zet zich voor 100% in. Door zijn robuuste lichaamsbouw, actieve levenswijze en zijn aanleg voor overgewicht komen zijn gewrichten onder zware druk te staan. Dit vormt een risico voor zijn gevoelige gewrichten. Veilige groei Voor een harmonieuze groei van het skelet en opbouw van de spieren bevat de voeding een uitgebalanceerd energie- en eiwitniveau. Daarnaast bevat het een evenwichtige hoeveelheid calcium en fosfor voor een optimale ontwikkeling van het groeiende skelet. Chondroïtine, glucosamine, EPA en DHA zijn toegevoegd voor de ondersteuning van de gewrichten. Voorkomt overgewicht Helpt de Labrador Retriever van pup af aan het ideale gewicht te behouden. Prebiotica en psylliumBevordert een evenwichtige darmflora dankzij prebiotica en psyllium. Sterk immuunsysteem Ondersteunt het immuunsysteem van de jonge Labrador Retriever.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 51.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Royal Canin Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Pedigree Adult Mini Menu Rund 1.4 kg Hondenvoer

Pedigree Adult Mini Menu Rund 1.4 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Volwassen, kleine honden hebben een hogere energiebehoefte dan hun grotere soortgenoten. Dat is waarom er in PEDIGREE Vital Adult Mini de juiste balans aan voedingstoffen zit voor de volwassen kleine hond. Zo kan jouw hond volop genieten van de voeding en zijn leven. De range van PEDIGREE Droogvoeding richt zich volledig op de 4 basisbehoeften van de hond. Daarmee voorziet deze voeding voor 100% in de nutritionele behoefte van de hond: Goede Gebitsverzorging Hoge Verteerbaarheid Gezonde Huid & Glanzende Vacht Sterk Immuunsysteem  . Alle Pedigree voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 4.79

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pedigree Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Versele Laga Orlux Gold Patee Inlands Vogel 5 kg

Versele-Laga Orlux Gold Patee Inlands Vogel 5 kg direct bestellen in onze webshop! De Orlux Gold patee is Ideaal tijdens kweekperiode voor een goede groei en vederopbouw.  Kan ook als versnapering voor huiskamer vogel gegeven worden.. Alle Versele-Laga Orlux voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 27.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Versele Laga Orlux Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer
Product