default_mobilelogo

Waldhausen Zweetmes 78 cm Metaal

Waldhausen Zweetmes 78 cm Metaal direct bestellen in onze webshop! Zweetmes is een product van Waldhausen. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 6.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Waldhausen Sport Paardrijden
Product
 

Versele Laga Prestige Sticks Vinken Exotisch Fruit 2x30 g

Versele-Laga Prestige Sticks Vinken Exotisch Fruit 2x30 g direct bestellen in onze webshop! Sticks vinken exotisch fruit is een product van Versele-Laga Prestige. Alle Versele-Laga Prestige voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 1.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Versele Laga Prestige Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer
Product
 

Nylabone Puppy Teething Key Flexible Geel Blauw Rood Wolf Tot 16kg

Nylabone Puppy Teething Key Flexible Geel&Blauw&Rood Wolf Tot 16kg direct bestellen in onze webshop! Gebitsverzorgend kauwproduct in sleutelvorm voor pups tot het tandenwisselen met een volwassen lichaamsgewicht tot 11kg, bacon smaak. Alle Nylabone voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 17.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Nylabone Dierenwereld Hondenshop Hondenspeelgoed
Product
 

Adori Konijnenren Metaal Zwart 60x60 cm

Adori Konijnenren Metaal Zwart 60x60 cm direct bestellen in onze webshop! Konijnenren voor buiten Als het buiten warm is, zitten konijnen en knaagdieren het liefst buiten op het grasveld in een ren. Zet de ren niet meteen op als de eerste zonnestralen de grond verwarmen, maar wacht tot de grond goed warm en droog is, zodat je huisdier geen kou vat. Zet de ren in de schaduw en zorg ervoor dat je konijn altijd beschikt over voldoende vers drinkwater en hooi. Wil je de ren nog groter maken dan kun je meerdere rennen combineren.. Alle Adori voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 19.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Adori Dierenwereld Knaagdierenshop Knaagdierenkooi Konijnenho
Product
 

Eheim Filterpatroon Voor Pickup 60 2 stuks Kool

Eheim Filterpatroon Voor Pickup 60 2 stuks Kool direct bestellen in onze webshop! Het filterpatroon Pickup 60 is geschikt voor het binnenfilter Pickup 60 en is verkrijgbaar in twee versies. namelijk foam en kool. Bacteriekolonies kunnen zich aan het patroon hechten waardoor ook gedeeltelijke biologische filtering mogelijk is. Het foampatroon is voor het filteren van grote deeltjes en voor het hechten van bacteriekolonies. het koolpatroon is voor het binden en vasthouden van gevaarlijke substanties als chlorine en stoffen die overblijven na medicatie. Tip: Reinig het patroon niet te grondig zodat de bacteriekolonies niet verloren gaan.. Alle Eheim voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 15.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Eheim Dierenwereld Vissen Aquarium
Product
 

Petsafe Sleutel 980 Muis Zilver 2 stuks

Petsafe Sleutel 980 Muis Zilver 2 stuks direct bestellen in onze webshop! Magnetische sleutel ten behoeve van het Petsafe Magnetic kattenluikje.. Alle Petsafe voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 7.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Petsafe Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Kattenluik
Product
 

Adori Konijnenren Metaal Zwart 90x63 cm

Adori Konijnenren Metaal Zwart 90x63 cm direct bestellen in onze webshop! Konijnenren voor buiten Als het buiten warm is, zitten konijnen en knaagdieren het liefst buiten op het grasveld in een ren. Zet de ren niet meteen op als de eerste zonnestralen de grond verwarmen, maar wacht tot de grond goed warm en droog is, zodat je huisdier geen kou vat. Zet de ren in de schaduw en zorg ervoor dat je konijn altijd beschikt over voldoende vers drinkwater en hooi. Wil je de ren nog groter maken dan kun je meerdere rennen combineren.. Alle Adori voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 24.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Adori Dierenwereld Knaagdierenshop Knaagdierenkooi Konijnenho
Product
 

Waldhausen Laarzenknecht Plastic Zwart per stuk

Waldhausen Laarzenknecht Plastic Zwart per stuk direct bestellen in onze webshop! Laarzenknecht plastic is een product van Waldhausen. Alle Waldhausen voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 5.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Waldhausen Sport Paardrijden Ruiter accessoires
Product
 

Iams Naturally Dog Adult Zalm Rijst 7 kg Hondenvoer

Iams Naturally Dog Adult Zalm&Rijst 7 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Iams Naturally dog adult biedt voor honden een complete en evenwichtige maaltijd. De voeding is gemaakt van licht verteerbare natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten dragen bij aan zichtbaar gezonde. sterke en gelukkige huisdieren.. Alle Iams voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 26.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Iams Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Nylabone Puppy Teething Key Flexible Geel Blauw Rood Small Tot 11kg

Nylabone Puppy Teething Key Flexible Geel&Blauw&Rood Small Tot 11kg direct bestellen in onze webshop! Gebitsverzorgend kauwproduct in sleutelvorm voor pups tot het tandenwisselen met een volwassen lichaamsgewicht tot 11kg, bacon smaak. Alle Nylabone voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 13.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Nylabone Dierenwereld Hondenshop Hondenspeelgoed
Product
 

Elanco Milbemax Kauwtablet Voor Kleine Honden Puppy apos s 2 tab 0.5 10kg

Elanco Milbemax Kauwtablet Voor Kleine Honden & Puppy's 2 tab 0.5-10kg direct bestellen in onze webshop! Milbemax is werkzaam tegen de belangrijkste spoelwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen, longwormen en oogwormen en werkt daarnaast preventief tegen hartworm.. Alle Elanco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 5.25

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Elanco Dierenwereld Hondenshop Gezondheid
Product
 

Nylabone Puppy Teething Pacifier Flexible Bacon 215x100x38 mm 108 g Roze Blauw Groen Tot 11kg Small

Nylabone Puppy Teething Pacifier Flexible Bacon 215x100x38 mm 108 g Roze Blauw Groen Tot 11kg Small direct bestellen in onze webshop! Gebitsverzorgend kauwproduct in speenvorm voor pups tot het tandenwisselen met een volwassen lichaamsgewicht tot 10kg, bacon smaak. Alle Nylabone voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 12.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Nylabone Dierenwereld Hondenshop Hondenspeelgoed
Product
 

Royal Canin Bhn French Bulldog Adult 9 kg Hondenvoer

Royal Canin Bhn French Bulldog Adult 9 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! ONDERSTEUNING VAN GEWRICHTEN French Bulldog 26 Adult is verrijkt met glucosamine en chondroïtine, wat zorgt voor het behoud van gezonde gewrichten en kraakbeen, terwijl Omega-3 vetzuren zorgen voor een ontstekingsremmend effect. MINDER GEURTJES French Bulldog 26 Adult bevat LIP-eiwitten en is verrijkt met Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), wat zorgt voor een optimale verteerbaarheid en een uitgeblanceerde darmflora. Daarnaast helpt deze voeding de gisting in de darmen te verminderen, wat winderigheid en stinkende ontlasting voorkomt. KORTSCHEDELIG De vorm van het French Bulldog 26 Adult is zodanig aangepast dat de Franse Bulldog ze gemakkelijk op kan pakken. De grootte en textuur bevorderen het kauwen en dragen bij aan een goed mondhygiëne.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 47.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Royal Canin Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Nylabone Puppy Bone Flexible Bruin Medium Tot 16kg

Nylabone Puppy Bone Flexible Bruin Medium Tot 16kg direct bestellen in onze webshop! Gebitsverzorgend kauwproduct voor pups tot het tandenwisselen met een volwassen lichaamsgewicht tot 11kg, kip smaak. Alle Nylabone voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 8.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Nylabone Dierenwereld Hondenshop Hondenspeelgoed
Product
 

Drinkwell Vervangende Koolstoffilter per stuk

Drinkwell Vervangende Koolstoffilter per stuk direct bestellen in onze webshop! Vervangende koolstoffilter is een product van Drinkwell. Alle Drinkwell voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 9.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Drinkwell Dierenwereld Hondenshop Honden Accessoires Hondenvoerba
Product
 

Eheim Oppervlakte Skimmer 5 Watt

Eheim Oppervlakte Skimmer 5 Watt direct bestellen in onze webshop! Oppervlakte skimmer is een product van Eheim. Alle Eheim voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 29.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Eheim Dierenwereld Vissen Aquarium
Product
 

Wellness Core Tender Cuts 85 g Tonijn Kattenvoer

Wellness Core Tender Cuts 85 g Tonijn - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Wellness Core Tender Cuts is een volledige en evenwichtige maaltijd dat bijdraagt aan een gezonde, natuurlijke manier van goede hydratatie van je kat. Tender Cuts zelfs de meest kieskeurige eters te overtuigen. Met een gevoel voor smaak en een hart voor gezondheid neemt de maker van Tender cuts de tijd om deze zachte stukjes heerlijke proteinen in een smakelijke saus te bereiden. Voor Wellness Core producten gebruiken ze heel veel smaakvolle proteinen van hoge kwaliteit en laten ze granen en vulstoffen weg. Zo dragen ze bij tot een optimale gezondheid, een goed gewicht en een lang en gelukkig leven. Het is een makkelijk verteerbare recept dat perfect is afgestemd op wat jouw kat nodig heeft: de perfecte mix van proteinen, gezonde vetten, vitaminen en mineralen voor de dagelijkse voeding. Wetenschappelijk bewezen ondersteuning van het welzijn van katten, zoals een glanzendere vacht of een betere spijsvertering. Tevens is het natuurlijk hypoallergeen. Dit betekent geen granen, tarwe, tarwegluten, mais, soja, melkproducten, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen.. Alle Wellness Core voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 1.29

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Wellness Core Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Katten natvoer
Product
 

Versele Laga Menu Nature Pindanetje Gepeld 200 g

Versele-Laga Menu Nature Pindanetje Gepeld 200 g direct bestellen in onze webshop! Pinda's voor tuinvogels. Alle Versele-Laga Menu Nature voor uw Buiten(Dieren) uit voorraad leverbaar!

€ 0.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Versele Laga Menu Nature
Product
 

Musthaves For Animals Stop! Aromatherapie 4x8 ml

Musthaves For Animals Stop! Aromatherapie 4x8 ml direct bestellen in onze webshop! STOP! Hét groene alternatief voor vlooien- en tekendruppels De aromatherapie van STOP! Animal Bodyguard bestaat uit 100% natuurlijke druppels gemaakt van onder andere essentiële oliën. Heerlijk geurend voor dier en mens Deze druppels kunnen helpen de vacht van je huisdier gezond. jeukvrij en fris te houden. Daarnaast kunnen ze helpen om teken en vlooien op afstand te houden. Deze aromatherapiedruppels zijn hypoallergeen en veilig in gebruik bij uw hond. kat. konijn. cavia. fret of hamster. Dankzij de milde samenstelling is dit product ook geschikt voor zogende moederdieren. pups. kittens en oudere dieren. De werking van deze druppels vermindert niet als je huisdier meteen na het aanbrengen gaat zwemmen. Wassen beïnvloedt - na goed intrekken - de werking niet. STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is een natuurproduct dat al ruim tien jaar veilig en effectief wordt toegepast bij huisdieren! Gebruik Met hersluitbare doseerpipet. Verwijder het grijze plastic dopje en de aluminium rand. Plaats vervolgens de doseerpipet. Na opening nog drie maanden houdbaar indien bewaard op een koele. donkere en droge plaats.. Alle Musthaves For Animals voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 24.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Musthaves For Animals Dierenwereld Hondenshop Gezondheid
Product
 

Adori Krabpaal Peggy 30x30x45 cm Assorti Roze Zwart

Adori Krabpaal Peggy 30x30x45 cm Assorti Roze Zwart direct bestellen in onze webshop! De Adori krabpaal Peggy is een kleine krabpaal speciaal voor kittens. De krabpaal is beschikbaar in 2 kleuren. je krijgt een willekeurige kleur.. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 7.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Adori Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal
Product