Timo Rundersticks Rund 100 g Hondenvoer

Timo Rundersticks Rund 100 g - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Timo Rundersticks zijn heerlijke 100% natuurlijke beloningsnacks die ook prima als verantwoord tussendoortje gegeven kunnen worden. De rundersticks zijn gemaakt van gedroogde runderluchtpijp.. Alle Timo voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 3.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Timo Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Renske Kat Senior Verse Kip Eend 6 kg Kattenvoer

Renske Kat Senior Verse Kip&Eend 6 kg - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Renske Kat Senior verse kip en eend is een smakelijke en lichtverteerbare voeding voor je kat. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor oudere katten van alle rassen. Het lage fosforgehalte in de voeding helpt de nieren van jouw senior kat te ondersteunen. De voeding is ook ideaal voor katten met een granenallergie, want de voeding is graanvrij. De brokjes bevatten alle voedingsstoffen die jouw gepensioneerde kat nodig heeft om gezond te blijven. Renske Kat Senior zal zorgen voor smaaksensatie voor jouw kat.. Alle Renske voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 59.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Renske Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer
Product
 

Adori Kattenhalsband Hawaii 30x1 cm Paars

Adori Kattenhalsband Hawaii 30x1 cm Paars direct bestellen in onze webshop! De juiste pasvorm van de Adori kattenhalsbanden wordt bepaald door twee vingers ruimte aan te houden tussen nek en halsband. Kattenhalsbanden zijn niet bedoeld om het dier vast te leggen of aan te lijnen. Gebruik hiervoor een kattentuigje. Voor de veiligheid van de poes heeft de 'kattenhalsband' een elastische werking. Hierdoor kan de poes zich bevrijden uit benarde situaties. Controleer de halsband regelmatig op slijtage en pasvorm.. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 4.79

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Adori Dierenwereld Kattenshop Katten Accessoires Kattenhalsba
Product
 

Econlux Controller Zwart per stuk

Econlux Controller Zwart per stuk direct bestellen in onze webshop!  De Controller van Econlux is geschikt voor alle Econlux lampen die bediend worden met een DRV voorschakelapparaat. Het voorschakelapparaat is aangesloten op de ingang van de controller, op de uitgangen kunnen alle Econlux lampen aangesloten worden. Het totale wattage van de aan te sluiten verlichting mag het maximale wattage van het DRV voorschakelapparaat niet overstijgen. Met de controller kan je bij iedere uitgang onder andere de zonsopkomst, zon, zonsondergang en maan instellen naar eigen behoefte. Tevens kan je naast het aantal brandureren ook de lichtsterkte van elk type licht instellen en ook deze kan je aanpassen bij elke uitgang op de controller.   . Alle Econlux voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 59.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Econlux Dierenwereld Vissen Aquarium
Product
 

Cavalor Pianissimo 500 kg Xl Box

Cavalor Pianissimo 500 kg Xl-Box direct bestellen in onze webshop! Cavalor Pianissimo 500 kg Xl-Box direct bestellen in onze webshop! Paardenvoer voor temperamentvolle paarden en paarden die het kalm aan moeten doen. Cavalor Pianissimo is speciaal samengesteld voor paarden die last hebben van “stress” of zich moeilijk laten berijden. CavalorPianissimo bevat alle voedingscomponenten voor een evenwichtige en complete voeding voor een sportpaard. Het is uitstekend geschikt voor paarden die op rust staan. Om deze paarden niet te veel energie te geven, wordt gewoonlijk minder krachtvoer gegeven en meer ruwvoer. Hierdoor ontstaat echter een gebrek aan evenwicht in de voeding. Cavalor® Pianissimo heeft een zeer laag eiwitgehalte (7,75 % Vre) waardoor het heel goed te gebruiken is naast ruwvoer, dat zeer rijk is aan eiwit (zoals kuilgras of voorjaarsgras). Immers, overmaat aan eiwit in het voederrantsoen is sterk af te raden. Het lage eiwitgehalte maakt dat Cavalor® Pianissimo ook geschikt is voor paarden die aan het “aftrainen” zijn na een seizoen, paarden die tijdelijk op rust staan (herstel), paarden die gevoelig zijn voor een teveel aan eiwitten en voordrooggras als ruwvoer krijgen. Bovendien werd Cavalor® Pianissimo verrijkt met omega 3 plus, dit ondersteunt de algemene fitheid van het paard. Florastimul draagt bij aan een goed darmevenwicht en een gezond verteringsstelsel.. Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar! Alle Cavalor voor uw Paard uit voorraad leverbaar! Voor dit product gelden afwijkende transportkosten: 24.95

€ 299.75

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Cavalor Dierenwereld Paardenshop Paardenvoer
Product
 

Renske Gezonde Beloning Hartjes 150 g Kalkoen Hondenvoer

Renske Gezonde Beloning Hartjes 150 g Kalkoen - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! De Gezonde Beloning hartjes zijn smakelijke en gezonde snacks voor je hond. In de snack zit minimaal 31% vis of vlees, wat ze extra lekker maken. Tevens zitten er geen gluten in verwerkt en heeft het maar 1 eiwitbron. Honden met een eiwittenallergie of intolerantie kunnen met deze snack ook optimaal genieten. De beloningshartjes zijn verkrijgbaar in diverse smaken en ideaal als je je hond wilt belonen tijdens het trainen. Dit komt door het kleine formaat van de hartvormige snackjes.. Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 3.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Renske Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Proline Boxby Chew Sticks Kip 80 g Hondenvoer

Proline Boxby Chew Sticks Kip 80 g - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! High protein. low fat. dental benefit. Alle Proline voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 3.79

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Proline Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Adori Kattenhalsband Zebraprint 30x1 cm Roze Zwart

Adori Kattenhalsband Zebraprint 30x1 cm Roze&Zwart direct bestellen in onze webshop! De juiste pasvorm wordt bepaald door twee vingers ruimte aan te houden tussen de nek en de halsband. Kattenhalsbandjes zijn niet bedoeld om het dier vast te leggen of aan te lijnen. Gebruik hiervoor een kattentuigje. Voor de veiligheid van de poes heeft de halsband een veiligheidssluiting. Deze zal zich openen als de kat zich wil bevrijden uit een benarde situatie.. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 4.29

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Adori Dierenwereld Kattenshop Katten Accessoires Kattenhalsba
Product
 

Juwel Helialux Led 1192 mm 6750 Lumen

Juwel Helialux Led 1192 mm 6750 Lumen direct bestellen in onze webshop! Juwel Helialux Led 1192 mm 6750 Lumen direct bestellen in onze webshop! Helialux LED Juwel heeft deze superdeluxe nieuwe LED verlichting op de markt gebracht. Deze verlichting is door Juwel onder kritische aandacht en jaren lange ervaring getest. De krachtige LED heeft een optimale werking en geeft een florerende plantengroei, deze LED verlichting zorgt voor een optimale fotosynthese en daardoor een enorme assimilatie. Deze eenvoudig te plaatsen LED verlichting vervangt de (T8 en T5) TL-lampen in een Juwel-aquarium. De Helialux LED verlichting geeft een besparing van 50% op de energiekosten en heeft kan uitgebreid worden met een controller. Juwel Helialux Day en Night Control. Met dit plug 'n play-systeem kan je kiezen uit zeven lichtprofielen, als je wilt dus één voor iedere dag van de week. De blauwe en witte LED's kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingesteld om een zo natuurgetrouw dag- nachtritme te creëren. Naast bijzonder energiezuinig zijn de lampen uiteraard ook waterdicht dankzij de ActivePor. Dit hightech membraam voorkomt dat er vocht bij de LED's komt. De unit is zo vormgegeven dat de LED's warmte optimaal kwijt kunnen. Je aquarium raakt in de zomer dus minder snel oververhit. Het veiligheidsglas is krasvast en duurzaam in gebruik.De units bevatten blauwe en witte SMD-LED's die samen 7200 Kelvin creëren. SMD SMD staat voor Surface Mounted Device. Dit houdt in dat de LEDjes op een printplaat zijn gesoldeerd. SMD-LED's zijn krachtige, compacte lampjes die op lage spanning werken en dus veilig zijn. Daarnaast hebben ze een brede stralingshoek, waardoor één nieuwe unit HeliaLux LED met gemak twee T5 lampen vervangt. De opbrengst van het licht in Lumen is afhankelijk van de lengte van de unit.. Alle Juwel voor uw Vis uit voorraad leverbaar! Alle Juwel voor uw Vis uit voorraad leverbaar! Voor dit product gelden afwijkende transportkosten: 2.95

€ 219.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Juwel Dierenwereld Vissen Aquarium
Product
 

Beaphar Knabbelsticks 150 g

Beaphar Knabbelsticks 150 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde, licht verteerbare traktatie voor konijnen, cavia´s, hamsters en chinchilla´s en andere knagers. Knabbelsticks bevatten waardevolle voedingsstoffen, bevorderen de spijsvertering en bevredigen de knaagbehoefte.. Alle Beaphar voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 3.09

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Beaphar Dierenwereld Knaagdierenshop Knaagdierenvoer
Product
 

Nyc Hondenjas Houtje Touwtje Bordeaux 80 cm

Nyc Hondenjas Houtje-Touwtje Bordeaux 80 cm direct bestellen in onze webshop! Deze hippe en warme hondenjas is ideaal voor honden met een dunne vacht of weinig onderwol. Ook voor kouwelijke honden is een hondenjas uitermate geschikt. De 'hondenjas' houtje-touwtje is stijlvol afgewerkt met de alom bekende houtje-touwtje bevestiging en is voorzien van een warme capuchon en mouwtjes voor extra bedekking van de oksel en de lies. De hondenjas houtje-touwtje is verkrijgbaar in 5 maten beginnend bij maat 25 cm oplopend tot en met 45 cm.. Alle Nyc voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 54.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Nyc Dierenwereld Hondenshop Hondenkleding
Product
 

Versele Laga Country's Best Gold 4 Mix Kip Graan Met Legkorrel 20 kg Standaard

Versele-Laga Country`s Best Gold 4 Mix Kip-Graan Met Legkorrel 20 kg Standaard direct bestellen in onze webshop! Versele-Laga Country`s Best Gold 4 Mix Kip-Graan Met Legkorrel 20 kg Standaard direct bestellen in onze webshop! GOLD 4 mix is een volledig voeder voor legkippen. Dit gebruiksvriendelijk voeder bestaat uit een mengeling van hoogwaardige granen en een speciale 3 mm legkorrel. Het bevat alle ingrediënten, mineralen en vitaminen voor een regelmatige leg en een sterke eierschaal. De toegevoegde legkorrel zorgt voor een snelle ontwikkeling van het eigewicht. GOLD 4 mix is een geschikt voeder vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. GOLD 4 mix is een volledig voeder voor legkippen, geschikt vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. Dit gebruiksvriendelijk voeder bestaat uit een mengeling van hoogwaardige granen en een speciale 3 mm legkorrel. Het bevat alle ingrediënten, mineralen en vitaminen voor een regelmatige leg en een sterke eierschaal. De toegevoegde legkorrel zorgt voor een snelle ontwikkeling van het eigewicht.. Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar! Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar! Voor dit product gelden afwijkende transportkosten: 5.94

€ 9.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Versele Laga Country's Best Dierenwereld Veehouderij Kippenbenodigdheden Kippenvoer
Product
 

Flexi Vario Led Licht Systeem Grijs

Flexi Vario Led Licht Systeem Grijs direct bestellen in onze webshop! Flexi Vario LED verlichting is een verlichtingselement wat gemakkelijk, door middel van klittenband, te bevestigen is op alle Flexi Vario rollijnen. De LED verlichting heeft voor- en achterverlichting, welke afzonderlijk van elkaar in te stellen zijn.. Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 12.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Flexi Dierenwereld Hondenshop Honden Accessoires Hondenhalsba
Product
 

Ciano Emotions Pro Aquarium Zwart 121x40x60 cm Ca. 250 L

Ciano Emotions Pro Aquarium Zwart 121x40x60 cm Ca. 250 L direct bestellen in onze webshop! Ciano Emotions Pro Aquarium Zwart 121x40x60 cm Ca. 250 L direct bestellen in onze webshop! De Ciano Emotions PRO LED aquaria zijn een nieuw merk aquaria. Met de Emotions PRO LED serie heeft Ciano een uniek design weten te creëren. De Emotions PRO LED aquaria zijn standaard uitgevoerd in het antraciet of wit. De Emotions PRO LED Aquaria hebben LED verlichting. De lichtkap van dit aquarium kan volledig geopend worden. Dankzij dit systeem kun je zeer gemakkelijk je aquarium onderhouden. Bij de Emotions PRO LED aquaria wordt de binnen filter los meegeleverd. Deze kun je ophangen aan de (binnenzijde) achterkant of (binnenzijde) zijkant van het aquarium. De Emotions PRO LED aquaria hebben een filter met een gratis te downloaden app. Deze app geeft na installatie aan wanneer je de patronen dient te verwisselen. Dit als extra hulp voor een succesvolle hobby. Voor de Emotions PRO LED filters gebruikt de consument patronen maat M. Bij het aquarium zitten standaard 4 patronen maat M. Indien je een buitenfilter wil gebruiken zijn alle uitsparingen in het aquarium reeds aangebracht. Verder wordt het aquarium geleverd met een verwarmer. water pomp en spons. Voor dit aquarium is een bijpassend meubel verkrijgbaar.. Alle Ciano voor uw Vis uit voorraad leverbaar! Alle Ciano voor uw Vis uit voorraad leverbaar! Voor dit product gelden afwijkende transportkosten: 24.95

€ 295.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Ciano Dierenwereld Vissen Aquarium
Product
 

Econlux Sunstrip Fresh Grijs 145 cm T 70w

Econlux Sunstrip Fresh Grijs 145 cm T 70w direct bestellen in onze webshop! Deze futoristische verlichting van een aluminium design is speciaal ontworpen voor de aquaristiek. Het optimale licht voor de plantengroei en het juiste licht om de kleur van de vissen zo natuurlijk mogelijk te laten spreken. Van deze lamp zijn er twee uitvoering, namelijk de 35 watt per meter en de 70 watt per meter. De eindkappen zijn van een helder berijpt polycorbonaat ( PC) De behuizing is gemaakt van een natuurlijk materiaal vrij van kwik. De lampen zijn veilig voor gebruik door gebruik van laagspanningstechniek. de gemiddelde levensduur van de lampen is 50.000 branduren en een erg lage wattage gekoppeld aan de lengte van de lamp. De lamp is dan ook te verkrijgen in verschillende sterktes al naar gelang de grootte van het aquarium. De lamp is op verschillende manieren te bevestigen boven hetaquarium of eventueel binnen de lichtkap van de populaire aquaria voor de meeste aquaria zijn er adapters om de lamp in de bestaande lichtbalken te bevestigen. Dit heeft als voordeel dat je de lamp kan aanpassen aan de lengte van het aquarium en er geen donkere plekken ontstaan.. Alle Econlux voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 191.00

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Econlux Dierenwereld Vissen Aquarium
Product
 

Proline Boxby Cat 50 g Sushi Kattenvoer

Proline Boxby Cat 50 g Sushi - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! De Proline Boxby snacks voldoen aan alle eisen die men aan een modern product kan stellen. Ze passen als tussendoortje ideaal in het voedingspatroon van de kat; zijn door de samenstelling licht verteerbaar en hebben een relatief geringe calorische waarde. Een kat zorgt in de meeste gevallen zelf voor zijn voedingspatroon en eet naast de hoofdmaaltijd nog wel 10 tot 12 keer per etmaal een klein beetje. Je kunt dat zien aan het bakje met droge brokjes, dat regelmatig moet worden bijgevuld. Met deze Boxby kattensnacks zorg je voor wat meer variatie door zo af en toe je kat deze traktatie voor te houden.. Alle Proline voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 2.69

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Proline Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer kattensnacks
Product
 

Salt Skill Himalaya Liksteen 1.50 kg Rond touw

Salt Skill Himalaya Liksteen 1.50 kg Rond+touw direct bestellen in onze webshop! Salt Skill Himalaya likstenen worden niet industrieel vervaardigd en zijn van een zeer hoge. minerale kwaliteit. In zijn natuurlijke hoedanigheid is het de meest hoogwaardige kwaliteit van zout. In tegenstelling tot de industrieel vervaardigde en geperste stenen zijn de Himalaya kristal zout stenen vrijwel resistent tegen vocht.Salt Skill likstenen: - Himalaya zout wordt volledig opgenomen door het lichaam - Werkt neutraliserend. bevorderd de balans werkt positief op de energiebehoefte - Bevordert de voeropname van je paard - Je paard neem het zout slechts naar behoefte op - Voldoen aan levensmiddelenkwaliteit - Zijn doorboord en kunnen met het bijgeleverde touw worden opgehangen - Ronde likstenen zijn ontworpen voor liksteen houders als speeltje in de stal - Zijn zeer hard; paarden kunnen ze niet afbijten - Zijn. mits goed opgeslagen. onbeperkt houdbaar.Daar het om een natuurlijk product gaat. kunnen geringe afwijkingen voorkomen.. Alle Salt Skill voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 5.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Salt Skill Dierenwereld Paardenshop Paardenvoer
Product
 

Croci Hondenregenjas Grey Dots Grijs 40 cm

Croci Hondenregenjas Grey Dots Grijs 40 cm direct bestellen in onze webshop! De nieuwe Herfst/Winter collectie van Croci De Croci Hondenregenjas Grey Dots is een stijlvolle regenjas. Uitgevoerd met een opening voor de looplijn, Sluiting met drukknopenen Met elastisch buikpand. Alle Croci voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 30.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Croci Dierenwereld Hondenshop Hondenkleding
Product
 

Vitakraft Poésie Mousse Blikje 85 g Kip Kattenvoer

Vitakraft Poésie Mousse Blikje 85 g Kip - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Vitakraft Poésie Mousse Blikje is een smakelijke en complete voeding voor volwassen katten vanaf 1 jaar. Deze suikervrije maaltijd voorziet de voedingsbehoeften van jouw adult kat. Tevens bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. Door de lekkerste ingrediënten en beste kwaliteit zal jouw kat heerlijk genieten van deze maaltijd.. Alle Vitakraft voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 0.50

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Vitakraft Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Katten natvoer
Product
 

Albatros 2 Ladige Viskoffer 31x16x15 cm Geel Zwart Allround

Albatros 2-Ladige Viskoffer 31x16x15 cm Geel&Zwart Allround direct bestellen in onze webshop! 2-Ladige Viskoffer is een product van Albatros. Alle Albatros voor uw Hengelsport uit voorraad leverbaar!

€ 12.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Albatros
Product