default_mobilelogo

Trixie Dog Activity Memory Trainer 2.0 Hondentraining ø20×24 cm

Trixie Dog Activity Memory Trainer 2.0 - Hondentraining - ø20×24 cm direct bestellen in onze webshop! De Trixie Dog Activity Memory Trainer 2.0 is een uitdagend denkspel. Zodra uw hond op de timer drukt. geeft de voerautomaat een snack. Uw hond wordt zo direct beloond wat uw hond motiveert om de timer telkens opnieuw indrukken. De losse timer kan verplaatst worden.. Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 54.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Trixie Dierenwereld Hondenshop Honden Accessoires Hondenriem
Product
 

Opti Life Puppy Mini Hondenvoer 2 0.5 kg Promo

Opti Life Puppy Mini - Hondenvoer - 2+0.5 kg Promo direct bestellen in onze webshop! Opti Life Puppy Mini is een perfect uitgebalanceerde formule speciaal ontwikkeld om aan alle voedingsbehoeften van jouw puppy te voldoen. Opti Life Puppy Mini bezorgt jouw puppy alle benodigde bouwstoffen voor een evenwichtige en gezonde groei. Opti Life Puppy Mini is zeer evenwichtig samengesteld waarbij aandacht werd besteed aan de aanwezigheid van dierlijke eiwitten. 85 % van de totale aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong (kip). Dierlijke eiwitten zijn smakelijk en goed verteerbaar waardoor de formule uitermate smakelijk is voor jouw puppy Onze Opti Life Puppy formule is op basis van kip & rijst. Door de afwezigheid van maïs of tarwe zal jouw puppy dit voeder vlot kunnen verteren. Ook het risico op voedselintoleranties bij jouw puppy wordt verminderd doordat ons voeder geen glutenhoudende granen bevat.. Alle Opti Life voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 12.49

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Opti Life Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Opti Life Adult Digestion Medium Maxi Hondenvoer 11.25 1.25 kg Promo

Opti Life Adult Digestion Medium-Maxi - Hondenvoer - 11.25+1.25 kg Promo direct bestellen in onze webshop! Opti Life Adult Digestion Medium & Maxi is een perfect uitgebalanceerde formule speciaal ontwikkeld om aan alle voedingsbehoeften van jouw hond met een gevoelige spijsvertering te voldoen. Opti Life Adult Digestion Medium & Maxi bezorgt jouw hond alle benodigde bouwstoffen om een gezond darmflora op te bouwen en voedselintoleranties te vermijden. Opti Life Adult Digestion Medium & Maxi is zeer evenwichtig samengesteld waarbij aandacht werd besteed aan de aanwezigheid van dierlijke eiwitten. 70 % van de totale aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong (lam). Dierlijke eiwitten zijn smakelijk en goed verteerbaar waardoor de formule uitermate smakelijk is voor jouw hond Onze Opti Life Adult Digestion formule is op basis van lam & rijst. Door de afwezigheid van maïs of tarwe zal jouw viervoeter dit voeder vlot kunnen verteren. Ook het risico op voedselintoleranties bij jouw hond wordt verminderd doordat ons voeder geen glutenhoudende granen bevat.. Alle Opti Life voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 47.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Opti Life Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken
Product
 

Zolux Pneumatische Borstel Kleine Dieren Vachtborstel 7.5x3.5x18 cm Groen Wit

Zolux Pneumatische Borstel Kleine Dieren - Vachtborstel - 7.5x3.5x18 cm Groen Wit direct bestellen in onze webshop! De Zolux pneumatische borstel is geschikt voor de vachtverzorging van kleine dieren. Door het kammen van de vacht, masseer je de huid, waardoor deze gestimuleerd wordt. Dit komt de vacht ten goede en zal zich uiten in een gezonde en glanzende vacht.. Alle Zolux voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 4.95

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Zolux Dierenwereld Knaagdierenshop Knaagdieren accessoires
Product
 

Zolux Nagelschaar Kleine Dieren Nageltang 7.5x1x18 cm Groen Wit

Zolux Nagelschaar Kleine Dieren - Nageltang - 7.5x1x18 cm Groen Wit direct bestellen in onze webshop! Het Zolux nagelschaartje voor kleine dieren is veilig om te gebruiken door de ronde punt. Het design is ergonomisch en de hadvatten hebben een anti-slip laag, waardoor de kans op uitschieten nihil is. Te lang nagels kunnen voor problemen zorgen en kunnen er zelfs voor zorgen dat jouw dier afwijkend gaat lopen. Tevens kunnen de nagels ook breken of scheuren met alle gevolgen van dien. Let op! knip niet in het 'leven', dit deel van de nagel kan erg bloeden. Schrik niet en oefen druk uit op het wondje, maar voorkomen is natuurlijk altijd beter. Indien je niet zeker weet hoe het moet vraag je een dierenarts of kenner het eerst voor te doen.. Alle Zolux voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 5.95

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Zolux Dierenwereld Knaagdierenshop Knaagdieren accessoires
Product
 

Adori Speeltunnel Cassablanca Kattenspeelgoed 26x66 cm Grijs

Adori Speeltunnel Cassablanca - Kattenspeelgoed - 26x66 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 12.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Adori Dierenwereld Kattenshop Katten speeltjes
Product
 

Adori Kattentent Cassablanca Kattenbed 37x37x52 cm Grijs

Adori Kattentent Cassablanca - Kattenbed - 37x37x52 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 9.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Adori Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Kattenmand
Product
 

Almo Nature Hqs Cat Complete Blik 70 g Kattenvoer Tonijn Pompoen Graanvrij

Almo Nature Hqs Cat Complete Blik 70 g - Kattenvoer - Tonijn&Pompoen Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Almo Nature noemt dierenvoeding HFC als het ook voor menselijke consumptie geschikt is. Het is bereid met een aantal ingrediënten die worden gekookt in bouillon. De light recepten staan bekend om het op peil houden van het gewicht van uw kat.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 1.29

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Almo Nature Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Kattenbrokken
Product
 

Almo Nature Hqs Cat Complete Blik 70 g Kattenvoer Makreel Bataat Graanvrij

Almo Nature Hqs Cat Complete Blik 70 g - Kattenvoer - Makreel&Bataat Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Almo Nature noemt dierenvoeding HFC als het ook voor menselijke consumptie geschikt is. Het is bereid met een aantal ingrediënten die worden gekookt in bouillon. De light recepten staan bekend om het op peil houden van het gewicht van uw kat.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 1.29

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Almo Nature Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Kattenbrokken
Product
 

Almo Nature Hqs Cat Complete Blik 70 g Kattenvoer Kip Bonen Graanvrij

Almo Nature Hqs Cat Complete Blik 70 g - Kattenvoer - Kip&Bonen Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Almo Nature noemt dierenvoeding HFC als het ook voor menselijke consumptie geschikt is. Het is bereid met een aantal ingrediënten die worden gekookt in bouillon. De light recepten staan bekend om het op peil houden van het gewicht van uw kat.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 1.19

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Almo Nature Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Kattenbrokken
Product
 

Almo Nature Hqs Cat Complete Blik 70 g Kattenvoer Kip Wortel Graanvrij

Almo Nature Hqs Cat Complete Blik 70 g - Kattenvoer - Kip&Wortel Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Almo Nature noemt dierenvoeding HFC als het ook voor menselijke consumptie geschikt is. Het is bereid met een aantal ingrediënten die worden gekookt in bouillon. De light recepten staan bekend om het op peil houden van het gewicht van uw kat.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 1.19

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Almo Nature Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Kattenbrokken
Product
 

Proline Unicorn Snack Hondensnacks 275 g

Proline Unicorn Snack - Hondensnacks - 275 g direct bestellen in onze webshop! Deze unicorn snack is de manier om trainen met je hond leuker te maken!  Deze hondensnack in de vorm van een eenhoorn is niet alleen maar leuk om te zien, maar bevat ook waardevolle voedingsstoffen. Denk bijvoorbeeld aan eiwitten en essentiële oliën en vetten. Dit hondensnoepje is natuurlijk ook uitermate geschikt als verwensnack.   . Alle Proline voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 3.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Proline Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Pets Taste Flex Dental Hondensnacks 140 g

Pets Taste Flex Dental - Hondensnacks - 140 g direct bestellen in onze webshop! De Pets Taste Dental sticks zijn flexibele kauwstaven die goed zijn voor de tanden van je hond. Nog belangrijker is natuurlijk dat ze erg lekker zijn en dat je trouwe viervoeter er van kan genieten.   De kauwstaven zijn geschikt voor volwassen honden van alle rassen. . Alle Pets Taste voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 1.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Taste Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Pets Taste Dental Soft Hondensnacks Kip 140 g

Pets Taste Dental Soft - Hondensnacks - Kip 140 g direct bestellen in onze webshop! De Pets Taste Dental sticks zijn zachte kauwstaven die goed zijn voor de tanden van je hond. Nog belangrijker is natuurlijk dat ze erg lekker zijn en dat je trouwe viervoeter er van kan genieten.   De kauwstaven zijn geschikt voor volwassen honden van alle rassen. . Alle Pets Taste voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 1.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Taste Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Pets Taste Xxl Sticks Lamb Hondensnacks Rund 180 g

Pets Taste Xxl Sticks Lamb - Hondensnacks - Rund 180 g direct bestellen in onze webshop! De Pets Taste XXL sticks zijn heerlijke kauwstaven voor zowel jonge puppies als oudere honden. Deze stick is geschikt voor alle hondenrassen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat hij erg lekker is. Een echte verwennerij voor je trouwe viervoeter! Alle Pets Taste voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 1.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Taste Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Pets Taste Xxl Sticks Chicken Hondensnacks Kip 180 g

Pets Taste Xxl Sticks Chicken - Hondensnacks - Kip 180 g direct bestellen in onze webshop! De Pets Taste XXL sticks zijn heerlijke kauwstaven voor zowel jonge puppies als oudere honden. Deze stick is geschikt voor alle hondenrassen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat hij erg lekker is. Een echte verwennerij voor je trouwe viervoeter! Alle Pets Taste voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 1.99

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Taste Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Pets Taste Strips Rund Hondensnacks Rund 150 g 12 stuks

Pets Taste Strips Rund - Hondensnacks - Rund 150 g 12 stuks direct bestellen in onze webshop! De Fun Bars van Pets taste zijn lekkere strips voor je hond. Deze strips maken het makkelijk om je hond te belonen of om samen te trainen. Het is mogelijk om de strisp in stukjes te verdelen, zodat je hond nog langer kan genieten.  Deze strips zijn geschikt voor volwassen honden en puppies van alle rassen.  . Alle Pets Taste voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 1.59

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Taste Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Pets Taste Rolls Kip Hondensnacks Kip 150 g 12 stuks

Pets Taste Rolls Kip - Hondensnacks - Kip 150 g 12 stuks direct bestellen in onze webshop! Geen toegevoegd suiker.. Alle Pets Taste voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 1.69

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Taste Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Pets Taste Duo Bones Kip Rund Lam Hondensnacks 140 g

Pets Taste Duo Bones Kip&Rund&Lam - Hondensnacks - 140 g direct bestellen in onze webshop! De Pets Taste Duo bones is een zakje of emmer vol plezier voor je hond! De verpakking bevat kleine snoepjes in de vorm van botjes. Dit formaat is erg handig om je hond te belonen of om met je hond te trainen.  Deze snacks zijn geschikt voor puppies en volwassen honden van alle rassen.  . Alle Pets Taste voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 1.79

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Taste Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product
 

Pets Taste Meat Mix Hondensnacks Kip Rund Lam 140 g

Pets Taste Meat Mix - Hondensnacks - Kip Rund Lam 140 g direct bestellen in onze webshop! De Meat Mix van Pets Taste bevat verschillende lekkere snacks voor je hond. Het formaat van deze kleine hondensnacks is ideaal om je hond te belonen of om samen te trainen. De Meat Mix is geschikt voor volwassen honden en puppies van alle rassen.  . Alle Pets Taste voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 1.79

Meerinformatie

Dierenspeciaalzaak Pets Taste Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondensnack
Product