Badkamerkast Ura Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Rechts Black Wood Softclose Greeploos

De hoge kolomkasten Ura zijn van ons eigen merk Diamond Line. De kast is voorzien van een rechtsom draaiende deur. Verder zijn deze hangende kolomkasten en gemaakt van MDF materiaal. De deuren sluiten met een softclose systeem. Verder heeft de kolomkast een Black Wood kleur en kan perfect worden afgestemd op de Delia spiegelkasten of de Double Face spiegelkasten van Diamond Line. De Ura kolomkast heeft een breedte van 35cm, hoogte van 120cm en een diepte van 35cm. Handdoeken, badkamer accessoires, en schoonmaak producten zullen u niet meer in de weg staan, de Diamond Line kolomkasten creëren veel opbergruimte voor al uw benodigdheden. De ruime opbergkasten staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 475.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Ura Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Links Black Wood Softclose Greeploos

De hoge kolomkasten Ura zijn van ons eigen merk Diamond Line. De kast is voorzien van een linksom draaiende deur. Verder zijn deze hangende kolomkasten en gemaakt van MDF materiaal. De deuren sluiten met een softclose systeem. Verder heeft de kolomkast een Black Wood kleur en kan perfect worden afgestemd op de Delia spiegelkasten of de Double Face spiegelkasten van Diamond Line. De Ura kolomkast heeft een breedte van 35cm, hoogte van 120cm en een diepte van 35cm. Handdoeken, badkamer accessoires, en schoonmaak producten zullen u niet meer in de weg staan, de Diamond Line kolomkasten creëren veel opbergruimte voor al uw benodigdheden. De ruime opbergkasten staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 475.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Ura Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black Wood Softclose Greeploos

De hoge kolomkasten Ura zijn van ons eigen merk Diamond Line. De kast is voorzien van universele deuren en kan dus zowel linksom als rechtsom geplaatst worden. Verder zijn deze hangende kolomkasten en gemaakt van MDF materiaal. De deuren sluiten met een softclose systeem. Verder heeft de kolomkast een Black Wood kleur en kan perfect worden afgestemd op de Delia spiegelkasten of de Double Face spiegelkasten van Diamond Line. De Ura kolomkast heeft een breedte van 35cm, hoogte van 160cm en een diepte van 35cm. Handdoeken, badkamer accessoires, en schoonmaak producten zullen u niet meer in de weg staan, de Diamond Line kolomkasten creëren veel opbergruimte voor al uw benodigdheden. De ruime opbergkasten staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 530.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Ura Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Rechts Legno Antracite Softclose Greeploos

De hoge kolomkasten Ura zijn van ons eigen merk Diamond Line. De kast is voorzien van een rechtsom draaiende deur. Verder zijn deze hangende kolomkasten en gemaakt van MDF materiaal. De deuren sluiten met een softclose systeem. Verder heeft de kolomkast een Legno Antracite kleur en kan perfect worden afgestemd op de Delia spiegelkasten of de Double Face spiegelkasten van Diamond Line. De Ura kolomkast heeft een breedte van 35cm, hoogte van 120cm en een diepte van 35cm. Handdoeken, badkamer accessoires, en schoonmaak producten zullen u niet meer in de weg staan, de Diamond Line kolomkasten creëren veel opbergruimte voor al uw benodigdheden. De ruime opbergkasten staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 475.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Ura Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Links Legno Antracite Softclose Greeploos

De hoge kolomkasten Ura zijn van ons eigen merk Diamond Line. De kast is voorzien van een linksom draaiende deur. Verder zijn deze hangende kolomkasten en gemaakt van MDF materiaal. De deuren sluiten met een softclose systeem. Verder heeft de kolomkast een Legno Antracite kleur en kan perfect worden afgestemd op de Delia spiegelkasten of de Double Face spiegelkasten van Diamond Line. De Ura kolomkast heeft een breedte van 35cm, hoogte van 120cm en een diepte van 35cm. Handdoeken, badkamer accessoires, en schoonmaak producten zullen u niet meer in de weg staan, de Diamond Line kolomkasten creëren veel opbergruimte voor al uw benodigdheden. De ruime opbergkasten staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 475.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Xena Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Antracite Softclose

De hoge kolomkasten Xena zijn van ons eigen merk Diamond Line. De kast is voorzien van universele deuren en kan dus zowel linksom als rechtsom geplaatst worden. Verder zijn deze hangende kolomkasten en gemaakt van MDF materiaal. De deuren sluiten met een softclose systeem. Verder heeft de kolomkast een Legno Antracite kleur en kan perfect worden afgestemd op de Delia spiegelkasten of de Double Face spiegelkasten van Diamond Line. De Xena kolomkast heeft een breedte van 35cm, hoogte van 160cm en een diepte van 35cm. Handdoeken, badkamer accessoires, en schoonmaak producten zullen u niet meer in de weg staan, de Diamond Line kolomkasten creëren veel opbergruimte voor al uw benodigdheden. De ruime opbergkasten staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 530.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Xena Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Viola Softclose

De hoge kolomkasten Xena zijn van ons eigen merk Diamond Line. De kast is voorzien van universele deuren en kan dus zowel linksom als rechtsom geplaatst worden. Verder zijn deze hangende kolomkasten en gemaakt van MDF materiaal. De deuren sluiten met een softclose systeem. Verder heeft de kolomkast een Legno Viola kleur en kan perfect worden afgestemd op de Delia spiegelkasten of de Double Face spiegelkasten van Diamond Line. De Xena kolomkast heeft een breedte van 35cm, hoogte van 160cm en een diepte van 35cm. Handdoeken, badkamer accessoires, en schoonmaak producten zullen u niet meer in de weg staan, de Diamond Line kolomkasten creëren veel opbergruimte voor al uw benodigdheden. De ruime opbergkasten staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 530.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Xena Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Calore Softclose

De hoge kolomkasten Xena zijn van ons eigen merk Diamond Line. De kast is voorzien van universele deuren en kan dus zowel linksom als rechtsom geplaatst worden. Verder zijn deze hangende kolomkasten en gemaakt van MDF materiaal. De deuren sluiten met een softclose systeem. Verder heeft de kolomkast een Legno Calore kleur en kan perfect worden afgestemd op de Delia spiegelkasten of de Double Face spiegelkasten van Diamond Line. De Xena kolomkast heeft een breedte van 35cm, hoogte van 160cm en een diepte van 35cm. Handdoeken, badkamer accessoires, en schoonmaak producten zullen u niet meer in de weg staan, de Diamond Line kolomkasten creëren veel opbergruimte voor al uw benodigdheden. De ruime opbergkasten staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 530.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product