default_mobilelogo

Caffeine Shot 3x25 ml

Binnen de sport is het gebruik van caffeinesupplementen reeds volledig ingeburgerd. Waar gezonde en gevarieerde voeding de je sport perfect ondersteunen, kan het toevoegen van sportvoeding vlak voor, tijdens en/of na de inspanning een waardevolle aanvulling zijn. Wil je bij een specifieke wedstrijd of op een belangrijk piekmomnet net wat scherper zijn kun je kiezen voor een supplement met extra cafeïne.

€ 4.50

Meerinformatie

Duursport Cafeine Amacx
Product
 

Sport Shot Proâ Elite 70 ml

Beet-it Sport Shot Pro Elite is dé shot bietensap ter ondersteuning van je sportieve prestaties. Het concentraat van natuurlijk bietensap bevat net zoveel nitraat als een halve liter gewone bietensap. Koop of bestel nu snel, eenvoudig en goedkoop de Beetit Sport Shot online in de webshop van Duursport.nl.

€ 2.40

Meerinformatie

Duursport Sportsupplementen Beet It
Product
 

Protein Deal

Amacx Protein Deal is een zeer waardevolle voordeelpakket mbt eiwitdrank voor elke fanatieke sporter op de racefiets, mountainbike, in de triathlon of tijdens het hardlopen en potje voetbal, om het herstel en de opbouw na de inspanning te ondersteunen. De eiwitshake en herstelshake is poeder die je, door te mixen met water en/of magere melk, zelf kan aanmaken. In de duursport is er reeds veel ervaring met de whey shake en recovery shake van Amacx sportvoeding. Het eiwitpoeder wordt ervaren als nuttig. Menig wielrenner of marathon loper met ervaring heeft zich uitgelaten dat het de beste protein shake herstel shake voor tijdens het herstel in de markt is. Wil jij de Amacx recovery pakket snel en goedkoop bestellen of kopen? Koop de Amacx Protein Deal online in de webshop van Duursport.nl en en pak zelf je voordeel op super compensatie in de herstelfase.

€ 24.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Amacx
Product
 

Champion Deal

Geef jezelf de wereldkampioenbelevenis en ga gesoigneerd de weg op met een paar verse sokken, de sportdrank voor hydratatie & energie en een zak Haribo Goldberen voor direct na de inspanning.

€ 17.50

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Amacx
Product
 

Protein Plus 80 700 gr

De hedendaagse (duur)sporter stelt steeds hogere eisen aan zichtzelf. De lat voor sportieve ambities wordt hoger gelegd en het lichaam wordt meer en meer uitgedaagd het uiterste uit zichtzelf te halen. PowerBar Protein Plus 80% voorziet in de juiste voedingstoffen en zorgt oor de perfecte aanvulling op je gezonde dagelijkse voeding.

€ 29.95

Meerinformatie

Duursport Eiwitshakes PowerBar
Product
 

Energy Source Plus 2,2 kg

High 5 Energy Source Plus is een sportdrank met een hoge concentratie van meervoudige koolhydraten, welke bijdragen aan de voorziening van maximale energie. Energy Source van High 5 is een sportdrink die gebruikt kan worden tijdens en na de sportbeoefening en is ideaal voor kracht-, weerstands- en uithoudings-trainingen. Koop de High5 energeiedrink nu voordelig en snel op Duursport.nl

€ 27.50

Meerinformatie

Duursport Isotoon High 5
Product
 

Energy Gel 40 gr

Hoogwaardige en ultra geconcentreerde koolhydraten Gel Ver doorgedreven wetenschappelijk onderzoek bij High5 ontwikkelde ondertussen deze 4e generatie energiegel. Door deze ontwikkelingen werd deze energiegel uitgeroepen tot âBest Gel 2002â , âGel of the Year 2003, âBest Gel 2004 en 2005â.

€ 1.10

Meerinformatie

Duursport Energie gels High 5
Product
 

3 1 Gratis Endurance Bar 40 gr

De Bye endurance bar is een 100% natuurlijke Bar in combinatie met een 100% Biologisch afbreekbare verpakking. Bij BYE! worden alleen ingrediënten die je terug vind in je eigen keuken, niets kunstmatigs of geraffineerd. Koop nu de Bye energiereep voordelig en snel bij Duursport.nl

€ 4.45

Meerinformatie

Duursport 3 1 Gratis BYE!
Product
 

All in one Recovery Drink 750 gr

All-in-one Recovery Drink is ontwikkeld om het lichaam van de juiste voedingsstoffen te voorzien dierect na de inspanning. De recovery drink is een alles in één hersteldrank. De drank is heerlijk gezoet met stevia en Cacao.

€ 24.95

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks BYE!
Product
 

Tour de France Deal

3 weken afzien door Frankrijk, het grootste wielerevenement van de wereld. Enkel de beste renners van de wereld staan aan de start en de strijd voor de diverse klassementen gaat vanaf dag 1 volop van start. Iedereen wil een trui hebben, zo ook de renners van Team Sunweb. Ondersteund door Born Sportscare komen ze op het vlak van voeding en verzorging in ieder geval niets te kort! Nu bieden wij ook jou kans op succes en de mogelijkheid om te bouwen aan een mooie toekomst in jouw sportieve uitdagingen! Koop nu je Born Sportvoeding online in de webshop van Duursport.nl, Go for it!

€ 27.50

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Born
Product
 

Energy Gel Plus 40 gr

High5 Energygel plus met cafeïne! Hoogwaardige en ultra geconcentreerde koolhydraten Gel die veelal prijzen heeft gewonnen vanwegen zijn hoogwaardige kwaliteit! Als je De high5 energiegel wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.20

Meerinformatie

Duursport Energie gels High 5
Product
 

Shaker 600 ml

Duursport shaker. Ideale mixer! Pak vanaf nu de handige shakebeker voor het bereiden van je Recovery Drink of Proteïne Shake. Als je de shaker van Duursport.nl wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 3.50

Meerinformatie

Duursport Shakers Duursport.nl
Product
 

ORS Drink 480 gr

Wcup QRS no friction cream is de ideale rehydratiedrank! Koolhydraat-arme sportdrank van Wcup voor een behoud en optimalisatie van de vochtbalans tijdens een fysieke inspanning. Als je Wcup QRS no friction cream wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 19.50

Meerinformatie

Duursport Sportdranken Wcup
Product
 

Chain Keeper Thru Axle (Steekas)

De Chain Keeper Thru Axle is een waardevolle aanvulling in het assortiment van Morgan Blue. Onmisbaar bij het poetsen en transporteren van fietsen met steekas. De kettingrol voor de steekas voorkomt schade en is geschikt voor zowel MTB als Race. Nu online verkrijgbaar in de webshop van Duursport.nl.

€ 5.95

Meerinformatie

Duursport Fietsonderhoud Morgan Blue
Product
 

40 Protein Bar 50 gr

Maxim 40% Protein Bar! Maxim Sportvoeding heeft twee unieke eiwitrepen ontwikkeld, Soft Raspberry en Crispy Brownie. De smaakvolle proteinbard van Maxim bevatten slechts 160 kcal en maar liefst 20 gram eiwit per reep. Een ideale reep voor degene die op zoek is naar veel eiwit en onnodige suikers willen vermijden. Ideaal na een (zware) training of wedstrijd en als gezond tussendoortje. Als je Maxim 40 proteinbar wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 2.75

Meerinformatie

Duursport Eiwitrepen Maxim
Product
 

Energy Bar 35 gr

Wcup Energy Bar is de energiereep van Wcup, klein en compact. Met zijn 35 gram is de Wcup Energy Bar makkelijke bij je te steken en een ideale energiebron voor onderweg. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Wcup energybar wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.65

Meerinformatie

Duursport Energie repen Wcup
Product
 

Wash Lotion 200 ml

Opfrissen zonder water! Het alternatief als er na de training of wedstrijd geen douchegelegenheid is.

€ 4.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Born
Product
 

Salty Bar 55 gr

Wcup Salty Bar, ideaal voor lange duurritten omdat onder andere de koolhydraten en eiwitten energie geven.

€ 1.95

Meerinformatie

Duursport Zonder coating Wcup
Product
 

Energy Pack

Voor ieder moment de juiste voeding. Ideaal om je lichaam maximaal te ondersteunen voor een optimale prestatie!

€ 19.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel BYE!
Product
 

2 1 Gratis Hydro Tabs 20x4 gr

De makkelijk oplosbare bruistabletten bevatten een uitgebalanceerd spectrum van de mineralen magnesium, kalium, calcium en natrium. Deze mineralen worden veelal verloren tijdens de inspanning door middel van zweten. De Hydro Tabs van Amacx Sportvoeding hebben een natuurlijke, lichte & frisse smaak. Perfect voor de langere trainingen in warme omstandigheden en/of korte explosieve trainingen in het sportcentrum. De Electrolyte & magnesium tabletten zijn makkelijk en goedkoop online verkrijgbaar in de webshop van Duursport.nl

€ 11.90

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis Amacx
Product