Wash Lotion 200 ml

Opfrissen zonder water! Het alternatief als er na de training of wedstrijd geen douchegelegenheid is.

€ 4.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Born
Product
 

No Friction Cream 150 ml

Born No Friction Cream is verzachtend bij irritaties! Met name wanneer je lang in het zadel zit is het prettig om je lichaam voorafgaand aan de inspanning goed te verzorgen, zodat je maximaal zitcomfort hebt. Koop Born No Friction Cream nu voordelig en snel op Duursport.nl

€ 9.75

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Born
Product
 

Start Up 200 ml

Born Start Up, Stimulerende Startolie! Voor de start van een inspanning moeten je spieren worden geactiveerd. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Startup van Born wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 9.75

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Born
Product
 

Zonnebrand SPF 50 Gel 10ml

Waterproof en transpiratieproof zonnebrand van Island Tribe in handige meeneemverpakking.

€ 2.95

Meerinformatie

Duursport Sportverzorging Island Tribe
Product
 

Creatine 300 gr

Born Creatine voor snelle en duidelijke prestatieverbetering bij explosieve krachtsporten. Born Creatine zorgt ervoor dat langer en harder kan worden getraind. Ideaal voor krachttraining tbv. wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Koop Born Creatine nu voordelig en snel bij Duursport.nl

€ 12.95

Meerinformatie

Duursport Creatine Born
Product
 

Sports Drink Sachet 30 gr

Wcup Sports Drink is een specifiek samengestelde koolhydraat-electrolytoplossing voor een goede absorptie van water. Sports Drink bevat 4 verschillende soorten suikers, namelijk saccharose, dextrose, fructose en maltodextrine. Daarnaast bevat het vitaminen en mineralen (waaronder Vitamine B1, Vitamine E en C).

€ 1.20

Meerinformatie

Duursport Sportdranken Wcup
Product
 

Caffeine Boost 25 ml

Powerbar Caffeine Boost is een concentraat die een stimulerend effect heeft op je uithoudingsvermogen, fysieke prestatie & mentale focus. Een echte energie booster welke is ontwikkeld op basis van bronnen uit thee en Guarana extracten. Als je Caffeine Boost van Powerbar wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.95

Meerinformatie

Duursport Cafeine PowerBar
Product
 

Sport Shot Proâ Elite 70 ml

Beet-it Sport Shot Pro Elite is dé shot bietensap ter ondersteuning van je sportieve prestaties. Het concentraat van natuurlijk bietensap bevat net zoveel nitraat als een halve liter gewone bietensap. Koop of bestel nu snel, eenvoudig en goedkoop de Beetit Sport Shot online in de webshop van Duursport.nl.

€ 2.40

Meerinformatie

Duursport Sportsupplementen Beet It
Product
 

1 1 Gratis Zero Active Hydration tabs

Tijdelijk 1+1 Gratis, Op=Op! Goed voor 20 liter Sport Drink! Zero is de Sport Drink van High 5, ontworpen voor het gebruik voor, tijdens en na de training. Een tablet gemengd met 500ml water maakt een heerlijke verfrissende sportdrank.

€ 5.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel High 5
Product
 

Hydro Gel Max 67 ml

PowerBar Hydro gel max geeft een caffeine Boost! De isotone gel die zorgt voor snelle energie, met een dubbele portie caffeine voor een directe boost. Koop Powerbar energygel nu voordelig en snel op Duursport.nl

€ 2.25

Meerinformatie

Duursport Drink gel PowerBar
Product
 

Energy Booster Gel 5x20 gram

Isostar energy booster gel is een compacte Energiebron! Handzaam voor ieder duursporter! Makkelijk mee te nemen en goed toe te passen bij een voorkeur voor kleinere hoeveelheden. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Isostar energiegel wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 8.95

Meerinformatie

Duursport Concentraat Isostar
Product
 

Go Caffeine Shot 60 ml

Bij een belangrijke wedstrijd of piekmoment waarbij je extra scherp wil zijn, kun je kiezen voor de Sis Go Caffeine Shot. Cafeïne zit dan wel verweven in vele producten die wij dagelijks gebruiken, maar precies bepalen en timen van de juiste hoeveelheid is moeilijk. Met en caffeine supplement is het toedienen van specifieke hoeveelheden makkelijker.

€ 2.50

Meerinformatie

Duursport Cafeine SiS Sportvoeding
Product
 

Recovery Drink Sachet 50 gr

Wcup Recovery Drink zorgt voor een snelle en effectieve aanvoer van de juiste voedingstoffen direct an de inspanning. Je kan direct beginnen met opbouwen naar de volgende training of wedstrijd.

€ 2.50

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks Wcup
Product
 

Long Energy Drink 10 Protein 1,2 kg

Sponser long energiedrink is een hoogwaardige competitie- en hersteldrank. De combinatie van verschillende suikersoorten verhoogt de energieopname met minstens 30% en de hoogwaardige eiwitten vergroten de glycogeenvoorraad en zorgt voor een sneller spierherstel. Koop Sponser sportdrink nu voordelig en snel bij Duursport.nl

€ 33.95

Meerinformatie

Duursport Hypotoon Sponser sportvoeding
Product
 

Energy Booster 20 gram

De Wcup energybooster is Kant en klaar! De Energy Booster is licht verteerbaar, vult snel koolhydraattekorten aan, vertraagt het optreden van vermoeidheid en versnelt de recuperatie. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Energybooster van Wcup wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.60

Meerinformatie

Duursport Concentraat Wcup
Product
 

Hydrate Perform Sportdrink 400 gr

Isostar Hydrate & Perform Sportdrink voor de prestatieverbetering! De Sportdrank is rijk aan koolhydraten en bevat natrium. Dit zorgt voor snelle vocht en energieaanvulling voor betere prestaties en minder vermoeidheid. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Koop de Isostar Hydrate & Perform Sportdrink nu voordelig en snel op Duursport.nl.

€ 8.95

Meerinformatie

Duursport Isotoon Isostar
Product
 

Klassieker Deal

Het klassiekerseizoen voor de prof is in volle gang, waar voor de fanatieke recreant een lang toertochtenseizoen in gang geschoten is! Een juiste vochtbalans is een waardevolle basis om het maximale uit je inspanningen te halen.

€ 21.50

Meerinformatie

Duursport Sportdranken Amacx
Product
 

Power Pack

De combinatie tussen vocht, energie en herstel. Twee topdranken, de lekker energierepen en kant-en-klare energiegels van PowerBar om je fysieke inspanning maximaal te ondersteunen.

€ 23.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel PowerBar
Product
 

Package Deal

De effectieve sportdrank voor tijdens én na de inspanning! Nu tijdelijk met 2 gratis Qwin Pepti Gels 60 ml.

€ 59.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel PeptiPlus
Product