Recovery Shake 1500 gr

De Etixx Recovery Shake voor direct na de inspanning! De eiwitten in de recoveryshake dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa. Daarnaast ondersteunen eiwitten het spierherstel na training of sportprestatie. Als je de recovery shake van Etixx wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl

€ 41.95

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks Etixx
Product
 

Recovery Nuts Bar 48 gram

Born Recovery Nuts reep is een hoogwaardige Recovery Bar voor een snel en optimaal herstel na de training en/of wedstrijd. De reep is ontwikkeld in samenwerking met de renners van het World Tour Cycliongteam Giant-Shimano. Als je de recovery bar van Born wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.95

Meerinformatie

Duursport Recovery bars Born
Product
 

Energy Bar 40 gr

De Win2 Energy Bar is een zachte amandelspijs verkrijgbaar in drie heerlijke smaken Amandel, Aardbei en Banaan. De zachte âbiteâ van amandelspijs zorgt ervoor dat deze energy bar onder elke omstandigheid goed te gebruiken is. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Win2 energie reep wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.49

Meerinformatie

Duursport Zonder coating Win2
Product
 

Creatine 300 gr

Born Creatine voor snelle en duidelijke prestatieverbetering bij explosieve krachtsporten. Born Creatine zorgt ervoor dat langer en harder kan worden getraind. Ideaal voor krachttraining tbv. wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Koop Born Creatine nu voordelig en snel bij Duursport.nl

€ 14.50

Meerinformatie

Duursport Creatine Born
Product
 

Magnesium 250 25 ml

Nutrixxion Magnesium 250 is betrokken bij talrijke processen die spierfunctie waaronder zuurstofopname, energieproductie en elektrolythuishouding beïnvloeden. Een onmisbaar supplement voor de duuratleet. Koop Nutrixxion Magnesium 250 nu voordelig en snel op Duursport.nl

€ 1.19

Meerinformatie

Duursport Magnesium Nutrixxion
Product
 

Bidon 750 ml

Kwaliteit voor de beste prijs! Ze hebben een grote vulopening en een lekvrij trekdopje die makkelijk opent en sluit.

€ 3.50

Meerinformatie

Duursport Bidons Duursport.nl
Product
 

Oat Bar 70 gr

De Performance Oat bar voor nóg meer energie! De speciale mengeling van uitstekende kwaliteit havervlokken en invertsuikerstroop vormen een ultieme energiebron! De havervlokkenrepen bevatten een grote hoeveelheid compacte energie die gemakkelijk opgenomen wordt. De Performance Oat Bars zijn reeds reeds lange tijd op de markt in 5 smaken. Als je de Oat Bar van Performance wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.50

Meerinformatie

Duursport Granen Performance
Product
 

Iso Refresher 700 gr

5 belangrijkste mineralen! De perfecte aanvoer van de vocht in combinatie met aanvullen van de energiereserves door middel van de uitgebalanceerde koolhydratenmix.

€ 14.95

Meerinformatie

Duursport Isotoon Nutrixxion
Product
 

CAL MAG 90 tabs

Performance Cal/Mag tabletten is een formule met het essentiële mineraal: magnesium! Mineralen zijn nauw betrokken bij het samentrekken van spieren, het functioneren van de zenuwen en bij de energie huishouding. Als je de Calcium en Magnesium tabletten van Performance wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 17.95

Meerinformatie

Duursport Vitaminen en mineralen Performance
Product
 

Endurance 700 gr

Nutrixxion Endurance, inclusief de belangrijke mineralen De juiste ondersteuning van de vochtbalans in combinatie met aanvullen van de energiereserves door middel van de uitgebalanceerde koolhydratenmix. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Endurance van Nutrixxion wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 19.95

Meerinformatie

Duursport Isotoon Nutrixxion
Product
 

Protein Plus Low Sugar Bar 35 gr

PowerBar Protein Plus Low Sugar Bar voorziet je in de juiste aanvulling van voedingsstoffen om het herstelproces te ondersteunen, maar zonder toevoeging van suiker! Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je De Protein Plus Low Sugar eiwitreep van Powerbar wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.45

Meerinformatie

Duursport Eiwitrepen PowerBar
Product
 

Carbo Energizer 750 gr

Performance Carbo Energizer, De bron van energie! Koolhydraten behoren tot de 6 essentiële nutrimenten die het lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren. Hun eerste functie is het leveren van energie aan het lichaam, en daarom de belangrijkste energiebron voor Duursporters. Als je Performance Carbo Energizer wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 11.95

Meerinformatie

Duursport Sportdranken Performance
Product
 

High Protein Bar 35 gr

Isostar High Protein Bar bevordert je herstel! De Isostar High Protein 25 eiwitreep is een stevige eiwitrijke reep, speciaal ontwikkeld voor het leveren van eiwitten die nodig zijn voor de opbouw van spiermassa. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Koop de Isostar Proteinbar nu voordelig en snel op Duursport.nl

€ 1.19

Meerinformatie

Duursport Eiwitrepen Isostar
Product
 

Instant Energy Gel 100 gr

Maxim instant energygel, hoge concentratie snelle koolhydraten! Maxim Energy Gel is een hoog geconcentreerde koolhydratengel met vooral snelle koolhydraten. Dit verzekert je van een snelle koolhydraatopname wanneer je het echt nodig hebt. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Energiegel van Maxim wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 2.49

Meerinformatie

Duursport Concentraat Maxim
Product
 

Reload Sport Bar 40 gr

Spierherstel direct starten na het sporten! Speciaal ontworpen om de herstelfase van sporters te optimaliseren en de energiereserves direct weer aan te vullen.

€ 1.69

Meerinformatie

Duursport Recovery bars Isostar
Product
 

PeptiPlus 760 gr

PeptiPlus is de effectieve sportdrank die sporters helpt om maximaal te presteren én snel te herstellen. Deze mix van speciaal bewerkte eiwitten (een plantaardig eiwithydrolysaat dat bestaat uit geknipte eiwitten), koolhydraten en natuurlijke glutamine wordt makkelijk en snel opgenomen door het lichaam. De peptoplus energydrink is ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Koop Peptiplus sportdrink nu voordelig en snel op Duursport.nl

€ 36.95

Meerinformatie

Duursport Sportdranken PeptiPlus
Product
 

Zero Active Hydration 20 tabs

High 5 Zero Active Hydration , ontworpen voor het gebruik voor, tijdens en na de training. Een tablet gemengd met 500ml water maakt een heerlijke verfrissende sportdrank. Goed voor 10 liter Sport Drink! Als je de energydrink van High5 wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 5.95

Meerinformatie

Duursport Hypotoon High 5
Product
 

Energy Cake 125 gr

Energy cake! Refuel your Energy! Sta je op het punt een lange duursinspannuing aan te gaan, dan is het raadzaam je energievoorraden optimaal aan te vullen. De doorslaggevende factor voor een succesvolle fysieke inspanning! Als je de Energy cake wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.10

Meerinformatie

Duursport Energie repen Energy Cake
Product
 

Hydro Tab 20 tablets

De belangrijke elektrolyten! De ideale tablet als een goede vochthuishouding zonder extra calorieën (energie) de belangrijkste overweging is.

€ 11.50

Meerinformatie

Duursport Hypotoon OTE Sports
Product
 

Sports Bar 55 gr

High 5 Sports Bar heeft een Fantastische smaak! De Sports Bar wordt door vele atleten als aangenaam en kwaliteitsvol bestempeld en brengt een nieuwe dimensie in de markt van smaakvolle prestatierepen! Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de High 5 Sports energiereep wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.75

Meerinformatie

Duursport Met coating High 5
Product