Gravel Grinder 500 gr

De Gravel Grinder blend is een volle en goed ruikende espresso met een aroma van noten en pure chocolade. De afdronk heeft een vleugje fruit zoals je kunt verwachten van Ethiopische bonen en het is laag in zuurgraad. Dit is een geweldige koffie om te combineren met volle melk of als een espresso na het eten.

€ 18.95

Meerinformatie

Duursport Cafeine Il Magistrale Cycling Coffee
Product
 

20 x Drink Gel 60 ml (Display)

Ready to Drink â" No water Needed! De Drink Gel van Amacx Sportvoeding is een kant-en-klare drink gel, voor een verbeterde opname waarbij je geen extra water hoeft te drinken. Prettig van smaak en structuur waardoor de energiegel makkelijk weg drinkt, zonder plak.

€ 12.50

Meerinformatie

Duursport Drink gel Amacx
Product
 

Energy Bar Na 40 gr

De Energy bar NA+ van WIN2 is een heerlijke energiereep met extra toegevoegd Natrium.

€ 1.89

Meerinformatie

Duursport Zonder coating Win2
Product
 

2 1 Gratis Hydro Tabs 20x4 gr

De makkelijk oplosbare bruistabletten bevatten een uitgebalanceerd spectrum van de mineralen magnesium, kalium, calcium en natrium. Deze mineralen worden veelal verloren tijdens de inspanning door middel van zweten. De Hydro Tabs van Amacx Sportvoeding hebben een natuurlijke, lichte & frisse smaak. Perfect voor de langere trainingen in warme omstandigheden en/of korte explosieve trainingen in het sportcentrum. De Electrolyte & magnesium tabletten zijn makkelijk en goedkoop online verkrijgbaar in de webshop van Duursport.nl

€ 11.90

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis Amacx
Product
 

3 1 Gratis Energy Bar 55 gr

De Maxim Energy Bar zit boordevol koolhydraten! Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor je spieren tijdens de inspanning.

€ 5.10

Meerinformatie

Duursport 3 1 Gratis Maxim
Product
 

2 1 Gratis Super Liquid Gel Caffeine 55 ml

Kant en klare vloeibare energie gel, waarbij je geen water hoeft te drinken. Snelle opname in het bloed!

€ 4.20

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis Born
Product
 

Energy Drink Caffeine Hit 1.4 kg

De meest stimulerende samenstelling! 15 minuten na inname van deze lekkere energiedrank ben je klaar om een sportprestatie van een hoger niveau te leveren.

€ 27.50

Meerinformatie

Duursport Isotoon High 5
Product
 

Energy Drink Caffeine 2,2 kg

De High5 Energie Drink Caffeine is dé sportdrank voor maximale energie! Een wetenschappelijke onderbouwde & kwalitatief hoogstaande sportdrank. Tot in het kleinste detail geoptimaliseerd! Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Koop de Energy Drink Caffeine van High5 voor de laagste prijs online bij Duursport.

€ 31.50

Meerinformatie

Duursport Isotoon High 5
Product
 

BCAA Powder 480 gr

Wcup BCAA Powder bevat de essentiële aminozuren om je spierherstel en prestatie te ondersteunen. De frisse drank, met Cherry smaak, bevat een specifieke 2:1:1 verhouding van de essentiele aminozuren L-leucine, L-isolucine en L-valine, aangevuld met L-glutamine. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je BCAA van Wcup wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 39.95

Meerinformatie

Duursport BCAA Wcup
Product
 

Isotonic Sportdrink 1,8 kg 12x gratis Protein Brownie

Zonder kleurstoffen! Amacx Isotonic Sportdrink is een 2 in 1 sportdrank die je kan aanpassen aan jouw behoeften.

€ 19.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Amacx
Product
 

2 1 Gratis Super Liquid Gel 55 ml

Born Super Liquid Gel voor een snelle opname in het bloed! Kant en klare vloeibare energie gel, waarbij je geen water hoeft te drinken. Als je de Born Super Liquid Gel wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 4.20

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis Born
Product
 

Bom van Balen 500 gr

De Colombiaanse bonen voor 'Bom van Balen' vormen de basis voor de lekkerste cappuccino die je ooit hebt gehad. Een perfecte balans tussen een amandel -en citrusmaak en een rijk mondgevoel van chocolade. Nootachtige smaken in een volle body met een rijke nasmaak.

€ 17.95

Meerinformatie

Duursport Cafeine Il Magistrale Cycling Coffee
Product
 

Dutch Cowboy 500 gr

Dutch Cowboy, de favoriete blend van Nederlands toprenner Wout Poels. Een unieke samenstelling die de koffieliefhebber niet mag missen.

€ 16.75

Meerinformatie

Duursport Cafeine Il Magistrale Cycling Coffee
Product
 

Wieler Pack

Prestaties verbeteren? Wanneer wielrenners in topconditie zijn, betekent dit vaak ook dat zij een laag vetpercentage hebben, wat het risico op ziektes vergroot. Om een goede weerstand te behouden en je immuunsysteem te versterken adviseren wij Virtuoos Sportsupplementen.

€ 129.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Virtuoos
Product
 

Cafeïne Gold 90 caps

Virtuoos Cafeïne Gold helpt om de prestaties te verbeteren! Cafeïne helpt bij trainingsactiviteiten die gericht zijn op het vergroten van het uithoudingsvermogen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Virtuoos Cafeïne Gold wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 18.00

Meerinformatie

Duursport Sportsupplementen Virtuoos
Product
 

Energy Drink 2.2 kg

De High5 Energie Drink is dé sportdrank voor maximale energie! Een wetenschappelijke onderbouwde & kwalitatief hoogstaande sportdrank. Tot in het kleinste detail geoptimaliseerd! Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Koop de Energy Drink van High5 voor de laagste prijs online bij Duursport.

€ 27.50

Meerinformatie

Duursport Isotoon High 5
Product
 

Cyclosportive Starter Pack

Je even prof voelen, wie wil dat nu niet! Samen met CYCLOsportive een Granfondo beleven zorgt voor deze bijzondere ervaring. Tijdens het fietsen staan we langs de weg om bidons aan te geven en je dat laatste zetje in de rug te geven. Maar er is meer. Ee juist voedingsplan dat past bij jouw persoonlijke behoefte train je in de voorbereiding. Juist daarom bieden wij nu een mooi gevarieerd pakket om je te ondersteunen in de kuezes en mogelijkheden.

€ 15.95

Meerinformatie

Duursport Proefpakketten Duursport.nl
Product
 

Beta Alanine 120 caps

Wcup Beta Alanine is niet-essentieel bèta aminozuur welke reeds op normale wijze in het lichaam voor komt. Voor extra ondersteuning bij wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb is suppletie via dit sportvoedingsupplemment een mogelijkheid om je sportieve prestatie de juiste ondersteuning te bieden en je sportieve doelen na te streven. Als je Beta Alanine van Wcup wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 23.95

Meerinformatie

Duursport Beta Alanine Wcup
Product
 

Energy Gel Nutritional 38 gr

Etixx Energy Gel Nutritional met Tripple action effect! Dit uniek suikermengsel bestaat uit de ideale combinatie van monosacchariden, dissachariden en hogere (poly)sacchariden. Goed voor een onmiddelijk effect en extra energie ook langer voorradig blijft. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je de Etixx energiegel wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.99

Meerinformatie

Duursport Concentraat Etixx
Product