Isotonic Energy Gel 60 ml

e Istonoc Energy Gel van Stelath is de eerste energiegel mét een isotone gelformule, zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen. Het handzame sachet van 60 ml voorzien je van 22 gr koolhydraten, te gebruiken als energie tijdens de inspanning. De inhoud van 1 sachet is goed voor een training van ca. 20 minuten hoge inspanning. Deze gelformule levert koolhydraten en tegelijk wordt je voorzien van vocht.

€ 1.50

Meerinformatie

Duursport Drink gel Stealth Nutrition
Product
 

Hydration Pack

Tijdens een sportieve inspanning verlies je naast koolhydraten ook vocht en mineralen. De combinatie van de Born Drink en Watts & Minerals Tabletten zorg voor een perfecte ondersteuning tijdens de warme en/of lange trainingen, wedstrijden en tochten. Of je nu aan hardlopen doet, mountainbiken, wielrennen, triathlon odf andere sport. Het Born Hydration Pack vind je snel, eenvoudig en goedkoop online in de webshop van Duursport.nl.

€ 14.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Born
Product
 

Endurance Booster Sportdrink 1.0 kg

De BYE! Endurance Booster Sportdrink is een complete en natuurlijke sportdrank die tijdens lange inspanningen (ca. 2 uur of langer) voor een perfecte aanvulling zorgt! Ideaal voor lange ritten wielrennen of mountbike. Als je BYE Sportdrink wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 19.95

Meerinformatie

Duursport Energie producten BYE!
Product
 

Boost Your Energy Deal

BYE! Nutrition is een sportvoedingsmerk dat Natuur heel hoog in het vaandel heeft staan. Ze zijn ervan overtuigd dat als je voeding neemt op natuurlijke basis je lichaam hierdoor beter kan presteren.

€ 32.50

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel BYE!
Product
 

Energy Shock 100 ml

Concap Energy Shock, de naam zegt het zelf al. De vloeibare shot ter ondersteuning van de rit van je leven. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Koop Concap Energygel nu voordelig en snel op Duursport.nl.

€ 4.95

Meerinformatie

Duursport Energie producten Concap
Product
 

2 1 Gratis Protein 440 gr

Bevordert herstel en opbouw na training en inspanning! Born Protein bevat alle essentiële aminozuren die noodzakelijk zijn voor herstel en opbouw van spiercellen.

€ 39.90

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis Born
Product
 

Whey Protein Recovery Drink 1,0 kg

OTE Sports Whey Recovery Drink is een hersteldrank op basis van wei eiwitten en caseïne! De OTE Recovery Drank biedt de essentiële eiwitten die nodig zijn om de gewenning aan de trainingsbelasting en het herstel na een training te ondersteunen. Koop of bestel nu snel, eenvoudig en goedkoop de OTE Whey Recovery Drink online in de webshop van Duursport.nl.

€ 45.95

Meerinformatie

Duursport Recovery drinks OTE Sports
Product
 

Power Porridge 1000 gram

Sponser sportvoeding Power Porridge is een ideaal sportontbijt! De pap van Sponser is een granenontbijt op basis van havervlokken voor langdurige energie. Als je Power Porrige van Sponser wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 20.95

Meerinformatie

Duursport Sportontbijt Sponser sportvoeding
Product
 

WK Challenge Deal

Doe je mee met de WK Challenge Deal van Born? Wij helpen jou om je doel te bereiken.

€ 6.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Born
Product
 

3 1 Gratis Ride Energy Bar 55 gr

Een echte âmusthaveâ voor de serieuze & lange duursporter. De koolhydraatmix in combinatie met de aanwezige eiwitten zijn ideaal voor de sporters onder ons. Daarnaast bevat de bar een toevoeging van magnesium. De reep ondersteunt het herstel van de spieren na een zware training (eiwit).

€ 4.65

Meerinformatie

Duursport 3 1 Gratis PowerBar
Product
 

Recovery Deal

Koolhydraten helpen het lichaam om de batterij op te laden. Waarnaast Eiwitten bijdragen bij tot de instandhouding van de spiermassa en ondersteunen een snel herstel van de spieren na de training.

€ 27.50

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Born
Product
 

Magnesium Citraat 60 tabs

NatuSport Magnesium Citraat bevat 400 mg van het âpureâ mineraal die de tabletten per dagdosering bevatten. Magnesium helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau.

€ 12.95

Meerinformatie

Duursport Sportsupplementen NatuSport
Product
 

Finish Deal

Maak het jezelf makkelijk en ga voor optimaal rendement na de inspanning. Verkort je hestel- en onderhoudstijd.

€ 29.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Duursport.nl
Product
 

All Natural Energy Bar 55 gr

Chimpanzee All Natural Energy energybar! Chimpanzee Energy Bars zijn unieke energierepen, gemaakt van puur natuurlijke organische en biologische ingrediënten. Als je de Chimpanzee wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 1.89

Meerinformatie

Duursport Zonder coating Chimpanzee
Product
 

2 1 Gratis Mini Go Bar 40 gr

Hapklaar! De SiS Go Bar bestaat uit fruit en vruchtensappen gecombineerd met granen en soja.

€ 3.00

Meerinformatie

Duursport 2 1 Gratis SiS Sportvoeding
Product
 

Team Sunweb Deal

Born Team Sunweb Deal, ervaar het succes! Ontwikkeld en getest op World Tour niveau! De producten zijn in samenwerking met de renners en voedingsdeskundige van het succesvolle Team Sunweb ontwikkeld. En niet zonder succes! Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Born Team Sunweb Deal wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 24.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Born
Product
 

Team Sky Elite bidon 550 ml

De lichtste 550 ml drinkbus ter wereld wordt gebruikt door de beste Pro World Tour-teams. De bidon ligt lekker en compact in de hand. De grote en zachte drinktuit zorgen voorgebruksgemak. Door het zachte karakter van de bidon knijp je de sportdrank makkelijk uit de fles.

€ 3.50

Meerinformatie

Duursport Bidons SiS Sportvoeding
Product
 

Africa Classic onderhoud verzorging Deal

De perfecte deal om jezelf en jouw fiets voor te bereiden op de Afrika Classic!

€ 34.95

Meerinformatie

Duursport Pakket voordeel Duursport.nl
Product
 

Wake Up Shot 60 ml

Hoog gedoseerd cafeine shot! Cafeïne draagt kortstondig bij aan het fysieke vermogen en vergroot het uithoudingsvermogen. Ideaal voor wielrennen, hardlopen, triathlon of mtb. Als je Wake Up Shot van Wcup wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 2.95

Meerinformatie

Duursport Energie producten Wcup
Product
 

Iron 125 AA 30 tabs

Etixx Iron voor een verbeterde uithouding! IJzer heeft een gunstige invloed op een normaal zuurstoftransport in het lichaam. Het lichaam van sporters heeft regelmatig behoefte aan extra ijzer. Als je Etixx Iron wilt kopen kun je direct voor de laagste prijs online bestellen bij Duursport.nl.

€ 18.95

Meerinformatie

Duursport Vitaminen en mineralen Etixx
Product