Gymstick Kniebandage One Size

De Gymstick Kniebandage stabiliseert en ondersteunt je knie en helpt om de belasting op je knie beter te verdelen. Hiermee verminder je problemen die samenhangen met een knieblessure of zwakke knie. Dit geldt onder andere voor pijn in je kniegewricht en het schuiven van je knieschijf.

Deze elastische kniebeschermer houdt je knie warm, comfortabel en veilig. De anatomische pasvorm geeft je een goed gevoel en beperkt nauwelijks je bewegingsvrijheid. Hij ademt en laat je zweet afvloeien.

De Gymstick Kniebandage is een one size fits all. Je zet hem vast met een strap die op iedere been past. Hij is gemaakt van 30% neopreen, 35% polyester en 35% nylon.

€ 14.90

Meerinformatie

Fitnessapparaten Gymstick International Accessoires Bandage
Product
 

VirtuFit V1 Stoelfiets Bewegingstrainer Verpakking geopend Sporen van gebruik

De VirtuFit V1 Stoelfiets Bewegingstrainer helpt je thuis te revalideren of in beweging te blijven. De lichte verstelbare weerstand van de bewegingstrainer is perfect voor mensen met verzwakte spieren of beenletsel. Op de laagste stand is er praktisch geen weerstand. Op de hoogste stand is de weerstand nog steeds licht genoeg voor een revalidatie traject. Deze bewegingstrainer wordt ook wel beentrainer genoemd omdat hij vaak gebruikt wordt bij klachten aan de heupen, knieën, enkels en beenspieren. Hij is echter ook geschikt voor het trainen of revalideren van de armen.

Deze stoelfiets is ideaal om in beweging te blijven terwijl je thuis op de bank zit. Door de lichte weerstand trap je gedachteloos verder terwijl je een film kijkt. De voetriemen zijn stevig en houden je voeten goed op hun plek. Zo hoef je niet op je voeten te letten en kan je gewoon verder gaan met wat je wilt doen. De fiets beweging van deze "mini hometrainer" is soepel en aangenaam.

De VirtuFit stoelfiets is 41 x 53,5 x 25 groot, gemakkelijk draagbaar en gemakkelijk op te bergen als je klaar bent met trainen. Dit apparaat gebruik je terwijl je zit. Het is niet geschikt om op te staan. De weerstand van deze bewegingstrainer verstel je met een draaiknop aan de bovenkant.

Bij de VirtuFit V1 Stoelfiets Bewegingstrainer zit een Nederlandse handleiding.

€ 19.95

Meerinformatie

Fitnessapparaten VirtuFit fitnessapparaten Outlet Tweedekans
Product
 

NordicTrack C80i Loopband Gratis montage

*Tijdelijk met gratis trainingsschema*


Gebouwd voor prestaties, comfort en gemak. De NordicTrack C80i Loopband heeft een betrouwbare 5,50 pk motor die goede prestaties levert, ook op de maximale snelheid en hellingshoek. Een motor die bovendien snel reageert op iedere verandering zonder te schokken. Dat betekent dat je geen tijd verliest met omschakelen. Je kunt je snelheid met de sneltoetsen direct op de maximale 18 km/u zetten, of ergens daar tussenin. Je kunt er zelfs voor kiezen om de snelheid met stapjes van 0,1 km/u te verhogen of te verlagen. Ook de hellingshoek heb je met een druk op de knop op de maximale 10%, of ieder ander gewenst niveau. Verhoog je eigen prestaties door de 20 programma's van de C80i je snelheid en helling te laten kiezen. Deze programma's zijn gemaakt door gecertificeerde personal trainers om het beste uit je training te halen. Volg je snelheid, hellingshoek, afstand, hartslag, tijd en calorie verbruik op het verlichte 6 inch LCD display van de loopband en zie je prestaties vooruitgaan. Het display zet alle informatie in een "racetrack" van een kwart mijl om je extra te motiveren. Kies voor een draadloze Bluetooth borstband als je je hartslag wilt volgen op het racetrack display zonder de handsensoren in de handrails vast te houden. Kijk je liever naar iets anders, gebruik dan de iPadhouder / leeshouder van de C80i. Je eigen iPad of tijdschrift om je aandacht af te leiden terwijl je sport.

Loop comfortabel op het brede 51 x 140 cm loopvlak van de C80i. En kies je eigen ondergrond. Draai de verstelbare FlexSelect schokdemper een halve slag om de impact van je beweging te verminderen en de belasting op je gewrichten te beperken. Draai de schokdemper een halve slag terug voor een stevige ondergrond alsof je buiten op straat loopt. Kies je eigen hardloopmuziek, sluit je Mp3 speler of iPod aan op de C80i loopband, en luister naar de kwaliteit van het ingebouwde soundsystem. Je muziek uit de boxen van deze loopband maakt hardlopen al direct een stuk aangenamer.

Bespaar ruimte als je niet aan het hardlopen bent. De NordicTrack C80i loopband heeft een "space saver" ontwerp. Dat betekent een flink ruimte voordeel als je hem opklapt. Bij de C80i is dat zelfs extra gemakkelijk. Het "EasyLift Shock" systeem doet het meeste werk tijdens het opklappen. Zelf hoef je nauwelijks kracht te zetten. En als deze loopband opgeklapt is kun je hem gemakkelijk verplaatsen met de ingebouwde transportwielen.

Kies voor het klimaat en "Save the World". Net als andere NordicTrack fitnessapparaten heeft deze C80i loopband het "Save the World" certificaat. Hiermee verplicht NordicTrack zich om alle vervuiling en broeikasgassen die tijdens de productie en vervoer van dit apparaat ontstaan te compenseren met investeringen in het milieu.

De NordicTrack C80i Loopband heeft een Nederlandse handleiding.

€ 899.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten NordicTrack fitness Fitnessapparatuur Loopband
Product
 

DKN XC 140i crosstrainer Gratis montage

**Tijdelijk met gratis montage!**


De DKN XC-140i Crosstrainer is een goede ondersteuning voor uw thuistraining. Deze crosstrainer geeft een stevige elliptische oefening, die soepel loopt en erg stil is. Met een combinatie van 12 programma's, 32 weerstand niveau's en 20 tijdssegmenten heeft dit apparaat alles wat u nodig heeft om intensief en afwisselend te trainen. Bovendien heeft deze crosstrainer de DKN-Motion App die met uw tablet, iPad of Android kan communiceren. En dan is er ook nog het i-Routes programma met voorgeprogrammeerde belangrijke routes.

Design

Als u op de DKN XC-140i stapt, merkt u meteen het effect van de lange en platte beweging van de voetsteunen. De beweging die u maakt voelt natuurlijk aan omdat hij dicht bij de natuurlijke loop ligt. Bovendien is deze crosstrainer zo ontworpen dat de beweging nauwelijks geluid maakt. Zelfs niet wanneer u de weerstand hoger of lager zet. Aan de rest van het apparaat merkt u ook dat er veel aandacht naar het desing is gegaan. De armsteunen zitten op een comfortabele afstand van de voetpedalen en ondersteunen uw pas op een prettige manier. Voor u vindt u het multi-color LCD scherm van de DKN XC-140i crosstrainer, waar u informatie ziet over de training die u volgt. Hier staan onder andere uw snelheid, afgelegde afstand, verlopen tijd, calorie verbruik, wattage en uw hartslag.

Programma's

De DKN XC-140i Crosstrainer heeft 12 verschillende programma's, waaronder klassiekers zoals uithoudings training en calorie verbruik, maar ook innovatieve opties als wattage controle, doelhartslag training en personal coaching. Met deze uiteenlopende range aan opties is er een grote kans dat u een programma vindt wat uw trainingsbehoefte op een prettige manier ondersteund. Uiteraard kunt u zelf uw eigen voorkeuren binnen programma's aanbrengen. Bij de XC-140i kan dat niet alleen als u op de crosstrainer staat, maar ook op een afstand. Met de DKN-Motion App kunt u uw favoriete trainingssessie samenstellen op een tablet, Android of iPad. Zo kunt u uw training bijvoorbeeld in de trein samenstellen en tijd besparen. Tijdens uw training kunt u het programma naar de achtergrond verplaatsen om bijvoorbeeld een filmpje te kijken. Dit product heeft fabrieksgarantie. Dit is geen garantie aan huis maar u moet als klant ervoor zorgen dat het product dat gerepareerd moet worden bij de fabrikant terecht komt. De fabrikant zal u mits nodig wel onderdelen toesturen.

i-Routes

Met het i-Routes programma loopt u de wereld rond in de comfortabele omgeving van uw eigen huis. Loop dezelfde marathon als uw favoriete hardloper, of zoek een route die u aanspreekt. Selecteer een wandeling, druk op start en u ziet uzelf op de kaart bewegen. Kies uw eigen tempo en loop uw eigen afstand met de DKN XC-140i crosstrainer.

Let op: de DKN XC-140i Crosstrainer heeft fabrieksgarantie. Deze garantie houdt in dat u bij een service verzoek zelf het toestel ter reparatie aanbiedt bij de fabrikant. De fabrikant kan u wel nieuwe onderdelen toesturen. U kunt bij dit product echter wel garantie aan huis bijbestellen zodat onze eigen monteurs bij u langs komen indien nodig. Garantie aan huis voor 2 jaar is een investering van 39,90 en vervangt de fabrieksgarantie.
.

€ 499.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten DKN Technology Fitnessapparatuur Crosstrainer
Product
 

ProForm P60i Loopband

Haal het maximale uit je training met de ProForm P60i Loopband. Stel zelf je training samen met de sneltoetsen voor de helling en snelheid. Of kies uit de 22 programmas die door gecertificeerde personal trainers zijn ontworpen om je fitness doelen te bereiken. Met een maximale snelheid van 20km/u en een maximale hellingshoek van 12% maak je iedere training weer uitdagend!


Programma's en mogelijkheden
Bij de 22 programmas van de ProForm P60i, waarvan 11 gebaseerd op interval en 11 op tempo, past de loopband automatisch de snelheid en hellingshoek aan om jou optimale trainingsresultaten te laten bezorgen. Train met je hartslag door de sensoren in de handgreep vast te houden of een borstband te dragen die via BlueTooth je hartslag naar de loopband stuurt. Het verlichte ronde LED display geeft je trainingsresultaten weer. Hier staan naast je hartslag je tijd, snelheid, tempo, helling, afstand, calorie verbruik en wattage. De output power tracker aan de buitenkant van het display geeft je wattage aan en maakt de intensiteit van je training visueel. Dit maakt het gemakkelijker om een interval training te volgen. Kijk je liever naar iets anders dan je trainingsresultaten, bevestig dan je tablet in de houder en kijk een film tijdens het lopen.


Comfortabel hardlopen
Kies voor de loopband waarmee je de wereld rond kunt rennen. De ProForm P60i Loopband heeft een krachtige motor met een continu vermogen van 2,75 pk en een piekvermogen van 6 pk. Zelf beweeg je op het extra grote 51 x 152 cm loopvlak. Hier heb je alle ruimte om grote passen te maken, ook als je langer bent dan de gemiddelde sporter. Iedere stap wordt ondersteund door het ProShox systeem. Deze schokdemper gebruikt luchtdruk om je stappen te absorberen en met je beweging mee te veren. Elke voetstap die je op de loopband zet drukt een cilinder met samengeperste lucht in en zodra je je voet op tilt zet deze cilinder weer uit. Zo veert de loopband mee met je beweging. Dat loopt comfortabel en vermindert de belasting op je gewrichten. Luister naar je eigen muziek uit het ingebouwde geluidssysteem met je eigen Mp3 speler of iPod aangesloten op de geluidspoort. En ben je toe aan een lekker fris briesje, zet dan de Coolaire ventilator aan voor wat afkoeling.


iFit Live
Is motivatie het probleem, dan is iFit Live de oplossing. Door lid te worden van de iFit community krijg je grote hoeveelheden nieuwe trainingsmogelijkheden. Vervang je normale training eens door een trainingsprogramma van 8 weken dat steeds de lat iets hoger legt. Of kies voor unieke programma's zoals "30 days with Jillian Michaels" en "Backpacking through Europe". Naast dergelijke programma's van professionele personal trainers heb je de mogelijkheid om je eigen route op Google Maps te kiezen. De loopband past je helling aan op het terrein. Houdt wedstrijden tegen andere iFit leden, deel resultaten en wissel tips uit. Gebruik de motivatie van actief gezelschap en de motivatie van professionele begeleiding om je resultaten binnen handbereik te krijgen. Bij deze loopband is iFit Live 'enabled' wat betekent dat de iFit Live aansluiting er al in zit en je alleen nog maar een online abonnement hoeft aan te schaffen indien je hiervan gebruik wilt maken. Dit kan met een iFit BlueTooth code of op iFit.com.


Opklapbaar en verplaatsbaar
Na het hardlopen berg je deze "space saver" loopband gemakkelijk op. Het Easy Lift systeem doet het meeste werk tijdens het opklappen van de loopband en ondersteunt je ook als je hem later weer uit klapt. Na het opklappen verplaats je de loopband met de transportwielen. Zo heb je de ProForm P60i altijd op de juiste plaats.
Bij deze loopband is een Nederlandse handleiding inbegrepen met daarnaast 3 jaar garantie aan huis.

€ 1899.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten ProForm Fitnessapparatuur Loopband
Product
 

RX Smart Gear Buff Transparant Blauw 269 cm Springtouw

Voor de RX Smart Gear Springtouwen zijn er verschillende kabels te verkrijgen. Deze kabels zijn er in verschillende kleuren, gewichten en lengtes. Hierdoor is het mogelijk uw eigen springtouw samen te stellen op basis van kleur, gewicht en lengte van de kabel. Het wordt hierdoor mogelijk om op uw eigen niveau te trainen en na mate u vorderd is er altijd de optie om een andere kabel te gebruiken. De RX Smart Gear Buff kabel is 96.3 gram en is geschikt voor beginners of voor een zware workout.

Om zeker te zijn van de goede maat kun je gebruik maken van de maattabel die te vinden is bij de afbeeldingen. Hier staat per gebruikerslengte welke lengte van de kabel geschikt is. Het gaat hier om een advies, in werkelijkheid kan het zijn dat je liever een langer of een kortere kabel gebruikt.

€ 17.95

Meerinformatie

Fitnessapparaten RX Smart Gear online Fitnessartikelen Springtouw
Product
 

VirtuFit V4 Stoelfiets met Computer

De VirtuFit V4 Stoelfiets met computer staat voor gemakkelijk bewegen op je eigen manier en je eigen tempo. Deze compacte minifiets gebruik je terwijl je op de bank of op je stoel zit. Zo bereik je je dagelijkse beweging terwijl je achter je computer zit of een film op de televisie kijkt. Je houdt je lichaam in een goede conditie zonder de deur uit te gaan. Daarnaast stimuleert de beweging van de VirtuFit V4 je bloedsomloop. Hierdoor krijg je energie en voel je jezelf fit.

De VirtuFit V4 heeft een weerstand knop om zelf je trainingsintensiteit te kiezen. Op de laagste intensiteit heb je nauwelijks tegenkracht. Een ideale situatie voor revalidatie, mensen die slecht ter been zijn en ouderen die op een rustige manier met bewegen willen beginnen. De V4 geeft je de gelegenheid om je prestaties langzaam op te bouwen. De informatie van het computer display helpt je hierbij. De VirtuFit V4 geeft je tijdens het bewegen de trainingstijd (TIME), de afgelegde afstand (DISTANCE), het aantal pedaal omwentelingen (COUNT), een schatting van het aantal verbrande calorieën (CALS) en het totaal aantal omwentelingen vanaf de laatste keer dat je de batterij hebt vervangen (TOTAL COUNT). Er is ook een SCAN functie die alle verschillende getallen om beurten weer geeft.

Bewegen op de VirtuFit V4 stoelfiets is volkomen veilig. Op de anti-slip pedalen zitten verstelbare riemen om je voeten goed op hun plek te houden. Je kunt de beweging van de VirtuFit V4 afwisselen door de andere kant op te trappen of door je armen te trainen in plaats van je benen. Om je armen te trainen zet je de V4 op buikhoogte en beweeg je de pedalen met je handen. Na het bewegen berg je deze stoelfiets gemakkelijk op. Hij is compact en licht en staat niet snel in de weg.

€ 45.90

Meerinformatie

Fitnessapparaten VirtuFit fitnessapparaten Fitnessapparatuur Stoelfiets
Product
 

Dumbell Toren (Dumbbell Tower) Demo Model (in doos)

Let op: dit is een demo model. Dit product is opgesteld en later uit elkaar gehaald. Het kan montage sporen bevatten.
Het product zelf werkt prima. Het is uitgebreid getest. Het valt onder dezelfde garantie voorwaarden als een nieuwe.

Dumbell Toren (Dumbbell Tower)

Deze Dumbell toren is geschikt voor de dumbbells van 1 t/m 10 kg

Let op: deze Dumbbell toren word zonder dumbbells geleverd.

€ 225.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten Marcy Outlet Showroommodellen
Product
 

Body Solid Seated Leg Extension Supine Curl

Leg Extension & Curl MachineLeg extensions en leg curls hebben een hoge prioriteit bij trainers, bodybuilders en coaches. Deze oefeningen vorm de basis voor de kracht in je benen. Ze zijn effectief voor het versterken van de knieën, hamstrings, quadriceps en bilspieren. Door het trainen van de benen met een curl en extension machine bescherm je ook je gewrichten tegen blessures.


De Body-Solid Leg extension en Curl machine zijn ontworpen met de gebruiker in gedachte. Ze kunnen zich optimaal aanpassen aan jou lichaam zodat je altijd de meest optimale houding kunt aannemen. Deze machine is zelfs zo hoogwaardig, dat er ook bij commercieel gebruik een volledige garantie wordt gegeven.


Deze machine is standaard geschikt voor 30 mm halterschijven. Adapters voor 50 mm schijven, gewichten en klemmen zijn niet inbegrepen.

€ 495.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten Body Solid Krachttraining Trainingsbank
Product
 

Precor Elliptical Fitness Crosstrainer Gratis montage

**Tijdelijk met gratis montage & trainingsschema!**


De EFX® 536i combineert de voordelen van CrossRamp®-technologie met bewegende handgrepen ter hoogte van het bovenlichaam, voor een training van het hele lichaam. Cross Ramp-technologie wijzigt de elliptische beweging tussen de 15 en 40 graden in zowel voor- als achterwaartse pasbewegingen, waardoor verschillende spiergroepen worden gecross-traind voor een breder aanbod aan oefeningen. De 536i is ideaal voor kleinere commerciële instellingen.


Apparatuurkenmerken


CROSSRAMP®-TechnologieHet apparaat is uitgerust met de unieke CrossRamp®-technologie waarmee de elliptische bewegingsbaan kan worden gevarieerd van 15 tot 40 graden, zowel bij voor- als achterwaartse bewegingen. U kunt bepaalde spiergroepen isoleren of cross-trainen en gebruikmaken van een breder aanbod aan oefeningen voor alle lagere spiergroepen.CROSSRAMP®-Technologie(Type)InstelbaarHellingInstelbare CrossRamp®Hellingshoek15-40°Handgrepen bovenlichaamBeweegbare handgrepenBiomechanicaBiomechanica is door het Amerikaanse Western Washington University Biomechanics Lab geschikt verklaard voor alle soorten fitness, ongeacht lengte of omvang van de gebruiker, van 5% van de vrouwelijke gebruikers tot 95% van de mannelijke gebruikers. Uitstekende stabiliteit en bewegingsvrijheid voor alle gebruikers, ongeacht lengte of omvang.LagersEnkele polyurethaan wielen met extra grote as en verzegelde lagers glijden over precisie geëxtrudeerde aluminium banen om het gewicht van de gebruiker doeltreffend te verdelen, waardoor een ongelofelijk soepel gevoel ontstaat.VoetpedalenVoetpedalen van polypropyleen-kunststof met zelflozend vermogen.AfdekkingenAchterkant wordt via een duurzame afdekking beschermd tegen schade door overmatige gewichtsbelasting.TransportwielenGeïntegreerd Kabelbeheer
Optioneel

Weerstandssysteem


WeerstandssysteemDit duurzame zesfasen-generatorsysteem bevat geen elkaar rakende onderdelen, waardoor wrijving en slijtage worden verminderd. Trainingen kunnen worden ingesteld op 20 afzonderlijke niveaus, allen met een consistente weerstand. De 20 weerstandsniveaus variëren van 18 watt (niveau 1 met 20 TPM) tot 720 watt (niveau 20 met 100 TPM).Weerstandsniveaus1-20Minimum watt18 wattMaximum watt720 watt

Paneelkenmerken


Type consoleStreamlined / Advanced LED DisplayTiptoetsbediening
NeeDOME'-AanraaktoetsenJaQuickstartJaCijfertoetsenblok
JaSpiermonitorNeeTaal/Talen consoleEngels, Nederlands, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Italiaans, geromaniseerd RussischEenheden selecterenMetrisch of U.S. StandardVooraf ingestelde programma's6 programma's:
Handmatig
Interval
Gewichtsafname
Hartslagcontrole
Bilspieren
CrosstrainingElektronische aflezingCalorieën, Afstand, Hartslag, Profiel, SmartRate®, Weerstand, Helling, Stappen, Stappen per minuut, Verstreken tijd, Resterende tijd, Percentage afgerond, Trainingsoverzicht, HartslaganalyseMaximale trainingsduur240 minutenMaximale pauzetijd30 seconden

Hartslagbewaking


Aanraken (Tekst)Op de vaste handgrepen bevinden zich hartslagsensoren voor meer nauwkeurigheid en gebruiksgemak voor gebruikers van elke grootte. Telemetrie (Tekst)
Uitgerust voor hartslagtelemetriemeting met behulp van een borstriem. SMARTRATE®
Ja

Geïntegreerde entertainmentopties


LeesrekGeïntegreerdPVS (Personal Viewing Screen) (Specificatie)12in. Screen Compatibel met iPod®/iPhone®
Optioneel Entertaimentkap/Draadloze ontvanger
Optioneel

Netwerkfuncties


CSAFE-GereedJaCompatibel met FITLINXXJaDiagnoseMogelijkheid om clubparameters in te stellen om bijvoorbeeld de standaardtaal in te stellen en de trainingsduur en pauzetijd te beperken.

Apparatuurspecificaties


Maximaal gewicht gebruiker159 kg/350 lbsOpstaphoogte (voetplaat op laagste positie)8 inches/20 cmOpstaphoogte (Voetenplaat op hoogste positie) 17 inches/43 cmAfmetingen voetpedalen18 B x 38 L cm/7 B x 15 L inch/Minimale ruimte tussen voetpedalen2.4 inches/6 cmStaplengte bij minimale helling21 inches/54 cmStaplengte bij maximale helling25 inches/63 cm

Apparatuurafmetingen & -gewicht


Lengte84 inches/213 cmBreedte31 inches/79 cmHoogte66.5 inches/168 cmHoogte met PVS80 inches/203 cmGewicht apparatuur 111 kg/245 lbs


Verzendafmetingen & -gewicht


Lengte90 inches/229 cmBreedte21 inches/53 cmHoogte33 inches/84 cmVerzendgewicht 133 kg/293 lbs

Voedingsvereisten


ApparaatAccu PVS (Personal Viewing Screen)

NetstroomOptionele voedingOptionele stroomvoorziening beschikbaar wanneer u het apparaat lange tijd niet gebruikt of u wilt dat het beeldscherm langer dan 30 seconden na de training ingeschakeld blijft.Internationaal 240 Volt ACIEC 320-C19-inlaat die stekkers van Schuko en BSI ondersteunt

€ 6344.03

Meerinformatie

Fitnessapparaten Precor Fitnessapparatuur Crosstrainer
Product
 

Massage Hoelahoep (81 cm)

Massage Hoelahoep (81)

Hoelahoepen is de nieuwste trend op het gebied van fitness. Het is goed voor je buikspieren en goed om calorieën te verbranden. De massage Hoelahoep is de meest beroemde hoelahoep op de wereld. De Hoela Hoep bestaat uit 8 delen die zo in elkaar passen, ideaal voor het opbergen of transporteren van de hoelahoep. Binnen 1 minuut te monteren of demonteren.

De Hoelahoep is licht van gewicht en ergonomisch ontworpen. Elk van de acht drie delen heeft verscheidene centimeters lange noppen een masserend effect.

€ 13.95

Meerinformatie

Fitnessapparaten Sporttrader Fitnessartikelen Hoela Hoep
Product
 

Gorilla Wear Alabama Drop Crotch Joggers Black M

Gorilla Wear Alabama Drop Crotch Joggers - Black

Art.nr. 909169000
Kleur: Zwart
Samenstelling: 95% katoen, 5% elastaan

Dit is een nieuwe tijd. Dit is een nieuwe generatie. Dit zijn de Alabama Drop Crotch Joggers!

Deze comfortabele joggingbroek heeft twee metalen ritsen aan de voorkant en een metalen rits aan de achterkant. Daarnaast hebben we twee metalen oogjes met een koord toegevoegd om de broek aan te trekken als dat nodig is.

Deze comfortabele joggingbroek brengt stijl in je training. De Alabama Drop Crotch Joggers heeft een dikke letter print op de voorkant en een klein Gorilla Wear logo op de achterkant. Combineer hem met je dagelijkse kleding voor oefeningen, ontspanning en feestjes. Het is tijd om te laten zien dat je bij de Gorilla Wear familie hoort.

Klik hier voor de maattabel""

€ 44.90

Meerinformatie

Fitnessapparaten Gorilla Wear Kleding Fitness en sportbroeken
Product
 

Life Fitness Club Series Hometrainer

Comfortabel fietsen met de Upright Lifecycle
Met de Life Fitness Club Series+ Hometrainer haal je het maximale uit je training. De hometrainer is ontworpen om te genieten van het sporten. Dankzij de Comfort Curve zitting die 42 afgestemde posities heeft kun je comfortabel trainen op de manier hoe jij wilt. Met de Wide Ride pedalen inclusief veiligheidsriemen blijven je voeten de gehele training op hun plek zitten.
De Upright Lifecycle fietst vloeiend en stil dankzij de generatoraandrijving met weerstand van een geribbelde poly-V-riem die weinig tot geen onderhoud nodig heeft.
Ergonomische handgrepen
De ergonomische handgrepen geven je onderarmen extra steun. Deze handgrepen zijn ontworpen voor ontspannen posities en raceposities. Je kunt tijdens het trainen makkelijk de weerstand bijstellen dankzij de geïntegreerde bediening. Deze hometrainer biedt 25 weerstandsniveau's en verschillende trainingen, hierdoor is er altijd een training die bij jou past. Daarnaast bieden de elleboogkussens extra comfort.

LCD Display

Het 7 inch LCD display met touchscreen geeft alle resultaten weer en zorgt voor een geweldige online beleving. Zo kun je je vorderingen bekijken en je prestaties verbeteren omdat je laatste training altijd wordt opgeslagen. Stuur je trainingsgegevens op naar je favoriete apps via de bluetooth-verbinding en NFC-verbinding zodat je je vorderingen bij kan blijven houden. Blijf jezelf uitdagen met de automatisch bijgewerkte trending trainingen.
Op het display worden de volgende resultaten weergeven: tijd, snelheid, afstand, weerstand, hartslag en calorieën.

€ 4295.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Hometrainer
Product
 

Life Fitness Club Series Ligfiets

De Life Fitness Club Series+ ligfiets biedt motiverende trainingen. Deze lijn van Life Fitness is ontworpen om meteen aan de slag te gaan. Deze ligfiets biedt de beste trainingen, geavanceerde trainingstechnologie en een modern ontwerp dat mooi in je woonruimte staat!


Comfortabel fietsen met de Club Series+ ligfiets
Dankzij de luxe Comfort Curve Plus zitting met verstelbare rugleuning en lendensteun zit je altijd in een comfortabele zithouding. Het toestel heeft een lage instap en een verstellingshendel waardoor je altijd gemakkelijk op en af stappen. Dankzij de eenvoudige veiligheidsriemen en de Wide Ride pedalen die automatisch waterpas staan, kun je snel beginnen met de training! Door de geïntegreerde weerstandsbediening op de zijhandgrepen kun je makkelijk aanpassingen doen tijdens het trainen. De training verloopt soepel en stil door de generatoraandrijving met weerstand van een achtvoudig geribbelde poly-V-riem. Deze vergt weinig tot geen onderhoud.
Een belangrijke eigenschap van de ligfiets is het LifePulse digitale contacthartslag systeem, dit houdt je hartslag nauwkeurig bij.

Geavanceerde technologie
De console met touchscreen en 7'' LCD scherm zorgt voor een mooie online ervaring. Je laatste training wordt altijd opgeslagen zodat je bij elke training naar een nieuw doel kunt streven. Schakel bluetooth- of NFC-verbinding in om je resultaten naar je favoriete apps te sturen zodat je je vorderingen bij kunt houden. Blijf jezelf uitdagen d.m.v. de automatische bijgewerkte trending trainingen!

€ 4395.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Ligfiets
Product
 

Life Fitness Club Series Loopband

Voor de liefhebbers van de loopband is de nieuwe Life Fitness Club Series + Loopband geïntroduceerd. Het merk Life Fitness zorgt al meer dan 20 jaar voor uitmuntende cardio en ontwerpt keer op keer jouw favoriete fitnessapparaten.
Ruimte om te rennen

De loopband brengt je nieuwe ervaringen op fitnessgebied en blijft je motivatie geven. Dankzij het grote loopoppervlak van 56 x 152cm en FlexDeck 2.- schokdempingssysteem train je erg comfortabel en belast je je gewrichten nauwelijks. Dankzij het slanke ontwerp en de lage opstap past de loopband uitstekend in je woonruimte.
Console Club Series + Loopband
Je hebt grote trainingsvrijheid dankzij de ruimte bij de console. Met de geïntegreerde knoppen op de handvaten kun je de snelheid en helling makkelijk aanpassen zonder je training te onderbreken. Op de console met touchscreen wordt de tijd, helling, snelheid, afstand, hartslag en calorieën weergegeven. Je laatste training wordt automatisch opgeslagen zodat je deze opnieuw kunt bekijken en je prestatie aan de hand daarvan kan verbeteren. Met de automatische bijgewerkte trending trainingen blijf je jezelf uitdagen! Je kunt je resultaten hiervan doorsturen naar je favoriete apps via Bluetooth en NFC-verbinding (internetverbinding). Ook zal de laatste training worden opgeslagen zodat je altijd een nieuw doel voor ogen hebt wat zorgt voor motivatie!
Met de bijgeleverde Polar borstband meet je gemakkelijk je hartslag en ook deze resultaten kun je doorsturen naar je favoriete apps.

Uitgebreide displaygegevens:
Verstreken tijdGeklommen afstandCal/uurMETsWattsGemiddelde hartslagMaximale hartslagTijdsduur in zoneGemiddelde snelheidLange levensduur
Deze lopende band van Life Fitness Club Serie+ Loopband heeft een lange levensduur door het verbeterde rechtstandige ontwerp, trapbestendige aluminium eindkappen en het tweede generatie shockdempingssysteem van FlexDeck.

€ 8995.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Loopband
Product
 

Life Fitness Club Series Crosstrainer

Voor een comfortabele en motiverende training kun je kiezen voor de Life Fitness Club Series+ crosstrainer. Dit toestel is ontworpen zodat je hele lichaam de beweging krijgt die het nodig heeft. Je kunt er ook voor kiezen om specifieke delen van je lichaam te trainen, zoals je benen. Tijdens deze oefeningen vind je steun en stabiliteit bij de handgrepen.

Trainingstechnologie


Het display met touchscreen zorgt voor geweldige online trainingsbelevingen. Je laatste training wordt automatisch opgeslagen zodat je die opnieuw kunt afspelen en naar prestatieverbetering kunt werken. Daarnaast kun je ook je resultaten bijhouden door deze te versturen naar je favoriete apps via de Bluetooth en NFC-verbinding (internetverbinding). Daag jezelf uit met de automatisch bijgewerkte trending trainingen!
Met de Life Pulse digitale hartslagmeter inclusief Polar borstband is het makkelijk om je hartslag te meten en te bekijken op het display.
Comfortabel trainen


Het apparaat maakt een soepele en natuurlijke beweging die door intensief onderzoek op de elliptische beweging. Zo maak je zelf ook vloeiende en natuurlijke bewegingen. Door het multigreepontwerp kun je comfortabel trainen en zorgt voor de minste belasting. Hierdoor kun je ook een handpositie vinden die voor jou comfortabel is. De crosstrainer van de Club Series + heeft kenmerkende eigenschappen die het sporten motiverend en stimulerend houdt. Met de geïntegreerde weerstandsbediening op de hendels kun je je training wijzigen wanneer je wilt. De grote pedalen van 15 inch met gebogen ontwerp en antislipoppervlak zorgen voor meer stabiliteit omdat je voeten de gehele training op hun plek blijven staan.

€ 7895.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten Life Fitness apparatuur Fitnessapparatuur Crosstrainer
Product
 

Tunturi Dumbell Rek

Leg uw gewichten eens op dit stijlvolle en stevige dumbell rek. Dit rek van professionele kwaliteit zou u in de sportschool aan kunnen treffen. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook gemaakt om een grote hoeveelheid gewicht te dragen. Dit dumbbell rek is 143 x 75 x 65 cm groot (wijdte x hoogte x diepte)

Let op: het Tunturi dumbell rek heeft fabrieksgarantie. Deze garantie houdt in dat u bij een service verzoek zelf het toestel ter reparatie aanbiedt bij de fabrikant. De fabrikant kan u wel nieuwe onderdelen toesturen. U kunt bij dit product echter wel garantie aan huis bijbestellen zodat onze eigen monteurs bij u langs komen indien nodig. Garantie aan huis voor 2 jaar is een investering van 39,90 en vervangt de fabrieksgarantie.

€ 219.95

Meerinformatie

Fitnessapparaten Tunturi fitness online Krachttraining Dumbbell Rek
Product
 

ProForm R600 Roeitrainer Demo Model

DEZE SPECIALE AANBIEDING met hoge korting betreft een gemonteerd model:

Heeft u geen zin of tijd om het apparaat te monteren?

Dit fitnessapparaat is reeds gemonteerd dus u kunt direct aan de slag!

Demo modellen worden op afspraak geleverd. Wij bellen u zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

Het gemonteerde model wordt op de begane grond geleverd en het model kan mogelijk wat lichte gebruikssporen bevatten. Levering van demo modellen kan alleen in Nederland (met uitzondering van de Wadden eilanden). Ook kan het gemonteerde model worden opgehaald bij ons magazijn. Bij het af halen is het aan te raden eerst het gemonteerde fitnessapparaat te bestellen, wij bellen u dan voor het maken van een afspraak. Tevens adviseren wij u bij het afhalen een bus of aanhanger mee te nemen. Bij bezorgen wordt het gemonteerde model door 1 koerier bezorgt, deze heeft in sommige gevallen hulp nodig bij het uitladen.De stijlvolle ProForm R600 roeitrainer is ontworpen om iedereen een stevige full-body training te geven. Deze roeitrainer gebruikt een "inertia enhanced" vliegwiel, een nieuwe Amerikaanse uitvinding. Normaal gesproken geeft een zwaar vliegwiel een vloeiende beweging, terwijl een licht vliegwiel soms gaat schokken. Maar een zwaar vliegwiel heeft als nadeel dat het veel kracht kost om in beweging te krijgen. Het beginnen met een oefening is dan voor sommige mensen frustrerend. Een "inertia enhanced" vliegwiel is licht en gemakkelijk in beweging te krijgen, maar heeft het gewicht zo verdeeld dat de oefening steeds zwaarder wordt naarmate je harder traint.

Bij de ProForm R600 wordt dit effect versterkt door de luchtweerstand. Dit soort weerstand is variabel, wat betekent dat je meer tegenkracht ervaart als je sneller en harder roeit. Je kiest dus zelf of je snel en intensief roeit, of een rustige ontspannen training volgt. In tegenstelling tot veel andere roeitrainers met luchtweerstand, geeft de ProForm R600 je ook de mogelijkheid om de weerstand zelf aan te passen in 10 weerstand niveau's. Met een gemakkelijke hendel regel je de hoeveelheid lucht die het vliegwiel binnen stroomt. Schuif hem omhoog om de intensiteit van je training te verhogen, en omlaag om de intensiteit te verminderen.

Roeien wordt vanzelf leuker als je goed zit. Daarom heeft de Proform R600 roeitrainer een comfortabele voorgevormde zitting en een ergonomische "soft touch" roeihendel waarmee je gemakkelijk je grip houdt. De stalen rail waar de zitting overheen schuift is bij deze roeitrainer verlengd, waardoor je een maximum afstand van 119 cm tussen voetsteunen en zitting hebt. Handig als je wat langer bent dan het gemiddelde. Ook de extra grote verstelbare voetsteunen met de nylon voetriemen zijn ideaal voor mensen die niet het gemiddelde postuur hebben.

Op deze roeitrainer zit een 3-in-1 LCD display dat je trainingsgegevens op een overzichtelijke manier weergeeft. Bovenin vind je de wattage en de slagen per minuut. Daaronder de tijd en het aantal slagen dat je maakt. En onderaan je calorie verbranding. Je kunt ook kiezen voor een scan functie, waardoor je om beurten het wattage, de roeislagen per minuut, de tijd en het totaal aantal roeislagen in beeld ziet. Dit display is energie besparend, en zal automatisch uit gaan als je klaar bent met roeien. Nadat je een paar seconden de roeistang niet beweegt, en geen van de knoppen op het display aan raakt, wordt het display vanzelf zwart.

Deze roeitrainer heeft het gepatenteerde "space saver" ontwerp, waardoor je bij het opbergen van de ProForm R600 veel ruimte kunt besparen. Je klapt hem na het roeien gemakkelijk op, en je kunt hem aan de kant zetten met de transportwielen aan de voorkant.


De ProForm R600 Roeitrainer is voor 90% voorgemonteerd. Dat is dus snel en eenvoudig opbouwen, en meteen aan de slag.


Love the World met ProForm. Deze roeitrainer heeft het "Love the World" certificaat, waarin ProForm beloofd om alle schadelijke stoffen die tijdens de fabricage en het vervoer van de R600 ontstaan te compenseren met investeringen in het milieu. Dat maakt deze roeitrainer een goede keuze voor iedereen die klimaatneutraal wil sporten.

€ 399.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten ProForm Outlet Showroommodellen
Product
 

ProForm Performance 300i loopband Demo Model

DEZE SPECIALE AANBIEDING met hoge korting betreft een gemonteerd model:

Heeft u geen zin of tijd om het apparaat te monteren?

Dit fitnessapparaat is reeds gemonteerd dus u kunt direct aan de slag!

Demo modellen worden op afspraak geleverd. Wij bellen u zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

Het gemonteerde model wordt op de begane grond geleverd en het model kan mogelijk wat lichte gebruikssporen bevatten. Levering van demo modellen kan alleen in Nederland (met uitzondering van de Wadden eilanden). Ook kan het gemonteerde model worden opgehaald bij ons magazijn. Bij het af halen is het aan te raden eerst het gemonteerde fitnessapparaat te bestellen, wij bellen u dan voor het maken van een afspraak. Tevens adviseren wij u bij het afhalen een bus of aanhanger mee te nemen. Bij bezorgen wordt het gemonteerde model door 1 koerier bezorgt, deze heeft in sommige gevallen hulp nodig bij het uitladen.Haal de ervaring van fitness experts in huis. De ProForm Performance 300i loopband geeft je 16 professionele voorgeprogrammeerde oefeningen die zijn ontworpen door gecertificeerde personal trainers. Gebruik programma's voor snelheid, interval en wattage om doelgericht je conditie te verbeteren. Bijvoorbeeld een interval programma waarbij je trainen op hoge intensiteit ("werk oefeningen") afwisselt met trainen op lage intensiteit ("herstel oefeningen"). De intensiteit voor werk en herstel training pas je zelf gemakkelijk aan. Kies voor je eigen instellingen om op je eigen manier te hardlopen. De sneltoetsen voor snelheid en helling zetten jouw 300i altijd direct op de gewenste stand. De 300i werkt zowel met mijl als kilometer. Selecteer zelf je gewenste eenheid.

Kies voor comfortabele trainingsomstandigheden. De ProForm Performance 300i heeft een tablet houder om tijdens het hardlopen je eigen training apps te gebruiken. Een geluidssysteem met iPod en MP3 aansluiting om je eigen hardloopmuziek af te spelen. Een ProDeck schokdemper die je bewegingen op vangt en de belasting op je lichaam vermindert. Accessoire vakken waar je ook een bidon in kwijt kan.
De ProForm Performance 300i heeft alles in huis om lange looptochten comfortabel te houden. Dat ga je merken aan je prestaties. Volg op het scherm je helling, hartslag wattage, snelheid, tijd, tempo, calorie verbruik en afstand. Gebruik het verlichte ronde LED Watt display om overzicht te krijgen op de kracht die je verbruikt. Dit helpt je bijvoorbeeld in je interval programma's om de waarde van je resultaten te beoordelen.

Is motivatie het probleem, dan is iFit Live de oplossing. Door lid te worden van de iFit community krijg je grote hoeveelheden nieuwe trainingsmogelijkheden. Vervang je normale training eens door een trainingsprogramma van 8 weken dat steeds de lat iets hoger legt. Of kies voor unieke programma's zoals "30 days with Jillian Michaels" en "Backpacking through Europe". Naast dergelijke programma's van professionele personal trainers heb je de mogelijkheid om je eigen route op Google Maps te kiezen. De loopband past je helling aan op het terrein. Houdt wedstrijden tegen andere iFit leden, deel resultaten en wissel tips uit. Gebruik de motivatie van actief gezelschap en de motivatie van professionele begeleiding om je resultaten binnen handbereik te krijgen. Bij deze loopband is iFit Live 'enabled' wat betekent dat de iFit Live aansluiting er al in zit en je alleen nog maar een online abonnement hoeft aan te schaffen indien je hiervan gebruik wilt maken.

De Performance 300i is een "Space Saver" loopband. Hij is ontworpen om gemakkelijk op te klappen en te verplaatsen, zodat hij nooit in de weg staat. Het "Easy Lift assist" systeem helpt je bij het opklappen als je klaar bent met sporten. Dit systeem begeleid de loopband tijdens het opklappen en uitklappen en zorgt ervoor dat je zelf nauwelijks kracht hoeft te zetten. Na het opklappen gebruik je de transportwielen om deze loopband te verplaatsen. Zo heb je de ProForm Performance 300i altijd op de juiste plaats.

€ 559.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten ProForm Fitnessapparatuur Loopband
Product
 

ProForm 225 CSEi Ergometer Crosstrainer Demo Model (in doos)

*Tijdelijk met gratis trainingsschema*


DEZE SPECIALE AANBIEDING met hoge korting betreft een gemonteerd model:Heeft u geen zin of tijd om het apparaat te monteren?Dit fitnessapparaat is reeds gemonteerd dus u kunt direct aan de slag!Demo modellen worden op afspraak geleverd. Wij bellen u zo snel mogelijk om een afspraak te maken.Het gemonteerde model wordt op de begane grond geleverd en het model kan mogelijk wat lichte gebruikssporen bevatten. Levering van demo modellen kan alleen in Nederland (met uitzondering van de Wadden eilanden). Ook kan het gemonteerde model worden opgehaald bij ons magazijn. Bij het af halen is het aan te raden eerst het gemonteerde fitnessapparaat te bestellen, wij bellen u dan voor het maken van een afspraak. Tevens adviseren wij u bij het afhalen een bus of aanhanger mee te nemen. Bij bezorgen wordt het gemonteerde model door 1 koerier bezorgt, deze heeft in sommige gevallen hulp nodig bij het uitladen.De ProForm 225 CSEi Crosstrainer geeft je zin in je volgende training. De rustige en stevige stapbeweging wordt veroorzaakt door het "inertia enhanced" vliegwiel. Het meeste gewicht van dit vliegwiel zit aan de buitenkant. Dit maakt de eerste stap ietsje zwaarder dan op een andere crosstrainer, maar verhoogt de balans en verbetert de vliegwiel omloop. Door deze ongelijke gewichtsverdeling voelt je beweging heel natuurlijk aan. Het "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem houdt deze beweging vloeiend tijdens je training. Dit weerstand systeem is niet alleen bijna geluidloos, maar zorgt ook voor rustige overgangen tussen de 12 verschillende weerstand niveau's. Zo blijft je oefening rustig doorlopen. Je kunt zelf je weerstand niveau kiezen of de 8 programma's van de 225 CSEi crosstrainer gebruiken. Deze programma's passen automatisch de weerstand voor je aan om je oefening uitdagend en effectief te maken. Op het console zie je hoe de oefeningen in elkaar zitten.

Heb je zin om een stuk in Barcelona te hardlopen? Kies voor een iFit Live abonnement en gebruik de meest uitgebreide trainingsmogelijkheden die je ooit hebt gezien. Met Google Maps maak je trainingsroutes en Google Streetview brengt tijdens het hardlopen je omgeving in beeld. Je ProForm 225 CSEi crosstrainer past de weerstand aan om de heuvels en bergen van het terrein in je training te brengen. Deel je favoriete route met andere iFit gebruikers of houdt wedstrijden tegen ze. Leer van de tips en tricks van iFit's gecertificeerde personal trainers en download hun zelf geschreven motiverende programma's. Laat je opzwepen door "America's Toughest Trainer" Jillian Michaels om het uiterste uit je oefeningen te halen.

Bij deze crosstrainer is iFit Live 'enabled' wat betekent dat de iFit Live aansluiting er al in zit. Om hier van gebruik te maken hoef je alleen nog een online abonnement aan te schaffen met een iFit BlueTooth code of via iFit.com en je eigen tablet met BlueTooth op de crosstrainer aan te sluiten.

Je eigen tablet zit handig in de tablethouder van de crosstrainer. Combineer sport en ontspanning met je film, je e-mail of je favoriete website voor je. Download je favoriete fitness app op je tablet en gebruik hem op je 225 CSEi crosstrainer. Je training volg je niet alleen op een fitness app, maar ook op het LCD scherm. Hier zie je de weerstand, snelheid, hartslag, omwentelingen per minuut, wattage, tijd en geschatte calorie verbranding. Om je hartslag te meten houd je de contactpunten in het stuur van de crosstrainer vast. Met een draadloze BlueTooth borstband kun je de hartslag ook meten.

De ProForm 225 CSEi maakt sporten zo gemakkelijk mogelijk. Het "StepThru" ontwerp van het frame maakt het gemakkelijker om op deze crosstrainer te stappen en er weer af te komen. Langer doorgaan wordt gemakkelijker met een flesje water in de houder van de 225 CSEi. De transportwielen maken het gemakkelijker om het apparaat te verplaatsen en zorgen dat het ook in een kleinere woning niet in de weg staat.

€ 319.00

Meerinformatie

Fitnessapparaten ProForm Outlet Showroommodellen
Product