default_mobilelogo

De schatkaart

Rik en Jens gaan naar hun opa en oma. Hun nichtjes Lot en Sanne zijn er ook. Die plagen ze vaak. Als ze taart en ranja hebben gehad, gaan Rik en Jens in de tuin spelen. Daar vinden ze een oude kaart. Hij ziet eruit als een schatkaart van de tuin. Rik en Jens gaan op zoek naar de schat. Wat zou het zijn? Heel veel geld, een pot met goud, of iets anders? "De Schatkaart" is zeer geschikt voor beginnende lezers. AVI E3, clib 4 De tekst is geschreven door Trenke Riksten-Unsworth en de illustraties zijn gemaakt door Kelly van Dijk. Dit boek verschijnt in de kinderboekenweek 2016 en sluit goed aan bij het thema opa en oma.

€ 14.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Spoken bestaan niet

Bram moet naar bed. Hij keek naar een film. Over een spook. Het was eng. Spoken bestaan niet. Dat weet Bram echt wel. Maar hij kan toch niet slapen. Zijn gordijn gaat heen en weer. Er gaat een lamp aan. Die lamp is normaal niet aan! Ook klinkt er een raar geluid. Spoken bestaan niet. Maar wat is er dan? Is er een dief? Durft Bram te gaan kijken? 'Spoken bestaan niet' is een verhaal voor beginnende lezers. Er is in dit boek een lettertype gebruikt dat voor iedereen makkelijk leesbaar is, ook voor kinderen met dyslexie. Leesniveau Avi E3, Clib 3 Hardcover 37 pag.

€ 14.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Kik is eenzaam

Kik voelt zich eenzaam. Hij wil naar een vriend. Naar zijn beste vriend. Maar ... hij weet niet eens wie dat is. Heeft hij wel een beste vriend? Kik gaat om raad vragen bij Uil. Uil weet alles. Trefwoorden: eenzaam | vrienden | dieren leeftijd 7+ ¦ AVI E3 ¦ hardcover ¦ 40 pagina's ¦ geheel in kleur Dit is een boek uit de serie Boemerang voor Makkelijk Lezen. Deze boeken passen bij de leeftijd, maar zijn eenvoudiger qua leestechniek. Het boek is gezet in de dyslexieletter Heinemann Special, daardoor zullen ook lezers met dyslexie hier hun voordeel mee kunnen doen.

€ 10.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

De bankroof

'Vrijdag breken we in.In de bank.Als het donker is,Terwijl het dorp slaapt.De juiste tijd geeft ik nog door.' Toevallig vangt Rik een gesprek op tussen twee boeven. Ze willen de bank van Steenbeek beroven. Rik probeert sheriff Fin te waarschuwen. Maar die wil niet luisteren. Daarom besluit hij, met hulp van zijn indianenvrienden Maan en Uil, om daar een stokje voor te steken.Uil heeft een goed plan, maar dat is wel gevaarlijk.Toch gaan Rik en Maan midden in de nacht met hun paarden op weg.Zal het ze lukken de boeven te slim af te zijn? Spannend? Er zijn nog meer boeken over Cowboy Rik:-een paard voor rik-De ramp van Goudgroef-De spookstad Trefwoorden: Wilde Westen | cowboys | indianen | paarden | vrienden leeftijd 8+ ¦ AVI E3 ¦ hardcover ¦ 48 pagina's ¦ geheel in kleurDit is een boek uit de serie Boemerang voor Makkelijk Lezen. Deze boeken passen bij de leeftijd, maar zijn eenvoudiger qua leestechniek.Het boek is gezet in de dyslexieletter Heinemann Special, daardoor zullen ook lezers met dyslexie hier hun voordeel mee kunnen doen.

€ 10.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Op bol Tien

Blitz en het vogeltje Priet krijgen onverwachts bezoek: een vreemd mannetje landt op bol Nul. Blitz vindt het leuk om visite te krijgen, maar het moet niet te lang duren. Omdat Tak (het mannetje) geen vervoer heeft om terug te gaan naar zijn eigen bol, bedenkt Blitz een slim plan voor een ruimteschip. Samen met Tak en Priet maakt hij een spannende reis naar bol Tien.Blitz! is een serie voor beginnende lezers. In de boeken is een lettertype gebruikt dat voor iedereen makkelijk leesbaar is, ook voor dyslectici.Leesniveau: AVI E3 - M4 (NL) en leerjaar 1 einde - leerjaar 2 midden (België)Lees ook boek 1 Blitz! en boek 3 Troep in de ruimte

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product