default_mobilelogo

Loes viert kerstfeest

Loes kijkt naar papa. 'Het is van de club', zegt ze. 'Ik mag in de kerk zingen.' Papa kijkt haar boos aan. 'Jij gaat niet naar de kerk. Ook niet met Kerst.' Het is bijna kerstfeest. Loes mag zingen in de kerk. Juf Ans van de club vindt het fijn. Maar papa niet. Hij wil niet dat Loes naar de kerk gaat. Wil hij wel komen als Loes haar lied zingt? Met prachtige illustraties van Trish Flannery. Doelgroep: jongens en meisjes vanaf 6 jaar, Avi E3, Clib 3

€ 5.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Durf Eland avi E3

Er waren eens een beer, een eland en een bever in een ongerept wild woud. Ondanks hun verschillen, waren ze dikke maatjes. Jonge lezers maken in deze reeks kennis met deze drie charmante personages, de situaties waarin ze terecht komen én hoe ze hiermee omgaan. Een rustige eland kijkt altijd vanaf de zijlijn toe hoe zijn vrienden zich in de wildernis vermaken. Af en toe mist hij iets in zijn leven. Daarom besluit hij op een dag een risico te nemen en gaat op zeiltrip. Maar door een storm belandt hij op een onbewoond eiland. Blijft eland bij de pakken zitten of maakt hij er het beste van?

€ 9.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Makkelijk lezen Ik ben geen topmuis

AVI E3-niveauHoe verander je een angstmuis is een topmuis? Jeena is een vriend van Geronimo. Hij probeert Geronimo om te toveren tot een dappere knager. Jeena bedenkt gevaarlijke en enge dingen voor Geronimo. Kan Geronimo zich redden. Eerst door de woestijn, dan naar de Noordpool, vervolgens door de jungle en ten slotte in een donkere grot. Weet de angstmuis zijn kop koel te houden?Speciaal voor onze feestsnuiten hebben we bij een aantal boeken feestartikelen gevoegd. Bij dit boek krijg je servetjes. Spaar alle feestartikelen!De andere feestartikelen vind je bij:Schimmen in het Schedelslot (Ballonnen)Vier knagers in het Wilde Westen (Versiersels voor rietjes)Ridder voor een dag (Feestwegwijzers)Fantasia XII (Vriendschapsarmbandjes)Expeditie Zonnesteek (Plaktattoos)

€ 9.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Mo en Tijger lossen het op

Heb je een probleem? Geen paniek! Mo en Tijger de tijgerteckel lossen het graag voor je op. Met de scherpe blik van Mo en de speurdersneus van Tijger vormen ze een supergoed team.In dit boek vind je vijf verhalen: over een verdwenen kat, een groentedief, een schat op een eiland, een kampeervakantie met oma en een varken dat Chanel heet.Groei mee met Mo en Tijger: van AVI-niveau E3 naar niveau E5!

€ 7.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Jens kampeert bij de boer

'Jens kampeert bij de boer' is het tweede deel in een nieuwe serie van Vrouwke Klapwijk. Eerder verscheen 'Jens en de slaapbus'. De vrolijke illustraties van Andrea Kruis maken het lezen extra leuk. Dit boek is geschreven op AVI-niveau E3, voor kinderen van 6 jaar en ouder.'Jens kampeert bij de boer' is een grappig verhaal voor beginnende lezers. Jens gaat met zijn vader, moeder en zusje kamperen. Hij heeft er helemaal geen zin in, want hij wil liever naar een vakantiepark. Maar als ze eenmaal op de boerderij zijn is het eigenlijk heel leuk. Hij mag zelfs meehelpen en beleeft de spannendste avonturen.

€ 9.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product