default_mobilelogo

Benno op vakantie dyslexie uitgave

'Een spook,' hoort hij fluisteren. Verbaasd kijkt Benno om. Waar is een spook? Hij ziet helemaal niets. Zachtjes loopt hij door naar het bed.'Tom, wakker worden! Er is een spook in onze kamer,' hoort hij nog een keer fluisteren.Benno mag mee op vakantie. Ze gaan naar de bergen.Benno vindt het erg fijn om mee te gaan. Alles is toch heel anders op vakantie.Hij ruikt en ziet allemaal nieuwe dingen. Het huis is ook anders...En het huis maakt in de nacht vreemde geluiden... Zou het soms een spook zijn?Om voor te lezen voor kinderen vanaf 6 jaar.Zelf te lezen vanaf 7 jaar.

€ 16.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Benno en de hondendieven dyslexie uitgave

De man steekt zijn hand uit. Benno ruikt eraan. Mmm, hij ruikt een hondensnoepje. De man opent zijn hand. Benno eet het snoepje op. 'Wil je nog een snoepje?' vraagt de vrouw met zachte stem. Dat wil Benno wel. Tom gaat met Benno boodschappen doen, Benno moet even buiten wachten... Het leven gezien door de ogen van een onhandige Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen een geheel vormen, maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor kinderen vanaf 6 jaar. Zelf te lezen vanaf 7 jaar.

€ 14.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Benno de boevenvanger dyslexie uitgave

Benno steekt zijn kop door het gat. Dat gaat goed! Nu probeert hij verder te kruipen. Zijn voorpoten zijn al aan de andere kant van het hek. 'Nog een stukje verder, Benno,' blaft Timmie. Maar dan zit Benno vast. Muurvast! Hij kan niet meer voor of achteruit. Tweede deel van de Benno serie. Het leven gezien door de ogen van een onhandige Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen één geheel vormen, maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor kinderen vanaf 6 jaar. Zelf te lezen vanaf 7 jaar.

€ 16.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Benno het bernertje dyslexie uitgave

De mensen pakken Benno op. Ze geven de boerin een hand en nemen hem mee in de auto. Benno ziet zijn moeder en tante kijken. Hij ziet ook zijn broertjes en zusjes kijken. Wat gebeurt er? Waar ga ik naar toe? denkt hij. Help, help, ik wil terug. Ik wil naar mijn moeder. Ik wil naar mijn broertjes en zusjes! Op een dag wordt Benno opgehaald door een nieuw baasje. Eerste deel van de Bennoserie. Het leven gezien door de ogen van een jonge Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen een geheel vormen, maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor kinderen vanaf 6 jaar. Zelf te lezen vanaf 7 jaar.

€ 16.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product