default_mobilelogo

Otto's ongelofelijke onderzeeër

Opa Otto is een gekke man. Hij heeft zelf een onderzeeër gebouwd. En hij wil opzoek gaan naar een zeemonster. Samen met Jonas. Maar een zeemonster? Dat klinkttoch hartstikke gevaarlijk? Jonas weet niet of hij wel mee wil gaan. Stel datze écht een zeemonster vinden? Een avontuurlijke strip op AVI M6 over o.a.grootouders, de onderwaterwereld en een eng monster.

€ 10.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

Film gekaapt!

Ricardo heeft een rol in een film met zijn grote held: piraat CarlitoKraaiennest. Dat betekent zwaardgevechten en spectaculaire stunts! Maar op defilmset loopt ook de bazige filmproducent Bas Bulder rond. Hij vindt dat zijndochter Antoinette eigenlijk Ricardo's rol had moeten krijgen. Samen verzinnenRicardo, Carlito en Antoinette een plan om Bas Bulder buitenspel te zetten. Eenecht piratenplan! Een toneelleesboek op AVI M6-E6 over o.a. acteren, piraten,stunts en de politie.

€ 11.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product
 

De goudgravers van Aruba

Iedereen wil goud vinden en gelooft dat rijkdom gelukkig maakt. Maar is dat welzo? Een leesboek vol avontuur over o.a. vriendschap, geschiedenis en anderelanden. De goudgravers van Aruba is geschreven op AVI M6 en sluit aan bij deleesmethode Estafette. Het boek is een aanrader voor kinderen vanaf ongeveer 9jaar (groep 6).

€ 11.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Fictie
Product