default_mobilelogo

Mack en Kaya

Mack en Kaya zijn de beste vrienden. Samen beleven de jongens allerlei avonturen, waarin kinderen zich gemakkelijk zullen herkennen. Samen spelen, zwemmen, vlinders in de buik, monsters en veel meer herkenbare onderwerpen in een vrolijk jasje. De korte verhalen zijn zeer geschikt om voor te lezen aan jonge kinderen.

€ 5.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Van mij en van jou

Hoera! Het succesvolle poëzieprentenboek van Hans & Monique Hagen en Jan Jutte is weer verkrijgbaar. En dat niet alleen: Floor Minnaert maakte van alle gedichten prachtige, vrolijk makende liedjes. Op muziek uit alle windstreken worden vele herkenbare onderwerpen bezongen. Muziek waar ook ouders blij van worden. Liedjes om mee te zingen, om op te dansen of om stil naar te luis-teren. Net zo herkenbaar, ontroerend en verrassend als Jij bent de liefste! Een filosofisch en poëtisch geheel met dubbele bodems en onverwachte wendingen.

€ 14.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Het verlegen poesje

Het verlegen poesje raakt tijdens een wandeling zijn moeder en broertjes en zusjes kwijt met behulp van een mol en een eekhoorn en een kikker en een hondje vindt ze toch de weg terug naar huis.

€ 7.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Pieter gaat naar school

In dit boek wordt op een speelse manier duidelijk hoe het eraan toegaat als je naar school gaat. Allerlei begrippen worden uitgelegd, maar ook sociaal-emotionele aspecten komen aan de orde. Het boek is zeer geschikt om voor te lezen aan kinderen die binnenkort naar school gaan, maar zal ook bij kleuters die al een tijdje naar school gaan veel herkenning oproepen. Met veel kleurige illustraties van Anita Engelen, inclusief een mooie overzichtsplaat.

€ 12.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Spelen op het strand

Roos gaat met haar papa een dagje naar het strand. Van zand maakt ze de mooiste dieren. Maar wat een pech! Steeds zijn er strandgasten die per ongeluk haar bouwwerk kapotmaken. Papa besluit Roos een handje te helpen en samen maken ze een zeehond. Maar dan komt er uit de verte een pony aanhollen … Linda Bikker maakte de illustraties en schreef de tekst op rijm. Een vrolijk prentenboek vol kijk- en voorleesplezier voor peuters en kleuters. Linda Bikker heeft diverse boeken voor kinderen geschreven en getekend. In deze serie prentenboeken verschenen de titels Rommel op de boerderij, Dieven in de dierentuin, en Speuren in het bos. In 2017 maakte ze het BCB-actieboek Bange Barend leert vliegen.

€ 9.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Schuddebollepats! Het grote Kaatje voorleesboek

Kaatje en haar vrienden beleven geweldige avonturen. Ze houden logeerpartijtjes, verkleden zich voor carnaval, zingen slaapliedjes en picknicken aan zee.De leukste verhalen over vriendschap, met veel humor en taart!Om voor te lezen en om samen met je kind van te genieten.

€ 16.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Waar is de kleine paashaas

De korte teksten en kijkgaten in dit dikke kartonboek over het voorjaar en Pasen nodigen uit om te zoeken en te ontdekken. Je kunt eieren tellen, bepaalde haasjes zoeken, het verhaaltje lezen of gewoonweg kijken wat er allemaal gebeurt op de gedetailleerde platen. Hoe langer je kijkt, hoe meer je zult ontdekken. De verborgen grapjes maken het steeds opnieuw een vrolijke zoektocht. Een boek om vaak op te pakken en in te kijken. Een voordeel: mama is er niet altijd voor nodig! Want ook zonder voorlezen biedt dit boek voldoende vermaak! Peuteren.nl (Marion Middendorp) over Waar is de rode ridderhelm? In dezelfde vormgeving verschenen ook: Waar is de gele grijper?, Waar is de kleine dino?, Waar is het gouden kroontje? en Waar is de piratenvlag?.

€ 9.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

The Incredibles

Bob Parr was vroeger de grootste held van de wereld - Mr. Incredible! Nu woont hij samen met zijn gezin in een buitenwijk en is zijn leven een stuk rustiger geworden. Maar niet voor lang! Volg de familie Incredible en andere superhelden zoals Frozone als zij naar de wereld van de superhelden teruggeroepen worden om tegen Syndroom en het kwaad te vechten. In The Incredibles 2 komt de hele superheldenfamilie terug met een spannend avontuur. Violet en Dash en natuurlijk baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. Een nieuwe Nemesis verschijnt en onderwerpt de hele familie Parr en hun krachten aan de ultieme test. Ter ere van deze heerlijke Disney film verschijnt er een dubbeldik Gouden Boekje over de superheldenfamilie Parr en al hun doldwaze avonturen. The Incredibles 1 & 2 verscheen in 2018 zowel in Amerika als in Nederland.

€ 12.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Het kleine draakje kokosnoot naar school

Het Kleine Draakje Kokosnoot kijkt al wekenlang uit naar de dag waarop hij naar school mag. Maar als het dan zover is, heeft het kleine vuurdraakje toch een beetje buikpijn... Moet hij echt de hele dag zonder mama en papa doorbrengen? Zullen de andere drakenkindjes en de juf aardig zijn? Gelukkig ziet hij zijn vriendin Lulu net voor hij binnengaat. Zij neemt hem bij de hand en kan niet wachten om hem alles te tonen!

€ 14.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

De Sneeuwman, Het verhaal van

Op een decemberochtend wordt James wakker en het sneeuwt. Opgewonden rent hij naar buiten en maakt een sneeuwman. Met ogen van kooltjes, een oude groene hoed en sjaal, een mandarijn als neus, is de sneeuwman perfect! James is zo dol op hem dat hij hem bijna niet alleen wil laten. Midden in de nacht wordt hij wakker en kruipt zijn bed uit om naar zijn Sneeuwman te kijken. Tot zijn grote verbazing komt hij tot leven… Deze versie van dit verhaal, dat het magische gevoel van Kerstmis zo goed weet over te brengen, zal weer een heel nieuw publiek aantrekken! Voor het eerst in 40 jaar wordt het verhaal over James en de Sneeuwman verteld in een 160 pagina's tellend leesboek. Een van 's werelds meest geliefde kinderboekenauteurs ontfermde zich over deze versie. Michael Morpurgo scheef meer dan 130 boeken, en won vele prijzen!

€ 13.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

The Jungle Book

Diep in de jungle van India vindt panter Bagheera een verlaten mensenbaby. Liefdevol groeit het jongetje Mowgli op bij een wolvenfamilie. Hij is de beste maatjes met zijn wolvenbroertjes en met alle andere dieren om hem heen. Totdat de tijger Shere Khan, die een hekel aan mensen heeft, terugkeert naar dit deel van de jungle. De Raad van Wolven beslist dat Mowgli, voor zijn eigen veiligheid, moet vertrekken. Maar Mowgli wil niet weg, hij wil in de jungle blijven. Hij ontsnapt ternauwernood aan de hongerige slang Kaa. Na een ruzie met Bagheera vlucht Mowgli de jungle in en ontmoet dan de beer Baloe. Deze vrolijke beer met zijn hart van goud leert Mowgli hoe hij zich altijd beregoed kan voelen. Maar het gevaar loert, niet alleen van de tijger Shere Khan, maar ook van de swingende orang-oetang Apenkoning Lowietje.

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Kolletje Dirk Kom erbij! Vriendenboekje

Kolletje & Dirk - Kom erbij! van Pieter Feller en Natascha Stenvert is een fijn geprijsde bundel met nieuwe verhalen over de avonturen van Kolletje en haar vriendje Dirk. De boeken over Kolletje en Dirk zijn niet meer weg te denken tijdens het dagelijkse voorleeskwartier thuis en op school. Kom erbij! bevat vier nieuwe Kolletje-verhalen die perfect aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek 2018: over vriendschap Speciaal voor deze Kinderboekenweek is ook een Kolletje & Dirk Vriendenboekje verkrijgbaar in een handig formaat, zodat er genoeg ruimte is om te schrijven. Met veel vrolijke fullcolourillustraties én een kleurplaat. Het leesboek is los te koop voor € 4,99 of samen met het Vriendenboekje voor € 7,50. 'Wat een heerlijk voorleesboek!' Vadersenmoeders.nl

€ 7.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Bijzondere keus, meneer de reus!

Bijzondere keus, meneer de reus is een grappig verhaal van Erik van Os en Elle van Lieshout, waarin op een avond een ober en een chef-kok samen op het terras van hun restaurant zitten. Er is nog geen enkele klant geweest. Net als ze naar huis willen gaan, staat er een reus op de stoep. 'O nee', denkt de kok, 'als we daar maar genoeg eten voor hebben!' Job van Gelder maakte de prachtige illustraties bij dit boek.

€ 14.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Ik ben de koning

Schildpad weet niet wat hem overkomt: er ligt een kroon op zijn rug. Hij is de koning! Dat kan niet anders. Maar daar zijn de andere dieren het niet mee eens. De kroon past iedereen! Wie is dan de echte koning...?

€ 15.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product