Schuddebollepats!

De tofste voorleesverhalen over Kaatje en haar vrienden!Kaatje wordt 's nachts wakker, want haar been slaapt. Kamiel heeft een oplossing bedacht! Hij zingt voor elk lichaamsdeel een slaapliedje... Maar of dat werkt?Het is carnaval en Victor wil zich verkleden. Hij heeft een staart, strepen op zijn gezicht en brult gevaarlijk. Ziet Kaatje dat hij een tijger is?Kaatje is jarig, en dus moet er een taart gebakken worden. Frits en Frats gaan meteen aan de slag. Als dat maar goed komt...

€ 16.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Emma Bos, eenhoornexpert

Ben jij een eenhoornexpert? Maak dan kennis met Emma Bos... Jullie hebben veel gemeen! Emma bos is een aandoenlijk nieuw prentenboekkarakter. Ze barst gewoon van informatie en kennis die ze graag wilt delen. Ze heeft zichzelf bestempeld tot eenhoornexpert en heeft al haar speelgoedknuffels en huisdieren verkleed met hun eigen unieke hoorns. Wel vreemd dan dat ze niets doorheeft als er een échte eenhoorn haar huis komt binnenwandelen. Een heerlijk grappig verhaal van een nieuw prentenboek dreamteam, Morag Hood en Ella Okstad, over een eenhoorn die zich midden in het zicht verstopt en een klein meisje dat zich compleet onbewust is van zijn aanwezigheid! Hét boek voor fans van eenhoorns, regenbogen en magie!

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Alles wat ik weten wil heb ik uit een Gouden Boekje

Op een goed moment besef je dat zo goed als alle belangrijke dingen van het leven aan bod komen in de vlinderachtige fantasierijke wereld van de Gouden Boekjes. In tijden waarin zaken als verdraagzaamheid en vertrouwen in de medemens het vaak moeten afleggen tegen eigenbelang, fake nieuws en populisme biedt de meest geliefde kinderboekenserie ter wereld op een humoristische manier praktische en vooral wijze levenstips! Een Gouden Boekje voor kleine en grote mensen samengesteld en ingeleid door uitgever Dik Broekman.

€ 15.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Het Gouden Vrienden Boek

In 65 jaar Gouden Boekjes zijn ontelbare vriendschappen gesloten. 1-let Feestvarken geeft op zijn eigen feestje al het eten weg. In Rolle Bolle Beest maken de dieren kennis met een heel gek dier; een platypus! Als ze hem eenmaal wat beter leren kennen, wil iedereen vrienden met 'm zijn. In dit feestelijke Gouden Boek vind je de allermooiste vriendschappen. Lees het samen met je beste vriend!

€ 15.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Balotje vriendenboek

Dit vrolijke, eigenzinnige meisje heeft tijdens al haar avonturen zo veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt; ze kan ze bijna niet onthouden. Daarom is er nu dit Balotje vriendenboek, zodat niet alleen Balotje, maar ook jij voor altijd mooie herinneringen kunt bewaren aan je vrienden en klasgenootjes. Met leuke originele vragen en ruimte voor een eigen tekening of pasfoto.

€ 10.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Het Fruitorkest

Appie appel en Bonita banaan hebben genoeg van het geruzie tussen het groente en fruit op de marktkraam. Samen gaan ze op avontuur en ontdekken de kracht van vriendschap en muziek. Een heerlijk en origineel full colour boekje in handzaam formaat met harde kaft, voor kinderen vanaf 4 jaar. Inclusief CD met luisterboek en liedjes om mee te zingen: Ben je zoet of zuur, groente of fruit, het maakt niet uit, het maakt niet uit. Ben je uitgedroogd of een bonk sap. Het geeft geen klap, het geeft geen klap. Het verhaal wordt verteld in rijmvorm. Dit is prettig om naar te luisteren en de cadans helpt jonge kinderen om zich te concentreren: Ach ja, het is altijd hetzelfde liedje, zegt de tomaat tegen het bietje. zoveel soorten, zoveel smaken, dus: bemoei je met je eigen zaken! Voor de illustraties in het boekje zijn poppen gebruikt uit de voorstellingen van het poppentheater van de schrijfster. In het boekje zit een cd met luisterboek: 1. Luisterboek: Het boekje wordt voorgelezen en hierin zijn twee liedjes verwerkt. Daarna de liedjes nog extra: zodat ze tijdens het lezen of voorlezen kunnen worden beluisterd: 2. Het Bananenlied 3. Ben je zoet of zuur? Het boekje is geschikt als bijdrage aan projecten tegen pesten op de onderbouw van de basisschool. Een deel van de opbrengst van het boekje gaat naar goede doelen voor kansarme kinderen: Het Vergeten Kind en het Liliane Fonds. Joke Nijland was jarenlang onderwijzer in het basisonderwijs in Amsterdam. Zij richtte een poppentheater op, waarmee zij in heel Nederland voorstellingen gaf en in de jaren '90 had zij, op locatie, Poppentheater Mirakel aan de Stromarkt in hartje Amsterdam.(zie www.theaterinstituut.nl). Zij werkte mee aan poppenfilm producties, het KRO-televisieprogramma Kiekeboe en Emma-TV in het AMC te Amsterdam. Daarnaast werkte zij met peuters en volwassenen met een verstandelijke beperking.

€ 14.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Vrienden maken alles leuker

Ga mee op een wonderlijke reis met Belle & Boo! Vaar tegen de golven in met een zeilboot, ontdek schatten in de diepe oceaan en speel in een wolkenparadijs... Samen met je beste vriend is er niets wat je tegenhoudt. Een gewone dag wordt een geweldig avontuur. Want met vrienden is alles leuker!

€ 14.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

een dagje uit met nijntje

Het leven van nijntje en haar vrienden is geen moment saai! In dit boek vol verhalen en liedjes gaat nijntje varen, bowlen en op schoolreisje. Ze zoekt eieren op een boerderij. Ze neemt haar vriendjes mee op een groots, muzikaal avontuur. Maar ook dichterbij huis is er genoeg te ondernemen. Volg maar eens een vlinder en kijk waar je uitkomt! Zing mee met de liedjes en volg nijntje en haar vriendjes in het boek! Met nijntje en de speelgoedboot, nijntje gaat bowlen, nijntje en de vlinder, nijntje gaat voorop, nijntje en de verdwenen eieren en de schoolreis van nina

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Zes Goudse kaasjes

Er liggen zes kazen in het pakhuis, maar ze verdwijnen. Waarheen? Ze gaan op reis, de hele wereld over. De een met de boot naar Engeland, de tweede met de vrachtwagen naar Frankrijk. maar de laatste gaat mee met Teuntje naar huis!

€ 7.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Naar Amerika! Met de Rotterdam

Het is oktober 1959. De 7-jarige Lottie gaat met haar ouders en haar hond Sprits verhuizen naar Amerika. In Rotterdam gaan ze aan boord van een gloednieuw stoomschip van de Holland-Amerika Lijn, dat toevallig ook Rotterdam heet. Acht dagen doet het schip er over om naar de andere kant van de oceaan te varen. In die acht dagen beleven Lottie en Sprits een geweldig avontuur in een prachtige parallel vertelling. Sprits raakt zoek en Lottie gaat naar hem op zoek. Tijdens die zoektocht ziet de lezer het hele schip, met veel verborgen grapjes en details. Sprits komt uiteindelijk terecht, want hij wordt gevonden door niemand anders dan prinses Beatrix, die ook meevaart op het schip. In samenwerking met SS Rotterdam.

€ 7.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Ik ben nog lang niet moe!

Het is bedtijd voor de kleine vos in dit aandoenlijke en grappige Gouden Boekje! Helaas heeft de kleine vos veel meer energie dan vader vos had verwacht. Met prachtige warme illustraties en een verhaal dat alle ouders herkenbaar zullen vinden. Ik ben nog niet moe! is een heerlijk boekje bij jouw eigen kleine vosjes bedtijd routine. 'Een Gouden Boekje over bedtijd dat elke ouder herkenbaar zal vinden. Het perfecte voorleesverhaaltje voor het slapen gaan.'

€ 7.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Het leukste kijk en leesboek ooit!

Dit superleuke kijk- en leesboek is uitstekend geschikt als eerste woordenboek voor peuters en kleuters. Aan de hand van vrolijke en kleurrijke Scarry-tekeningen maakt je kind kennis met meer dan 700 voorwerpen en leert het tellen, het alfabet opzeggen, de maanden, kleuren en lichaamsdelen benoemen en nog veel meer. Neem samen een kijkje op school, in de keuken of in de supermarkt, maak een uitstapje naar de boerderij of de haven en geef je ogen de kost! Goed voor urenlang kijk- en leesplezier!

€ 17.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Naar de tandarts

'Woezel! Pip! Wakker worden!' roept Buurpoes geschrokken. Haar vriendjes zitten meteen rechtop. 'Mijn tand!' Waar haar tand een seconde geleden nog zat, gaapt nu een gat. En op het muurtje, voor haar voeten, ligt de tand. 'O nee,' zegt Woezel. 'Je moet naar de tandarts,' zegt Pip. Maar daar is Buurpoes nog nooit geweest, ze vindt het heel spannend! Gelukkig gaan Woezel en Pip met haar mee. De tandarts bekijkt Buurpoes' tandjes en leert haar hoe ze haar gebit beschermt tegen gaatjesmonsters. Hij legt de vriendjes ook uit wat wisselen is. Buurpoes hoeft nu nooit meer zo te schrikken als ze een tandje mist.

€ 6.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Nellie Cezar De vier seizoenen

In De vier seizoenen gaan de kleuters met Nellie en Cezar op stap in de vier seizoenen. Ga mee picknicken in de zomer en sleetje rijden in de winter.

€ 14.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Waar is mijn potje

‘Luiers zijn vies, jakkiebah!’ zegt de Kleine Prinses. ‘Ik wil geen luiers meer!’ Eerst vraagt de Kleine Prinses zich af of een potje wel zo handig is, vooral als het net even te ver weg staat… maar al gauw zit ze erop als een koningin op haar troon!

€ 12.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Het gouden hondenboek

Al decennialang bevolken honden de Gouden Boekjes. Ze leiden een stoer hondenleventje of juist het aller aller aller áller áller-kleinste hondenbestaan. Ze houden van zichzelf en van taartjes, ze ontdekken een brandje of de wereld om hen heen. Maar je kunt er zeker van zijn: je vindt geen hond in de pot! In dit Gouden Voorleesboek vind je verhalen over Meneer de hond, Pietepaf het circushondje, Hansworst, Vier hollende hondjes en Nieuwe avonturen van Hondje Eigenwijs.

€ 15.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Binnenstebuiten

Riley wordt net als iedereen door haar emoties geleid: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in Hoofdkwartier, het bestuurscentrum in het hoofd van Riley. Daar geven ze haar advies voor de dingen van het dagelijkse leven. Riley en haar emoties doen hun best om aan het nieuwe leven in San Francisco te wennen, maar dan gebeurt er iets wat het Hoofdkwartier op stelten zet. Boek met originele film op dvd

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Rapunzel

Rapunzel is een meisje met wel 20 meter lang magisch goudblond haar. Als baby is ze gestolen uit het paleis van haar ouders en opgesloten in een verborgen hoge toren waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen. Ze snakt naar avontuur en droomt ervan de toren te verlaten en een normaal tienermeisje te zijn. Boek met originele film op dvd

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

Frozen

Het koninkrijk Arendelle is door de toverkracht van Prinses Eisa in een ijswereld veranderd. Eisa is de bergen ingevlucht, bang voor haar eigen mysterieuze magie. Haar dappere zusje Prinses Anna gaat samen met ijsverkoper Kristoff en zijn rendier Sven, op pad om haar zus te zoeken. Boek met originele film op dvd!

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product
 

LEGO Animal Atlas

Dieren van over de hele wereld in prachtige LEGO® bouwwerken!Maak op elk continent kennis met de schitterende dieren van onze planeet. Kom alles te weten over hun bijzondere leefomgeving. Laat je inspireren door de meer dan 100 prachtige LEGO bouwwerken, van tijgers tot schildpadden e nvan dromedarissen tot kameleons. Bouw zelf wilde dieren met de handige tips uit het boek!

€ 19.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Kleuterboeken
Product