default_mobilelogo

Anna en de paashaas

Vandaag is het Pasen.Anna en haar broertje Lars zijn al vroeg wakker.Samen gaan ze paaseitjes zoeken.Waar zou de paashaas de eitjes verstopt hebben?Al snel vinden ze een heleboel chocolade-eitjes.En wat is het moeilijk om daar af te blijven ?Een grappig verhaal over de zoektochtnaar paaseitjes. Voor peuters vanaf 24 maandenmet de wereld rondom het kind als thema.

€ 13.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Peuterboeken
Product
 

Woezel Pip Baby's eerste boekjes

Vier vrolijke kartonboekjes in een luxe geschenkdoos over herkenbare, thematische onderwerpen voor de allerkleinsten. De achterzijde van de boeken zijn bedrukt met een illustratie van Woezel & Pip, waardoor de vier boeken samen een puzzel vormen. Een speelse en toegankelijke kennismaking met lezen - een prachtcadeau voor de allerkleinsten. Ontdek de wereld met Woezel & Pip!

€ 11.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Peuterboeken
Product
 

De Gruffalo

Extra mooie kartonuitvoering waar zelfs monsters hun tanden in kunnen zetten. Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruitziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen - dat had Muis toch niet verwacht...

€ 10.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Peuterboeken
Product