default_mobilelogo

De wolkenontdekker

Zijn naam is Tobias.Iedereen noemt hem de WOLKENONTDEKKER.De wolkenontdekker heeft niet veel vrienden.Hij ontdekt de wolken helemaal alleen en beleeft de mooiste avonturen.Maar dan verschijnt er een onverwachte bezoeker in zijn avonturen.Zou het zo kunnen zijn dat twee wolkenontdekkers beter is dan een?Een prachtig prentenboek over de kracht van verbeelding, het belang van vriendschap en het laten zien dat anders zijn mag. Helemaal mooi voor wie al eens een vorm in de wolken heeft gezien.

€ 5.00

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Kleine Koos en de bange beer

Er woont een monster in het bos en Kleine Koos gaat naar hem op zoek! Maar het enige wat hij vindt, is een bange beer! Zal de beer hem willen helpen bij zijn zoektocht? Een hartverwarmend verhaal over vriendschap en je angsten overwinnen.

€ 13.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

De kleine walvis De kleine walvis in de winter cassette

Prentenboek van het Jaar De kleine walvis en het vervolg, De kleine walvis in de winter, van Benji Davies zijn nu verkrijgbaar in een luxe geschenkcassette. Dit perfecte cadeau voor de feestdagen wordt geleverd met een losse full colour print om in te lijsten! In De kleine walvis spoelt na een stormachtige nacht een kleine walvis op het strand aan. De eenzame jongen Boy zorgt voor hem. Hun vriendschap verandert beide levens voorgoed. In het vervolg, De kleine walvis in de winter, komen Boy en de walvis weer samen. Wanneer Boys vader vermist raakt, wordt Boy ongerust en gaat hij op onderzoek uit. Daarbij krijgt hij onverwacht hulp van zijn oude vriend, de kleine walvis. 'Een prachtig ontroerend, hartverwarmend verhaal. De illustraties zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Echt een boek om van te genieten.' Ineke van Nispen, Boekhandel Van Kemenade & Hollaers, Breda

€ 19.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Het zwarte gat

In dit kleur- en voorleesboek beleven Suske en Wiske een spannend avontuur. Inge Bergh vertelt het verhaal van de Ketnetreeks na. Bij de tekst horen leuke inkleurprenten van de kleine helden. Kleur ze in en maak je eigen voorleesboekje!

€ 8.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Profeet Elia

Daar gaat Elia. Naar het paleis van koning Achab. 'Ik heb een boodschap voor u', zegt hij tegen de koning. 'U hebt de God van Israël boos gemaakt. Het zal niet meer regenen, totdat ik de Heere daarom vraag.' Vanaf die dag regent het niet meer. Elia zit hoog in de bergen, bij de beek Krith. Vogels brengen hem vlees en brood. Zo zorgt de Heere voor de profeet. Na drie jaar bidt Elia tot God. Er verschijnt een wolkje aan de hemel. De droogte is voorbij. In de serie Verhalen voor jou worden bekende Bijbelverhalen verteld voor de jongste kinderen. Met aantrekkelijke illustraties van Willeke Brouwer.

€ 9.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Stille nacht

Een hartverwarmend verhaal over een kerstfeest dat veel bijzonderder was dan iemand ooit had kunnen vermoeden. Vlak voor Kerst zit Karl kleumend aan de waterkant naar de bevroren rivier te kijken. Van wat hij ziet, wordt hij niet vrolijk: zijn woonplaats Oberndorf ligt er in de ijzige kou uitgestorven bij. Er gebeurt niets bijzonders. Daar moet verandering in komen, vindt Karl. Hij zal op zoek gaan! Net zolang tot hij iets bijzonders vindt. Maar hoe Karl ook zoekt, er gebeurt niets bijzonders. Alles in het dorp is even treurig. En dan gaat het orgel van de Sint- Nikolauskerk ook nog kapot. Betekent dit dat het kerstfeest dit jaar net zo grauw en alledaags wordt als alle andere dagen?

€ 9.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Pinny de pinguïn

Arre houdt erg van dieren. Op een dag gaat hij met zijn klas naar de dierentuin. Maar Arre had nooit verwacht dat hij daar een nieuw vriendje zou vinden ... Een verrassend prentenboek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal

€ 13.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Huismus Harrie

Hallo. Mijn naam is Harrie. Huismus Harrie. Ik ben een vogel. Een huismus, om precies te zijn. 'Huismus Harrie' is een bijzonder en uniek vormgegeven prentenboek voor kinderen van 3-6 jaar dat vertelt over dat onhandigheid ("O, Harrie!") niet alleen maar onhandig is, maar ook juist grappig kan zijn en zelfs kan leiden tot iets moois.

€ 9.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Een meisje in Parijs

De stad met de meeste lichtjes. De mooiste oude gebouwen. En met de mooiste woorden. Dat is Parijs.Vanuit elk van de twintig arrondissementen van de stad Parijs wordt iets verteld, in zowel de Nederlandse als de Franse taal. Overal is wel iets mee te maken dat anders is dan hoe de volwassen werkelijkheid misschien bedoeld is. Dit boek laat de beleving van bijzondere plekken, gebouwen, monumenten etc. zien door de ogen van een avontuurlijk meisje met grote liefde voor Parijs! Het tweetalige kinderboek 'Een meisje in Parijs' is voor nieuwsgierige kinderen van 6-12 jaar. Daarnaast blijkt de doelgroep nog uitgebreider dan dat: Volwassenen die van Parijs houden, leerlingen van het voortgezet onderwijs die Franse les krijgen en reizigers die een stedentrip naar Parijs maken met hun (klein)kinderen.La Ville Lumière. Avec ses très beaux monuments anciens. Avec ses très jolis mots.C'est Paris. Une histoire en néerlandais et en français qui se déroule dans chacun des vingt arrondissements de Paris. Partout il se passe quelque chose qui échappe au monde des adultes. Une petite fille est amoureuse de Paris. Ce livre relate ses aventures dans des endroits et des monuments pittoresques. Qu'est-ce que tu voudrais vivre à chaque endroit?Le livre d'enfant bilingue 'Une petite fille à Paris' est destiné aux enfants curieux de 6 à 12 ans.

€ 9.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Wat is de tuin mooi

Een klein lieveheersbeestje verkent de tuin.Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kijkt het rond.Natuurlijk zijn er ook nog andere dieren in de tuin.Kijk maar goed naar wat ze allemaal meemaken.Een glinsterend hebbeding met een lieveheersbeestje dat je kunt voelen.Voor nieuwsgierige kinderen vanaf 2 jaar.Met illustraties van Emiri Hayashi.

€ 16.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Sint en de pakjesdief

Op een avond ontdekt Sinterklaas een pakjesdief in zijn pakhuis. 'Ik heet Kabouter. Ik kom wat spulletjes halen,' zegt hij. 'Dat noem ik stelen,' zegt Sinterklaas. 'Dat noem ik gerechtigheid,' zegt Kabouter. 'En weet u waarom? Omdat wij nooit iets krijgen. Bij ons komt u nooit. Bij ons zijn ook kinderen, hoor!' Hoe zal Sinterklaas dit oplossen?

€ 10.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Lente, zomer, herfst en winter

Bekijk de avonturen van de populairste kat Dikkie Dik door de seizoenen heen niet alleen op papier, maar ook op het scherm via de gratis bijbehorende dvd! Lente, zomer, herfst en winter Het leventje van Dikkie Dik ziet er in de zomer natuurlijk heel anders uit dan in de lente, herfst of winter. In dit dikke voorleesboek neemt de ondeugende kat je mee op avontuur. Zo zoekt hij paaseitjes in de lente, gaat hij naar het strand in de zomer, woedt er een storm in de herfst en gaat Dikkie Dik sleetje rijden in de winter. In de dikke voorleesbundel zijn per seizoen vier spannende verhaaltjes verzameld. Gratis dvd In 'Dikkie Dik - Lente, zomer, herfst en winter' kun je de avonturen van Dikkie Dik niet alleen op papier lezen en bekijken, maar ook op het scherm: bij het boek zit een gratis dvd met daarop alle 16 verhalen uit het boek plus nog eens 8 extra animaties. Het hele jaar door lees- en kijkplezier dus, thuis of onderweg in de auto.

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Varkentje krijgt gips

Varkentje breekt zijn pootje en moet geopereerd worden. Met grote ogen kijkt hij naar alles wat er gebeurt in het ziekenhuis. Waarom moet hij een lampje op zijn poot? En hoe werkt dat precies met die slaapmelk? De vrolijke en humoristische tekeningen laten zien hoe het eraan toe gaat op de operatiekamer en daaromheen. Een vertederend en leerzaam prentenboek! Nelleke Scherpbier (1981) schreef meerdere prentenboeken over thema's als echtscheiding en overgewicht. Ruud Nijman (1982) is als arts-onderzoeker verbonden aan de afdeling Algemene Kindergeneeskunde van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Marianne Witvliet (1951) is illustrator en schrijver van kinderboeken en romans. Eerder maakte dit trio Varkentje krijgt koorts.

€ 11.99

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Honden in de auto

In het telboek Honden in de auto zoeven prachtige vintage auto's voorbij, die zich steeds meer vullen met honden van allerlei pluimage. Het verrassende slot zal voor een brede glimlach zorgen! Achter in het boek staan leuke zoekopdrachten, zoals 'zoek alle honden met hun tong uit de bek' of 'zoek alle auto's met een open dak.' Edward van de Vendel heeft de Nederlandse vertaling (op rijm!) gemaakt. • Van de illustrator van het succesvolle Vrolijke Vogels • Telboek, op rijm gezet door Edward van de Vendel • Luxe uitvoering: linnen rug en pregen in het omslag • Oblong formaat

€ 7.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Blommetjes

In Blommetjes zien we een meisje aan de hand van haar vaderdoor een drukke stad wandelen. Haar vader heeft weinig oog voorzijn dochter of de omgeving: hij is constant met zijn telefoon inde weer. Het meisje daarentegen ziet haar omgeving wél: ze pluktbloemetjes.Maar niet alleen dat, de bloemetjes geeft ze door aan anderen dieeenzaam zijn of verdrietig. Ze maakt hun dag een stukje mooier.En haar vader? Die heeft zijn telefoon inmiddels uitgezet.Een prentenboek dat mensen van alle leeftijden een spiegel voorhoudtover de verstrekkende gevolgen van social media en dekracht van een ogenschijnlijk klein gebaar.* Winnaar van de Governor General's LiteraryAward for Children's Illustrated Books 2015in thuisland Canada* Eén van de tien mooiste prentenboeken van2015 volgens The New York Times* Starred review Kirkus Review* Starred review Publishers Weekly* Starred review School Library Journal* Actueel onderwerp* Ideaal materiaal om als gespreksstof tegebruiken op school

€ 7.50

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product
 

Bang mannetje

Bang Mannetje is bang voor van alles: voor mensen die voordringen bij de bakker (waar hij niets van durft te zeggen), voor het dragen van zijn bloemetjesbroek (ze zullen hem wel uitlachen) en voor rare geluiden in de nacht (er ligt vast een spook onder zijn bed). Hij maakt een afspraak met de toverboom die bange mannetjes van hun angsten afhelpt. De boom waarschuwt hem wel voor de woeste wezens die hij op zijn weg zal tegenkomen - maar daarvoor hoeft hij niet bang te zijn, ze zijn namelijk niet gevaarlijk. Dankzij de waarschuwing trotseert Bang Mannetje draken, reusachtige spinnen en enge heksen. Eenmaal aangekomen bij de toverboom wordt hij meteen gepromoveerd van een Bang Mannetje tot een Best Wel Dapper Mannetje. Tevreden gaat hij naar huis. Hij trekt zijn bloemetjesbroek aan, gaat naar de bakker en bestelt twee taartjes: één voor zichzelf en één voor het spook onder zijn bed.

€ 14.95

Meerinformatie

Kinderboeken Kinderboeken Prentenboeken
Product