Speuren langs de Kust

Vandaag gaan we speuren langs de kust. We neem neen kijkje bij de boten in de haven en bij de spelende kinderen op het strand. We maken een wandeling door de duinen en gaan gezellig schelpjes zoeken op het strand. Zullen we ook even pootjebaden in het water, of gewoon uitkijken over zee? Kom, pak je zaklamp en kijk mee! Vrolijke voorleesverhalen met prachtige zoekplaten. Met een 'zaklamp'van stevig wit karton. Vol met leuke weetjes over het leven langs de kust.

€ 9.99

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Zoogdieren

In dit informatieve stickerboek leer je heel wat boeiende weetjes over zoogdieren. Wist je dat de hersenen van de potvis gemiddeld 7.8 kg wegen en dat een pasgeboren kangoeroe niet groter is dan 2 cm? Bij elk van de 50 weetjes hoort een sticker. Zoek hem op het stickervel en plak hem op de daarvoor bestemde plaats. Zo creëer je zelf je eigen kleine zoogdierenencyclopedie.

€ 5.50

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Kriebeldiertjes

In dit informatieve stickerboek leer je heel wat boeiende weetjes over insecten en andere kriebeldiertjes. Wist je dat kakkerlakken een paar weken zonder hoofd kunnen leven dat een bij wel 97 km per dag kan vliegen? Bij elk van de 50 weetjes hoort een sticker. Zoek hem op het stickervel en plak hem op de daarvoor bestemde plaats. Zo creëer je zelf je eigen kleine encyclopedie over insecten en kriebeldiertjes.

€ 5.50

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Natuur

In dit informatieve stickerboek leer je heel wat boeiende weetjes over de natuur. Wist je dat de grootste boom ter wereld een sequoia is die 83 m hoog is en dat zeesterren eten met hun maag buiten hun lichaam? Bij elk van de 50 weetjes hoort een sticker. Zoek hem op het stickervel en plak hem op de daarvoor bestemde plaats. Zo creëer je zelf je eigen kleine natuurencyclopedie.

€ 5.50

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Vogels

Het gegeven is simpel: bij de 50 weetjes in dit boek moeten 50 stickers geplakt worden. Onze fauna en flora op aarde daarentegen is uitermate complex en boeiend, zoals al deze weetjes onthullen. Vandaar het grotere formaat, waarin de prachtig gedetailleerde illustraties het best tot hun uiting komen. Eens alle stickers geplakt zijn, is het resultaat 4 kleurrijke naslagwerkjes waarin je kunt blijven bladeren, kijken en lezen. Over welke vogel achteruit kan vliegen bijvoorbeeld. Of waarom flamingo's roze zien. En waarin je een echt spookdiertje kunt tegenkomen.

€ 5.50

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Test je brein!

Dit boek zal je hersenen op verschillende manieren op de proef stellen. Het laat je goochelen met getallen en spelen met woorden, het test je logica en je geheugen en het zet je verbeelding, je ruimtelijk inzicht en visuele vermogen aan het werk. Gebruik die vaardigheden om puzzels en raadsels op te lossen, codes te ontcijferen, uit doolhoven te ontsnappen, trucs met kaarten uit te voeren, voorwerpen te laten verdwijnen of van kleur te doen veranderen... Alle puzzels, uitdagingen, trucs en spelletjes zijn samengesteld door dr. Gareth Moore, een expert in braintraining, en zorgen voor een dagelijkse portie hersengymnastiek. Achter in het boek staan tips die je weer op weg helpen als je even vastzit en met de oplossingen kun je jouw antwoord controleren. Maar denk eerst goed na... en geloof niet alles wat je ziet! Vanaf 10 jaar

€ 9.95

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Slimme meisjes programmeren

Slimme meisjes programmeren  Een hond kun je leren wat zij moet doen als er zoek de stok of zit wordt geroepen. Je moet wel duidelijk zijn en steeds dezelfde woorden gebruiken. Bij computerprogrammas werkt dit ook zo. Je geeft duidelijke opdrachten  met woorden die de computer begrijpt. Een computer kan namelijk héél veel opdrachten achter elkaar uitvoeren, waardoor alles wat jij schrijft gebeurt op de computer. Op die manier kun je zelf een spel maken! Je schrijft dan in opdrachten wat de computer moet laten zien en wat er gebeurt als de speler op bijvoorbeeld de pijltjestoetsen drukt. Gaat de speler van jouw spel zeesterren verzamelen in de zee? Of moet een prinses terug naar haar kasteel, maar moet ze eerst langs een heks? Dit kan jij allemaal zelf bepalen! Je moet alleen weten hoe je het aan de computer moet vertellen. Dat vertellen heet programmeren en dat leer je stap voor stap in dit boek. En dan... kun jij hele mooie spellen maken! Om met dit boek te werken heb je een internetverbinding nodig. Je kunt dan online programmeren op de website van Scratch. Hier kun je ons ook vinden! Als je spellen op wilt slaan op Scratch moet je een account hebben, dit is allemaal gratis, er is alleen een e-mailadres voor nodig. Ik zie je daar!

€ 9.49

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Wilde dieren

Hoeveel tijgers zie je? Hoeveel pandaberen kun jij vinden? Hoeveel pinguïns staan er op het ijs? Gebruik je speciale spotlight om te kijken hoeveel dieren jij kunt vinden op allerlei fantastische plekken op onze planeet.

€ 10.00

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Paw Patrol leuke telspelletjes (4 5 j.)

Help Chase, Marshall en de andere pups tijdens hun vele missies en leer tegelijkertijd tellen tot 5: ontdek de cijfers, maak kennis met de volgorde van hoeveelheden, oefen begrippen als 'laatste' en 'middelste', leer een hoeveelheid associëren met een getal en nog zo veel meer. Kortom, superleuke en puptastische oefeningen om vlot te leren tellen! Voor kinderen van 4-5 jaar.Met de vriendjes van PAW Patrol is geen oefening te dol!Andere delen verschenen in deze reeks: [enkel titels, geen omslagen]- Eerste schrijfpret (3-4 jaar)- Eerste telpret (3-4 jaar)- Eerste schrijfspelletjes (4-5 jaar)

€ 6.95

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Paw Patrol leuke schrijfspelletjes (4 5 j.)

Help Chase, Marshall en de andere pups tijdens hun vele missies en leer tegelijkertijd schrijven: maak mooie bogen en golvende lijnen, gids de pups door de doolhoven, verbind elke pup met de juiste badge en nog zo veel meer. Kortom, superleuke en puptastische oefeningen om vlot te leren schrijven! Voor kinderen van 4-5 jaar.Met de vriendjes van PAW Patrol is geen oefening te dol!Andere delen verschenen in deze reeks: [enkel titels, geen omslagen]- Eerste schrijfpret (3-4 jaar)- Eerste telpret (3-4 jaar)- Eerste telspelletjes (4-5 jaar)

€ 6.95

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Paw Patrol eerste telspelletjes (3 4 j.)

Help Chase, Marshall en de andere pups tijdens hun vele missies en zet tegelijkertijd je eerste stappen naar tellen: leer voorwerpen tellen tot 3, oefen begrippen als 'meeste' en 'minste', ontdek de volgorde van hoeveelheden en nog zo veel meer. Kortom, superleuke en puptastische oefeningen om vlot te leren tellen! Voor kinderen van 3-4 jaar.Met de vriendjes van PAW Patrol is geen oefening te dol!Andere delen verschenen in deze reeks: [enkel titels, geen omslagen]- Eerste schrijfpret (3-4 jaar)- Eerste schrijfspelletjes (4-5 jaar)- Eerste telspelletjes (4-5 jaar)

€ 6.95

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Paw Patrol eerste schrijfspelletjes (3 4 j.)

Help Chase, Marshall en de andere pups tijdens hun vele missies en zet tegelijkertijd je eerste stappen naar schrijven: leer rechte en golvende lijnen tekenen, wijs de weg door doolhoven, geef de tekeningen de mooiste kleuren, verbind de pups met hun trucks en nog zo veel meer. Kortom, superleuke en puptastische oefeningen om vlot te leren schrijven! Voor kinderen van 3-4 jaar.Met de vriendjes van PAW Patrol is geen oefening te dol!Andere delen verschenen in deze reeks: [enkel titels, geen omslagen]- Eerste telpret (3-4 jaar)- Eerste schrijfspelletjes (4-5 jaar)- Eerste telspelletjes (4-5 jaar)

€ 6.95

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Oefen je slim! Mijn aller allereerste tel en schrijfspelletjes (3 4 j.)

De reeks Oefen je slim! is een unieke educatieve reeks die de leergierigheid van kinderen stimuleert. De oefenboeken helpen hen op een speelse manier de schoolleerstof onder de knie te krijgen: geen saaie opdrachten dus, maar leuke oefeningen met vrolijke illustraties.Op de leeftijd van drie en vier jaar is uw kind enorm nieuwsgierig: het wil alles weten en langzaamaan krijgt het ook interesse in schrijven en tellen. In dit oefenboek leert uw kind tellen, goed observeren, verschillende lijnen tekenen, logisch denken, de juiste associaties maken en nog veel meer! Bij elke oefening wordt het specifieke doel uitgelegd. Zo weet u als ouder waarop uw kind precies oefent. Kortom, urenlang speel- en oefenpret voor kinderen van 3 en 4 jaar!

€ 9.95

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Jij vs. het boek

In dit boek wordt je brein steeds op een andere manier aan het werk gezet. Ga aan de slag met raadsels, zoekplaatjes en doe-opdrachten. Leg bijvoorbeeld een parcours af met een muntje, teken een gezicht met je ogen dicht, of probeer de doolhof op de cover op te lossen. Lukt het jou om het boek te verslaan?

€ 9.99

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Het grote vraag en antwoordboek Paarden

Wat is een tok? Wat is een strobed? Wat is de schoft? En wat is eigenlijk het verschil tussen hooi en stro? Dit nieuwe vraag- en antwoordboek is het ultieme naslagwerk voor paardenliefhebbers! Zowel kenners als beginnelingen zullen met volle teugen genieten van de 200 (!) weetjes over hun favoriete dier.

€ 17.95

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Zoeken met Rik Vormen en kleuren

Thuis, op restaurant of in de klas: spelend leren kun je overal. En met dit leuke spel van Rik wordt leren gewoonweg een feest! De vrolijke illustraties van Liesbet Slegers toveren spontaan een glimlach op elk gezichtje. Zoeken met Rik vormen en kleuren bevat 50 kaarten die je kind helpen om: * vormen en kleuren te leren * de begrippen 'groter' en 'kleiner' te begrijpen * logisch te redeneren door te elimineren

€ 12.99

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product
 

Het grote Superjuffie doeboek deel 2

Een superleuk nieuw doeboek van Superjuffie! Volop vermaak met de leukste juf ooit Superjuffie heeft de harten van heel Nederland veroverd! Speciaal voor de echte fans is er daarom dit tweede Superjuffie-doeboek, met de allerleukste verhalen, spelletjes, recepten, knutselopdrachten, interviews, quizjes en allerlei weetjes en feitjes over dieren. Lees het geheime dagboek van juf Josje, neem een kijkje achter de schermen bij de allereerste Superjuffie-film en word een echte dierenexpert!  Met een exclusief interview met meester Snor  Bak superlekkere Superjuffie-cupcakes  Doe de grote welk-huisdier-past-bij-jou-test  Volg de tekenworkshop van Annet Schaap  Knutsel een meester Snor-trekpop  De gekste broodjes aap uit het dierenrijk  Heel veel spelletjes, puzzels, raadsels en moppen

€ 9.99

Meerinformatie

Kinderboeken Schoolboeken Basisschoolboeken
Product