default_mobilelogo

2e keus Power Dynamics PD 315SA Actieve Subwoofer 600 Watt RMS

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

In elke degelijke opstelling hoort een subwoofer. Power Dynamics heeft dit begrepen en brengt met de PD-315SA een actieve subwoofer op de markt die van alle gemakken voorzien is.

Zo heeft de PD-315SA een faseregeling van 180°, waardoor je de geluidsgolf "in fase" kan laten komen met de geluidsgolf van de overige speakers. Het resultaat is een samenhangend geluid, met gladde overgangen.

De PD-315SA heeft een instelbare cross-over frequentie tussen de 35 en 160Hz. Ook het signaal level is aan de achterkant van de versterker in te stellen. Optimaal kan de subwoofer een druk behalen van 130dB.

Het inkomende signaal kan doorgelust worden naar een 2e subwoofer of versterker. Via de thru output kan het volledige signaal doorgestuurd worden waarna je het zelf kan afmixen met een cross-over. Via de mid & high freq output word het doorgestuurde signaal afgekapt bij 120Hz en stuurt de versterker alles daarboven door.

Dit artikel wordt als palletzending verzonden

Actieve subwoofer met 38cm (15") Bass Woofer. Ingebouwde versterker met 600 watt RMS vermogen. Ingebouwde cross-over voor het direct aansluiten van 2 satellieten. Robuuste, on-the-road behuizing. Aansluitingen: 2x XLR gebalanceerde ingangen, 2x XLR Thru full-range output, 2x XLR Mid & High frequentie output. Voorzien van 2 handgrepen aan de zijkant. Limit, signaal, protect / peak en power indicator. Instelbare faseregeling van 180°. Subsonic-filter: 35Hz. Maximale geluidsdruk @ 10% THD: 125dB. Frequentiebereik +/- 3dB: 45Hz - Crossover. Frequentiebereik -10dB: 35Hz - Crossover. Versterker: 600W RMS. Vermogen: 600W RMS, 800W Max. Voorzien van tophat voor plaatsen van statief. Aan/Uit en Groundlift schakelaar. Aansluitspanning: 220-240VAC / 50Hz (1000VA / Fuse 12A). 1x Subwoofer. 1x Stroomkabel. 464 x 520 x 519mm. Gewicht ca. 40 kg..

€ 509.15

Meerinformatie

Muziekwinkel Subwoofers Power Dynamics
Product
 

2e keus Power Dynamics Verstelbare poten vierkant 100 180cm (Set van 4 stuks)

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze aluminium poten zijn nodig om je podium hoogte te geven. Door het handige mechanisme zijn deze poten in hoogte verstelbaar en ideaal inzetbaar in buiten terrein of op ruwe ondergronden. Met 60x60mm zijn dit de stevigste poten in zijn klasse en de perfecte ondersteuning voor je podiumdelen. Deze poten zijn ook geschikt voor andere doeleinden.

Omdat bij de bouw van een podium vele verschillende mogelijkheden en oplossingen zijn kun je voor een vrijblijvende offerte het beste contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij staan je graag te woord om samen een fantastisch podium samen te stellen.


Specificaties en afmetingen 60x60mm aluminium profiel. In hoogte verstelbaar 100-180cm. Speciaal zelf vergrendelend systeem. Ingebouwde liniaal voor eenvoudige installatie. Rubberen voetjes tegen beschadigen van de vloer. TÜV gekeurd. Gefabriceerd in Europa.

€ 159.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Podium Power Dynamics
Product
 

2e keus Vonyx TX15A PA Actieve Subwoofer 15 inch 1000 Watt

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze Vonyx TX15A subwoofer met geïntegreerde 1000W versterker is voorzien van een 15" woofer en crossover filter. De subwoofer is stevig ontworpen en produceert super strakke dreunende bastonen van een uitstekende kwaliteit. Met een SPL max. van 125dB weet deze subwoofer een enorm hoge druk te genereren met heerlijk diepe bassen tot gevolg. Vanwege de lichtgewicht constructie en de ingebedde handgrepen is de subwoofer gemakkelijk te vervoeren. Geschikt voor mobiele DJ's, thuisgebruik, studio's, feesten enz.


Kenmerken Actief, dus met ingebouwde versterker. Subwoofer speciaal ontworpen voor de laagste bassen. Metalen grill voor wooferbescherming. Aan zijkanten ingebedde handgrepen. Bekleed met akoestisch vilt en slijtvast. Tophat voor plaatsing van een top speaker. Per stuk geleverd.
Specificaties Peak power: 1000W. Power max.: 500W. Output power: 250W. Frequency response: 25Hz - 20kHz. SPL max: 125dB. Subwoofer: 15". Connector: RCA & stereo binding post.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 640 x 510 x 445mm. Gewicht ca. 21kg.

€ 159.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Subwoofers Vonyx
Product
 

2e keus BeamZ BAC504 Aluminium LED PAR 12x 12W incl afstandsbediening

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ BAC504 aluminium LED PAR

De BeamZ BAC504 is een LED PAR met 12x 12W LED's in een aluminium behuizing. Doordat de behuizing zorgt voor de nodige koeling is er geen geforceerde koeling nodig in de vorm van een ventilator. Dit zorgt ervoor dat deze LED spot volledig stil is en dat maakt de BAC504 perfect voor gebruik in ruimtes waar het geluid van een ventilator als hinderlijk kan worden ervaren. De BAC504 wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening zodat iedereen er mee overweg kan. De lichtintensiteit van de 12 LED's is uiteraard naar wens regelbaar middels een ingebouwde dimmer. Ook beschikt de BAC504 over een stroboscoop effect zodat hij voor vele toepassingen ingezet kan worden. Installatie van meerdere spots is eenvoudig vanwege de doorkoppelingsmogelijkheden voor zowel stroom als DMX / data. Op slechts één stopcontact kunnen zo meerdere units aangesloten worden en dat maakt installatie een stuk eenvoudiger.

Kleur

De hedendaagse LED spots kenmerken zich door de vele kleuren die ze kunnen maken. Daar waar vroeger elke PAR lamp slechts één kleur kon geven (door middel van een kleurenfilter) is het met LED technologie mogelijk om vrijwel elke kleur uit één lamp te laten komen. Deze verscheidenheid aan kleuren wordt mogelijk door kleurenmenging. De BAC504 beschikt over 12 RGBW LED's met enorm veel mogelijkheden. Elke LED heeft de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit waarmee vele kleurvariaties mogelijk zijn. Indien bijvoorbeeld rood en groen tegelijkertijd aan worden gezet zal de spot een gele kleur geven. Door te spelen met de intensiteit van de rode of groene kleur kan een enorme variëteit aan gele kleuren gemaakt worden. Op die manier kunnen ook andere kleuren zoals paars gemaakt worden waarmee ook weer vele varëtieten mogelijk zijn. Door de toevoeging van de witte kleur is het ook mogelijk om van alle mogelijke kleurcombinaties pastelkleuren te maken. De BAC504 is hiermee in staat om enorm veel kleuren te maken.

Effecten

Alle mogelijke kleuren die met de BAC504 gemaakt kunnen worden kunnen gedimd worden. Zeker bij het gebruik van meerdere spots kan zo een schitterende en kleurrijke lichtshow gecreëerd worden voor het uitlichten van wanden om zo een gezellige sfeer te creëren. Het stroboscoopeffect, waarmee snelle flitsen mogelijk zijn, geeft mogelijkheden voor gebruik in danscafé's, clubs en discotheken. 

Sturing

Om het maximale uit de BAC504 te halen is sturing via DMX uiteraard mogelijk. Met maxiamaal 8 kanalen kan de BAC504 zo eenvoudig aan een bestaande lichtshow toegevoegd worden maar hij kan natuurlijk ook perfect dienen als basis voor een nieuw lichtplan. Voor simpel gebruik kan de spot via de meegeleverde afstandsbediening bediend worden. Kies simpelweg een kleur of effect en de lamp doet de rest. Wil je er helemaal geen omkijken naar hebben dan is de geluidsgestuurde of automatische mode een uitkomst. Bij beide mogelijkheden werkt de spot dan volledig zelfstandig en is er geen extra bediening meer nodig. Het instellen van de spot kan simpel en snel door het LCD display op de achterzijde.

De BAC504 is door zijn vele mogelijkheden geschikt voor tal van toepassingen. Door de geluidsarme behuizing zonder ventilator kan hij ook prima gebruikt worden op plaatsen waar het stil moet zijn. Rustige kleurverlopen of snelle en flitsende effecten, het is met de BAC504 allemaal mogelijk.


Kenmerken

12x 12W 4-in-1 LED's. RGBW kleurmenging. DMX en Stand-alone mode. 2, 3, 4 (2 mogelijkheden) of 8 DMX kanalen. Lichtgewicht aluminium behuizing zonder ventilator. Master/Slave functie. Afstandsbediening meegeleverd. Voorgeprogrammeerde shows. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Controle paneel met LED display. DMX in/uitgang via 3-pin of 5-pin XLR. Powercon in- en uitgang.

Specificaties

Stralingshoek: 19°. Field angle: 36°. Aantal LED's: 12 LED's van 12W per LED (4-in-1 LED's). Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & wit). Stroboscoopsnelheid: 1 - 24 fps. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 120W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 275 x 280 x 95mm. Gewicht: 3.2kg.

€ 149.00

Meerinformatie

Muziekwinkel LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ BAC502 LED PAR aluminium RGBAW UV incl afstandsbediening

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Geweldige effecten met de BeamZ Professional BAC502

De BeamZ BAC502 is een aluminium LED PAR uit de professionele BAC-serie LED spots. Deze BAC502 beschikt over 7x 12W 6-in-1 LED's (RGBAW-UV) en 144 SMD RGB LED's. Door deze combinatie is een zeer kleurrijke lichtshow te creëren waarbij de in een ring geplaatste SMD LED's zorgen voor extra 'bewegend' effect. De BAC502 kan door middel van DMX of de meegeleverde afstandsbediening aangestuurd worden zodat de professional én een leek beide gebruik kunnen maken van deze geweldige PAR spot. Door de geavanceerde koelingstechnologie is er geen ventilator nodig en dat maakt de BAC502 100% stil.

Kleuren

De 7 in het midden geplaatse LED's zijn zogenaamde 6-in-1 LED's wat wil zeggen dat elke LED 6 kleuren heeft. Deze kleuren zijn Rood, Groen, Blauw, Amber & Wit (RGBAW) + UV / Blacklight (-UV). Door dit grote aantal kunnen weer ontelbaar veel andere kleuren gemaakt worden door middel van kleurenmenging. De toevoeging van wit zorgt er mede voor dat pastelkleuren ook tot de mogelijkheden behoren. Omdat bij elke willekeurige kleur alle LED's zullen branden wordt een zeer hoge lichtopbrengt verkregen alles alle LED's op vol vermogen branden. 
Voor extra effect en kleur is de BeamZ Professional BAC502 voorzien van een ring bestaande uit 144 SMD RGB LED's. Deze LED's zijn verdeeld over 4 secties die allemaal apart zijn aan te sturen. Omdat elke SMD LED een RGB LED is is het ook hier weer mogelijk om vele kleuren te maken. Door de secties afwisselend van elkaar te laten branden zijn geweldige effecten zoals looplichten mogelijk. 

Sturing

De BAC502 is een LED PAR uit de BeamZ Professional serie. Dit is niet alleen vanwege de robuuste en stevige bouw maar ook vanwege de vele mogelijkheden. De BAC502 kan namelijk via DMX aangestuurd worden met maar liefst 28 kanalen maximaal (meerdere kanaal opties mogelijk). Hiermee heb je volledige controle over de spot en zijn vele geweldige effecten mogelijk. De BAC502 kan dan ook perfect als basis dienen voor een lichtshow maar kan natuurlijk ook worden opgenomen in een bestaande lichtshow. Voor de minder veeleisende gebruiker is het mogelijk om de BAC502 via de meegeleverde afstandsbediening te gebruiken. Bediening via de afstandsbediening werkt uiterst eenvoudig en intuïtief. Andere opties om de BAC502 op een simpele manier te gebruiken zijn geluidsbesturing en automatische sturing. Door de ingebouwde microfoon kan de spot volledig zelfstandig werken waarbij hij reageert op muziek. Bij de automatische mode kan er uit een van de ingebouwde programma's gekozen worden. In zowel de geluidsbesturing als automatische mode zal de BAC502 uiteraard laten zien wat hij in huis heeft.

Behuizing

De BAC502 is voorzien van een aluminium behuizing. Naast het feit dat dit robuuster en steviger is dan kunststof is er nog een groot voordeel te noemen. Bij de BAC502 werkt de behuizing namelijk ook als koeling. Dit heeft tot gevolg dat de BAC502 géén ventilator heeft en dus volledig stil is. Dit maakt de BAC502 ook geschikt voor lunchrooms, bibliotheken, eetcafe's en andere plaatsen waar het draaien van (meerdere) ventilatoren als hinderlijk ervaren kan worden. Voor eenvoudige installatie is het mogelijk om meerdere BAC502 spots met elkaar te verbinden qua stroomvoorziening én eventueel DMX / data. Op die manier kunnen meerdere spots simpel en snel geïnstalleerd worden zonder dat hierbij voor elke lamp een stopcontact nodig is.


Kenmerken

7x 12W 6-in-1 LED's + 144 SMD RGB LED's. RGBAW-UV kleurmenging. DMX en Stand-alone mode. 3, 6, 7, 25 of 28 DMX kanalen. Lichtgewicht aluminium behuizing. Geen ventilator, dus 100% stille werking. Master/Slave functie. Afstandsbediening meegeleverd. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Voorgeprogrammeerde shows. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Controle paneel met LED display. Powercon in- en uitgang voor stroomdoorkoppeling.

Specificaties

Stralingshoek: 26°. Field angle: 46°. Aantal LED's:  7x 12W 6-in-1 LED's (RGBAW-UV). 144x SMD LED's (RGB). . Aantal kleuren: 6 - Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV / blacklight. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 140W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 260 x 275 x 100mm. Gewicht: 3.1kg.

€ 186.15

Meerinformatie

Muziekwinkel LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

2e keus Vonyx MEG040 megafoon 40W met record en sirene functie

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Vonyx MEG040 megafoon 40W met record en sirene functie. De MEG040 is een compacte megafoon maar heeft desondanks wel een vermogen van 40W. De megafoon is voorzien van een afneembare anti-feedback microfoon en verstelbare polsband.

De Vonyx MEG040 heeft een sirene functie waardoor de gebruiker eenvoudig de aandacht kan opeisen. Deze functie kan ook op andere vlakken erg handig zijn om bijvoorbeeld aan te geven dat de tijd op is bij een (sport)evenement. Als laatste is de MEG040 voorzien van een recordfunctie die de gebruiker in staat stelt om opnames te maken.


Kenmerken Voorzien van sirene en record functie. Afneembare anti feedback microfoon. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare polsband meegeleverd.
Specificaties Vermogen: 40W max.. Bereik: tot max. 1 km. Werkt op 6x D-Cell batterijen (niet meegeleverd).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 190 x 330mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.3kg.

€ 22.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Megafoons Vonyx
Product
 

2e keus SkyTec SKY 1000B versterker 2x 1000W Zwart

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De SkyTec SKY-1000B versterker 2x 1000W is een versterker voor semi-professioneel gebruik. De moderne techniek in deze versterker staat garant voor langdurige topprestaties ook bij zwaardere belasting. Vanwege de lage prijs en de hoge kwaliteit zijn de SkyTec SKY-serie versterkers vooral erg geliefd onder de startende DJ's die een betaalbare geluidsinstallatie willen samenstellen. Met de versterkers uit de SKY-serie zijn vele (hobby) DJ's begonnen en ondanks dat deze versterkers al jaren worden verkocht zijn ze nog steeds onverminderd populair. Logisch ook, want in al die jaren is de hoge mate van betrouwbaarheid gebleken en heeft deze serie keer op keer bewezen dat je ook voor een relatief lage prijs toch goede apparatuur kan kopen.

De SKY-1000B is met zijn vermogen van 2000W totaal geschikt voor de aansturing van de grotere speakers. Het geven of draaien van feesten in bijvoorbeeld een schuur of zaaltje valt daarom onder werkterrein van de SKY-1000B. Door de standaard breedte van 19" kan de SKY-1000 in een 19" rack of flightcase worden ingebouwd. De versterker is voorzien van RCA en 6,3mm jackingangen en voor het aansluiten van de luidsprekers zijn meerdere opties aanwezig. Speakon, 6,3mm jack en schroefterminals zorgen ervoor dat vrijwel elke luidsprekerkabel met deze versterker verbonden kan worden.

De SKY-1000B staat garant voor een goede geluidskwaliteit en door de krachtige hoogvermogen eindtrappen is een goede aansturing van bijpassende speakers een vanzelfsprekendheid.


Kenmerken Betrouwbare moderne techniek. Verzonken volumeregelaars per kanaal. Blauwe LED output meters per kanaal. Groot frequentiebereik. Snelle response-tijd. Electronische bescherming. Koeling d.m.v. ingebouwde ventilator. Geschikt voor 19" montage.
Specificaties Vermogen:
2x 500W @ 8 Ohm. 2x 1000W @ 4 Ohm. . Vervorming: <0.5%. Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz. S/N Ratio: >98dB. 19 inch inbouwhoogte: 3U. Aansluiting speakerkabel: Schroef/Speakon/6,3mm jack. Ingang: RCA & 6,3mm jack. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 482 x 270 x 132mm. Gewicht: 11kg.

€ 159.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Disco versterkers SkyTec
Product
 

2e keus BeamZ LED gordijn 2 x 3m met 96 RGBW LEDS en controller

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ LED gordijn 210 x 320cm met 96 RGBW LEDS en controller. Een schitterend hoogwaardig LED gordijn, ook wel sterrendoek genoemd, welke vervaardigd is uit een hoge kwaliteits en vlamvertragende stof. De stof is voorzien van 96 LEDs in de kleuren rood, groen, blauw en wit. Via de meegeleverde controller kunnen allerlei effecten opgeroepen worden waardoor het LED gordijn perfect is voor het aankleden van een podium of DJ Booth, eventueel samen met de kleinere variant van 130 bij 205 centimeter, die gebruikt kan worden om een DJbooth weg te laten vallen op het podium. Het is ook mogelijk om de LEDs via DMX (8 kanalen) aan te sturen. Hiermee is het met behulp van een controller mogelijk om zelf programma's te maken of op te roepen.

Het gordijn is rondom voorzien van gaten zodat het eenvoudig op te hangen is aan bijvoorbeeld een truss. Met de meegeleverde handige tas en herbruikbare binders kan de set makkelijk meegenomen en opgehangen worden. Dit maakt deze sterrendoek ook geschikt voor bijv. verhuur.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, daar kan je het zelf niet voor maken!

Kenmerken

96 dimbare LEDs. DMX bestuurbaar (8 kanalen). Modi: flits, fade, strobe en muziekgestuurd. Doek / gordijn van hoogwaardige en vlamvertragende stof. Incl. draagtas, afstandsbediening en herbruikbare binders.

Specificaties

96 LEDs in de kleuren rood, groen, blauw en wit. Aansluitspanning 230Vac / 50 Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 210 x 320cm. Gewicht 5kg

.

* Levering excl. standaards.

€ 189.00

Meerinformatie

Muziekwinkel LED Effecten BeamZ
Product
 

2e keus SkyTronic AV 120FM Stereo Karaoke versterker met USB

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De SkyTronic AV-120FM is een all-round versterker voorzien van 2 microfoon ingangen voor bijvoorbeeld karaoke en een USB poort voor het afspelen van MP3 bestanden, direct vanaf een USB-stick.

De versterker is voorzien van een FM-tuner-functie, USB-aansluiting voor MP3 bestanden, Bass / Treble en Echo regeling, dynamische displayweergave, twee microfoon ingangen enz.. Ook perfect voor toepassingen bij Hifi en achtergrondmuziek.


Kenmerken 2x 60W Mini karaoke versterker. USB aansluiting. FM tuner functie. Bass/Treble en Echo regeling. Dynamische displayweergave. Twee microfoon aansluitingen. Geforceerde koeling.
Specificaties Uitgansvermogen 2x 60W. Impedantie 4 - 8 Ohm. Input sensitivity:Line 250mV - 47kOhm. Input sensitivity:Mic (unbalanced) 5mV - 600 Ohm. Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz.
Levering 1x SkyTronic versterker. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 280 x 245 x 100mm. Gewicht 2.8kg.

€ 75.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Karaoke versterkers SkyTronic
Product
 

2e keus BeamZ Blacklight UV TL buis 45cm met armatuur

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Complete Blacklight UV TL verlichtingsbalk met starter en TL buis met een lengte van 45cm.

De Blacklight is het welbekende lichteffect wat voor een mysterieus sfeertje zorgt waarbij witte en fluoriserende objecten oplichten.

De set is direct klaar voor gebruik


Kenmerken Lengte: 45cm. Aansluitspanning 230V / AC. Inclusief starter.

€ 19.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Blacklight BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ Panther 15 compacte LED moving head met afstandsbediening

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ Panther 15 compacte LED moving head met afstandsbediening. Deze moving head is voorzien van een krachtige en heldere 10W 4-in-1 LED voor een zeer hoge lichtopbrengst. Door de 4-in-1 technologie kunnen enorm veel kleuren gemaakt worden en omdat de LED ook voorzien is van wit behoren pastelkleuren ook tot de mogelijkheid. De Panther 15 is door zijn compacte afmetingen makkelijk mee te nemen waardoor het de perfecte keuze is voor bijvoorbeeld DJ's of standbouwers.

Het hart van de BeamZ Panther 15 is de 10W 4-in-1 LED met de kleuren rood, groen, blauw en wit. Door deze kleuren te mengen kunnen enorm veel kleuren gemaakt worden waardoor een schitterende en kleurrijke lichtshow ontstaat. Uiteraard beschikt de Panther 15 moving head over enkele effecten zoals een dimmer en stroboscoop om de lichtshow weer extra effect te kunnen geven. De kop van deze moving head is natuurlijk beweegbaar waardoor de lichtstraal snel door de ruimte gaat. Via DMX kan het effect volledig naar wens bestuurd worden in 4 of 13 kanaals mode. Voor de minder veeleisende gebruiker kan de Panther 15 ook automatisch werken. Door middel van enkele ingebouwde programma's of de geluidsbesturing heb je er verder geen omkijken naar. De meegeleverde afstandsbediening maakt de bediening nog weer eenvoudiger waardoor er totaal geen kennis nodig is van lichteffecten. Iedereen kan dus gebruik maken van de Panther 15, dus ook perfect voor feestjes thuis of in de tuin.

Kenmerken

1x 10W 4-1 RGBW CREE LED. IR-afstandsbediening. DMX en Stand-alone mode. 4 of 13 DMX kanalen. Automatische en muziekgestuurde bediening. Master/Slave-functie. DMX in / uitgang via 3-polige XLR. Instelbare strobe snelheid. 0-100% Dimmer. Individuele kleurregeling. LED-display.

Specificaties

Vermogen: 24W. Pan: 540°. Tilt: 270°. Stralingshoek: 10°. Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw en wit). Aantal LED's: 1 (4-in-1 LED 10W). Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 175 x 155 x 290mm. Gewicht: 2.3kg.

€ 89.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Movingheads BeamZ
Product
 

2e keus SkyTec SPJ PA910 Mobiele Geluidsinstallatie met bluetooth

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een professioneel 10" 400W Mobiel geluidssysteem met BT ontvanger voor audio streaming naar de versterker, VHF draadloze microfoon, FM radio, afstandsbediening en een geïntegreerde USB-poort en SD-slot voor het afspelen van MP3-bestanden.

Dit "all in one" systeem werkt via de netspanning of via een 12V/3A ingebouwde oplaadbare accu.
Aan de achterzijde van de speaker vind je een extra microfooningang, een AUX line-ingang, het MP3-bedieningspaneel met USB en SD aansluitingen en enkele regelaars voor toonaanpassingen en volume.


Kenmerken 10" 400W Actief geluidssysteem. 1" Titanium compressie-driver. Volumeregelaar voor VHF microfoon. USB, SD/MMC mediaspeler. Afstandsbediening voor MP3-speler. Werking via netspanning of ingebouwde 12V/3A accu. Grote blauwe LCD display voor uitlezen ID tag. Robuuste ABS-behuizing.
Specificaties Uitgangs vermogen 400W. Frequentie bereik 50Hz - 19kHz. Woofer 10". Tweeter 1" Titanium Compression Driver. Frequentie 200.175MHz. Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz or 12V/3A battery.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 250 x 320 x 485mm. Gewicht 7kg.

€ 149.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Mobiele geluidsinstallaties SkyTec
Product
 

2e keus SkyTec zwarte 200W 2 weg luidsprekers voor wand en plafondmontage

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een compact uitgevoerde set van twee 2-Weg luidsprekers van het merk SkyTec. Uitstekende geluidsweergave en derhalve geschikt als HiFi en surround luidsprekers. Ook zeer geschikt als achtergrond luidsprekers in horeca gelegenheden.

Uitermate geschikt voor eindeloze toepassingen door de hoge SPL. Stabiele klankweergave door de combinatie van een 5" (13cm) woofer met een 1" (2,5cm) tweeter.


Kenmerken 2-weg luidsprekers. 5" Woofer met mica conus. 1" Mylar dome tweeter (2,5cm). Incl. montagebeugels voor wand of plafondmontage. Levering per paar.
Specificaties Vermogen: 100W max per speaker. Impedantie: 8 Ohm . Frequentiebereik: 50Hz ~ 20kHz . Gevoeligheid: SPL @1W/1m 89dB .
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 24 x 18 x 16,5cm. Gewicht: 3,9kg / set.

€ 49.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Passieve speakers SkyTec
Product
 

2e keus MAX Disco Subwoofer MAX12SUB 800W 12

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Vul je geluidsset aan met deze MAX12SUB subwoofer. De perfecte aanvulling voor je geluidsset om nóg meer bass uit je systeem te halen. De MAX12SUB is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de MAX speaker serie. Hierdoor past de MAX12SUB perfect in het plaatje bij elke speaker uit de MAX serie.

Met een vermogen van maar liefst 800W is de MAX12SUB geschikt voor iedereen die wat meer bass uit zijn systeem wil halen. De basspoorten versterken het geluid van de subwoofer nog eens extra waardoor je geluidssysteem in de lage frequenties extra zal worden ondersteunt. Om een eventuele aanwezige resonantie tot een minimum te beperken is de MAX12SUB bekleed met een speciaal dempend vilt.

De subwoofer is net als alle andere speakers uit de MAX serie voorzien van handgrepen aan de zijkanten. Hierdoor is hij eenvoudig verplaatsbaar waardoor hij geschikt is voor gebruik "on the road". De hoekstukken zijn voorzien van speciale beschermstukken zodat deze beschermd worden tegen de gevolgen van het vele slepen. Ook de woofer is niet vergeten en deze wordt beschermd door een metalen grill. Voor het eenvoudig opbouwen van je geluidsset en om ruimte te besparen is de MAX12SUB voorzien van een tophat aan de bovenkant. Hierin kan een speciale tussenpaal worden geplaatst zodat de top speakers boven de subwoofer geplaatst kunnen worden.

 Ben je toe aan extra bass? Dan is de MAX12SUB perfect voor jou. De MAX12SUB is de perfecte toevoeging bij de speakers uit de MAX seaker serie.


Kenmerken Wordt per stuk geleverd. Perfecte aanvulling bij de MAX speakerserie. Geschikt voor mobiele DJ's en middelgrote tot grote feesten. Metalen grill voor de woofer. Bekleed met dempend vilt. Basspoorten voor extra diepe bassen. Speciale kunststof bescherming op de hoeken. Voorzien van handgrepen aan beide zijden.
Specificaties Vermogen 800W max.. 12" woofer. Aansluiting: 2x Jack + schroefterminals. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 30Hz - 300Hz. SPL @ 1W/1m (dB): 97.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 37,0 x 41,0 x 48,0 cm. Gewicht: 9,8 kg.

€ 49.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Subwoofers MAX
Product
 

2e keus SkyTec SKY 1500B versterker 2x 1500W Zwart

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De SkyTec SKY-1500B versterker 2x 1500W is een versterker voor semi-professioneel gebruik. De moderne techniek in deze versterker staat garant voor langdurige topprestaties ook bij zwaardere belasting. Vanwege de lage prijs en de hoge kwaliteit zijn de SkyTec SKY-serie versterkers vooral erg geliefd onder de startende DJ's die een betaalbare geluidsinstallatie willen samenstellen. Met de versterkers uit de SKY-serie zijn vele (hobby) DJ's begonnen en ondanks dat deze versterkers al jaren worden verkocht zijn ze nog steeds onverminderd populair. Logisch ook, want in al die jaren is de hoge mate van betrouwbaarheid gebleken en heeft deze serie keer op keer bewezen dat je ook voor een relatief lage prijs toch goede apparatuur kan kopen.

De SKY-1500B is met zijn hoge vermogen van 3000W totaal geschikt voor de aansturing van grote speakers. Het geven of draaien van feesten in bijvoorbeeld een schuur of zaal valt daarmee volledig onder het werkterrein van de SKY-1500B. Door de standaard breedte van 19" kan de SKY-1500 in een 19" rack of flightcase worden ingebouwd. De versterker is voorzien van RCA en 6,3mm jackingangen en voor het aansluiten van de luidsprekers zijn meerdere opties aanwezig. Speakon, 6,3mm jack en schroefterminals zorgen ervoor dat vrijwel elke luidsprekerkabel met deze versterker verbonden kan worden.

De SKY-1500B staat garant voor een goede geluidskwaliteit en door de krachtige hoogvermogen eindtrappen is een goede aansturing van bijpassende speakers een vanzelfsprekendheid.

Kenmerken

Betrouwbare moderne techniek. Verzonken volumeregelaars per kanaal. Blauwe LED output meters per kanaal. Groot frequentiebereik. Snelle response-tijd. Electronische bescherming. Koeling d.m.v. ingebouwde ventilator. Geschikt voor 19" montage.

Specificaties

Vermogen:
2x 750W @ 8 Ohm. 2x 1500W @ 4 Ohm. . Vervorming: <0.5%. Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz. S/N Ratio: >98dB. 19 inch inbouwhoogte: 3U. Aansluiting speakerkabel: Schroef/Speakon/6,3mm jack. Ingang: RCA & 6,3mm jack. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 482 x 380 x 132mm. Gewicht: 12.5kg.

€ 169.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Disco versterkers SkyTec
Product
 

2e keus SkyTec 2 x 1000W DJ PA versterker SPL2000 met EQ

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

PA versterker voor semi-professioneel gebruik, welke in geen enkele DJ-installatie mag ontbreken. Versterker voorzien van meerdere RCA ingangen voor aansluiten van meerdere auidobronnen bv DVD-speler, TV, CD-speler, Tuner etc. Verder op de voorkant een 3.5mm jack aansluiting voor het aansluiten van bijvoorbeeld een MP3 speler. De krachtige eindtrap staat garant voor langdurige topprestaties.


Kenmerken en specificaties Type: SPL-2000EQ. Vermogen - 4 Ohm: 2 x 1000W. Vermogen - 8 Ohm: 2 x 750W. THD: <0.5%. Groot frequentiebereik: 20Hz-20kHz. Ruis: >98dB. Kanaalscheiding: >82dB. Ingangsniveau: 0dB. Ingangsimpedantie: >10kOhm. Uitgangsimpedantie: 4-8 Ohm. Aansluitspanning: 230Vac, 50Hz. 3-Bands equalizer. Blauwe LED frontverlichting. Peak-Clip indicator.
Kenmerken Afmetingen: 482 x 270 x 88 mm (19" x 2U). Gewicht: 5.3 kg.

€ 139.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Disco versterkers SkyTec
Product
 

2e keus Fenton Thuis bioscoop speaker systeem Zwart 5 delig

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een absolute must voor elke home cinema liefhebber, deze schitterende 5.0 speakerset van Fenton. De set bestaat uit twee 3-weg zuilluidsprekers, een 3-weg center luidspreker en twee 2-weg satellietluidsprekers met een totaal vermogen van 335W RMS. Door de uitgebalanceerde selectie van de vijf speakers bij elkaar is een geweldige home-cinema beleving gegarandeerd.

Door de hoge kwaliteit van de luidsprekers en de op de luidsprekers afgestemde behuizingen zorgt deze set voor een zeer goede klank karakteristiek. Dit alles zorgt voor een zeer goede geluidskwaliteit waardoor je niets meer van een concert of film hoeft te missen. De prachtig zwart geleurde luidsprekers zijn eenvoudig aan te sluiten op je surround sound versterker. De twee satellietluidsprekers beschikken over een ophangbeugel en zijn daardoor prima geschikt voor eenvoudige wandmontage. De set wordt geleverd incl. kabels (4x 5 meter en 1x 2 meter)


Kenmerken 335W RMS uitgangsvermogen, 1150 watt maximaal. Satellietspeakers zijn geschikt voor wandmontage. Afneembare grills. Speakers voorzien van klem aansluitingen. Strakke moderne look.
Specificaties Vermogen 335W RMS:. Max. vermogen 1150W. Frequentie bereik 80Hz - 20kHz. Impedantie 4 - 8 Ohm. Woofer 10 en 16 cm. Neodymium Tweeter.
Afmetingen en gewicht Afmetingen:
Front: 20 x 86 x 24cm. Center: 40.5 x 14.5 x 13cm. Rear: 15 x 23 x 14cm. . Gewicht per item:
Front: 7kg. Center: 2.1kg. Rear: 1.2kg.

€ 99.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Complete geluidsinstallaties Fenton
Product
 

2e keus SkyTec STM 3020 4 Kanaals mengpaneel met USB MP3 Zwart

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De SkyTec STM-3020 is een 4-Kanaals mixer voor de aankomende disco DJ en / of geluidshobbyist. Zeer geschikt voor karaoke en het mixen van geluidstracks voor video. Voorzien van een USB ingang voor het afspelen van MP3 's vanaf een USB stick.


Kenmerken 3 Omschakelbare mono/stereo kanalen. Met USB / MP3 ingang - Speler. 2 Omschakelbare phono/line kanalen. Microfoonkanaal voor 2 microfoons. Voice-over. Crossfader. Levering incl. netadapter.
Specificaties Aansluitspanning 12Vac, 300mA . Ingang: Mic 1mV, 1kOhm . Ingang: Phono 3mV, 50kOhm . Ingang: Line 150mV, 100kOhm . Uitgang: Master 1.5V, 600 Ohm . Frequentiebereik 20Hz - 20kHz @ ±0.5dB . T.H.D. 0.02% . Signaal/ruis verhouding: Mic 70dB . Signaal/ruis verhouding: Line 80dB . Signaal/ruis verhouding: Phono 70dB . Hoofdtelefoon uitgang 200mW max. 8 Ohm .
Levering 1x Mengpaneel. 1x Netvoeding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 55 x 230 x 131mm . Gewicht 1kg .

€ 49.00

Meerinformatie

Muziekwinkel DJ mixer SkyTec
Product
 

2e keus MAX Disco Speaker MAX215 2000W 2x 15

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Geweld, muzikaal geweld... dát is wat er als eerste in je opkomt als je de MAX215 hoort. Maar liefst 2000W maximaal vermogen en een dubbele 15" woofer aangevuld met een middentoner en een tweeter is wat dit geweld teweeg brengt. De MAX215 is een speaker met perfect op elkaar afgestemde componenten voor een super vette sound.

Wat je ook wilt, de MAX215 kan het. Schuurfeest of een vet disco feest, de MAX215 is dé speaker voor het echte werk. De hoogwaardige dubbele 15" woofers zorgen voor de meest diepe en strakke bassen die, door de ingebouwde basspoorten, extra worden versterkt. Zoiets heb je het nog nooit gehoord en al helemáál niet voor zo'n prijs. Uiteraard blijft het niet bij heerlijke diepe bassen want de MAX215 is een full range 3-weg speaker. Voor de middentonen en de hoge tonen zijn speciale speakers geplaatst die deze tonen perfect weer kunnen geven. Hierdoor ontstaat een schitterende frequentiekarakteristiek voor een subliem geluid.

Ondanks dat de MAX215 een behoorlijk grote speaker is is hij wel makkelijk te verplaatsen. Aan de zijkanten zijn handvaten ingebouwd waardoor de MAX215 goed te tillen is. Dit maakt de MAX215 perfect voor de mobiele DJ die ook op grotere feesten moet draaien en dus zijn spullen makkelijk moet kunnen verplaatsen. Om beschadigingen tegen te gaan zijn de hoeken voorzien van beschermstukken. Ook de woofers zijn beschermd door een metalen grill.

Ben je op zoek naar betaalbaar geweld? Dan zit je met de MAX215 helemaal goed. Een absolute topper in de MAX speaker serie met een ongekende prijs kwaliteit verhouding.


Kenmerken Wordt per stuk geleverd. Perfect voor mobiele DJ's en grote feesten. Metalen grill voor woofer. Bekleed met dempend vilt. Basspoorten voor extra diepe bassen. Speciale kunststof bescherming op de hoeken. Voorzien van handgrepen aan beide zijden.
Specificaties Vermogen 2000W max.. Full range 3-weg systeem. 2x 15" woofer. Aansluiting: 2x Jack + schroefterminals. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 30Hz - 18kHz. SPL @ 1W/1m (dB): 100.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 33,0 x 46,5 x 102,5 cm. Gewicht: 18,45 kg.

€ 109.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Passieve speakers MAX
Product
 

Adapter kabel Fenton platenspeler

Div. artikelen - onderdelen

€ 9.95

Meerinformatie

Muziekwinkel
Product