BeamZ WH180W LED wall wash met 60x 3W witte LED's

BeamZ WH180W LED wall wash en/of stroboscoop

De BeamZ Professional is een professionele LED lamp met een zeer hoge lichtopbrengst die voor meerdere toepassingen ingezet kan worden. Het witte licht van de WH180W kan gebruikt worden voor het uitlichten van objecten of wanden / muren. Een andere mogelijke toepassing is gebruik als stroboscoop. Met max. 30 flitsen per seconde wordt een miximaal effect verkregen. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook. Dit is voor gebruik in discotheken of bij ander entertainment zeer interessant.

Aansturing

De WH180W kan worden aangestuurd via DMX waarbij er keuze is tussen 2, 6 of 8 kanalen. Dimmer en diverse stroboscoopfuncties zijn hierbij traploos regelbaar en bij de uitgebreidere kanaalopties is het ook mogelijk om de WH180W in 3 secties in te delen voor extra effect. Voor eenvoudigere toepassingen is het ook mogelijk om de WH180W muziekgestuurd te gebruiken. Een interne microfoon zorgt hierbij voor de aansturing zodat een leuk en afwisselend effect ontstaat. Ook is het mogelijk om de WH180W automatisch te laten werken waarbij de snelheid is in te stellen.

Instellingen

De BeamZ Professional WH180W is eenvoudig in te stellen door middel van een display op de achterzijde. Dit display en de 4 toetsen zorgen ervoor dat het menu eenvoudig doorlopen kan worden en dat het zeer eenvoudig is om het effect naar wens in te stellen.

Kenmerken

60x 3W LED's (wit). DMX en stand alone mogelijkheid. Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid. 3 afzonderlijk regelbare secties (in 6 & 8 kanaals mode) van 20 LED's per sectie. Stroboscoopeffect. 0 - 100% electronische dimmer. DMX in- en uitgang via 3 polig XLR. Powerconnector in- en uitgang.

Specificaties

Stralingshoek: 90º. Aantal kleuren: 1. Kleur: Wit. 2, 6 of 8 DMX kanalen. Stroboscoop snelheid: 0 - 30 fps. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 200W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 465 x 330 x 130mm. Gewicht: 6.5kg.

€ 249.00

Meerinformatie

Muziekwinkel LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

BeamZ WH180RGB LED wall wash met 60x 3W LED's

BeamZ WH180RGB LED wall wash voor het uitlichten van een wand of object

De BeamZ WH180RGB met maar liefst 60 LED's is het perfecte effect voor het uitlichten van een wand of object. Door de grote hoek van 90º kan een groot oppervlak in het licht worden gezet. Een muur / wand of een object kan op deze manier letterlijk in de spotlights gezet worden waarbij het mogelijk is om de kleur vast te zetten of telkens te laten veranderen. Door de meegeleverde dubbele beugel is de WH180RGB eenvoudig op te hangen of op de vloer te plaatsen. De verschillende mogelijkheden qua gebruik zorgen ervoor dat de WH180RGB door zowel de professional als de beginner gebruikt kan worden. Alle instellingen zijn eenvoudig en snel te doen met behulp van een ingebouwd menu en het display. De WH180RGB is perfect voor tal van toepassingen op zowel architectonisch gebied in showrooms, galeriën, tentoonstellingen, etc. als op entertainment gebied in café's, discotheken, etc. Door gebruik te maken van LED techniek is het verbruik relatief laag en de levensduur 

DMX

De WH180RGB is via DMX aan te sturen via 5 of 10 DMX kanalen. Het instellen van de kleuren en het regelen van de dimmer of het stroboscoopeffect zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden in de 10 kanaals mode. Voor eenvoudig en snel gebruik kan de WH180RGB ook stand alone gebruikt worden door middel van muzieksturing of door middel van enkele ingebouwde presets. Op deze manier kan de WH180RGB ook snel en effectief ingezet worden door gebruikers die weinig kennis van zaken hebben maar wel de wens hebben voor het uitlichten van een wand of object.

3 Secties

De 60 LED's van de BeamZ Professional WH180RGB zijn ingedeeld in 3 secties van 20 LED's. Elke sectie bestaat uit 20 rode, 20 groene of 20 blauwe LED's. Door het licht van deze secties te mengen ontstaat de mogelijkheid voor vele extra kleuren zoals geel & paars. In de 10 kanaals DMX mode is het mogelijk om ruim 20 voorgeprogrammeerde kleuren op te roepen maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf de kleur te bepalen door gebruik te maken van de dimmerfunctie per sectie.

Met de BeamZ Professional WH180RGB is het uitlichten van een muur / wand of object een fluitje van een cent. Perfect voor het vestigen van de aandacht op jouw showroom, stand, product, etc.


Kenmerken

60x 3W LED's (RGB). DMX en stand alone mogelijkheid. Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid. Automatische mode met snelle of langzame kleur overgangen. 3 secties van 20 LED's (elke kleur is één sectie). Stroboscoopeffect 0 - 30 fps. 0 - 100% electronische dimmer. DMX in- en uitgang via 3 polig XLR. Powerconnector in- en uitgang.

Specificaties

Stralingshoek: 90º. Aantal kleuren: 3, door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Kleuren: RGB (Rood, Groen en Blauw). 5 of 10 DMX kanalen. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 200W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 465 x 330 x 130mm. Gewicht: 6.5kg.

€ 269.00

Meerinformatie

Muziekwinkel LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

B Stock Power Dynamics PDS USB Microfoon met USB en XLR aansluiting

Power Dynamics robuuste metalen handmicrofoon die zeer goed in de hand ligt. De microfoon is voorzien van een gevoelige capsule waardoor elk geluid zeer nauwkeurig geregistreerd wordt.

Door de aanwezigheid van een A/D-converter is deze Power Dynamics PD-USB microfoon uitermate geschikt voor data-overdracht via de mini-USB-aansluiting. Hiermee kan de dynamische microfoon worden aangesloten op een computer of laptop die Windows XP/Vista/7/8 of Mac OS 9/X ondersteunt. Een driver-installatie is hiervoor niet vereist, dus plug-and-record!

Daarnaast kan deze microfoon ook gebruikt worden als "gewone" microfoon waardoor deze PD-USB microfoon een enorm breed toepassingsgebied heeft.

De microfoon wordt geleverd inclusief de benodigde kabels zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Kenmerken:

Geïntegreerde A/D-converter. Geschikt voor Windows XP/Vista/7/8 en Mac OS 9/X. Driver-installatie niet vereist. Ondersteunt monitor audio-opname. XLR/USB-aansluitingen. Stevige metalen behuizing. Geleverd met 1m USB-kabel en XLR - Jack kabel.

Specificaties:

Type: Dynamisch / Cardioide. Frequentiebereik: 60Hz - 15kHz. Gevoeligheid: 2mV/Pa/1kHz. Impedantie: 600 Ohm. Aansluiting: XLR gebalanceerd / mini USB.

Afmetingen en gewicht:

Afmetingen: 51 x 185mm. Gewicht: 280gr.

€ 30.60

Meerinformatie

Muziekwinkel B Stock Aanbiedingen Power Dynamics
Product
 

BeamZ Tiger 7R movinghead reservelamp 230W

BeamZ Tiger 7R movinghead reservelamp 230W. Deze lamp prduceert een zeer helder licht zonder schaduwen. De levensduur van deze lamp bedraagt meer dan 1500 uur.


Kenmerken en specificaties ARC afmeting: 1,3mm. Lumen output: 10000 lm. Kleurtemperatuur: 8.000K. Gemiddelde levensduur > 1.500 hours. In iedere positie te gebruiken.

€ 99.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Movingheads BeamZ Professional
Product
 

B Stock Vonyx SPJ1200 passieve speaker 12 400 Watt

Deze Vonyx SPJ1200 is een 400 Watt 12" passieve speaker in een kunststof behuizing. De perfecte speaker voor de meer gevorderde DJ die op de wat grotere feestjes wil gaan draaien. Het overweldigende volle geluid staat eigenlijk niet in verhouding tot de lage prijs. Met de SPJ1200 kan je met een laag budget je DJ set meteen goed beginnen of upgraden.

Het begint bij de 400 Watt 12" woofer die de door jouw gedraaide beats als geen ander weet neer te zetten. Laag, strak en diep..... precies zoals een goede beat uit een speaker moet komen. Dat alles aangevuld met het geluid uit de tweeter zorgt ervoor dat de SPJ1200 over het hele frequentiebereik een prachtig resultaat weet te bewerkstelligen. Als jij zorgt voor de juiste muzikale input dan zorgt de SPJ1200 ervoor dat jouw publiek het hoort en voelt! Want vergis je niet, met zijn spl max van maar liefst 122dB is de toon snel gezet.

Naast de verbluffende muzikale prestaties is er bij de SPJ1200 ook nagedacht over de behuizing. Omdat deze speaker onder andere is ontworpen voor on-the-road toepassingen moet hij hier natuurlijk ook tegen bestand zijn. Daarom is de behuizing gemaakt van een zeer hard, kras- en stootvrij kunststof (ABS) waardoor de SPJ1200 tegen een stootje kan. Het zou natuurlijk jammer zijn als je na een paar feestjes je nieuwe speaker al in de kreukels hebt liggen. Met de SPJ1200 hoef je daar niet zo snel bang voor te zijn. En omdat er met dergelijke speakers natuurlijk veel gesleept moet worden is er aan elke kant een handvat in de behuizing mee gegoten. Hiermee pak je hem makkelijk op en kan je hem makkelijk transporteren van huis naar de feestlocatie en weer retour.
En er is verder nagedacht..... de grill beschermt namelijk de woofer én de tweeter. Nog een mooi voorbeeld van het doordachte ontwerp.

En ondanks dat de SPJ1200 zeer geschikt is als speaker voor disco en drive-in doeleinden houdt het daar niet mee op. Ook voor andere grote festijnen en evenementen is de SPJ1200 geschikt. Denk hierbij aan sportevenementen, beurzen, demonstraties en voorstellingen.

Omdat de behuizing van de SPJ1200 aan de onderkant is voorzien van een tophat (gat onderin de speaker) is hij eenvoudig op een statief te plaatsen. Ideaal voor mobiele toepassingen waarbij niet altijd iets voorhanden is om een speaker op te zetten. Bijkomend voordeel is dat hij daarmee ook geschikt is voor vaste installaties in omdat hij eenvoudig op een muursteun te plaatsen is. Daarmee is de SPJ1200 dus zeer geschikt voor installaties in bijvoorbeeld kantines, bars en café's.

Met dit alles bij elkaar kunnen we voor de SPJ1200 maar één conclusie trekken. Het is een echte alleskunner die je meer dan waar voor je geld biedt. Welke toepassing je ook in gedachten hebt, de SPJ1200 voert de boventoon.


Kenmerken 12" (30cm) woofer met 400 Watt vermogen. Veelzijdige speaker, geschikt voor vele (mobiele) toepassingen. Harde kras- en stootvaste kunststof behuizing.. High compression dynamische tweeter. Tophat voor plaatsing op statief. Handvatten voor makkelijk transport. Metalen grill voor bescherming van de woofer en de tweeter. Zeer goede klankeigenschappen voor een lage prijs.
Specificaties Vermogen: 200 Watt (piekvermogen 400 Watt). Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 50Hz - 18kHz. SPL max: 122dB. SPL @ 1W/1m: 96dB. Woofer: 12". Tweeter: High compression dynamische tweeter. Tophat: 35mm.
Levering 1x passieve speaker. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 30 x 35 x 58cm. Gewicht ca. 11kg.

€ 79.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Passieve speakers Vonyx
Product
 

B Stock Fenton RP115 platenspeler met Bluetooth en USB

Hippie & Flower Power, met de RP115 platenspeler van Fenton ga je weer even terug in de tijd

De Fenton RP115 'hippie' platenspeler met Bluetooth & USB aansluiting in blauwe koffer is een letterlijk vrolijke noot in huis. Met de lichtgewicht koffer die afgewerkt is met blauw leer is het een echte opvallende speler. Maar opvallend of niet, uiteindelijk is platen draaien wat hij moet doen en dat doet hij! Met een auto stop functie, verschillende snelheden, Bluetooth, USB aansluiting en AUX ingang gaat er meer schuil in het koffertje dan je voor mogelijk had gehouden.

Fenton RP115, even terug in de tijd

Ingebouwde speakers

In de basis is de RP115 natuurlijk een echte platenspeler. Geleverd incl. naald en element is hij na ontvangst direct klaar voor gebruik. Een aparte stereo installatie is niet nodig want in de koffer bevinden zich twee speakers zodat het geluid van het zwarte goud direct hoorbaar is. En wil je anderen niet lastig vallen met jouw muziek dan sluit je eenvoudig een hoofdtelefoon aan op de hoofdtelefoon aansluiting. De snelheid van de draaitafel is instelbaar in 3 snelheden (33⅓, 45 en 78 toeren) zodat LP's, singles en de oudere 78 toeren LP's allemaal gespeeld kunnen worden. Voor het afspelen van singles wordt een adapter meegeleverd om het grote gat in het midden op te vullen. Om het eindeloos doordraaien van de draaitafel tegen te gaan is er een auto stop functie aanwezig die de draaitafel stil zet bij het einde van een plaat. Hiermee wordt onnodige slijtage van de naald voorkomen. Door de flex ophanging worden lichte stoten opgevangen waardoor de naald niet direct bij elke beweging zal overslaan.

Vinyl digitaliseren en converteren naar mp3

Naast alleen het draaien van platen is het met de RP115 ook mogelijk om ze te digitaliseren en om te zetten in mp3 formaat. Op de achterzijde bevindt zich namelijk een USB aansluiting waarmee de speler met de meegeleverde USB kabel op een computer aangesloten kan worden. Na aansluiting kan met de meegeleverde software eenvoudig de plaat omgezet worden in mp3 formaat. Ideaal om meerdere vinyl albums op bijv. een USB stick te zetten zodat je deze in bijv. de auto kunt afspelen. 

Bluetooth en AUX ingang

De RP115 heeft natuurlijk een schitterend retro uiterlijk maar dat is enkel het uiterlijk want 'onder de kap' vind je heel wat moderne technieken terug. NIet alleen USB maar bijvoorbeeld ook Bluetooth. Maak een draadloze verbinding met bijvoorbeeld een smartphone of tablet en luister via de ingebouwde speakers van de RP115. Een andere optie is de AUX ingang. Op deze ingang kan een externe audiobron zoals een laptop, mp3 speler, telefoon, etc. worden aangesloten zodat het geluid van bijvoorbeeld Spotify of YouTube via de speakers te horen is. Zo maak je van dit retro ogende koffertje in een handomdraai een moderne speaker. Voor het organiseren van een vinyl party kan de RP115 ook prima ingezet worden want hij beschikt over een lijnuitgang. Hiermee sluit je de speler eenvoudig aan op een geluidsinstallatie. Groot voordeel is dat het signaal van de RP115 reeds versterkt is (in tegenstelling tot veel andere platenspelers) waardoor er geen aparte 'phono' ingang nodig is op de versterker waardoor hij op elke versterker kan worden aangesloten.

Haal het kleurrijke hippie tijdperk weer in huis en geniet opnieuw van de muziek uit die tijd met de Fenton RP115 'hippie' platenspeler.

Kenmerken

Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles. Automatische stop aan het eind van een plaat (aan / uit schakelbaar). Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer. Ingebouwde stereo luidsprekers. Aansluiting voor externe audiobron. Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie. Hoge kwaliteit koffer met vrolijke blauwe lederen afwerking.


Specificaties

Snelheid platenspeler: 33⅓, 45 en 78 toeren. Afspelen van 7'', 10'' en 12'' LP's mogelijk. 3,5mm jack lijningang. Uitgang: RCA. Aansluitspanning: 5Vdc / 1000mA (netadapter meegeleverd).


Minimale systeemeisen van de software

PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 280 x 335 x 130mm. Gewicht: 2.7kg.

€ 47.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Audio HiFi Fenton
Product
 

B Stock Fenton RP105 platenspeler in hout design met stereo speakers

De Fenton RP105, modern en retro in één behuizing

De Fenton RP105 platenspeler in hout design met stereo speakers is een perfecte combinatie van moderne techniek in een retro jasje. De RP105 is niet alleen een geweldige platenspeler met ingebouwde speakers, het is ook een converter voor het digitaliseren van je verzameling vinyl. Op de achterzijde bevindt zich een USB aansluiting waarmee de speler met de meegeleverde kabel op een computer kan worden aangesloten. Met de meegeleverde software digitaliseer en converteer je je verzameling in een handomdraai naar mp3 formaat. Ideaal als je je collectie mee wilt nemen voor onderweg. Desondanks blijft het uitgangspunt natuurlijk dat de RP105 een eigentijdse platenspeler is waar je dan ook het een en ander van mag verwachten.

Fenton RP105 retro platenspeler in hout design finish


33 of 45 toeren

De RP105 is geschikt voor zowel singles als 12" platen. Voor singles wordt een hogere snelheid aangehouden (45 toeren) en dat is met deze RP105 simpel in te stellen. Met een simpele knop schakel je tussen 33⅓ & 45 toeren zodat je voor elke plaat de juiste snelheid hebt. Voor het draaien van singles wordt een adapter meegeleverd zodat het grote gat in het midden eenvoudig opgevuld kan worden.


Ingebouwde speakers

De LP of single die je met de RP105 afspeelt wil je natuurlijk ook horen, logisch. Hiervoor zijn twee mogelijkheden. Allereerst kan je de muziek horen via de ingebouwde speakers. Erg handig en behalve de stroomkabel heb je verder geen gedoe met aansluiten en dergelijke. Zo kan je hem ook eenvoudig mobiel gebruiken in bijvoorbeeld de tuin. Een andere optie is de RCA uitgang op de achterzijde. Met deze uitgang is het mogelijk om de speler via een kabel (niet meegeleverd) aan te sluiten op een stereo installatie. Zo geniet je van het geluid van vinyl maar dan uit je eigen speakers. Ook ideaal natuurlijk voor als je een vinylparty wilt houden en de ingebouwde speakers niet meer afdoende zijn.


Uniek vinyl geluid

Zo zie je maar, met de Fenton RP105 kan je alle kanten op waarbij het nostalgische gevoel en het unieke geluid van vinyl weer helemaal tot leven komt.


Kenmerken Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles. Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer. Blauwe LED verlichting bij volumeknop. Ingebouwde stereo luidsprekers. Hoge kwaliteit behuizing in houtmotief. Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie. Levering incl. stofkap.
Specificaties Snelheid platenspeler: 33⅓ & 45 toeren. Afspelen van 7'', 10'' en 12'' LP's mogelijk. Uitgang: RCA. Aansluitspanning: USB aansluiting (géén netadapter meegeleverd).
Minimale systeemeisen van de software PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 280 x 315 x 110mm. Gewicht: 1.6kg.

€ 35.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Audio HiFi Fenton
Product
 

B Stock SkyTronic zilvergrijs Stereo versterker met digitaal display en karaoke functie

Stereo versterker met digitale display en karaoke functie met een uitgangsvermogen van 2 x 50W. Ingangen voor DVD, CD en MP3 via RCA / TULP en twee 6.3mm jack microfooningangen. Voorzien van 2-Bands toonregeling (Equalizer) en balansregeling. Ook erg geschikt voor de startende Disco DJ.

De speakers worden eenvoudig verbonden met de versterker door de schroefterminals aan de achterzijde. Hiervoor zijn geen stekkers of pluggen nodig.


Kenmerken VU-meter, ingangsinfo etc. op display. Echo en volumeregelaar voor karaoke. 2 Microfooningangen op frontpaneel. 2-Bands toonregeling & balans regeling. Drie stereo RCA ingangen. Schroefaansluitingen voor speakers. Stereo lijn uitgang.
Specificaties Uitgangsvermogen: 2 x 50W. Aansluitspanning: 230Vac, 50Hz. Impedantie: 4 ~ 8 Ohm.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 219 x 91 x 245mm. Gewicht 2.2 kg.

€ 57.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Karaoke versterkers SkyTronic
Product
 

B Stock Fenton SPB 8 Actieve PA Speakerset 8 400W met Bluetooth

De Fenton SPB-8 actieve PA speakerset is een betaalbare oplossing voor kleine feesten en partijen. De SPB-8 actieve PA speakerset is ook perfect te gebruiken voor achtergrond muziek.

De aansluitmogelijkheden van de luidsprekerset sluiten aan met de hedendaagse standaard. Zo is de set voorzien van Bluetooth zodat er een draadloze verbinding gemaakt kan worden tussen bijvoorbeeld een telefoon of laptop en de speakers. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt vervolgens hoorbaar via de speakers. Ideaal voor het luisteren naar Spotify, YouTube, enz. Een andere optie is de USB / SD ingang voor het afspelen van MP3 bestanden vanaf een USB stick of SD Card. Andere PA apparatuur en DJ gear zijn gemakkelijk aan te sluiten via de RCA Line ingang aan de achterzijde van de luidsprekerset.

Voor zang en spraak zitten er 2 microfoon ingangen op de luidsprekerset die individueel te regelen zijn. Perfect voor karaoke.

Om alle muziek helder uit deze 400 watt luidsprekerset te laten komen is de set voorzien van bass en treble regelaars aan de voorzijde.


Kenmerken

2-weg luidsprekerset met 1 actieve Master speaker en 1 passieve Slave speaker beide voorzien van 20cm (8") woofer. USB slot en SD card reader voor het direct afspelen van MP3 bestanden van een USB Stick of SD Card. 2 Microfoon ingangen met individueel te regelen volume instellingen voor karaoke. Bass en treble zijn aan te passen om alle muziek hoogwaardig te laten klinken. Ingebouwde handgrepen en in het design verwerkte hoekstukken voor schadeloos transport.


Specificaties

Totaal vermogen: 400 watt maximaal. Afspeelbare formaten: MP3, WMA. 2-Band Equalizer. Maximaal SPL: 121dB. Frequentiebereik: 50Hz ~ 20kHz. Impedantie: 8 Ohms.


Levering

1 x Actieve master box. 1 x Passieve slave box. 1 x Verbindingskabel. Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits, Spaans etc.).


Afmetingen en gewicht

260 x 240 x 460mm. Gewicht per set ca. 11kg.

€ 75.65

Meerinformatie

Muziekwinkel Complete geluidsinstallaties Fenton
Product
 

B Stock Vonyx Studiomicrofoon set met verstelbare arm en popfilter

Vonyx Studiomicrofoon set met condensator microfoon, verstelbare arm en popfilter. Deze complete set heeft alles wat je nodig hebt als etherpiraat, vlogger of producer. Een condensator microfoon met een verhoogd dynamisch bereik, een speciale houder, popfilter en als laatste een hoogwaardige verstelbare arm. Door het meegeleverde popfilter worden "S" en "P" klanken verminderd waardoor een mooiere opname wordt verkregen. Tevens wordt een windkap meegeleverd die op de microfoon geplaatst kan worden. De verstelbare arm kan eenvoudig op een tafelblad bevestigd worden zonder boren. Door deze arm kan de microfoon eenvoudig in elke gewenste positie gezet worden. De arm bestaat uit twee delen van ong. 50cm per deel.

Vanwege de voedingsspanning die een pc of laptop geeft aan de microfoonaansluiting kan deze microfoon rechtstreeks op de pc of laptop worden aangesloten zonder verdere benodigdheden.
Voor aansluiting op een mengpaneel is het noodzakelijk dat deze is voorzien van fantoomvoeding (48V).

De set wordt geleverd incl. een extra houder voor een handmicrofoon. Zo kan de arm ook voor andere microfoons gebruikt worden. Voor het bevestigen van beide houders (shockmount en handmicrofoon houder) wordt een schroefadapter meegeleverd. Bij levering zit deze adapter standaard in de handmicrofoon houder. 


Kenmerken

Gevoelige condensator microfoon. Verstelbare tafel microfoon arm met gebalanceerde XLR microfoonkabel. Shockmount en handmicrofoon houder. Popfilter op zwanehals. Windkap voor . Verhoogd dynamisch bereik. 18dB Equivalent geluidsniveau.


Specificaties

Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. Sensitivity: -37dB (+/-2dB) / 1kHz. Weerstand: 200 Ohm. Fantoomvoeding: 12~48VDC.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 590 x 250 x 95mm. Gewicht: 1.5kg.

€ 59.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Studio microfoons Vonyx
Product
 

B Stock Vonyx AP1000A actieve speaker 10 400W

Vonyx AP1000A actieve speaker. Een 10" speaker in een stevige ABS behuizing. De speaker is actief en dus voorzien van een ingebouwde versterker. Dit maakt het mogelijk om de speaker direct aan te sluiten op bijvoorbeeld een smartphone, laptop, pc, CD-speler, mixer etc. etc. Door middel van de microfoon ingang kan er direct een microfoon op aangesloten worden waardoor de speaker ook snel en eenvoudig in te zetten is voor presentaties of demonstraties. Uiteraard is het mogelijk om een draadloze microfoonset aan te sluiten.

Het hart van deze Vonyx AP1000A actieve speaker 10" is de 400W versterker. Deze hoogwaardige versterker zorgt voor een goede en stabiele aansturing van de woofer en tweeter. Hierdoor ontstaat een mooie klank die lekker in het gehoor ligt. Alles is ingebouwd in een stevige ABS behuizing. Dit ABS kunststof is slag- en stootvast waardoor de AP1000A ook perfect geschikt is voor mobiel gebruik, hij kan immers tegen een stootje. De behuizing is voorzien van een tophat waardoor het mogelijk is om de AP1000A op een standaard te zetten.

De Vonyx AP1000A beschikt over een RCA aansluiting op de achterkant voor het aansluiten van een audiobron. Voor het aansluiten van een microfoon is een 6,3mm jackplug aansluiting aanwezig. Beide bronnen (RCA input en microfoon) kunnen gelijktijdig gebruikt worden waardoor het dus mogelijk is om door de muziek heen te praten of om mee te zingen met de muziek (leuk voor karaoke!). Het volume van beide bronnen kan onafhankelijk ingesteld worden.

Kenmerken

Ingebouwde versterker 400W max.. 10" woofer. RCA lijningang en 6,3mm jack microfooningang. Hoorn met brede spreiding. Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

Vermogen: 400W max.. Vermogen: 200W. Frequentiebereik: 55Hz - 18kHz. Woofer: 10". Tweeter: HC titanium driver. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 490 x 360 x 260mm. Gewicht: 7.3kg.

€ 98.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Actieve speakers Vonyx
Product
 

B Stock Compacte koptelefoon voor op reis SH220 van SkyTec

Compacte hoofdtelefoon voor op reis SH220 van SkyTec. Ideaal voor de reiziger die onderweg van zijn favoriete muziek wil genieten. In de auto, trein, bus of vliegtuig deze koptelefoon bezorgt je altijd en overal een geweldige luisterervaring. Door het grote frequentiebereik is deze koptelefoon geschikt voor alle soorten en stijlen muziek.

De SH220 koptelefoon is compact en opvouwbaar en daarom dus makkelijk mee te nemen. Tevens wordt hij geleverd inclusief een handige beschermtas. Door de goede pasvorm van de oorschelpen wordt geluid van buitenaf tot een minimum beperkt. De 3 meter lange kabel is voorzien van een 3,5mm jackplug waardoor hij direct is aan te sluiten op bijv. je telefoon, tablet of laptop. Voor het aansluiten van de koptelefoon op een 6,3mm aansluiting wordt een schroefbare adapter meegeleverd. Ga je vliegen? Ook dan is dit de perfecte koptelefoon voor jou! De SH220 wordt namelijk inclusief een vliegtuig adapter geleverd. Zo geniet je ook tijdens je vlucht van een heerlijk muziekje.


Kenmerken Zwart/witte koptelefoon. 3 meter kabel met 3,5mm jackplug en schroefbare 6,3mm adapter. Levering incl. vliegtuigadapter en beschermtas.
Specificaties Frequentiebereik: 40Hz - 16kHz. Impedantie: 32 Ohm. Gevoeligheid: 105dB.

€ 12.00

Meerinformatie

Muziekwinkel DJ koptelefoons SkyTec
Product
 

B Stock SkyTec 2 x 500W DJ PA versterker SPL1000MP3 met USB MP3 en FM Tuner Wit

Geslaagde combinatie van een DJ PA versterker met USB / SD MP3 afspeelmogelijkheid en een ingebouwde FM Tuner in een trendy witte behuizing. De PA versterker met professionele look en blauwe verlichting is voorzien van drie lijningangen en een 3.5mm AUX ingang voor het aansluiten van personal audio apparatuur zoals iPod en MP3 spelers. USB-poort / SD-slot voor het direct afspelen van MP3 bestanden vanaf een USB stick of SD kaart. Ingebouwde PLL FM tuner met een zoekloop functie. De FM tuner selecteert op commando maximaal tien sterke zenders. Ingebouwde FM antenne.


Kenmerken 2 x 500W uitgangsvermogen. USB / SD ingangen. Blauw verlichte display. Elegant wit design. Ingebouwde FM tuner. Drie lijningangen. 3.5mm Jack ingang.
Specificaties Voeding: 230Vac / 50Hz. Lijningang: 775mV 10kOhm. Vermogen: 2 x 500W. Impedantie: 4 Ohm. Signaal ruis verhouding: >95dB. Overspraakdemping: >82dB - 1kHz. Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. THD: <0.5%.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 482 x 270 x 88mm (19" x 2U). Gewicht 4.4kg.

€ 119.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Disco versterkers SkyTec
Product
 

B Stock SkyTec SL8 PA Luidspreker 8 200W

Trapeziumvormige 2-weg disco luidsprekerbox met een professionele uitstraling. Systeem is voorzien van een 8" subwoofer en een piezo compressie hoorn voor midden en hoog.


Kenmerken en specificaties Piezo hoorn voor hoog en mid. Woofer met grote magneet. Metalen grill. Bekleed met dempend zwart vilt. 2-Weg bas-reflex systeem. Vermogen Max: 200W. Vermogen Piek: 400W. Impedantie: 8 Ohm. Frequentie bereik: 45Hz~20kHz. SPL 1W/1m: 89dB. Levering per stuk.
Afmetingen en gewicht Gewicht: 6.4 kg. Afmetingen: 445 x 290 x 265 mm.

€ 32.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Passieve speakers SkyTec
Product
 

BeamZ MadMax 25 COB LED Pro Set 4 met Flightcase

Deze set wordt geleverd met 4 koppelbare COB LED Matrix-effecten en een professionele kwaliteit stevige flightcase op wielen, ontworpen om deze 4 Matrix effecten te beschermen tijdens het transport.

Het krachtige 25x 10W COB LED Matrix-effect met eindeloze mogelijkheden transformeert een show tot grote hoogte en projecteert een verbazingwekkende lichtshow vanwege de frost-lenzen en de COB LED's die een zeer hoge multikleurige lichtopbrengst garanderen. Iedere LED kan apart worden aangestuurd. Kenmerkt een 75 kanaals DMX-mode voor verschillende toepassingen, stroboscoopfunctie, muzieksturing, ingebouwde programma's, een effectbibliotheek met letters, cijfers, chases enz.. De projector is onderling koppelbaar tot 4 stuks. Geschikt voor allerlei toepassingen!

Set van 4 stuks (150 680) COB LED-matrix effecten. Stevige flightcase op wielen. 25x 10W COB LED. 1,3,5,25,75 DMX-kanaal modi. Individueel regelbare LED's. Frost-lenzen. Interne effectenbibliotheek. Muziekgestuurd met gevoeligheidsregeling. Vooraf ingestelde programma's. Dimmer- en stroboscoopeffect. LED-display. Regelbare koelventilator. Koppelbaar tot 4 stuks. Vermogen 300W. Alle kleuren via COB LED. Aantal LEDs 25x 10W COB LEDs. DMX Kanalen 1-3-5-25-75. Modus DMX, sound activation, built-in program, master-slave, strobe, auto. Lamp Frost lenses. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz. Afmetingen Matrix : 580 x 580 x 120mm per stuk. Gewicht Matrix : 13kg per stuk.

€ 2949.00

Meerinformatie

Muziekwinkel LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

Vonyx STWM711 Draadloze VHF microfoon 1 kanaals met handmicrofoon

De Vonyx STWM711 is een enkel kanaals VHF draadloze microfoonset. Deze set bestaat uit een ontvanger in combinatie met een handheld microfoon. Een goede en betrouwbare overdracht van het geluid is met de STWM711 wel in orde, door toepassing van antenne-diversity draagt het geluid zonder zorgen over de VHF band.


Kenmerken VHF 1-kanaals antenne-diversity systeemv. Hoge S/R verhouding en lage vervorming. Antennes aan voorzijde. RF/AF-indicatie. Handmicrofoon. XLR / Aux (6.35mm) uitgang.
Specificaties Frequentie: 200.175MHz. RF Output: 30mW. Dynamische range: >100dB. Frequentie bereik 40Hz - 20kHz. Frequentie stabiliteit: <0.005%v. Gevoeligheid: 60dB 12dBU. THD: <0.5%. S/n ratio: >100dB. Deviation: 15kHz. Spurious Emission: >45dB Carrier Wave. Batterij: 2x AA.
Afmetingen en gewicht Afmetingen ontvanger: 126 x 180 x 42mm. Afmetingen microfoon: 248 x ø51mm. Gewicht: 0.6kg.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

€ 49.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Draadloze microfoons Vonyx
Product
 

B Stock Power Dynamics PD415P 15 passieve 2 weg speaker 1400W

Power Dynamics PD415P, professionele passieve speaker voor allround gebruik

Op zoek naar een betrouwbare en hoge kwaliteit speaker? Dan is de Power Dynamics PD415P de juiste keuze voor jou. Met een 15" woofer, ingebouwde crossover en een vermogen van maar liefst 1400W maximaal is de Power Dynamics PD415P een onovertroffen speaker in deze klasse. Absolute topkwaliteit voor een betaalbare prijs, dát is wat de PD415P is.

Vermogen

De PD415P heeft een RMS vermogen van 350W waardoor hij zonder problemen is in te zetten voor de grotere feesten en ruimtes. Aangestuurd door de juiste versterker weet de PD415P een verbazingwekkend geluid te produceren. Door het ingebouwde crossover filter wordt het aangeboden signaal vanuit de versterker op de juiste manier verdeeld over de woofer en tweeter. Lage bassen, goede aanwezige middentonen en sprankelend hoog is het eindresultaat waardoor deze speaker na lange tijd, ook op hoger volume, prettig blijft om naar te luisteren.

Behuizing

De behuizing van de Power Dynamics PD415P is gemaakt van een zeer stevig ABS kunststof. Dit maakt de speaker niet alleen stoot- en krasvast maar zorgt er tevens voor dat de speaker qua gewicht niet te zwaar wordt. Om de speaker eenvoudig te kunnen tillen zijn er handgrepen aan de beide zijkanten en bovenkant ingegoten zodat de behuizing mooi strak blijft. Door de lichtgewicht constructie is de PD415P ideaal voor mobiel gebruik bij mobiele DJ's maar zeker ook voor vaste installatie op een muursteun waarbij de belasting op de muur een stuk minder is dan bij soortgelijke zwaardere speakers. Voor plaatsing op statief of muurbeugel is een 35mm tophat aanwezig. Door de schuine kant is het ook mogelijk om de PD415P op zijn zij te leggen zodat hij ook als monitorspeaker bij live optredens gebruikt kan worden.


Kenmerken Passieve 2-weg luidspreker. Stoot- en krasvaste ABS behuizing. Ingebouwde passieve crossover. Schuine kant voor gebruik als stage-monitor. 35mm tophat voor plaatsing op statief.
Specificaties Piekvermogen: 1400W. Muziekvermogen: 700W. RMS vermogen: 350W. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 35Hz - 20kHz. Crossover frequentie: 2,5kHz. SPL @ 1W / 1m: 96dB. SPL max: 127dB. Woofer: 15" (3" coil / 60oz). Tweeter: 1.35" coil.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 365 x 425 x 710mm. Gewicht: 16.6kg.

€ 140.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Passieve speakers Power Dynamics
Product
 

B Stock Fenton SPB 10 Actieve PA Speakerset 10 600W

De Fenton SPB-10 actieve PA speakerset is een betaalbare oplossing voor kleine feesten en partijen. De SPB-10 actieve PA speakerset is ook perfect te gebruiken voor achtergrond muziek.

De aansluitmogelijkheden van de luidsprekerset sluiten aan met de hedendaagse standaard. USB en SD ingangen voor het afspelen van MP3 bestanden vanaf een USB stick of SD Card. Andere PA apparatuur en DJ gear zijn gemakkelijk aan te sluiten via de RCA Line ingang aan de achterzijde van de luidsprekerset.

Voor zang en spraak zitten er 2 microfoon ingangen op de luidsprekerset die individueel te regelen zijn. Perfect voor karaoke.

Om alle muziek helder uit deze 600 watt luidsprekerset te laten komen is de set voorzien van bass en treble regelaars aan de voorzijde.


Kenmerken 2-weg luidsprekerset met 1 actieve Master speaker en 1 passieve Slave speaker beide voorzien van 25cm (10") woofer. USB slot en SD card reader voor het direct afspelen van MP3 bestanden van een USB Stick of SD Card. 2 Microfoon ingangen met individueel te regelen volume instellingen voor karaoke. Bass en treble zijn aan te passen om alle muziek hoogwaardig te laten klinken. Ingebouwde handgrepen en in het design verwerkte hoekstukken voor schadeloos transport.
Specificaties Totaal vermogen: 600 watt maximaal. Afspeelbare formaten: MP3, WMA. 2-Band Equalizer. Maximaal SPL: 123dB. Frequentiebereik: 30Hz ~ 20kHz. Impedantie: 8 Ohms.
Levering 1 x Actieve master box. 1 x Passieve slave box. 1 x Verbindingskabel. Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits, Spaans etc.) .
Afmetingen en gewicht 330 x 300 x 550mm. Gewicht per set ca. 16kg.

€ 79.90

Meerinformatie

Muziekwinkel Complete geluidsinstallaties Fenton
Product
 

B Stock Power Dynamics PD415A actieve Bi Amp 15 speaker 1400W met DSP

De Power Dynamics PD415A is een actieve Bi-Amplified 15" speaker met een maximaal vermogen van 1400W. De PD415A is voorzien van een ingebouwde DSP module met 4 voorgeprogrammeerde modes waardoor de speaker eenvoudig ingesteld kan worden op de manier waarop hij gebruikt wordt. Deze instellingen zijn spraak, PA, monitor en sub. Deze sub mode zorgt ervoor dat de PD415A gebruikt kan worden als top in combinatie met een subwoofer. Via enkele LED's op de achterzijde kan de actuele status van het signaal, power en de limiter afgelezen worden. De mogelijkheid om de speaker met bijv. een telefoon te verbinden via Bluetooth maakt van de PD415A een echte alleskunner die voor vele toepassingen is in te zetten.

Voor de versterking van het inkomende signaal wordt een Bi-Amplified systeem gebruikt wat wil zeggen dat de woofer en de tweeter apart worden aangestuurd door een eigen versterker. De woofer wordt hierbij aangestuurd door een klasse-D versterker terwijl de tweeter wordt aangestuurd door een klasse-AB versterker. Hierdoor is een goede aansturing gegarandeerd en dat resulteert uiteraard in een zeer mooi en goed geluid.

De Power Dynamics PD415A is voorzien van twee ingangen (gecombineerd XLR - Jack) die per ingang zowel voor een lijnsignaal als voor een microfoon gebruikt kunnen worden. Hierdoor kan vrijwel elke audiobron verbonden worden met de PD415A (ook dynamische microfoons) waarbij een draadloze verbinding via Bluetooth dus ook tot de mogelijkheden behoort. Voor het doorkoppelen van meerdere speakers is een XLR aansluiting voorhanden waarbij het met een eenvoudige schakelaar in te stellen is of enkel het signaal op kanaal 1 doorgegeven moet worden of dat alles doorgegeven moet worden.

Door de polypropyleen constructie is de Power Dynamics PD415A stevig gebouwd maar toch licht genoeg voor mobiel gebruik. Hierdoor is hij veelzijdig inzetbaar als speaker voor de (mobiele) DJ, live performer maar ook als monitor bij bands of DJ's.

Kenmerken

1400W Bi-amplified 15" speaker. 1.35" Titanium compression driver. Lijn en microfoon-ingang. Ingebouwde 2-weg actieve crossover. 4 Voorgeprogrammeerde EQ instellingen. Efficiente class-D amplifier. BT-ontvanger voor audio streaming. Schuine kant voor gebruik als stage-monitor. Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

Vermogen: 1400W max.. Vermogen: 350W RMS. Versterkers:
Woofer: 300W klasse-D. Tweeter: 50W klasse-AB. . Frequentiebereik: 35Hz - 20kHz. Crossover frequentie: 2.5 - 2.8kHz (24dB/Octaaf). 24 bit / 48kHz DSP module. SPL @ 1W / 1m: 93dB. SPL max: 125dB. THD: <0,05%.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 365 x 425 x 710mm. Gewicht: 17kg.

€ 228.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Actieve speakers Power Dynamics
Product
 

B Stock Vonyx STM2270 DJ Mixer met Bluetooth, MP3 geluidseffecten

Vonyx STM2270 DJ Mixer met Bluetooth, MP3 & geluidseffecten. Een compacte mixer voor de beginnende DJ met vele aansluitmogelijkheden en functies. Zo is de mixer voorzien van twee lijningangen, een phono ingang (platenspeler) en USB / SD speler met Bluetooth functie, een 2x 5-bands equalizer, 8 verschillende instelbare geluidseffecten en een crossfader.

Vergis je dus niet! Deze mixer heeft, ondanks zijn kleine afmetingen, aardig wat in huis. Zo kan je dus je muziek die op je tablet of smartphone staat draadloos streamen via Bluetooth. Ook is het mogelijk om muziek die op een USB stick of SD kaart staat rechtstreeks op de mixer af te spelen met behulp van de ingebouwde MP3 speler. Voor alle overige apparatuur zijn er twee lijningangen beschikbaar waarop je bijvoorbeeld een CD-speler, laptop, MP3 speler etc. kunt aansluiten. Voor de liefhebbers is deze mixer voorzien van een Phono ingang (speciale ingang voor platenspelers). Er zijn dus voldoende mogelijkheden om je audioapparatuur aan te sluiten voor het maken van de mooiste overgangen en mixen.

Qua functies doet deze Vonyx STM2270 DJ Mixer met Bluetooth, MP3 & geluidseffecten ook niet onder voor andere mixers. Zo is deze mixer voorzien van een 5-bands equalizer per kanaal zodat je de klank per kanaal helemaal naar wens kan instellen. Met de 8 instelbare geluidseffecten (snelheid en volume) voeg je eenvoudig een leuk effect toe aan je muziek. De crossfader zorgt ervoor dat je je overgangen mooi en vloeiend kan maken. Uiteraard ontbreken ook een microfoon- en hoofdtelefoonaansluiting niet. Als DJ moet je natuurlijk wel de mogelijkheid hebben om je publiek toe te spreken en moet je natuurlijk ook alvast het volgende nummer klaar kunnen zetten. Dat is allemaal geen enkel probleem met deze Vonyx STM2270 DJ Mixer met Bluetooth, MP3 & geluidseffecten.


Kenmerken

Bluetooth ontvanger voor draadloos muziek streamen. USB / SD MP3 speler, speel MP3 muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart. 4 kanalen totaal, w.o. 2 lijningangen en 1 phono ingang. 2x 5-bands equalizer (Links / rechts). 8 geluidseffecten, volume en snelheid instelbaar. Toewijsbare crossfader voor vloeiende overgangen. CUE (voorluister) functie per kanaal. RCA in- en uitgangen. 6.3mm jack aansluiting voor hoofdtelefoon.


Specificaties

Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz. THD: <0.05%. Equalizer: + /- 10dB. Microfooningang: 10mV/10k. Lijningangen: 300mV/30k. Phono ingang: 15mV/22k. Outgangsniveau: 2V/400 Ohm. Hoofdtelefoon impedantie: 16 - 32 Ohm. Signaal ruisverhouding: >70dB. Aansluitspanning: 14Vac/600mA (230V netadapter meegeleverd).


Afmetingen en gewicht

Afmetingen 200 x 200 x 35mm. Gewicht 1 kg.

€ 85.00

Meerinformatie

Muziekwinkel DJ mixer Vonyx
Product