default_mobilelogo

Power Dynamics PD910 actief kolom speaker systeem 10 1800W

PD910 kolom speaker systeem van Power Dynamics, compact maar krachtig!

De PD910 van Power Dynamics is een actief speaker systeem met een 10" subwoofer met daar bovenop een 3-delige kolom met 6x 2.2" neodymium tweeters. Het geheel zorgt met een vermogen van 450W RMS (1800W max.) voor een krachtig en vol geluid. Het systeem is eenvoudig op te zetten en biedt mogelijkheden voor tal van toepassingen. Het handige van de PD910 is dat de 3-delige kolom naar wens opgesteld kan worden indien dat bijvoorbeeld door hoogtegebrek noodzakelijk zou zijn. De PD910 beschikt over een ingebouwde 6-kanaals mixer met DSP (Digital Sound Processor), Bluetooth en natuurlijk meerdere aansluitmogelijkheden. Door het compacte en ranke ontwerp oogt de PD910 niet kolossaal maar juist compact waardoor hij ook op de wat exclusieve evenementen waar muziek wel maar grote speakerkasten niet wenselijk zijn gebruikt kan worden.

Krachtige klasse D versterker

Voor het aansturen van de PD910 is een krachtige klasse D versterker ingebouwd. Met een vermogen van 450W RMS en 1800W max. weet de PD910 zeker te imponeren. De behuizing van de 10" woofer is zodanig geoptimaliseerd dat het maximale rendement verkregen wordt uit deze, voor een subwoofer, relatief kleine kast. De kolom die uit 3 delen bestaat kan eenvoudig geïnstalleerd worden waarbij het mogelijk is om delen weg te laten zodat de gehele installatie wat minder hoog is. De PD910 is hierdoor snel en eenvoudig op te zetten waardoor hij ideaal is voor tijdelijk of mobiel gebruik.

Ingebouwde DSP

De PD910 is voorzien van een ingebouwde DSP (Digital Sound Processor). Deze processor voorziet in enkele equalizer presets om de klank van de PD910 per gebruik of muzieksoort te optimaliseren. Daarnaast beschikt de DSP over 16 presets voor gebruik met kanaal 1 & 2. Hiermee kan het signaal van een microfoon welke op kanaal 1 of 2 is aangesloten voorzien worden van een van de 16 effecten wat natuurlijk vooral bij zang zorgt voor een extra professionele klank.

6-kanaal mixer

De 6-kanaals mixer van de PD910 biedt voldoende aansluitingen en mogelijkheden om het systeem optimaal te gebruiken. Uiteraard kunnen er externe bronnen zoals microfoons, mixers, cd-spelers, telefoons, tablets, etc. op aangesloten kunnen worden. Maar ook Bluetooth behoort tot de mogelijkheden. Zo kan er een draadloze verbinding tussen de PD910 en een telefoon of tablet gemaakt worden. Deze verbinding kan vervolgens gebruikt worden om (draadloos!) muziek vanaf het gekoppelde apparaat naar de PD910 te streamen. Uiteraard is het hierbij mogelijk om bijvoorbeeld mee te zingen waardoor zang en/of karaoke tot de mogelijkheden behoort.


De PD910 is met zijn compacte afmetingen en uiterlijk een geweldig kolomsysteem voor vele toepassingen. Het exclusieve uiterlijk zorgt ervoor dat het systeem netjes oogt waardoor het ook bij de wat exclusievere evenementen ingezet kan worden zonder in te leveren op het geluid.


Kenmerken

Actief speaker systeem met 3-delige kolom. Efficiënte hoogvermogen klasse-D versterker. Kolom met 6x 2.2" neodymium tweeters. 10" Woofer in geoptimaliseerde behuizing. Ingang: XLR / 6,3mm Jack / RCA. Uitgang: RCA. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Lichtgewicht, dus gemakkelijk te vervoeren. Eenvoudig op- en af te bouwen. DSP-processor (16 effecten en 4 equalizer presets).

Specificaties

Vermogen: 450W RMS. 1800W max.. . Frequentiebereik: 45hz - 19kHz. SPL max.: 121dB. Subwoofer: 10". Tweeters: 6x 2.2" neodymium. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:
Subwoofer: 48 x 32,5 x 44,5cm. Kolomdeel: 11 x 28 x 53cm. Hoogte gehele set: 1.85 meter. . Gewicht (set): 22.1kg.

€ 579.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Actieve speakers Power Dynamics
Product
 

Varta D batterijen (6x) voor Vonyx MEG045 megafoon

Direct aan de slag met je Vonyx MEG045 megafoon met deze set van 6 Varta batterijen

Deze set van 6 Varta D batterijen is geschikt voor gebruik met de Vonyx MEG045 megafoon.
Met deze set van 6 batterijen kan je direct aan de slag met je Vonyx MEG045 megafoon.

€ 12.95

Meerinformatie

Muziekwinkel Megafoons Varta
Product
 

Varta D batterijen (6x) voor Vonyx MEG040 megafoon

Direct aan de slag met je Vonyx MEG040 megafoon met deze set van 6 Varta batterijen

Deze set van 6 Varta D batterijen is geschikt voor gebruik met de Vonyx MEG040 megafoon.
Met deze set van 6 batterijen kan je direct aan de slag met je Vonyx MEG040 megafoon.

€ 12.95

Meerinformatie

Muziekwinkel Megafoons Varta
Product
 

Varta D batterijen (4x) voor Vonyx MEG020 megafoon

Direct aan de slag met je Vonyx MEG020 megafoon met deze set van 4 Varta batterijen

Deze set van 4 Varta D batterijen is geschikt voor gebruik met de Vonyx MEG020 megafoon.
Met deze set van 4 batterijen kan je direct aan de slag met je Vonyx MEG020 megafoon.

€ 8.95

Meerinformatie

Muziekwinkel Megafoons Varta
Product
 

Varta C batterijen (8x) voor Vonyx MEG050 megafoon

Direct aan de slag met je Vonyx MEG050 megafoon met deze set van 8 Varta batterijen

Deze set van 8 Varta C batterijen is geschikt voor gebruik met de Vonyx MEG050 megafoon.
Met deze set van 8 batterijen kan je de MEG050 megafoon direct gebruiken.

€ 16.95

Meerinformatie

Muziekwinkel Megafoons Varta
Product
 

B Stock Fenton RP125 platenspeler met witte pianolak afwerking

Vinyl is weer hot! Geniet van jouw platen met deze Fenton RP125 platenspeler

Beleef de goede oude tijd en haal je verzameling platen maar van zolder. Vinyl is weer helemaal hot en met deze elegante Fenton RP125 platenspeler met witte pianolak afwerking geniet ook jij weer van dat heerlijke nostalgische gevoel van het draaien van een plaat. De RP125 is een zéér strak afgewerkte platenspeler met ingebouwde speakers (onzichtbaar geplaatst in de bodem), USB aansluiting en subtiele blauwe verlichting bij de volumeknop en poten. De Fenton RP125 wordt compleet geleverd, dus inclusief naald en element. Na ontvangst kan je hem direct gebruiken en geniet je in een handomdraai van het heerlijke geluid én gevoel wat een LP teweeg brengt. Met de RCA lijnuitgang is het ook mogelijk om de speler aan te sluiten op je stereo installatie. Hierbij is een aparte 'phono' aansluiting op de versterker niet nodig, de RP125 kan gewoon op een AUX of lijningang worden aangesloten waardoor hij met elke versterker verbonden kan worden.

Volwaardige platenspeler

3 instelbare snelheden

De Fenton RP125 is een volwaardige platenspeler voor het afspelen van de standaard 7", 10" en 12" platen. Uiteraard is de draaisnelheid in te stellen zodat je altijd de juiste snelheid hebt. 33⅓, 45 en zelfs 78 toeren voor het afspelen van de oude platen. Hoe oud je collectie ook is, de RP125 speelt het moeiteloos af en voor het afspelen van 45 toeren singletjes wordt een adapter meegeleverd. Een andere handige feature is de automatische stop. Zodra de plaat is afgelopen stopt de schijf zodat deze niet eindeloos blijft draaien met onnodige slijtage van de naald tot gevolg. Deze functie is naar wens aan of uit te zetten. De anti-shock poten en de flex ophanging zorgen voor een beter geluid door trillingen te dempen. Tevens wordt het overslaan van de naald tot een minimum beperkt zodat je ongestoord van dat heerlijke nostalgische geluid van een LP kunt genieten.

Vinyl collectie digitaliseren

De Fenton RP125 is niet alleen een platenspeler, hij kan tevens gebruikt worden voor het digitaliseren van je vinyl collectie. Sluit de speler aan op je computer met de meegeleverde USB kabel en voor je het weet ben je met de meegeleverde software de eerste plaat uit je collectie aan het digitaliseren. Op die manier kan je je LP's ook digitaal in mp3 formaat met je meenemen in de auto of op je telefoon. 

Even tijd voor jezelf, even terug naar dat heerlijke gevoel van vroeger. Met de RP125 kan het. En wil je écht even een moment voor jezelf, sluit dan een hoofdtelefoon aan en droom heerlijk weg bij jouw favoriete muziek.


Kenmerken Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles. Automatische stop aan het eind van een plaat (aan / uit schakelbaar). Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer. Blauwe LED verlichting bij volumeknop en poten. Ingebouwde stereo luidsprekers. Hoofdtelefoon uitgang. Hoge kwaliteit behuizing met strakke pianolak finish. Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie. Schokabsorberende poten en flex ophanging.
Specificaties Snelheid platenspeler: 33⅓, 45 en 78 toeren. Afspelen van 7'', 10'' en 12'' LP's mogelijk. Lijnuitgang: RCA. Aansluitspanning: 5Vdc / 1000mA (netadapter meegeleverd).
Minimale systeemeisen van de software PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 265 x 400 x 120mm. Gewicht: 2.2kg.

€ 67.15

Meerinformatie

Muziekwinkel Audio HiFi 2e keus aanbiedingen Fenton
Product
 

2e keus BeamZ Radical II Derby met laser en strobo 3 in 1 effect

De BeamZ Radical II Derby met laser en strobo is een handig 3-in-1 lichteffect. Ideaal voor mobiel gebruik bij bijvoorbeeld drive-inn shows die op deze manier met het ophangen van slechts één effect meteen drie effecten hebben. Dat scheelt een hoop tijd en kabels. Maar ook voor vaste installaties is de BeamZ Radical een perfecte oplossing. Weinig installatiewerk en toch een complete lichtshow in jouw café, bar, buurthuis, soos, etc. Bediening is eenvoudig, met de meegeleverde afstandsbediening bedien je het effect zonder extra kabels of controller. 

De BeamZ Radical II bestaat uit een Derby lichteffect met 48 lenzen. Uit elke lens komen 4 stralen in de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit. Een totaal van 192 gekleurde stalen die door de ruimte bewegen voor een schitterend en ruimtevullend effect.
De laser bestaat uit een groene en rode laser die zorgen voor een prachtig sterrenhemel effect wat mooi aansluit bij het Derby effect.
Om alles een extra boost te geven en de mensen op de dansvloer een extra kick te bezorgen is de Radical II voorzien van een stroboscoop. Uitgerust met maar liefst 16 hoogvermogen SMD LED's zorgt de stroboscoop voor felle flitsen voor een opzwepend effect op de dansvloer.

Het gehele effect is eenvoudig te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening. Kies een programma of effect en het lichteffect doet de rest. Een andere mogelijkheid is aansturing via DMX. Op deze manier kan je met een DMX controller volledige controle verkrijgen over de verschillende effecten en zo zelf een complete lichtshow programmeren. Voor de gebruiker die geen zin of tijd heeft om zich met het licht bezig te houden kan de Radical II op geluidsbesturing of automatisch worden gezet. Bij geluidsbesturing werkt de Radical II uiteraard op geluid door middel van de ingebouwde microfoon. Bij automatische mode werkt hij volledig zelfstandig en is er geen geluid of controller nodig voor het krijgen van een gave lichtshow.

Ben jij op zoek naar een eenvoudig oplossing voor het creëren van een mooie lichtshow? Heb je geen tijd of weinig ruimte om allerlei lichteffecten op te hangen? Dan is de BeamZ Radical II dé oplossing. Drie lichteffecten, één behuizing en dus ook slechts één stekker, hoe makkelijk wil je het hebben? En ondanks alle eenvoud krijg je er een complete lichtshow voor terug.


Kenmerken 4 hoogvermogen LED's voor LED effect. 16 zeer felle LED's voor stroboscoop effect. Groene en rode laserstralen voor laser effect. Afstandsbediening meegeleverd. Alle effecten afzonderlijk regelbaar. Aanstuurbaar via DMX. Automatische en geluidsbestuurde modus. Gevoeligheid voor geluidsbesturing instelbaar. Automatische mode met instelbare snelheid.
Specificaties Derby LED effect met 4x 3W LED's in de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit. Stroboscoop met 16 SMD LED's voor hoge lichtintensiteit. Laser 150mW Rood / 75mW Groen. Aantal DMX kanalen: 4. Controlepaneel met LED display. Opgenomen vermogen: 20W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 205 x 200 x 150mm. Gewicht: 2kg.

€ 99.00

Meerinformatie

Muziekwinkel LED Effecten BeamZ
Product
 

B Stock Vonyx SPS152 Actieve speaker 600W met microfoon en standaard

Vonyx SPS152 Actieve speaker 600W met microfoon en standaard. Een ideale complete set voor vele toepassingen. Een echte eenvoudige plug-and-play set voor het geven van toespraken of demonstraties waarvoor de microfoon reeds wordt meegeleverd. Omdat de speaker over een ingebouwde mp3 speler beschikt kan de set ook gebruikt worden op bijvoorbeeld campings voor het animatieteam. Voor extra gebruikersgemak wordt een afstandsbediening meegeleverd voor de bediening van de mp3 speler. De speaker is ook voorzien van een Bluetooth module zodat het mogelijk is om muziek draadloos te streamen vanaf een telefoon, laptop of tablet. Voor alle bronnen die niet voorzien zijn van Bluetooth is er de mogelijkheid om deze met een kabel aan te sluiten op de lijningang van de speaker.

De speaker beschikt over een vermogen van 600W, genoeg dus voor een lekker volume voor spraak of muziek. En omdat de speaker op de meegeleverde standaard gezet kan worden kan de speaker ook hoger geplaatst worden. Dit heeft als grote voordeel dat de muziek ook verder reikt voor een betere hoorbaarheid. De speaker beschikt over een 2-bands equalizer zodat de muziek naar wens aangepast kan worden. Indien gewenst kunnen meerdere sets met elkaar gekoppeld worden door middel van de "mix out" uitgang. De kunststof behuizing is gemaakt van een duurzame ABS kunststof waardoor de speaker tegen een stootje kan.

Er is altijd wel een toepassing te bedenken voor deze Vonyx SPS152 Mobiele geluidsinstallatie met microfoon en standaard.

Kenmerken

Bluetooth voor het draadloos streamen van muziek. USB en SD input om mp3 muziek rechtstreeks van USB stick of SD kaart af te spelen. Lijningang voor het aansluiten van audiobronnen. Afstandsbediening voor mp3 speler (volume, EQ etc.). 6 EQ presets voor ingebouwde mp3 speler. Behuizing voorzien van handvaten en wielen voor eenvoudig transport. Levering incl. standaard en microfoon.

Specificaties

Vermogen max.: 600W. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Woofer: 15". Tweeter: 1". Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 350 x 445 x 685mm. Gewicht speaker 13kg. Gewicht standaard 2.5kg.

€ 160.65

Meerinformatie

Muziekwinkel Actieve speakers Vonyx
Product
 

B Stock BeamZ Tiger E 7R Movingheads set van 2 in flightcase

En er was licht.... met de BeamZ Professional Tiger E 7R movinghead set

De BeamZ Tiger E 7R movinghead is er ook als set van 2 in een robuuste en luxe flightcase. De perfecte set voor de verhuur of voor mobiele 'on the road' toepassingen. De set bestaat uit twee BeamZ Professional Tiger E 7R movingheads een een robuuste flightcase op wielen om beide movingheads makkelijk te kunnen vervoeren en om ze hierbij de nodige bescherming te bieden. Het deksel van de flightcase is zo geconstrueerd dat meerdere flightcases op elkaar gestapeld kunnen worden. Om ongewenst rollen tegen te gaan zijn 2 wielen uitgerust met een rem.

Voor meer informatie over de Tiger E 7R kan je de pagina van de BeamZ Professional Tiger E 7R bekijken.


Afmetingen

Flightcase: 730 x 450 x 710mm. Per movinghead: 330 x 395 x 460mm.

Gewicht

Set (incl. flightcase): 56.3kg. Per movinghead: 16.7kg.

€ 1529.15

Meerinformatie

Muziekwinkel Movingheads BeamZ Professional
Product
 

DAP Audio CM 1 microfoon

De DAP CM-1 is een dun model condensatormicrofoon die met een cardiode en omni-element geleverd wordt. Afhankelijk van de toepassing of persoonlijke smaak kan het element verwisseld worden. De CM-1 is uitermate geschikt als een microfoon voor live-opnamen, drum overhead of akoestische instrumenten.

Kenmerken

Type: condensator. Frequentierespons: 30 Hz - 22 kHz (-3 dB). Polar-patroon: omni of cardiode. Gevoeligheid: 10 mV/Pa -40 dB -. Max. SPL: 132 dB. Impedantie: 200 Ohm. Voeding: +48V fantoom. Aansluiting: XLR mannelijk. Netto gewicht: 130 g . Afmetingen: 23 mm (diameter) x L 150 mm. Accessoires: microfoonklem.

€ 39.90

Meerinformatie

Muziekwinkel Draadgebonden microfoons Dap Audio
Product
 

B Stock Power Dynamics PD F6U 19 Flightcase 6HE

Flightcase voor inbouw van 19" apparatuur. Ingebouwde apparaten kunnen onderling aangesloten blijven tijdens transport. De solide constructie biedt een uitstekende bescherming voor de apparatuur.

Voor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen. Constructie van 4mm vinyl gelamineerd multiplex. Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels. Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases. Stalen hoekstukken. Aluminium hoekprofiel rondom. Voor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen. Constructie van 4mm vinyl gelamineerd multiplex. Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels. Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases. Stalen hoekstukken. Aluminium hoekprofiel rondom.

€ 135.15

Meerinformatie

Muziekwinkel Flightcase Power Dynamics
Product
 

Vonyx SBS50W karaoke set met echo en Bluetooth

Volledig mobiel zingen met deze Vonyx SBS50W met microfoon en lichteffect

Zingen waar je maar wilt is nu mogelijk door de Vonyx SBS50W. Deze Bluetooth karaoke speaker is voorzien van een ingebouwde accu waardoor hij overal gebruikt kan worden. Sluit simpelweg de meegeleverde microfoon erop aan en je hebt een volledige mobiele karaoke set. Vanwege het ingebouwde echo effect kan de zang voorzien worden van een echo voor een op en top professionele klank. Het lichteffect bovenop de speaker zorgt ervoor dat je bij een (zang)optreden direct in de schijnwerpers staat. 

Bluetooth

Om lekker te kunnen zingen is muziek natuurlijk onmisbaar. De SBS50W is voorzien van een Bluetooth module zodat het mogelijk is om een draadloze connectie te maken met bijvoorbeeld een tablet of telefoon. Na het maken van de verbinding zoek je bijvoorbeeld de instrumentale karaoke versie van jouw favoriete nummer op zodat je vervolgens kunt meezingen. Uiteraard beschikt de SBS50W ook over een AUX ingang om een externe audiobron aan te kunnen sluiten.

Geef optredens in de woonkamer, tuin of waar dan ook met deze complete karaoke set met microfoon en lichteffect.

€ 59.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Bluetooth Speakers Vonyx
Product
 

2e keus Fenton TL1012LED 3 weg speaker 900W met 12 woofer en 10 mid

Licht en geluid uit één speaker met de Fenton TL1012LED

De Fenton TL1012LED is een 3-weg speaker met een maximaal vermogen van 900W. Vanwege de gebalanceerde opbouw qua woofers en tweeters blinkt de speaker uit in  geluidskwaliteit waardoor een zeer verfijnde klank wordt verkregen, ook op hogere volumes. De woofers en tweeters zijn voorzien van gekleurde LED's die op de maat van de muziek meeknipperen. Indien gewenst zijn de LED's uit te schakelen op de achterzijde van de speaker.

3-weg systeem

Door gebruik te maken van een aparte woofer en mid-woofer zorgt de TL1012LED ervoor dat hij qua klank zeer goed presteert. De combinatie van de woofer, mid-woofer en de drie piëzo tweeters zorgen voor een perfecte klank die ook op hogere volume gewaarborgd blijft mits aangesloten op een goede bijpassende versterker. 

Aansluitingen

Voor het aansluiten van de speaker op een versterker kan gebruik worden gemaakt van meerdere aansluitmogelijkheden. Zo is de speaker voorzien van een 6,3mm jack aansluiting, een speakon aansluiting en klemterminals voor speakerkabels zonder stekker. Door deze uitgebreide aansluitmogelijkheden is de Fenton TL1012LED met vrijwel elke speakerkabel aan te sluiten.

Carbon look

De behuizing van de Fenton TL1012LED is voorzien van een carbon-look fineer. Deze carbon-look en de metalen hoekbeschermers op de hoeken geven de speaker een robuuste en stoere uitstraling. Voor eenvoudig transport zijn handgrepen aan de zijkant geplaatst. Om de woofers en tweeters tijdens transport te beschermen is een stevige metalen grill aan de voorkant geplaatst. Om de speaker op een statief te kunnen plaatsen is een tophat (gat in de onderkant) geplaatst. Dit alles maakt de Fenton TL1012 ook zeker geschikt voor mobiele toepassingen zoals bij drive inn shows en mobiele DJ's.


Kenmerken Max. vermogen: 900W. 3-weg luidspreker voor optimale klank. Robuuste carbon-look behuizing met metalen hoekbeschermers. Geluid geactiveerde UFO-licht (RGB) in woofer. RGB LED's kunnen aan/uit worden gezet. Stevige stalen grill voor optimale bescherming. Verzonken handgrepen. Verschillende aansluitingen voor speakerkabel. 35mm tophat voor plaatsing op statief.
Specificaties Vermogen: 900W. Impedantie: 8 Ohm. Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz. SPL max: 122dB. Woofer: 12". Mid woofer: 10". Tweeter: Piezo (3x). Aansluitingen:. Speakon. 6,3mm jack. Klemterminal.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 300 x 360 x 820mm. Gewicht: 14.3kg.

€ 109.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Passieve speakers Fenton
Product
 

Vonyx SBS50B karaoke set met echo en Bluetooth

Vonyx SBS50B karaoke set met ingebouwde accu, dus zingen waar je maar wilt!

Met deze complete karaoke set ben direct klaar om een spetterend optreden te geven. De Vonyx SBS50B Bluetooth karaoke accu speaker met ingebouwd lichteffect zorgt voor muziek én een mooie kleurrijke lichtshow. Door de meegeleverde microfoon op de SBS50B aan te sluiten ontstaat een schitterende mobiele karaoke set. Mobiel want de speaker is voorzien van een ingebouwde accu zodat hij werkelijk overal te gebruiken is. Na oefening op bijvoorbeeld je slaapkamer neem je hem zo mee naar beneden om daar een spetterend optreden te geven. En door het ingebouwde echo effect voor de microfoon klink je als een echte professional!

€ 59.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Bluetooth Speakers Vonyx
Product
 

2e keus BeamZ BX96 6 in 1 LED PAR met 20W COB LED en 24 LED's stroboscoop

BeamZ BX96 4-in-1 LED par met 20W COB LED en 24 LED's stroboscoop is in feite een dubbele par spot met ingebouwde stroboscoop. Ideaal dus om snel een complete lichtshow te verzorgen met een minimaal gebruik van ruimte. Thuis in privésfeer of in het bedrijfsleven (café's, bars, bowlingbaan, etc.), met de BeamZ BX96 tover je elke ruimte in een handomdraai om in een ware disco.

Het par spot gedeelte van de BeamZ BX96 bestaat uit 9 LED's van 9W per LED. Een totaal vermogen dus van 81W voor een zeer hoge lichtopbrengst. De gebruikte LED's voor het par gedeelte zijn zogenaamde 6-in-1 LED's. Deze LED's hebben de mogelijkheid om de volgende 6 kleuren te maken: Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV (blacklight). Door het mengen van deze kleuren kunnen weer enorm veel andere kleuren gemaakt worden. Neem bijvoorbeeld rood en groen, bij het mengen van deze kleuren ontstaat geel. Meng rood en blauw en je krijgt paars. Met deze 6 kleurige LED's is het dus mogelijk om enorm veel kleuren (incl. pastelkleuren) te maken. De UV mogelijkheid zorgt voor het welbekende UV / Blacklight effect waarbij witte en UV gevoelige kleuren en materialen oplichten.

In het midden van de BeamZ BX96 vind je een zeer felle hoogvermogen 20W COB LED. Deze COB LED is een 4-in-1 LED en beschikt over de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit (RGBW). Ook bij deze COB LED is het uiteraard mogelijk om meerdere kleuren te maken door de 4 kleuren te mengen. 

De 9 LED's en de COB LED vormen samen in feite 2 LED parren in één behuizing. Enorm snelle kleurwisselingen en mooie kleureffecten die met een gewone par spot niet te behalen zijn worden met de BeamZ BX96 ineens mogelijk. De BX96 trakteert je daarmee op een super mooi gekleurd lichtspel en dat allemaal uit slechts één complacte ruimtebesparende behuizing.

Om het af te maken en om alle ruimte in de behuizing te benutten is de BeamZ BX96 voorzien van een LED stroboscoop. Deze stroboscoop bestaat uit 24 felle SMD LED's die samen zorgen voor felle flitsen. Door de snelle flitsen ontstaat een schokkerig effect op de dansvloer wat uiteraard een opzwepend effect heeft op het publiek. Samen met de mooie en snelle kleurwisselingen van de LED par en COB LED kunnen prachtige effecten gecreëerd worden.

Kenmerken

9x 9W (81W totaal) 6-1 RGBAW-UV LEDs. Stroboscoop unit met 24x SMD witte LED's. Eén COB RGBW LED. Volledige spectrum van licht met COB-technologie. 3 effecten afzonderlijk regelbaar. 2, 11, 21 of 35 DMX kanalen. IR-afstandsbediening. DMX en stand-alone mode. Master/slave functie. Voorgeprogrammeerde shows. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Controle paneel met LED display. Dubbele beugels fungeren ook als vloerstandaard.

Specificaties

20W COB LED. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. IEC-connector in/output. Opgenomen vermogen: 110W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 275 x 215 x 120mm. Gewicht: 2.1kg.

€ 152.15

Meerinformatie

Muziekwinkel LED Par spots BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ BX100 LED PAR met ingebouwde laser en stroboscoop

De BeamZ BX100 is een RGBW LED PAR met een ingebouwde rood groene laser en felle 12 LED's stroboscoop. Doordat alles in de compacte behuizing van de spot is ongebouwd neemt het geheel zeer weinig ruimte in beslag. Desondanks bezit de BX100 wel de mogelijkheid om een volwaardige lichtshow te creëren.

De LED par is voorzien van 6 hoogwaardige RGBW 4-in-1 LED's van 6W per LED. RGBW staat voor Rood, Groen, Blauw en Wit en dat zijn de vier kleuren die door de LED's gemaakt kunnen worden. Door deze kleuren te mengen kunnen zo weer heel veel andere kleuren gemaakt worden. Door bijvoorbeeld rood en blauw te mengen ontstaat paars. De toevoeging van wit zorgt ervoor dat ook pastelkleuren mogelijk zijn. 

De laser is voorzien van 2 lasermodules. Een groene module van 75mW en een rode module van 150mW. Totaal dus een laservermogen van maar liefst 225mW! De laserstralen uit de beide modules worden op een speciale lens in de behuizing geprojecteerd en hierdoor ontstaan enorm veel laserstralen die allemaal bewegen. Een schitterend sterrenhemel effect is het resultaat met vele rode en groene bewegende stipjes of stralen.

Het laatste effect in de BeamZ BX100 is de stroboscoop. Deze is rondom de laser geplaatst en bestaat uit 12 zeer felle witte SMD LED's. Doordat de LED's snel knipperen ontstaat een schokkerig effect op de dansvloer voor een sfeerverhogend effect. 

Het aansluiten en gebruiken van de BeamZ BX100 is een fluitje van een cent en kan zo makkelijk (of moeilijk) gemaakt worden als je zelf wilt. Wil je het makkelijk? Dan zet je hem via het overzichtelijke menu gewoon op automatisch of geluidsbesturing. Een andere eenvoudige mogelijkheid is de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kan je de BX100 eenvoudig bedienen zonder moeilijk gedoe. Wil je juist meer controle en mag het wat moeilijker? Dan sluit je er een DMX controller op aan en maak je je eigen lichtshows met 2, 8, 9, of zelfs 13 DMX kanalen. Ook qua aansluiting is de BX100 zeer eenvoudig want hij is voorzien van een IEC stroomaansluiting, zowel in als uit. Bij het gebruik van meerdere spots kan je de stroomvoorziening dus eenvoudig doorlussen. Hetzelfde geldt voor het DMX signaal, met een 3-polige XLR in- en uitgang koppel je eenvoudig meerdere lichteffecten aan elkaar voor het doorgeven van het DMX signaal.

Kenmerken

PAR spot met 6x 6W 4-in-1 LED's (RGBW). Stroboscoop unit met 12 witte SMD LED's. Laser met rode (150mW) en groene (75mW) laser. De 3 effecten zijn afzonderlijk regelbaar. DMX en stand-alone mode. 2, 8, 9 of 13 DMX kanalen. Master/slave functie. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Voorgeprogrammeerde shows. Controle paneel met LED display. Inclusief afstandsbediening. Dubbele beugels fungeren ook als vloerstandaard.

Specificaties

DMX in/uitgang via 3-pin XLR. IEC-connector in/output voor stroomvoorziening. Vermogen: 36W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 275 x 215 x 120mm. Gewicht: 1,8kg.

€ 118.15

Meerinformatie

Muziekwinkel LED Par spots BeamZ
Product
 

2e keus Klarstein Sunday Morning Waterkoker Wit

Klarstein Sunday Morning Waterkoker Wit 2200W 1,7L

Met de waterkoker van de Klarstein Sunday Morning serie bereid je aangename warme, rustgevende drankjes voor bij het ontbijt of op andere momenten van de dag. Dankzij het 2200W vermogen van de waterkoker bereikt het water binnen korte tijd het kookpunt en is je warme drankje dus snel klaar.

Met een inhoud van 1,7 liter is de waterkoker ideaal voor grote en kleine huishoudens, het apparaat past dus prima in elke keuken. Doordat het apparaat voorzien is van doorzichtig glas kan je op elk moment het waterpeil aan beide kanten van de ketel aflezen. De waterkoker is ook voorzien van ergonomische koel-behuizing, dit biedt bescherming tegen de hitte zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verbranden van je vingers.


Kenmerken en specificaties Draadloze waterkoker - 360° draaibare verbinding. Max. 2200W vermogen. 1,7 liter volume. Koelblijvende behuizing met dubbelzijdig kijkvenster. Mat-wit, warmte-isolatie, met roestvrij stalen afwerking. Verborgen verwarmingselement van edelstaal. Blauwe interieurverlichting. Verwijderbare, wasbare kalkfilter. Vergrendeld scharnierend veiligheidsdeksel. Basisstation met snoeropbergruimte. Automatische en handmatige uitschakeling. Droogkookbeveiliging. Oververhittingsbeveiliging. Non-slip rubberen voetjes.
Afmetingen en gewicht Diameter oppervlakte: 16,5 cm. Hoogte: 24,5 cm. Kabellengte: 0.75 m. Gewicht: ongeveer 930 g.

€ 33.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Audio HiFi 2e keus aanbiedingen Klarstein
Product
 

Vonyx mobiele DJ Booth met lichtbrug, 2x statief incl. tassen

Vonyx mobiele DJ Booth voor plaatsing van geluidsapparatuur én een volledige lichtshow.

Deze Vonyx mobiele DJ Booth met lichtbrug en 2 statieven is alles wat je als mobiele DJ of Drive in show nodig hebt. De set wordt compleet geleverd en kan na ontvangst direct worden opgebouwd. De doordachte constructie zorgt ervoor dat de gehele set snel en eenvoudig is op te zetten zodat hierdoor weinig tijd verloren gaat. Door de meegeleverde tassen kan alles eenvoudig opgeborgen en vervoerd worden waardoor deze set zich perfect leent voor mobiel of tijdelijk gebruik.

DJ Booth

De set bestaat uit een DJ meubel die voorzien is van in totaal vier liggers, twee boven en twee onder. Op deze liggers kan licht- en geluidsapparatuur geplaatst worden waarbij de bovenste liggers op een ideale werkhoogte van zo'n 90cm zitten. Boven het meubel kan een lichtbalk geplaatst worden waaraan lichteffecten en PAR spots opgehangen kunnen worden. Deze lichtbalk heeft een breedte van 2,6 meter en kan op een hoogte van max. 2,4 meter geplaatst worden. Om alles netjes af te werken wordt een scherm meegeleverd die voor en naast het meubel geplaatst kan worden. Dit scherm is voorzien van witte lycra doeken waardoor belichting van de achterzijde mogelijk is voor een extra sfeervol effect. De beide BeamZ statieven kunnen naast de DJ Booth geplaatst worden voor het ophangen van extra effecten en PAR lampen voor de grotere lichtshow of simpelweg voor een betere verdeling van het licht. Deze statieven hebben een maximale hoogte van 2.75 meter.

Deze complete DJ Booth is perfect voor de gevorderde DJ of Drive in show, voor verenigingen, etc. waarbij de DJ setup vaak van tijdelijke aard is en na gebruik weer opgeruimd zal worden. Door middel van de tassen worden de onderdelen netjes bij elkaar gehouden en kan alles makkelijk meegenomen en opgeborgen worden.

€ 349.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Flightcase Vonyx
Product
 

MAX Blacklight PartyPar met 12x 1W UV LED's en DMX

De MAX Blacklight PartyPar, krachtige Blacklight spot voor een onverslaanbare prijs

Met maar liefst 12 LED's van 1W per LED is de MAX Blacklight PartyPar onverslaanbaar qua prijs. Daarnaast is hij ook nog eens via DMX aanstuurbaar, beschikt hij over een interne microfoon voor geluidsbesturing , kan hij werken op een ingebouwd programma en is het zelfs mogelijk om meerdere units met elkaar te verbinden voor een master/slave setting. De 12 LED's zijn verdeeld in 4 secties zodat op de lamp zelf al leuke effecten mogelijk zijn. Zoveel lichtopbrengst én functionaliteit tegen een dergelijk lage prijs vind je nergens!

Blacklight / UV

De MAX Blacklight PartyPar is een Blacklight / UV spot. Blacklight zorgt voor een mysterieuze sfeer waarbij witte en UV gevoelige materialen oplichten. Met speciale UV gevoelige verf of stiften (niet meegeleverd) kunnen prachtige (artistieke) dingen gedaan worden. In de jaren '80 & '90 was Blacklight erg populair maar alleen verkrijgbaar als een TL-lamp. Met de komst van de LED is Blacklight weer terug en zijn er veel meer dingen mee mogelijk. Een stroboscoop effect bijvoorbeeld was destijds met een Blacklight TL-lamp niet denkbaar maar is met de hedendaagse LED techniek zeker mogelijk. Met de MAX Blacklight PartyPar haal je dit geweldige effect weer terug met vele extra opties maar wel voor een uitzonderlijk lage prijs.


Kenmerken

12x 1W UV / Blacklight LED's. DMX en Stand-alone mode. Master/slave functie. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Geluidgestuurd. Control panel met LED display.

Specificaties

Vermogen: 15W. Aantal kleuren: 1 (Blacklight / UV). Aantal DMX kanalen: 7. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 120 x 115 x 130mm. Gewicht: 0.4kg.

€ 29.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Blacklight MAX
Product
 

2e keus Auna Connect 150 BK DAB en WiFi internetradio met Spotify en USB

Auna Connect 150 BK, een unieke combinatie

De Auna Connect 150 BK is een alles-in-één systeem die voor vele toepassingen gebruikt kan worden. De Connect 150 BK is voorzien van een krachtig 2.1 speakersysteem zodat een extra stereo-installatie niet nodig is. Ondanks dat kan de Connect 150 BK wel op een stereo-installatie aangesloten worden indien dat wenselijk is. Het systeem zit boordevol moderne toepassingen zoals DAB+, Spotify, internetradio, mp3 speler, etc. je hoeft dus nooit meer zonder muziek te zitten. Door zijn compacte formaat is hij overal te plaatsen wat hem ideaal maakt voor thuis, kantoor of camping.

Unieke combinatie

Het unieke aan de Auna Connect 150 BK is dat hij vrijwel alles op het gebied van moderne audio combineert. DAB+, internetradio, FM radio, USB MP3 speler, Spotify connect, het is allemaal mogelijk met deze speaker. Daarnaast is het mogelijk om een externe audiobron zoals een telefoon of tablet via de 3,5mm jack AUX ingang aan te sluiten. Voor persoonlijk luisterplezier kan er op de Connect 150 BK een koptelefoon worden aangesloten. Met behulp van de lijnuitgang is het mogelijk om de Connect 150 BK aan te sluiten op een externe geluidsinstallatie.

Speakers en subwoofer

De Auna Connect 150 BK is voorzien van twee speakers en een subwoofer met een totaalvermogen van 20W RMS. Door de subwoofer worden de lage tonen (bassen) extra benadrukt voor optimaal luistergenot. De ingebouwde equalizer met meerdere presets en de mogelijkheid om de geluidsinstellingen naar eigen inzicht in te stellen zorgt ervoor dat het geluid helemaal naar wens en eigen inzicht ingesteld kan worden. Ander genot wordt verkregen door het optimale gebruiksgemak en de meegeleverde afstandsbediening. De Connect 150 BK is voorzien van een display waarop allerlei informatie wordt weergegeven. Bij de ingebruikname zorgt een handige installatiewizard ervoor dat je het systeem snel en eenvoudig in gebruik kunt nemen.

Slapen en wakker worden

De Auna Connect 150 BK kan als gewone huis, tuin en keuken radio gebruikt worden maar ook als wekkerradio. Het systeem is namelijk voorzien van een alarmfunctie met duo alarm. Wakker worden kan naar keuze met een sluimertoon, internetradio, DAB of FM radio. Ook voor 's avonds is het systeem perfect want met de sleeptimer is het mogelijk om het systeem automatisch uit te laten schakelen na een vooraf ingestelde periode. Zo is de Auna Connect ook perfect voor gebruik in de slaapkamer.

Behuizing

De Auna Connect 150 BK is uitgevoerd in het zwart en beschikt over een prachtig geborsteld aluminium front. De symetrische plaatsing van de knoppen zorgt voor een rustig uiterlijk. Hierdoor heeft het systeem een mooie uitstraling waardoor het in vrijwel elk interieur te plaatsen is. 


Kenmerken Uitgebreid systeem met. DAB en DAB+ digitale radio. Internetradio (Wifi of LAN). FM radio. USB MP3 speler. Spotify connect (Spotify muziek rechtstreeks via de radio streamen). UpnP en DLNA streaming mogelijk via app. 3,5mm jack lijningang voor aansluiting externe audiobron. Hoofdtelefoon aansluiting. Lijnuitgang voor aansluiting op een stereoinstallatie. 2.1 luidsprekersysteem voor optimale geluidsweergave. Ingebouwde equalizer met meerdere presets. Loudness functie. Duo alarmfunctie via sluimertoon, internetradio, DAB en FM. Sleeptimer. Muziekweergave met program, repeat en random play functie. Dimbaar display. Weergave van tijd en datum. Automatische synchronisatie van tijd via internet. Mutefunctie. Eenvoudig in gebruik te nemen d.m.v. installatiewizard. Telescoopantenne voor radio. Metalen volume- en navigatieregelaars. Houten bassreflex behuizing met geborsteld aluminium front. Inclusief afstandsbediening.
Specificaties Vermogen: 2x 3W + 1x 14W RMS. Compatible formaten: MP3, WMA, FLAC: AAC. WiFi: 802.11 a/b/g/n. LAN: 10/100 ethernet. Ondersteuning voor UpnP en DLNA streaming. Frequentiebereik: 23Hz - 21kHz (±3dB).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 175 x 235 x 130mm. Gewicht: 2,2kg.

€ 195.00

Meerinformatie

Muziekwinkel Stereotorens Auna
Product