Dataflex Viewgo dual monitorhandgreep optie 004

Viewgo dual-monitorhandgreep - optie 004Bevestig deze handgreep aan de Viewgo monitorarm voor twee monitors voor het eenvoudig en nauwkeurig regelen van de positie van beide monitors, zonder deze aan te hoeven raken. Daardoor blijven de monitors op hun plaats en vrij van vingerafdrukken

€ 22.95

Meerinformatie

TV Beugels Merken Dataflex beugels
Product
 

Viewlite link USB C docking station bureau 813

De Dataflex Viewlite Link USB-C docking station (eu)Zeer simpel aan te sluiten op jouw laptop, tablet, mini pc, elk modern werkstation. Ideaal voor de moderne werkplek. Het opladen van al je apparatuur wordt zeer makkelijk gemaakt op deze manier. Aansluiten op welk netwerk je wilt, en met twee monitoren tegelijk werken is geen enkel punt meer. De USB Technologie van Link maakt in No-time verbinding tussen jouw tablet/ laptop ea apparaten, dmv 1 kabel.Er is geen extra software nodig om Link te kunnen gebruiken.

€ 567.49

Meerinformatie

TV Beugels Beugels op Merk Dataflex beugels
Product
 

Viewlite link USB C docking station bureau 812

De Dataflex Viewlite Link USB-C docking station (eu)Zeer simpel aan te sluiten op jouw laptop, tablet, mini pc, elk modern werkstation. Ideaal voor de moderne werkplek. Het opladen van al je apparatuur wordt zeer makkelijk gemaakt op deze manier. Aansluiten op welk netwerk je wilt, en met twee monitoren tegelijk werken is geen enkel punt meer. De USB Technologie van Link maakt in No-time verbinding tussen jouw tablet/ laptop ea apparaten, dmv 1 kabel.Er is geen extra software nodig om Link te kunnen gebruiken.

€ 567.49

Meerinformatie

TV Beugels Beugels op Merk Dataflex beugels
Product
 

VCM Pro Schermverbinders SPRT 400 Ext

VCM Pro Schermverbinders - SPRT400-Ext (set)Met behulp van de schermverbinders, hang je het scherm op de "Bar". Je bevestigt de schermverbinders aan de achterzijde van het scherm en hangt het geheel op het horizontale deel dat aan de wand of op een TV standaard bevestigd is. Afhankelijk van de grote van de TV en de VESA maat bepaal je welke maat je nodig zou hebben. De schermverbinders zijn er in 2 afmetingen. De kleinste is geschikt voor een verticale VESA maat van minimaal 100 tot maximaal 400 en de grote schermverbinder voor een verticale VESA maat van minimaal 100 tot maximaal 600 mm. 3 Verschillende uitvoeringen, 2 verschillende matenZoals genoemd, er zijn 2 verschillende lengtes. Echter zijn er ook nog eens 3 verschillende uitvoeringen, in verschillende situaties zijn verschillende dingen handig en van belang. Daar is over nagedacht, wij gaan hier dieper op in, bij de omschrijving van de producten (zie productomschrijving onder). Bij deze korte omschrijving benoemen wij alleen de mogelijkheden van dit product.SPRT400 en SPRT600 ExtDeze schermverbinder is eigenlijk de standaard uitvoering met vrij weinig mogelijkheden, je kunt het scherm nog enigszins bijstellen, deze schermverbinders hebben de mogelijkehid om het scherm +3° / -3° kantelen en eventueel nog + / - 5mm in hoogte te verstellen. Bij een opstelling voor één enkel scherm zal je dit niet nodig hebben, maar wanneer je 2 schermen (of meer) boven of onder elkaar hebt hangen, dan is het toch wel fijn dat je ze netjes gelijk kan afstellen, zodat de schermen netjes tegen elkaar aan sluiten.

€ 72.48

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Voetplaat Centerbase Large

VCM Centerbase Large - Vloerplaat large voor dubbelzijdige montageDe Centerbase vloerplaat is een voet welke gemaakt is voor de VCM Pro series, aan de voetplaat kun je de "Poles" monteren om zo een complete constructie naar een TV standaard voor één of meerdere schermen (onder elkaar) of een complete Videowall te gaan bouwen. Afhankelijk van de gebruikte vloerplaat kun je schermen aan één zijde of aan beide zijde van de opstelling ophangen. Er zijn 2 verschillende voetplaten de Flatbase (small & large) en de Centerbase voetplaat (small & large). Welke voetplaat je exact voor welke configuratie nodig zou hebben hangt af van de grote en het aanal schermen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.De Centerbase Voetplaat Large is geschikt voor de dubbelzijdige montage van schermen, op de voetplaat kun je twee pilaren (Pole) monteren. Op de Pole kun je dan aan beide zijde één of meerdere Bars onder elkaar monteren. De Centerbase voetplaat is alleen geschikt voor dubbelzijdige montage van één of meerdere schermen onder elkaar en wordt niet gebruikt om een videowall te bouwen.

€ 313.39

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Voetplaat Centerbase Small

VCM Flatbase Small - Vloerplaat klein voor dubbelzijdige montageDe Centerbase vloerplaat is een voet welke gemaakt is voor de VCM Pro series, aan de voetplaat kun je de "Poles" monteren om zo een complete constructie naar een TV standaard voor één of meerdere schermen (onder elkaar) of een complete Videowall te gaan bouwen. Afhankelijk van de gebruikte vloerplaat kun je schermen aan één zijde of aan beide zijde van de opstelling ophangen. Er zijn 2 verschillende voetplaten de Flatbase (small & large) en de Centerbase voetplaat (small & large). Welke voetplaat je exact voor welke configuratie nodig zou hebben hangt af van de grote en het aanal schermen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.De Centerbase Voetplaat Small is geschikt voor de dubbelzijdige montage van schermen, op de voetplaat kun je één pilaar (Pole) monteren. Op de Pole kun je dan aan beide zijde één of meerdere Bars monteren en zo kun je deze weer verbinden naar een volgende pilaar etc. om bijvoorbeeld een complete videowall opstelling te maken

€ 240.79

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro The Kit (connect the bars to the poles)

VCM Pro - The Kit - Om de Bars aan de Poles te bevestigenDe Kit is een onmisbaar onderdeel in het geheel, je bevestigd de Kit aan de Pole (verticale pilaar) en vervolgens bevestig je de Bar (horizontale bar). Per pilaar zul je één Kit per bar nodig hebben. Dus stel je heb een opstelling met een dubbele pilaar, dan heb je de Kit dus 2x nodig, de bevestiging en het afstellen op de juiste hoogte is zeer eenvoudig ook het bevestigen van de Bar aan de Kit is eenvoudig. Klein, maar onmisbaar in het geheel.

€ 31.34

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Fix Base Vaste Vloer of Plafond bevestiging

VCM Fix Base - Systeem voor bevestiging aan vloer of plafondJe kunt ervoor kiezen om je TV standaard of Videowall op één of meerdere voetplaten te plaatsen of op een onderstel al dan niet verrijdbaar, maar je kunt het geheel ook aan de vloer bevestigen, dit is met behulp van de Fix-Base mogelijk. Je kunt de Fix-Base niet alleen aan de vloer, maar ook aan het plafond bevestigen. Zo kun je dus een complete plafondbeugel samenstellen voor één of meerdere schermen aan voor -en achterzijde.VCM Pro - Één enkele TV of nog veel meer TV's aan of op de vloer, aan de wand of aan het plafond!Dat is het mooie van het VCM Professional Systeem je kunt het vast aan de vloer of het plafond bevestigen met de Fix base, op een voetplaat plaatsen met de Flatbase of Centerbase voetlplaten of met V-Base of H-Base onderstellen en deze dan nog eens verrijdbaar maken ook als het gewenst is, of je bevestigd het aan de wand met behulp van de VCM Bar Wall Bracket. Eindeloos te verbinden tot max. xxx schermenAlle bars zijn met elkaar te verbinden, dat betekend dat je in de breedte dus zo lang als je wilt kunt doorbouwen en een eindeloze Videowall kan maken. De enige beperking is uiteraard de hoogte of de diepte (afhankelijk van -vloer of plafondmontage) met behulp van de Bar Connector kun je eenvoudig verlengen.

€ 66.43

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Voetplaat Flatbase large

VCM Flatbase Large- Vloerplaat groot voor enkelzijdige montageDe Flatbase vloerplaat is een voet welke gemaakt is voor de VCM Pro series, aan de voetplaat kun je de "Poles" monteren om zo een complete constructie naar een TV standaard voor één of meerdere schermen (onder elkaar) of een complete Videowall te gaan bouwen. Afhankelijk van de gebruikte vloerplaat kun je schermen aan één zijde of aan beide zijde van de opstelling ophangen. Er zijn 2 verschillende voetplaten de Flatbase (small & large) en de Centerbase voetplaat. Welke voetplaat je exact voor welke configuratie nodig zou hebben hangt af van de grote en het aanal schermen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.De Flatbase Voetplaat Large is geschikt voor de enkelzijdige montage van schermen, op de voetplaat kun je twee pilaren (Pole) monteren en daarom is hij geschikt voor de grote schermen. Op de 2 pilaren kun je dan één of meerdere Bars monteren en zo kun je één of meerdere schermen aan de pilaren bevestigen, maar nogmaals slechts aan één zijde van de standaard.

€ 240.79

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Voetplaat Flatbase Small

VCM Flatbase Small - Vloerplaat klein voor enkelzijdige montageDe Flatbase vloerplaat is een voet welke gemaakt is voor de VCM Pro series, aan de voetplaat kun je de "Poles" monteren om zo een complete constructie naar een TV standaard voor één of meerdere schermen (onder elkaar) of een complete Videowall te gaan bouwen. Afhankelijk van de gebruikte vloerplaat kun je schermen aan één zijde of aan beide zijde van de opstelling ophangen. Er zijn 2 verschillende voetplaten de Flatbase (small & large) en de Centerbase voetplaat. Welke voetplaat je exact voor welke configuratie nodig zou hebben hangt af van de grote en het aanal schermen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.De Flatbase Voetplaat Small is geschikt voor de enkelzijdige montage van schermen, op de voetplaat kun je één pilaar (Pole) monteren. Op de Pole kun je dan één of meerdere Bars monteren en zo kun je deze weer verbinden naar een volgende pilaar etc. om bijvoorbeeld een complete videowall opstelling te maken

€ 240.79

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

Dataflex Viewlite link USB C kabel 1m

Top USB-C kabel, spefiek getest op compabiliteit met de Viewlite Link USB-C Docking stations.Zorgt voor prima en snellere data overdracht, stabiel en synchroon, evenals video en audio.De Dataflex kabel is er in zwarte kleur.

€ 32.95

Meerinformatie

TV Beugels Merken Dataflex beugels
Product
 

VCM Pro Onderstel H Base Large

VCM H-Base Large onderstellen - Voor Back 2 Back opstellingen (optioneel verrijdbaar)De H-Base onderstellen, speciaal voor de oplossingen wanneer je aan beide zijde van de pilaar (Pole) schermen wilt hebben. Een stevige, H-vormige voet gemaakt van voornamelijk aluminium en voorzien is van kunststof stelpootjes, de stelpootjes zijn optioneel indien gewenst te vervangen voor een sterke wielen set die speciaal voor de V-Base en H-base onderstellen zijn. Welke maat onderstel je exact nodig zal hebben hangt af van hoeveel schermen, hoe groot zijn de schermen en wil je ze ophangen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.De VCM H-Base Large onderstellen worden gebruikt bij opstellingen met meerdere schermen met een dubbele pilaar waarbij er schermen aan beide zijde van de TV standaard worden bevestigd. Vanzelfsprekend kun je altijd je wensen bij ons neerleggen en dan kunnen wij bepalen welke onderdelen je exact bij elkaar nodig heb om aan je wensen te voldoen.

€ 264.99

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Onderstel H Base Medium

VCM H-Base Medium onderstellen - Voor Back 2 Back opstellingen (optioneel verrijdbaar)De H-Base onderstellen, speciaal voor de oplossingen wanneer je aan beide zijde van de pilaar (Pole) schermen wilt hebben. Een stevige, H-vormige voet gemaakt van voornamelijk aluminium en voorzien is van kunststof stelpootjes, de stelpootjes zijn optioneel indien gewenst te vervangen voor een sterke wielen set die speciaal voor de V-Base en H-base onderstellen zijn. Welke maat onderstel je exact nodig zal hebben hangt af van hoeveel schermen, hoe groot zijn de schermen en wil je ze ophangen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.De VCM H-Base Medium onderstellen worden gebruikt bij opstellingen met een dubbele pilaar waarbij er schermen aan beide zijde van de TV standaard worden bevestigd. Vanzelfsprekend kun je altijd je wensen bij ons neerleggen en dan kunnen wij bepalen welke onderdelen je exact bij elkaar nodig heb om aan je wensen te voldoen.

€ 228.69

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Onderstel H Base Small

VCM H-Base Small onderstellen - Voor Back 2 Back opstellingen (optioneel verrijdbaar)De H-Base onderstellen, speciaal voor de oplossingen wanneer je aan beide zijde van de pilaar (Pole) schermen wilt hebben. Een stevige, H-vormige voet gemaakt van voornamelijk aluminium en voorzien is van kunstof stelpootjes, de stelpootjes zijn optioneel indien gewenst te vervangen voor een sterke wielenset die speciaal voor de V-Base en H-base onderstellen zijn. Welke maat onderstel je exact nodig zal hebben hangt af van hoeveel schermen, hoe groot zijn de schermen en wil je ze ophangen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.De VCM H-Base Small onderstellen worden gebruikt bij opstellingen met één enkele pilaar en schermen aan beide zijde van de pilaar.  Vanzelfsprekend kun je altijd je wensen bij ons neerleggen en dan kunnen wij bepalen welke onderdelen je exact bij elkaar nodig heb om aan je wensen te voldoen.

€ 168.19

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Onderstel V Base Large

VCM Pro V-Base Onderstel - Scherm opstellingen met schermen aan één zijde (wieltjes optioneel verkrijgbaar)De V-Base de V-Vormige onderstellen van VCM.. De voorkant staat verder uit elkaar dan de achterkant en het geheel loopt dus zoals de naam al doet vermoeden in een V-Vorm. De V-Base onderstellen zijn gemaakt voor de opstellingen waarbij de schermen aan één kant van de pilaar worden gehangen. Wil je een Back 2 Back opstelling, waarbij de schermen aan beide zijde moeten worden gehangen, dan kun je hiervoor de H-Base onderstellen gebruiken. Zowel de V-Base als de H-Base onderstellen worden standaard geleverd met stelpootjes, de stelpootjes kunnen indien gewenst worden vervangen door de sterke wielenset die speciaal voor de V-Base en H-base onderstellen zijn. Welke maat onderstel je exact nodig zal hebben hangt af van hoeveel schermen, hoe groot zijn de schermen en wil je ze ophangen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.De V-Base Large onderstel is geschikt voor de multi-screen opstellingen met meerdere schermen aan één zijde van de pilaren. Vanzelfsprekend kun je altijd je wensen bij ons neerleggen en dan kunnen wij bepalen welke onderdelen je exact bij elkaar nodig heb om aan je wensen te voldoen.

€ 264.99

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Onderstel V Base Medium

VCM Pro V-Base Onderstel - Scherm opstellingen met schermen aan één zijde (wieltjes optioneel verkrijgbaar)De V-Base de V-Vormige onderstellen van VCM.. De voorkant staat verder uit elkaar dan de achterkant en het geheel loopt dus zoals de naam al doet vermoeden in een V-Vorm. De V-Base onderstellen zijn gemaakt voor de opstellingen waarbij de schermen aan één kant van de pilaar worden gehangen. Wil je een Back 2 Back opstelling, waarbij de schermen aan beide zijde moeten worden gehangen, dan kun je hiervoor de H-Base onderstellen gebruiken. Zowel de V-Base als de H-Base onderstellen worden standaard geleverd met stelpootjes, de stelpootjes kunnen indien gewenst worden vervangen door de sterke wielenset die speciaal voor de V-Base en H-base onderstellen zijn. Welke maat onderstel je exact nodig zal hebben hangt af van hoeveel schermen, hoe groot zijn de schermen en wil je ze ophangen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.Het V-Base Medium onderstell is geschikt voor de opstellingen met één of meerdere schermen aan één zijde van een TV standaard met een dubbele "Pole".Vanzelfsprekend kun je altijd je wensen bij ons neerleggen en dan kunnen wij bepalen welke onderdelen je exact bij elkaar nodig heb om aan je wensen te voldoen.

€ 228.69

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Pro Onderstel V Base Small

VCM Pro V-Base Onderstel - Scherm opstellingen met schermen aan één zijde (wieltjes optioneel verkrijgbaar)De V-Base de V-Vormige onderstellen van VCM.. De voorkant staat verder uit elkaar dan de achterkant en het geheel loopt dus zoals de naam al doet vermoeden in een V-Vorm. De V-Base onderstellen zijn gemaakt voor de opstellingen waarbij de schermen aan één kant van de pilaar worden gehangen. Wil je een Back 2 Back opstelling, waarbij de schermen aan beide zijde moeten worden gehangen, dan kun je hiervoor de H-Base onderstellen gebruiken. Zowel de V-Base als de H-Base onderstellen worden standaard geleverd met stelpootjes, de stelpootjes kunnen indien gewenst worden vervangen door de sterke wielenset die speciaal voor de V-Base en H-base onderstellen zijn. Welke maat onderstel je exact nodig zal hebben hangt af van hoeveel schermen, hoe groot zijn de schermen en wil je ze ophangen. Het VCM Pro Systeem is volledig modulair. Er staan enkele standaard opstellingen op onze website, maar je kunt vrij eenvoudig je eigen gewenste opstelling maken. Het kan altijd handig zijn om gebruik te maken van de VCM configurator om de gewenste opstelling zelf te maken. Als je gewenste configuratie compleet is, krijg je een lijst met artikelen met naam en deze kun je snel en eenvoudig via de zoekbalk boven aan onze website vinden.De V-Base Small onderstellen is geschikt voor de opstellingen met één scherm of meerdere schermen aan één zijde van één enkele "Pole" (ook in multi-opstelling). Vanzelfsprekend kun je altijd je wensen bij ons neerleggen en dan kunnen wij bepalen welke onderdelen je exact bij elkaar nodig heb om aan je wensen te voldoen.

€ 168.19

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

Verrijdbare TV Standaard Zwart (37 55 inch, 50 Kg)

TV Standaard op wielen.Een stevige TV standaard uitgevoerd in het zwart, geschikt voor schermen van 32 tot 52 inch met een maximaal gewicht van 50 Kg. De hoogte van het hart scherm kan worden ingesteld tussen de 123.5 cm en 158.5 cm. De TV standaard wordt geleverd met een in hoogte verstelbare plateau voor een laptop of DVD speler en de bekabeling kan keurig door de verticale staander naar beneden worden gebracht.

€ 339.95

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV Standaard
Product
 

VCM Professional Line BAR 3250

VCM Pro - The BarsDe VCM Pro lijn is exclusief verkrijgbaar bij Braca Europe. Een volledig professioneel en modulair systeem waarmee je plafondbeugels, tv standaarden en videowall's kunt samenstellen naar eigen wens. Uiteraard hebben wij de meest gangbare modellen op de website zelf al samengesteld, maar wil je nu toch iets anders, dan kun je dit samenstellen met behulp van de losse onderdelen. Vanzelfsprekend kun je ons bellen om te helpen en kunnen wij je begeleiden.VCM BarHier vind je een overzicht van de Bars, de horizontale dwarsligger, welke bevestigd wordt aan één of meerdere pilaren afhankelijk uiteraard van de grote van de configuratie. De Bars zijn onmisbaar bij elke configuratie. Afhankelijk van de grote van het scherm en het aantal schermen bepaal je welke lengte of lengtes ideaal zijn voor de gewenste configuratie. Je kunt de VMC Bars met behulp van koppelstukken aan elkaar koppelen en zo oneindig in de breedte doorbouwen. Wij zijn voor configuratie hulpt en meer informatie bereikbaar via de email op info@braca.nl of telefonisch op 075 655 55 80

€ 483.88

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product
 

VCM Professional Line BAR 2850

VCM Pro - The BarsDe VCM Pro lijn is exclusief verkrijgbaar bij Braca Europe. Een volledig professioneel en modulair systeem waarmee je plafondbeugels, tv standaarden en videowall's kunt samenstellen naar eigen wens. Uiteraard hebben wij de meest gangbare modellen op de website zelf al samengesteld, maar wil je nu toch iets anders, dan kun je dit samenstellen met behulp van de losse onderdelen. Vanzelfsprekend kun je ons bellen om te helpen en kunnen wij je begeleiden.VCM BarHier vind je een overzicht van de Bars, de horizontale dwarsligger, welke bevestigd wordt aan één of meerdere pilaren afhankelijk uiteraard van de grote van de configuratie. De Bars zijn onmisbaar bij elke configuratie. Afhankelijk van de grote van het scherm en het aantal schermen bepaal je welke lengte of lengtes ideaal zijn voor de gewenste configuratie. Je kunt de VMC Bars met behulp van koppelstukken aan elkaar koppelen en zo oneindig in de breedte doorbouwen. Wij zijn voor configuratie hulpt en meer informatie bereikbaar via de email op info@braca.nl of telefonisch op 075 655 55 80

€ 414.91

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer
Product