TV Standaard Tripod 120 190 cm hoog (26 t m 40 inch)

DQ Tripod TV Standaard - Eenvoud siert de standaard, geschikt voor schermen van 26 t/m 40 inch tot maximaal 30 kg. Niet verrijdbaar, wel zeer mobielEen ideale oplossing voor in het hotelwezen en zalencentra, zeer scherp in aanschaf en doet wat het moet doen. Je zet de standaard zeer snel neer en haalt deze net zo makkelijk weer weg. Ingeklapt is de TV standaard zo meegenomen en opgeborgen. Dankzij de slimme constructie is hij zeer stevig.

€ 79.00

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV Standaard
Product
 

Vloerstandaard Basic 170 cm (32 t m 55 inch)

TV Vloerstandaard DQ PSF-301G De DQ T131 is een ideaal verrijdbare TV standaard voor zakelijke evenementen en presentaties. De TV standaard is gemakkelijk te verrijden dankzij de soepele zwenkwielen en is voorzien van een glazen plateau waar je bijvoorbeeld je laptop, camera of Blu-Ray speler kunt plaatsen. Een stevige, stabiele verrijbbare TV standaard die geschikt is voor de meest gangbare TV formaten een zeer aantrekkelijke prijs. De hoogte van het hart van het scherm komt op 171 cm.

€ 149.00

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV Standaard
Product
 

AV Plateau voor MyWall Floor to Ceiling mount

Shelf voor de Cieling-to-Floor mount HD 5 van MyWallZit je in een situatie waar je TV of monitor niet aan de wand gehangen kan worden, dan is de Floor to Cieling mount van MyWall  de ideale oplossing en wil je nou een laptop, computer, DVD speler of iets anders onder de monitor kunnen plaatsen dan kun je daarvoor een shelf gebruiken. uiteraard kun je er meerdere op één MyWall HD 5 plaatsen, echter houd wel even rekening met het gewicht. Het gewicht van de monitor, drager en producten mogen uiteraard niet boven het maximale draagvermogen uitkomen van de Floor tot Ceiling beugel zelf.

€ 27.94

Meerinformatie

TV Beugels Merken MyWall beugels
Product
 

MyWall Curved TV Beugel HP45 (42“ 100“)

TV Beugel voor Curved LCD HP45 (tot max 100) en perfect om in een hoek te plaatsen  Gemaakt voor de Curved LCD Televisies. Er is veel vraag naar, en daarom heeft MYWALL nu voor de grotere TV's tot max 100inch deze tv beugel voor curved lcd uitgebracht met maar liefst 20(!)jaar garantie. Het draagvermogen is maar liefst 70Kg.Ideale tv beugel voor Curved LCD schermen en om je TV in een hoek op te hangen. De beugel is 180graden draaibaar en je kunt je scherm +2 en -15graden kantelen. Horizontaal kun je nog 3 graden aanpassen, beide kanten op.Het kabelmanagementsysteem zit mooi in de beugel verwerkt.De VESA is van 300x200 tot 800x600 en het geheel wordt geleverd met montage accessoires en handleiding. Naast het kantelen en draaien heeft deze bracket ook een "level adjustment". Dit wil zeggen dat je wanneer het scherm is opgehangen je het scherm indien nodig nog roterend een beetje bij kan stellen. Heel veel ruimtes zijn niet helemaal recht, hierdoor kan het zijn dat wanneer je de beugel waterpas heb opgehangen en het scherm ook waterpas hangt, het optisch lijkt of hij niet waterpas hangt. Hiervoor is de rotatie correctie, ofwel level adjustment wel handig. Dan kun je de TV nog een beetje bijstellen zodat hij optisch waterpas hangt.En de beugel heeft maar liefst 20 jaren garantie ook nog, dus wacht maar niet langer, en bestel...

€ 174.24

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV beugels
Product
 

SmartMetals Deelbare trolley (Light Serie)TV STANDAARD VESA 600x400

Deelbaar en Verrijdbare TV standaard incl. VESA 600 x 400 bracket - 30 kg en max. +/-190cm hoogte hart schermJe kunt deze verrijdbare TV standaard eenvoudig in en uit elkaar halen zonder gereedschap. Binnen 5 tot 10 minuten staat hij in elkaar en kun je het scherm er aan hangen. Een ideale oplossing voor gebruik op een beurs. De pilaar bestaat uit 2 delen, het onderstel kun je volledig los koppelen en het deel waar het scherm aan vast zit. zo kun je het geheel in bijna elke achterbak makkelijk kwijt.Dankzij de handige constructie en de uitstekende kwaliteit, gaat deze standaard zelfs bij intensief gebruik zo 10 jaar mee. De bekabeling kan netjes via de kolom, die overigens uit 2 delen van 95cm bestaat naar de vloer worden gebracht. Het is zo gemaakt dat een kind de was kan doen. Het totale gewicht van de standaard is 36kg, maar dankzij het delen is elk onderdeel vrij goed te tillen.

€ 989.95

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV Standaard
Product
 

TV beugel Schuin Plafond (Elektrisch)

Elektrische TV beugel voor schuine plafonds - Geschikt voor schermen van 26 t/m 55 inch, 50 kgEen unieke beugel, er zijn niet zo heel erg veel oplossingen op dit gebied. In de meeste gevallen kun je het beter met een plafondbeugel doen die geschikt is voor montage op schuine plafonds, maar wie voor de echte luxe en comfort wilt gaan, ook dit is een mogelijkheid en wat voor één. De beugel kan tot 60 graden kantelen zodat je de TV recht voor je kunt hangen. gebruik je hem niet, dan klap je de TV gewoon terug tegen de schuine wand.

€ 1899.95

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV beugels
Product
 

NewStar dubbel monitorarm NM D135DBLACK

Monitorarm bureausteun voor 2 monitoren Neomounts NM-D135D geschikt voor 2 flatscreens tot 27 inch met ene max gewicht van 8kg per schermMet deze dubbel monitorarm kun je 2 schermen van maximaal 27 inch bevestigen aan je bureau. De monitorarm is voorzien van 2 armen met een lengte van maximaal 43 cm. Daarnaast kun je de monitoren op een hoogte van 0 tot 40 cm instellen. De monitoren worden bevestigd aan een flexibele kop waarmee de schermen nog gekanteld, gedraaid en geroteerd kunnen worden. Deze dual monitorarm wordt geleverd met zowel een bladklem als bladdoorvoer systeem.

€ 129.94

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

MyWall TV muurbeugel HP64 (42 100 inch, 120kg)

MYWALL LCD TV MUURBEUGEL - HP64, 42"- 100" (107- 254 cm) draagt tot maximaal 120 kgEen super sterke TV muurbeugel voor schermen tot maar liefst 120 kg. Een formaat van minimaal 42 tot maximaal 100 inch en een VESA gatenpatroon van minimaal 200x200 tot maximaal 800 x 600 mm. Daarnaast is de beugel voorzien van een borgpen, die afgesloten kan worden met een hangslot. Al deze gegevens zorgen ervoor dat deze TV beugel uitermate geschikt is voor gebruik in openbare ruimtes en gebruik in combinatie met de grotere Touchscreens.Deze TV muurbeugel wordt geleverd inclusief hangslot en heeft maar liefst 20 jaar garantie!

€ 79.94

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV beugels
Product
 

TV Standaard MyWall HP106 (37 t m 70 inch, 50Kg, tot 161cm)

TV Standaard MyWall HP106 - In hoogte te verstellen door 1 persoon!Een zeer stabiele TV standaard met een minimaal VESA Gatenpatroon van 200 x 200 mm tot maximaal 600 x 400mm die ervoor zorgt dat deze TV standaard geschikt is voor vrijwel alle schermen van 37 t/m 70 inch. Je kunt de TV op een hoogte instellen van minimaal 128.5 tot maximaal 160.5 cm instellen (hart scherm). Daarnaast kun je het scherm nog +10°~-10° kantelen, zodat je altijd een prettige kijkhoek kan creëren.Met behulp van de draaihendel aan de achterzijde van de pilaar, kun je zeer eenvoudig traploos de hoogte verstellen. Door dit inventieve systeem kan bij de MyWall HP106 de bekabeling niet door de pilaar naar beneden, maar aan de achterzijde langs de pilaar. Hier zijn wel slimme openingen voor gemaakt, dat ze netjes uit het zicht aan de achterkant blijven zitten en je een schoon en overzichtelijk geheel heb.Deze TV standaard wordt geleverd met een AV plateau en een camera plateau, de montage van deze plateaus is sowieso een keuze. Wil je ze wel monteren, dan kun je het op een gewenste hoogte instellen.Groter of zwaarder scherm of handmatig in hoogte te verstellen door één persoon?De Mywall HP106 is onderdeel van een complete serie, deze serie heeft ook een uitvoering voor schermen tot 100 Kg en 100 Inch. Dit is de TV Standaard MyWall HP104. . Daarnaast zijn er nog van beide types een uitvoering waarbij deze hoogte verstelling niet aanwezig is, bij deze uitvoering kan dan weer wel de bekabeling door de pilaar worden weggewerkt. Dit is voor de 37 t/m 70 inch schermen de MyWall TV Standaard HP105 en voor de schermen tot 100 inch de TV standaard MyWall HP103.

€ 339.95

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV Standaard
Product
 

TV Standaard MyWall HP104 (60 100 inch, 100Kg, tot 164 cm)

TV Standaard, handmatig in hoogte verstelbaar van 133,5 t/m 163,5 cm hoog (hart scherm)Een TV standaard op wieltjes die geschikt is voor schermen tot 100 Kg zoals de grotere touchscreens binnen het onderwijs vaak zijn. De hoogte kan worden versteld terwijl het scherm aan de TV standaard hangt en dat maakt deze TV standaard vrij uniek. Eindelijk een TV standaard die door één persoon met gemak in hoogte versteld worden. De hoogte verstelling werkt met behulp van een draaihendel, zoals je dat bijvoorbeeld bij een zonnenscherm ook wel ziet.Hoogte verstelling minder belangrijk?Is de hoogte verstelling van minder belang? Dan is de MyWall HP103 TV standaard prijstechnisch een gunstigere standaard.Belangrijkste voordelen:Geschikt voor schermen tot 100 KgDoor één persoon in hoogte te verstellen

€ 499.95

Meerinformatie

TV Beugels Merken MyWall beugels
Product
 

Dubbele Monitor Arm met gasveer op=op aanbieding

Dubbele Monitor Arm met gasveer-(13-27inch) op=op aanbiedingEen dubbele monitor arm, voorzien van gasveer verstelling, fraai van design en voor een ongekend scherpe prijs.Een ideale oplossing voor elke werkplek met 2 monitoren. Deze bureau monitor arm voor 2 schermen wordt geleverd met een bladklem en een bureau doorvoer. De bekabeling kan netjes door de armen naar de aluminium buis worden geleid en de schermen kunnen kinderlijk eenvoudig in de juiste positie worden afgesteld.De bureaustandaard draagt max 6,5kg per scherm, de maximale hoogte kun je op 41cm instellen, de minimale hoogte op 8cm. Er zit op deze dubbele monitorarm met gasveer 10 jaar garantie.

€ 99.95

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Mywall LCD Plafondbeugel voor 2 schermen (37 70 inch, tot 1560mm )

Extra lange plafondbeugel voor 2 schermen HD2-2 De afstand tot het plafond kun je instellen vanaf 56cm tot 91cm.Mywall LCD Plafondbeugel voor 2 schermen ( 37inch  tot 70inch) Ook geschikt voor de schuine plafonds - Draaibaar - KantelbaarDe Mywall TV Plafondbeugel heeft een mooi geïntegreerd kabelmanagementsysteem, en is ook zeer geschikt voor de schuine plafonds. (tot 60graden).De plafondbeugel is geheel draaibaar (360graden), Je kunt de schermen kantelen van +% tot -20 graden. Ook kun je jouw schermen/ de beugels nog 3 graden horizontaal aanpassen. Per scherm is het draagvermogen 45Kg. De VESA die past is van 200x200 tot 600x400mm.Uiteraard geleverd inclusief montagespullen. Mywall geeft 20 jaar garantie op de Plafondbeugel.

€ 107.69

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV beugels
Product
 

Mywall LCD Plafondbeugel voor 2 schermen (37 70 inch, tot 910mm)

Mywall LCD Plafondbeugel voor 2 schermen ( 37inch  tot 70inch) Ook geschikt voor de schuine plafonds - Draaibaar - KantelbaarDe Mywall TV Plafondbeugel heeft een mooi geintegreerd kabelmanagementsysteem, en is ook zeer geschikt voor de schuine plafonds. (tot 60graden).De afstand tot het plafond kun je intstellen vanaf 56cm tot 91cm.De plafondbeugel is geheel draaibaar (360graden), Je kunt de schermen kantelen van +% tot -20 graden. Ook kun je jouw schermen/ de beugels nog 3 graden horizontaal aanpassen. Per scherm is het draagvermogen 45Kg. De VESA die past is van 200x200 tot 600x400mm.Uiteraard geleverd inclusief montagespullen. Mywall geeft 20 jaar garantie op de Plafondbeugel.

€ 102.85

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV beugels
Product
 

MYWALL LCD Plafondbeugel voor 2 schermen (25 47 inch tot 1190 mm)

MYWALL LCD Plafondbeugel voor 2 schermen- 25inch- 47inch(64 - 119 cm) Draagt tot max 50Kg 1 of 2 LCD Schermen. Erg handig. Wil je 1 scherm ophangen, kun je de tweede beugel er zo afhalen. De beugel kan ook nog eens 360graden draaien. en is geschikt voor displays tot 47inch.De aanpasbare hoogte is van 60 tot 90 cm. Kabelmanagement zit mooi geïntegreerd en uiteraard krijg je de instructies en het juiste gereedschap om het gemakkelijk zelf te installeren.

€ 58.08

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV beugels
Product
 

Mywall LCD videowall muurbeugel HV3

Mywall LCD videowall muurbeugel HV3 ( 45 inch tot 70 inch)Videowall muurbeugel Mywall HV1  - geschikt voor schermen van 45 t/m 70 Muurbeugel voor Videowall systemen functioneel vergelijkbaar met de duurdere systemen. Geschikt voor schermen van 45 t/m 70 inch met een gewicht van maximaal 70kg. Diepte tot de wand vanaf 95 t/m 285mm. Geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van minimaal 200x200mm tot maximaal 600x400mm. De diepte is eenvoudig verstelbaar, horizontaal is deze beugel +/-3° te verstellen, lateraal is het scherm uiteraard altijd nog te verschuiven. Daarnaast is het nog mogelijk deze Videowall beugel -2 en +4 graden te kantelen.In tegenstelling tot de systemen van SmartMetals en Wize is deze beugel gemaakt van een iets goedkoper materiaal, wat niet persé betekent dat het slechter is. Het ligt er maar aan wat er nodig is uiteraard. Echter zit het grootste verschil hem in de verstelbaarheid van de beugel. De scharniersystemen zijn bij de duurdere systemen een heel stuk betrouwbaarder, daarbij zijn de verstel mogelijkheden een stuk groter en is dus ook de afstelling om alle schermen in een net en vlak geheel te krijgen bij de duurdere systemen een stuk eenvoudiger en MYWALL geeft ook nog eens 20 jaar garantie op dit artikel.

€ 398.09

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer TV beugels
Product
 

Mywall VESA adapter ha4

Mywall VESA adapter ha4verander VESA 50/75/100/200 tot VESA 400 x 200

€ 11.97

Meerinformatie

TV Beugels Merken MyWall beugels
Product
 

VESA Adapter voor LCD en beamer tot 425mm

Een VESA adapter met een dubbelfunctie - Ook geschikt voor de beamer beugelsEen nieuwe TV en blijkt de TV beugel die je al had te klein? Geen nood, er zijn oplossingen!Met deze VESA adapter kun je het VESA gatenpatroon van een beugel vergroten naar een VESA gatenpatroon van maximaal 300 x 300 mm.Andere optie van deze VESA beugel is dat je deze gebruikt voor de armen op de "spin" van je beamer beugels, daarmee verleng je de armen tot max. 280 mm. Dat maakt de beugel al snel geschikt voor elke beamer.

€ 7.95

Meerinformatie

TV Beugels Merken MyWall beugels
Product
 

Bureau Monitor Arm Viewmate plus bureau 832

Viewmate plus monitorarm - bureau 832- Makkelijk verstelbaar Deze nieuwe monitor arm van de Viewmate Plus serie van Dataflex is speciaal gemaakt om vaak te verstellen. Iedereen kan deze monitor arm met gemak verstellen. In een handomdraai heb je jouw scherm zo omhoog en omlaag. De bureau monitor arm wordt geleverd inclusief kabelmanagement systeem, zodat de kabels niet zichtbaar zijn en netjes zelf verwerkt kunnen worden in de onderhoudsvrije robuuste stalen constructie.Ergonomisch, gebruikersvriendelijke topkwaliteit monitor arm, bureau 832. De enige kleur is momenteel de zilveren kleur.Bijna elke monitor past op deze robuuste, mooie design monitor arm. Braca Europe is al jaren leverancier van dit gerennomeerde merk, en heeft voor nagenoeg elke situatie een mooie oplossing. Deze bureau arm kan max 8KG dragen.

€ 216.59

Meerinformatie

TV Beugels Beugels en meer Monitor Armen
Product
 

Alpe D'HuZes

Dank voor je donatie

Meerinformatie

TV Beugels
Product
 

Addit Bento® monitorverhoger 110 wit

Addit Bento® monitorverhoger 110Deze monitorverhoger van de Addit Bento lijn, is geschikt voor monitoren tot 20KG is gemaakt van stevig staat en heeft een duurzame, matte poedercoating.De afmetingen zijn (b x d x h): 382 x 260 x 110 mmDe schoonheid van een simpel, maar effectief ontwerp: de Addit Bento® monitorverhoger helpt uw houding te verbeteren doordat uw monitor op ooghoogte komt te staan. De rubberen pootjes zorgen ervoor dat uw monitor volledig stabiel staat en uw bureau krasvrij blijft. Vormgegeven door Robert Bronwasser. • Geschikt voor monitors tot 20 kg • Gemaakt van stevig staal met een duurzame, matte poedercoating • Werkt geweldig in combinatie met de Addit Bento® ergonomische toolbox • Vaste hoogte • Afmetingen (b x d x h): 382 x 260 x 110 mm

€ 48.28

Meerinformatie

TV Beugels Monitor Armen Monitor Armen
Product