default_mobilelogo

Magneetverf

Wil je iets leuks met je muur doen en bijvoorbeeld posters of memo's ophangen zonder te spijkeren of te schroeven, gebruik dan magneetverf. Magneetverf zorgt ervoor dat magneten blijven hangen. Je kunt de verf in elke gewenste kleur overschilderen, waardoor je het overal kunt toepassen. Wat is Magneetverf Magneetverf is een watergedragen verf waarin roestvrije ijzerdeeltjes zitten en die zijn zo klein zijn dat het in de verf haast niet te zien is. Als je dus de muren geschildert hebt met magneetverf kun je gebruik maken van magneetjes om bijvoorbeeld een briefje, memo of iets dergelijks op je muur op te hangen. Het is belangrijk dat je goed roert voor je begint met schilderen. De verf bestaat namelijk uit duizenden piepkleine deeltjes metaal die snel naar de bodem van de pot zakken. Breng altijd meerdere lagen magneetverf aan. Eén laag is namelijk niet voldoende, dan blijven de magneten niet of niet goed hangen. Wil je een klein oppervlak verven? Zorg dan dat je het vlak strak afplakt met tape die geschikt is voor kwetsbare ondergronden. Doordat er meerdere lagen van de magneetverf aangebracht moeten worden, kun je verschil krijgen in oppervlakdikte. Maak daarom nette strakke randen. De verf is gemakkelijk aan te brengen met een viltroller. Magneetverf kan worden gebruikt op stucwerk, beton, gipsplaat en hout. Gebruik bij een zuigende ondergrond als MDF wel eerst een grondverf, zodat je geen magnetische sterkte verliest.

€ 31.75

Meerinformatie

Verfwinkel Matte Aflak Matte Aflak
Product
 

Wienese Master dubbele trap professioneel

De Wienese Master dubbele trap is een professionele trap met een comfortabel stavlak.  Door deze constructie is het mogelijk om obstakels te overbruggen. Standaard is de dubbele trap (vanaf 2x3) voorzien van een verplichte en neerklapbare veiligheidsbeugel, zodat deze geen beletsel is tijdens het transport en opslag.

€ 124.87

Meerinformatie

Verfwinkel Wienese Klimmaterialen Wienese Klimmaterialen
Product
 

Verfemmer kunststof

Rechthoekige, professionele verfemmers, stapelbaar. Vervaardigd uit slagvast en oplosmiddelbestendige kunststof. Verfemmers voorzien van maatverdeling en geribde wand (rooster). Vanuit een emmer welke vol met verf zit, bijvoorbeeld muurverf, is het lastig om direct uit te schilderen, daarom zijn deze verfemmers. Als u deze verfemmer voor een derde vult en samen met een verfrooster gebruikt zult u merken dat het schilderen van muren en plafonds veel makkelijker gaat en dat u minder morst. Deze verfemmers zijn voorzien van een tuit waardoor te veel "ingeschonken" verf na uw schildersklus weer terug gegoten kan worden in de orginele verfbus.

€ 2.44

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Verfbakjes emmers
Product
 

HG Groene aanslag verwijderaar reinigingsmiddel tegen alg en mos

HG groene aanslagreiniger gebruikt u voor het verwijderen van de bekende grauwe groene sluier, zoals algengroei, van terrassen, muren, paden, daken, bielzen, grafzerken, enzovoort Na het aanbrengen van de HG Groene aanslagreiniger is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is HG groene aanslagreiniger niet schadelijk voor gras en planten. HG groene aanslagreiniger moet bij droog weer aangebracht worden en bij voorkeur in een periode waarin de eerste 2 dagen geen regen verwacht wordt. HG groene aanslagreiniger oplossen in een verhouding van 1:20 met water, of een kwart fles op een halve emmer water. Breng de oplossing aan met een gieter, harde bezem of plantenspuit. Doordat HG groene aanslagreiniger geen schadelijke stoffen achterlaat, hoeft er niet te worden nagespoten. Na behandeling is het oppervlak voor maanden perfect beschermd tegen algengroei. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

€ 5.99

Meerinformatie

Verfwinkel Schoonmaakmiddelen Schoonmaakmiddelen
Product
 

P P Behangafweekmiddel

P & P Behangafweekmiddel is een product dat is geconcentreerd en dient bij gebruik verdund te worden met water. Voor een snel en optimaal resultaat kan vooraf gebruik worden gemaakt van een zogenaamd “behangprikroller” , hierdoor wordt de ondergrond doorgeprikt met kleine gaatjes. Op deze manier komt de behangafweek door de gaatjes ook achter het behang en kan zo de lijm week maken. Voeg een halve liter Behangafweekmiddel toe aan een emmer gevuld met 10 liter water, goed doorroeren en klaar voor gebruik bij het verwijderen van licht behang. Voor zwaar behang de flacon aan 7 liter toevoegen, goed doorroeren en klaar voor gebruik bij het verwijderen van zwaar behang. Let er op dat vloeren, deuren en kozijnen en andere vochtgevoelige oppervlakken, vooraf afgedekt worden. Let op: Voeg nooit behangafweekmiddel toe aan een behangafstomer!!

€ 3.45

Meerinformatie

Verfwinkel Schoonmaakmiddelen Schoonmaakmiddelen
Product
 

Meesterhand Roll and Go Rolbakje rolemmer

De Meesterhand Roll-and-Go verfbak is een onmisbaar en handig hulpmiddel voor iedereen die schildert. Tijdens het rollen kun je makkelijk je verfkwast kwijt in dit bakje zonder dat deze in de wegzit, dus verfroller en kwast zijn beide makkelijk te gebruiken en vast te houden met 1 hand. De vorm van de Roll-and-Go is rond met een verticaal rolvlak en een hol handvat. Hierdoor kunt u gemakkelijk rollen, de verf vloeit optimaal terug in de pot.

€ 3.47

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Verfbakjes emmers
Product
 

Delta plus Adembescherming FFP2 stofmasker

De Delta Plus Stofmasker FFP2 worden gebruikt voor bescherming van uw luchtwegen tijdens het schuren van oude verflagen. Voor fijnere schuurstoffen en voor beter bescherming kunt u ook de Delta Plus FFP3 maskers gebruiken. Verpakt 2 stuks in een blister

€ 6.35

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Bescherming
Product
 

Delta Plus Adembescherming FFP3

De Delta Plus FFP3 stofmasker biedt de hoogte bescherming van uw adem tijdens het schuren van oude verflagen. Verpakt per 2 stuks

€ 10.83

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Bescherming
Product
 

Uvex gehoorkap 2 gehoorbescherming

De Uvex gehoorkap 2 is een vouwbare gehoorkap en de hoofdband is perfect passend op de meeste hoofden, is bestand tegen buigen en vervormingen. De Uvex gehoorkap 2 combineert perfecte bescherming, vanwege de hoge demping, lichtheid en kleine volume.

€ 34.87

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Bescherming
Product
 

Uvex Oorbeugel X Cap gehoorbescherming

Uvex X-Cap gehoorbescherming is het innovatieve ontwerp met unieke ovaalvormige zachte foam oordop met beugel. De Uvex gehoorbescchermingis zeer comfortabele en praktische. De oordopjes kunnen worden gewassen of vervangen. Gemiddelde dempingswaarde SNR 24 dB(A)

€ 4.49

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Bescherming
Product
 

Nelf Nelfalin Transparant WV Blanke lak voor binnen en buiten

Nelfalin Transparant WV Blank is een waterverdunbare sneldrogende halfglanzende transparante houtbescherming voor nieuw en reeds behandeld houtwerk binnen en buitengebruik. Nelfalin Transparant WV is gebruiksklaar en eventueel te verdunnen met water. Mooie blanke zijdeglans afwerking. Nelfalin Transparant is verkrijgbaar in: teak noten mahonie eiken grenen blank  Vul de kleur in bij de kleurenkiezer

€ 27.34

Meerinformatie

Verfwinkel Blanke lak Nelf Blanke lakken
Product
 

Sikkens Cetol Colour Card Kleurenwaaier

Sikkens heeft een reputatie in het ontwikkelen van hoogstaande houtverzorgende producten, die passen bij de natuurlijke eigenschappen van hout. Deze kleurenkaart toont de kleuren van zowel biinen- als buitentoepassing. De kleurcollectie toont niet alleen de functionele eigenschappen van de Sikkens Cetol producten maar benadrukt ook de esthetische kant van het eindresultaat. De collectie bestaat uit drie transparante kleurgroepen. De natuurlijke houtkleuren, de neutrale basistinten en de teansparante kleuren. Voor schilderwerk waarbij zowel transparante als dekkende kleuren gevraagd zijn, toont de kleurenkaart een aantal veelvoorkomende transparante kleuren in dekkende Sikkens lakken aan. Alle getoonde kleuren zijn gebruikt op vurenhout fineer.

€ 16.46

Meerinformatie

Verfwinkel Kleurenwaaiers Kleurenwaaiers
Product
 

Sikkens Rubbol AZ hoogglans verf voor op hout

Sikkens Rubbol AZ hoogglans verf met een uitstekend glans en kleurbehoud en is prettig verwerkbare hoogglans verf. De hoge glansgraad van Sikkens Rubbol AZ blijft lang behouden door de uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Sikkens Rubbol verfsytemen bewijst dat al jaren. Het object krijgt met dit product een fraai glanzende toplaag. Sikkens Rubbol AZ voor op hout en staal Sikkens Rubbol AZ zeer geschikt voor het hoogglans afwerken van uw houtwerk-, staal en kunststof buiten (voor aanbrengen dient u eerst een geschikte primer of grondverf aan te brengen). Folder Sikkens Rubbol plus Sikkens Rubbol AZ hoogglans voor buiten  De Sikkens Rubbol AZ is een zeer mooie hoogglans verf voor buiten, voor op kozijnen, deuren en ramen. Andere Sikkens hoogglans verven voor buiten zijn. Sikkens Rubbol XD High Gloss Sikkens Rubbol SB Sikkens Rubbol Finura High Gloss Sikkens Rubbol Express High Gloss Sikkens Rubbol AZ De Sikkens Rubbol AZ wordt buiten het meest gebruikt in RAL 9010 of RAL 9001 in combinatie met een donkere kleur bijvoorbeeld de Sikkens kleuren Q0.05.10 of N0.15.10. Uiteraard is de Sikkens Rubbol AZ in heel veel kleuren te maken, waardoor u een zeer uitgebreide kleurkeuze heeft. Welke grondverf gebruik je onder Sikkens Rubbol AZ Wil je het meest uit Sikkens Rubbol AZ halen qua glans en zit er een bestaande verflaag op het houtwerk? Gebruik dan Sikkens Rubbol Primer Extra als grond en voorlak en gebruik Sikkens Rubbol AZ als toplaag. Op kaal hout kan je, na eventuele noodzakelijke houtreparaties te hebben uitgevoerd, het beste minimaal één grondlaag Sikkens Rubbol Primer aanbrengen. Als laatste aflakken met Sikkens Rubbol AZ.

€ 20.31

Meerinformatie

Verfwinkel Hoogglans verf Sikkens Hoogglans verf
Product
 

Deltec dispenser voor Tape met afdekfolie

Deltec dispensers zijn dispensers voor de Deltec Professionele masking tape met milieuvriendelijke PE-afdekfolie. De folie hecht zelf aan de ondergrond door statische lading. Snel afdekken en maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken (bijvoorbeeld wanden en meubelen) op bijna alle ondergronden binnenshuis. Dispenser wordt geleverd zonder inhoud. Dispenser kan gebruikt worden met: Folie met gele tape Folie met standaard tape

€ 3.57

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Afplakken en afdekken
Product
 

Tex kwast voor muurverf

Deze ovale texkwast met zwarte varkensharen en houten steel is geschikt voor alle type muurverf. Door de langere haren dan een normale verfkwast is deze kwast ideaal voor het schilderen van muurverven langs plafond, muur of plint. Deze muurverf tex kwast is verkrijgbaar in 3 maten.

€ 6.59

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Verfkwasten super voordelig online
Product
 

Deltec Papermask afdekpapier met tape

Deltec Papermask is voorzien van maskeerpapier met een crêpetape. De Deltec Papermask is ontwikkeld voor het eenvoudig én snel maskeren van kleine oppervlaktes zoals vensterbanken of plinten. Daarbij is deze Deltec Papermask gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder lijmresten (binnen 24 uur). Kortom ideaal voor schilder- en stukadoorswerkzaamheden.

€ 2.48

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Afplakken en afdekken
Product
 

SIA Siavlies Speed scotch brite voor machine

Sia Siavlies Speed very fine is schuurvlies voor machinaal schuren of matteren. Universeel bruikbaar door klittenband. Hoge mattering. Gelijkmatig schuurbeeld, gaat lang mee, is zowel nat en droog toepasbaar en loop niet vol.  Verkrijgbaar in rond, recht of delta vorm.

€ 1.68

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Schuurmaterialen
Product
 

Anza Verlengstok rolstok

De Anza verlengstok is een stevige professionele rolstok voor een groter bereik van het schilderen van muren en plafonds. De verlengstok is lichtgewicht en verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. De Anza Verlengstok past ideaal op de Anza verfbeugels. Door het kliksysteem blijft de verfbeugel goed zitten. Deze verlengstok leveren wij in 3 uitvoeringen : 2 delig 43 - 61 cm ideaal voor kleine ruimtes 2 delig 115 - 197 cm ideaal voor muren en plafonds 3 delig 115-285 cm voor extra hoge muren en plafonds Ook verkrijgbaar in 3 delige uitvoering voor extra hoge muren of plafonds

€ 13.25

Meerinformatie

Verfwinkel Gereedschappen Verfrollers
Product
 

Sikkens Rubbol Satura Zijdeglans verf voor buiten

Sikkens Rubbol Satura zijdeglansverf is een krasvaste superdekkende zijdeglansverf  voor buiten op basis van polyurethaan volgens de laatste richtlijnen van milieu en arbo. Sikkens Rubbol Satura zeer geschikt voor het zijdeglans afwerken van uw houtwerk-, staal en kunststof buiten (voor aanbrengen dient u eerst een geschikte primer of grondverf aan te brengen). Folder Sikkens Rubbol

€ 21.13

Meerinformatie

Verfwinkel Zijdeglans verf Sikkens Zijdeglans verf
Product
 

Inducoat Fungi Schimmelwerende verf

Inducoat schimmelbestendige muurverf wordt gebruikt op minerale ondergronden zoals nieuw en oud metselwerk, pleisterwerk en beton, die blootgesteld zijn aan condities waaronder schimmelgroei kan optreden. Inducoat Fungi schimmelwerende verf Inducoat schimmelbestendige muurverf wordt aangebracht met de kwast of de roller en kan ook met de airless spuit aangebracht worden.

€ 62.98

Meerinformatie

Verfwinkel Muurverf en latexverf Binnen Muurverf
Product