Tractor inclusief freesmachine uit schuur gestolen

Hoofdcategorie: Laatste nieuwsberichten Categorie: Politieberichten Gepubliceerd: donderdag 21 november 2019

Op zaterdag 17 augustus 2019 rond 20.00 uur breken twee mannen met een lange staaf een schuur open aan de Toepadweg in Zaltbommel.

Ze nemen een tractor (merk Kioti) met daarachter een freesmachine weg. Na de diefstal verlaten ze het terrein via de Onderlangsweg.

Vragen

Wie herkent deze mannen of kan iets over deze zaak vertellen?

Video

 

Kerkdriel - Verkeersongeval met dodelijke afloop

Hoofdcategorie: Nieuws Bommelerwaard Categorie: Kerkdriel Gepubliceerd: zaterdag 09 november 2019

Zaterdagmorgen rond 10.30 uur vond op de kruising van de Provincialeweg en de Grote Inghweg een aanrijding plaats tussen een bedrijfswagen en fietser. De hulpverleningsdiensten politie, ambulance, brandweer en ook een traumahelikopter rukten na de melding uit. Een omstander was direct al gestart met reanimatie van de fietser. Alle hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer, een 70-jarige inwoner van Kerkdriel, overleed ter plaatse....

Zaltbommel - Politie houdt (minderjarige) verdachte aan voor brandstichting

Hoofdcategorie: Nieuws Bommelerwaard Categorie: Zuilichem Gepubliceerd: donderdag 26 september 2019

De politie heeft vanavond even voor 22.00 uur een minderjarige verdachte uit de gemeente Zaltbommel aangehouden. Deze persoon wordt verdacht van brandstichting. In de zomer waren diverse brandjes in Zuilichem. Vanavond was het wederom raak. Het ging deze keer om een brandstichting op een dak van een overkapping van een woning....

Ammerzoden - Politie pakt drie woningovervallers op

Hoofdcategorie: Laatste nieuwsberichten Categorie: Politieberichten Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019

De politie heeft dinsdagmorgen 11 juni drie mannen aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn bij de overvallen op een woning aan de Kerkstraat in Nijmegen op maandagavond 4 maart en een woningoverval op woensdagavond 20 maart aan de Hogesteeg in Ammerzoden. De verdachten in de leeftijd van 24, 25 en 25 jaar oud komen uit Cuijk, Nijmegen en Druten. Op 25 juni werden er opnieuw twee verdachten aangehouden.


Gerelateerde artikelen