Burgemeester Van Kooten sluit drugspand in Alem

Op dinsdag 1 juni is op last van burgemeester Van Kooten een pand aan ‘t Buske in Alem gesloten op grond van de Opiumwet. Bij een inval in februari trof de politie in het pand een grote hoeveelheid harddrugs aan. De chemicaliën testten positief op de aanwezigheid van methamfetamine (crystal meth). Gezien de ernst van voorgenoemde feiten heeft burgemeester Van Kooten gebruik gemaakt van zijn bevoegdheid om het pand te sluiten. Het pand is voor drie maanden gesloten.

Samen werken aan een veilig Maasdriel

Burgemeester Van Kooten: “De aanwezigheid en het verhandelen van drugs levert ernstig gevaar op voor de leefomgeving van inwoners. Daar treden we dan ook hard tegen op. De sluiting moet een duidelijk signaal zijn richting de samenleving dat er in de gemeente Maasdriel geen plaats is voor dit soort criminele activiteiten. Ik roep inwoners op om verdachte situaties vooral te melden. Zo werken we samen aan een veilig Maasdriel.”

Melding maken

Ziet u iets verdachts? Of vertrouwt u een situatie niet? Meld het! Dat kan op verschillende manieren:

  • Bij spoed? Bel 112.
  • Geen spoed? Bel de politie via 0900–8844.
  • Blijft u liever anoniem? Maak melding bij Meld Misdaad Anoniem (M.) via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw persoonsgegevens worden niet bekend bij M., de politie of de dader. M. stuurt de melding door naar de politie en andere partners.
tennisvereniging insluiping Meerenstraat mishandeling Industrieweg wietkwekerij rioolwaterleiding zilver ’t Aailand Gebr. van Kessel Rivierfront Kerkdriel BV vuurwek Herwijnen Team Verkeer Oost-Nederland Verkeer