Vermiste man uit Hedel aangetroffen in water bij Waalwijk

Op aanwijzing van een visser werd afgelopen zaterdag het lichaam van een overleden persoon ontdekt in het water aan de Zomerdijk in Waalwijk. Na identificatie bevestigde de politie dat het gaat om de vermiste 30-jarige Mateusz, die sinds 11 maart vermist werd vanuit Hedel. Het opsporingsbericht is inmiddels ingetrokken.

"Helaas bleek het te gaan om de vermiste Mateusz uit Hedel," aldus de politie die gisterenavond het lichaam aantroffen in het water. Er zijn momenteel geen aanwijzingen voor een misdrijf, maar de zaak wordt nauwkeurig onderzocht. De familie van Mateusz is geïnformeerd over het trieste nieuws.

De politie doet een beroep op getuigen die mogelijk informatie hebben over de omstandigheden rondom het overlijden van Mateusz om zich te melden en bij te dragen aan het onderzoek.

cobra Hedel autobrand misdaad anoniem storing Mark Rutte Lith Bezoekerscentrum De Grote Rivieren vuurwapen Jan Klingenweg Dick van Tussenbroekhof gasleiding statushouders Aannemersbedrijf Gijben Openbaar ministerie