Gewonden na Caravanexplosie: Politie Bommelerwaard Zoekt Getuigen

BRAKEL - In de vroege uren van 9 december, tussen 00.15 en 00.30 uur, heeft zich in Brakel een ernstig incident voorgedaan op de kruising van Weitjesweg, Molenkampsweg en Burgemeester Posweg. Onbekenden hebben een caravan in brand gestoken, wat resulteerde in een explosie met nadelige gevolgen.

Een 72-jarige inwoner van Brakel en zijn hondje, die toevallig passanten waren, zijn gewond geraakt door de explosie en de daaropvolgende brand. Beiden zijn momenteel onder medische behandeling vanwege brandwonden.

Dringende Getuigenoproep

De Politie Bommelerwaard roept getuigen op om zich te melden en relevante informatie te verschaffen die kan bijdragen aan het onderzoek naar dit verontrustende incident. Beeldmateriaal uit de directe omgeving is hierbij van essentieel belang.

Anonieme Meldingen Welkom

Individuen die terughoudend zijn om zich bekend te maken, hebben de mogelijkheid om anoniem informatie te verstrekken. Dit kan online via Meld Misdaad Anoniem of telefonisch via 0800-7000.

NK Tegelwippen natuurgebied cao vuurwerkoverlast haven Kentalis Compas College bouwrijp Driel Henny van Kooten Schouw lachgas Booster drugspand dorpsraad velddriel scheermesjes