Denk mee over klompenpad Aalst

Loopt u ook graag een blokje om in uw eigen omgeving? Samen met bewoners, Dorpsraad Aalst, Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en andere partijen willen we een klompenpad maken in Aalst. Denkt u mee?

Wat is een klompenpad

Een klompenpad is een lokale gemarkeerde wandelroute over boerenland, kerkpaden, jaagpaden en landgoederen. De wandeling is meestal niet alleen over verharde paden, vandaar de naam klompenpad.

Online startbijeenkomst

Tijdens deze avond op 30 maart wordt het project toegelicht en de eerste ideeën gepresenteerd. Met elkaar bekijken we welke plekjes en paden geschikt zijn om te lopen. U  kunt zich ook aanmelden voor de werkgroep. Deze groep gaat verder aan de slag met het realiseren van het klompenpad.

Aanmelden

Wilt u meedenken? Meld u dan aan voor de digitale startbijeenkomst op dinsdag 30 maart vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via de website www.landschapsbeheergelderland.nl/klompenpad-aalst. Na aanmelden ontvangt u een link om deel te kunnen nemen.

Meer informatie

Kunt u deze avond niet, maar heeft u wel belangstelling voor de werkgroep? Neemt u dan contact op met Bjorn van As van SLG:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-29 32 16 72.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
illegaal vuurwerk LTO Noord A15 heterdaad minimumloon Team Verkeer Oost-Nederland Over de Maas zwembad Parkeerterrein De Omhoeken tuinbouwbedrijf Europees Medicijnagentschap (EMA) waarschuwing buitendienst Dorpsraad Ammerzoden-Wordragen drugslab