Op 29 juni 2021 vond er een controle plaats op recreatiepark De Rietschoof in Aalst. Belangrijkste doel van de controle was om te beoordelen of het vakantiepark door alle gasten ook echt gebruik wordt voor recreatie. Daarnaast is ook de brandveiligheid op het park gecontroleerd. De controle werd uitgevoerd door medewerkers van gemeente Zaltbommel, Belastingdienst, politie en brandweer. Met deze controle willen we waarborgen en bewerkstelligen dat De Rietschoof een gezond en vitaal park is en blijft.

Wegwerkzaamhen aan de Maasdijk in Aalst lopen uit. Op de Maasdijk in Aalst wordt op dit moment ter hoogte van de steenfabrieken het wegdek geasfalteerd en de gemeente Zaltbommel meldt dat vanwege het warme weer het asfalt nauwelijks afkoeld. Hierdoor gaat de Maasdijk niet op vrijdag maar op maandagachtend om 8:30 pas uur weer open. Het verkeer wordt tot die tijd omgeleid via Nederhemert-Noord en de Maasdijk.

Van 27 juli tot en met 8 augustus zal een gedeelte van de Maasdijk, ter hoogte van de steenfabrieken in Aalst afgesloten zijn. De rijbaan en fundering zal worden vervangen ook zal de weg worden verbreed. Het verkeer wordt omgeleid via Nederhemert-Noord en de Maasdijk.

jan 04, 2022

Politie zoekt eigenaar fiets

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De fiets op de afbeelding is onder verdachte omstandigheden in Zaltbommel…