Twee bestuurders betrapt op rijden onder invloed

AALST - In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 september kregen agenten van het politieteam Zaltbommel een melding dat een motorrijder was gevallen en mogelijk onder invloed zou zijn van alcohol. De motorrijder zou weer zijn verder gereden in de richting van Aalst.

Hierop zijn de agenten met meerdere eenheden op zoek gegaan naar de motorrijder. Op de van Heemstraweg-West ter hoogte van Zuilichem viel het gedrag van een automobilist zo op dat er ternauwernood een tegemoetkomend voertuig kon worden ontweken. Op het politiebureau bleek de beginnend bestuurder na onderzoek 570 ug/l te blazen. Hierop is het rijbewijs ingevorderd.

Ook de motorrijder werd rijdend gesignaleerd in Aalst. Omdat de bestuurder van de motorfiets iedere vorm van medewerking weigerde werd ook zijn rijbewijs ingevorderd en zal hij de maximale straf ten aanzien van het rijden onder invloed mogen tegemoet zien.

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
De Nieuwenhof Sint Annatroonstraat nitraten ondergrondse containers dronken Wethouder Willem Posthouwer ripdeal Gasthuistraat OMT Delkant Bee Deal Bommelerwaard Galder Rijksoverheid hond natuurgebied