Getuigen gezocht van vernielingen bij Ontmoetingstuin Ammerzoden

Bij de Ontmoetingtuin in Ammerzoden zijn afgelopen zaterdag 8 augustus meerdere vernielingen aangetroffen. De Ontmoetingstuin in Ammerzoden laat via een een bericht op facebook weten het zeer te betreuren dat er vernielingen zijn aangericht.

De Ontmoetingstuin in Ammerzoden wil graag weten wie dit heeft gedaan en roept de dader(s) op om zich voor woensdag te melden om de schade te herstellen. Als er niemand voor woensdag heeft gemeld zal er aangifte worden gedaan bij de politie. Ook zullen er camerabeelden van het Zonnelied worden bekeken. De Ontmoetingstuin Ammerzoden laat verder in het bericht weten dat er vijf jaar geleden een soortgelijk incident heeft plaats gevonden en dat een poging tot het vinden van de daders er toe geleid heeft dat degene die destijds de vernielingen hebben aangericht zich hebben gemeld en dat zij vervolgens de schade hebben hersteld.

De Ontmoetingstuin in Ammerzoden wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Omdat er op dit moment te weinig vrijwilligers zijn om de tuin mooi en netjes te houden kunnen zij nog hulp gebruiken. De vrijwilligers zullen aanstaande zaterdagochtend vanaf half 10 tot half 1 in de tuin onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Heeft u zin om mee te helpen kom dan langs voor lekkere koffie en een goede work out.

PHTB Hurwenensestraat Burgerwindpark Paterstraat statushouders asbestcement inbraak Rossum bijen N831 webshop Projectbureau Herstructurering Tuinbouw Bommelerwaard Recreatievaart glastuinbouw ventilatie