Samen met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen zorgt de gemeente Maasdriel ervoor dat winkelcentrum De Haar in Ammerzoden mooier en levendiger wordt. Daarvoor heeft de gemeente de afgelopen maanden gesprekken gevoerd en via een ansichtkaart wensen en ideeën opgehaald. De opgehaalde input is meegenomen bij het ontwerpen van de varianten voor het winkelcentrum.

AMMERZODEN - Donderdagmiddag reed een 36 jarige man uit Ammerzoden met 117 km/u over de N625 (max 80) bij Den Bosch en kreeg een bekeuring. Hij bleek binnen 2 jaar voor de derde keer te rijden zonder rijbewijs. Richtlijn OM: Dagvaarden, eis ter zitting: 2 weken hechtenis onvoorwaardelijk.

Zaterdag 3 oktober heeft de politie Bommelerwaard omstreeks 22.30 uur 21 personen bekeurd in Ammerzoden omdat die zich niet aan de corona regels hielden. De politie kreeg een melding van geluidsoverlast bij een bedrijfspand aan de Hogesteeg in Ammerzoden en na onderzoek bleek er een feest gaande te zijn compleet met geluidsinstallatie, verlichting en drank.
Den Bosch - Zaterdagavond werd rond 22.45 uur een appartement aan de Hadewychstraat in Den Bosch beschoten. Een 31-jarige man uit Ammerzoden is aangehouden. Het appartement op drie hoog werd meerdere keren beschoten. In het raam aan de voorzijde zijn de inslagen zichtbaar. De bewoner was op dat moment thuis. Er raakte gelukkig niemand gewond. Een langlopend conflict in de relationele sfeer zou mogelijk de aanleiding zijn geweest van de beschieting. Een 31-jarige verdachte kon vanochtend door het AT in Den Haag worden aangehouden.

Op vrijdagmiddag omstreeks 17:00 uur heeft er een botsing plaats gevonden tussen twee auto's in Ammerzoden. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Lange Achterdijk met de Zandweg in Ammerzoden. Bij de botsing is een voertuig in de sloot terechtgekomen en twee inzittende zijn lichtgewond geraakt.

Een mobiele telefoon die was achtergebleven bij een woningoverval in Ammerzoden bracht de politie op het spoor van de zes verdachten die vandaag (vrijdag 12 juni) en maandag 15 juni terecht staan voor de rechtbank in Arnhem. De zes zouden in wisselende samenstelling meerdere woningovervallen en bedrijfsinbraken hebben gepleegd.

nachtregister aanslag doof TONK Waalwijk NS station Zaltbommel Sneek softdrugs oorlogsmonumenten brandbom Burgerwindpark Spoorwegovergang openbare gebouwen bestemmingsplan THC