Nieuwe aanhoudingen voor beschieting van appartement

's-Hertogenbosch - Vorig jaar op zaterdagavond 12 september werd een bewoond appartement aan de Hadewychstraat in ’s-Hertogenbosch beschoten. Later is daarvoor een 31-jarige man uit Ammerzoden aangehouden.

Nieuwe aanhoudingen

De eerdere verdachte uit Ammerzoden, nu 32 jaar, is wederom aangehouden in deze zaak. Daarnaast zijn afgelopen weekend ook een 22-jarige man en 24-jarige man uit Zoetermeer aangehouden. De politie vermoedt nog steeds dat een langlopend conflict in de relationele sfeer de aanleiding zou zijn geweest van de beschieting. De recherche doet verder onderzoek naar de achtergronden van de beschieting op de woning.

Weet je meer?

Het onderzoek loopt nog en alle informatie over de beschieting is welkom. Weet je dus meer? Laat het de politie weten via 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via 0800-7000.

dorpsbelang Rossum toeslagenaffaire asfalteringswerkzaamheden handelsregister Stichting Promotie Ammerzoden Dorp scheermesjes SGP-raadslid De Kreek Digitaal Corona Certificaat paardenmarkt tankstation Steenweg energietoeslag basisbeurs aanhanger