Herinrichting winkelcentrum De Haar wordt onderdeel van totale aanpak kern Ammerzoden

Op dit moment werkt de gemeente Maasdriel samen met inwoners en ondernemers aan een kernenvisie voor Ammerzoden. Die visie helpt de gemeente alle ontwikkelingen nu en in de toekomst in goede banen te leiden. Voor Ammerzoden staan er verschillende ontwikkelingen op de planning die mee worden genomen in de kernenvisie. De nieuwe inrichting van winkelcentrum De Haar is er één van. Daarnaast worden er woningen gebouwd volgens het plan De Haar II.

Wat doen we met de opgehaalde input uit het participatietraject voor het winkelcentrum?

In het voorjaar van 2022 ontving de gemeente veel nuttige, positieve reacties van inwoners en ondernemers op de voorstellen voor het verbeteren van de inrichting van het winkelcentrum. Verkeersveiligheid rondom De Haar, voldoende parkeermogelijkheden in het winkelcentrum en meer groen waren de onderwerpen die vaak terugkwamen in de reacties. Deze reacties nemen we waar mogelijk mee in de verdere uitwerking van de kernenvisie voor Ammerzoden. Door breder naar verbetermogelijkheden voor Ammerzoden te kijken, verwacht de gemeente uiteindelijk ook dat we nog meer kwaliteit kunnen toevoegen aan het plan voor de herinrichting van het winkelcentrum. Eind dit jaar gaan de gemeente in gesprek met inwoners en ondernemers over de kernenvisie. Kijk voor meer informatie over de kernenvisies op deze projectpagina Kernenvisies.

apr 07, 2023

Afsluiting N831

Gemeente Maasdriel
Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 26 mei is de N381 tussen de Alemse rotonde en de…
windstoten Maartenskerk shertogenbosch klompenpad tweede kamerverkiezingen aardgas gemeenteraadsverkiezingen school woningbouw GGD kogelgat straatroof IJsselstein Maas en Waalweg waarschuwing