Bestuurder uit Oss krijgt rijverbod voor het rijden onder invloed

Tijdens een surveillance zag de politie bij de Lucht west in Bruchem een voertuig stilstaan die bij het zien van de politieauto ineens ging rijden. Hierop is de politie achter het voertuig aan gaan rijden en zagen dat de bestuurder behoorlijk zenuwachtig was en "vreemde" keuzes in het verkeer maakte.

De bestuurder een 37 jarige man uit Oss kreeg vervolgens een stopteken om met hem in gesprek te gaan, waarop in eerste instantie geen bijzonderheden werden geconstateerd.

De agenten hebben een blaastest afgenomen maar de man bleek niet te veel te hebben gedronken. Omdat de politie het toch niet helemaal vertrouwde hebben zij een ook een speekseltest afgenomen. De speekseltest was positief op het gebruik van verdovende middelen waarop de 37 jarige man uit Oss is aangehouden. Een arts heeft vervolgens bloed bij de verdachte afgenomen. Het bloed zal naar een laboratorium worden ingezonden en bekeken op de aanwezigheid van verdovende middelen. Wanneer de uitslag te hoog blijkt te zijn zal er tegen de verdachte dossier worden opgemaakt. De verdachte heeft een rijverbod van 24 uur gekregen en is in afwachting van de uitslag van het onderzoek.

Foto: Politie.nl

nov 27, 2022

Wie herkent deze fiets?

Gemeente Zaltbommel
ZALTBOMMEL - De politie heeft deze fiets onder verdachte omstandigheden aangetroffen in…
nov 20, 2022

Minimumloon ruim 10% omhoog

Nieuws Bommelerwaard
Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de…
Sprang-Capelle oudjaar fietspad kademuur Ontmoetingstuin Ammerzoden Over de Maas Gerard van den Anker leefbaarheidsagenda Wet Damocles noodbevel Wellseind misdaad vervoerssector handgranaat Burgwal